Sluiten

Camping Lac D'Annecy in Saint Jorioz

Camping Lac D'Annecy

Camping Lac d'Annecy ligt op 400m van het meer en op 9km van d'Annecy, met uitzicht op de bergen, en gelegen aan het fietspad dat rond het meer loopt.

Camping Lac d'Annecy beschikt over alle comfort en moderne faciliteiten zoals een verwarmd zwembad met glijbaan, bar en restaurant etc.

Camping Lac D'Annecy ★★★★
1184, Route d'Albertville
74410 - Saint Jorioz
Frankrijk
Departement: Haute-Savoie
Tel: +33 450686793
Afstand vanaf Utrecht: 963 km,
waarvan 901 km snelweg.
GPS coördinaten: 45.83049 / 6.17803
(45° 49' 49.8'' N    6° 10' 40.9'' O)
Aantal plaatsen: 131  / Hoogte: 454 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Wifi beschikbaar Waterglijbaan Verwarmd zwembad Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan
True
Verhuur van accommodatie Huisdieren in verhuuraccommodatie toegestaan BBQ toegestaan Laadpaal
Deze camping is aangesloten bij:
klik op logo voor info
kids-camping.nl
Camping Lac D'Annecy
Laatste mening

Algemene beoordeling

geen

modder overal modder

slechte ligging industriezone overkant straat (slecht weer gehad ) maar niets was daarop voorzien paatjes waren niet voorzien van steenslag dus overal modder 4 maal onder water gestaan in voortent kantine niet open in de voormiddag en honden niet toegelaten zonder elektriciteit gevallen na 2h zijn ze komen zien zo kan ik nog verder gaan 40jaar campeer ervaring nog nooit zo iets mee gemaakt deze camping is max 2 sterren waart
Dhr. pattyn - lauwe belgie  09-08-2014
Plaats mening
Mening nr: 61951
Datum: 09-08-2014
Dhr. pattyn - lauwe belgie 
juli - augustus 2014
Gezin met tieners
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 6| Hygiëne sanitair: 6| Ontvangst: 6| Faciliteiten: 3| Accomodatie/plaats: 5| Comfort: 3| Leiding van camping: 6| Animatie/Activiteiten: 4| Omgeving: 8| Prijs/Kwaliteit: 4|

Algemene beoordeling

geen

modder overal modder

slechte ligging industriezone overkant straat (slecht weer gehad ) maar niets was daarop voorzien paatjes waren niet voorzien van steenslag dus overal modder 4 maal onder water gestaan in voortent kantine niet open in de voormiddag en honden niet toegelaten zonder elektriciteit gevallen na 2h zijn ze komen zien zo kan ik nog verder gaan 40jaar campeer ervaring nog nooit zo iets mee gemaakt deze camping is max 2 sterren waart
Mening nr: 56953
Datum: 29-07-2012
Fam. Martine Stoutjesdijk 
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Na al deze negatieve berichten gingen we wat huiverig naar de camping. Allereerst werden we hartelijk welkom geheten door één van de beheerders, die een behoorlijk woordje Nederlands spreekt. Wij stonden inderdaad op het veld achter het fietspad. Maar dat betekende ook meer rust. En op zich vonden wij het best leuk om al die verschillende fietsers, skeeleraars e.d. te zien. Toiletgebouw is prima en de druk varieert. Als je op relatief rustige tijden doucht, dan heb je meer dan genoeg druk!!! De animatie is Nederlands sprekend (en dat is best luxe als je ziet hoeveel Denen er ook zitten). Al met al vonden wij de vakantie prima. Misschien dat het weer (in ons geval prima) ook meespeelt in de beoordeling?!
Mening nr: 54487
Datum: 13-08-2011
Fam. Hekstra 
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Ook ik deel de meningen hieronder. De camping is ons bijzonder tegengevallen. Maar toch hebben we een hartstikke leuke vakantie gehad, onze jongens (6 en 9 jaar) hadden veel vriendjes op de camping en ze deden voor het eerst mee met wat activiteiten van de animatie. En ik denk dat dat juist komt omdat dat wat op zijn "boerenfluitjes" gaat. En verder wil ik er de nadruk op leggen dat de camping in vieren is verdeeld. Er loopt een fietspad dwars door de camping, waardoor de mensen aan die kant constant over moeten steken en goed moeten uitkijken. Ik vond het een wat afgelegen stuk, als wij daar hadden gestaan, zou ik dat voelen alsof je niet helemaal bij de camping hoort. En er loopt ook een weggetje tussen de camping om daar dus te komen. En als je aan die andere kant van dat weggetje zou staat zou ik daar dus ook het gevoel hebben niet helemaal bij de camping te horen. Er is maar 1 toiletgebouw, dus iedereen moet dan of over het fietspad, of over het weggetje lopen om naar het toiletgebouw te gaan. Wij stonden gelukkig aan een gezellig laantje, vlakbij het zwembad/toiletgebouw/restaurant. Maar de plekken recht tegenover het toiletgebouw zijn ook vreselijk ongezellig!! Gek genoeg, was het toiletgebouw prima in orde!!! Brood moest je op de camping een dag van te voren bestellen en is ons erg tegengevallen. Na die ene keer, gingen we het elke dag elders kopen. Ik miste dan ook een klein winkeltje waar je een krantje e.d. kan kopen. Desondanks hebben we een prachtige vakantie gehad, want de omgeving is bijzonder mooi en veel te doen. Maar ik zou niemand deze camping aanraden..... Er zijn andere mooie campings genoeg in de buurt! Ik zag nu net ineens dat je een verkeerd beeld krijgt als je de satelietfoto van deze site gaat bekijken. Je kijkt dan naar camping Europa, links daarvan, dat is camping International Du Lac D'Annecy (reactie Webmaster: is gecorrigeerd). Het is wel een verouderde foto, want het nieuwe zwembad staat er niet op. Maar je kunt wel goed zien dat er een fietspad dwars door de camping loopt..... En dat weggetje waar ik het over had, begint bij de ingang en zie je verder niet zo goed, omdat er bomen overheen staan. Maar de rijen rechts staan dus ook op een apart veldje.
Mening nr: 54305
Datum: 10-08-2011
Fam. fam. 
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 4| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Er valt niet veel te vertellen want er klopt niet veel van wat je aangeboden krijgt. Plaatsen zijn veel te klein water en afvoer hebben wij niet op onze plaats gezien. Warm water en de druk voor de douche was slecht.
Mening nr: 54238
Datum: 09-08-2011
Fam. Familie K 
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Ook namens ons GEEN goede beoordeling. Bij aankomst werden wij niet vriendelijk ontvangen bij de receptie. De plaats werd ons toegewezen door de campingbaas. We dachten dat we een campingplaats gereserveerd hadden, maar het leek wel een parkeerplek. Naast ons, tegen over ons stonden alleen maar auto's geparkeerd. Op de plek zelf waren veel plassen ivm de regen. Volgens de campingbaas waren er geen andere plekken beschikbaar. Dan moesten we maar een andere camping gaan zoeken. De campingbaas sprak toen plotseling ook opeens Nederlands. Besloten dat we hier niet wilde staan. We zijn weggegaan en bij "de buren" camping Europa zijn we gaan kijken. Vriendelijk ontvangt, keuze uit twee plekken. Onze keuze was dus snel gemaakt. Ons voorschot kregen we niet terug op camping International. Maar we hebben een super vakantie gehad. We komen zeker terug, want de omgeving is prachtig. Maar wij gaan NIET meer naar camping International.
Mening nr: 54139
Datum: 07-08-2011
Fam. Peters 
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Ook wij hadden een iets andere verwachting van deze camping dan bleek bij aankomst. Inderdaad kleine plaatsen met vooral heel veel modder. De oplossing met grind is dan inderdaad welkom maar lost de problemen niet permanent op. Bij aankomst doet de receptie en de speelplaats triest aan. De speelplaats was in mijn ogen bijzonder verouderd. De weg veroorzaakt de nodige geluidsoverlast. Omdat wij met onze caravan bijna achteraan stonden viel de overlast voor ons mee. Het douchegebouw was keurig schoon, groot nadeel de douche was vaker koud/lauw dan warm. Nu een pluspunt. Het nieuwe zwembad is schoon leuk (met glijbanen) en verwarmd. Er wordt toegezien op het naleven van de regels bij het zwembad, prettig want zo blijft het ook schoon en leuk. Het fietspad dat direct via de camping is op te rijden leent zich uitstekend voor fietsen en hardlopen. Ook zijn er heel veel skeelers die er gebruik van maken. Met een halfuurtje fietsen (10 km) sta je midden in Annecy, een levendige gezellige plaats. Mooie omgeving, prachtig meer maar een volgende keer voor ons toch een andere camping.
Mening nr: 54119
Datum: 07-08-2011
Mevr. C. 
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 4| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Deze camping is echt veel minder dan de website wil doen geloven! Het ligt langs een zeer drukke weg en ook nog tegenover een industrieterrein! Dit laatste zorgde vooral voor regelmatig veel geluidsoverlast door oa een betonfirma en soms al heel erg vroeg in de ochtend. Campingplaatsen zijn erg klein (te) en voldoen zeker niet bij veel regen, waardoor je veel last van oa. modder hebt. Let er ook op dat als je geen visa of mastercard hebt dat er een borg van 30 euro voor een autopasje en 40 euro per douchepas betaald moet worden! Sanitair is inderdaad goed en ook de zwembaden. Voor kinderen van 13+ is er niet veel op deze camping en de eigenaren zijn niet echt heel erg vriendelijk te noemen.... Onze vakantie zal ondanks de prachtige omgeving toch elders worden doorgebracht de volgende keer en zeker niet op deze camping.
Mening nr: 54117
Datum: 07-08-2011
Fam. Fam. uit Limburg 
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

De eerste week van onze vakantie was het sanitair netjes met zeep en doekjes, daarna was het minder. De druk en de temperatuur van het douchewater lieten vaak te wensen over. De plaatsen van 100 m2 waren slechts 80 m2 en geen water en afvoer, tenminste onze plaats. Wij zijn ??n keer in het restaurant gaan eten, daarna niet meer. Prijs kwaliteitverhouding klopten niet. Afhaalfrieten waren wel lekker. De omgeving maakte veel goed, deze was in een woord prachtig, was alleen jammer dat we toch veel regen hebben gehad. Zwembaden vonden wij ook goed. Allesw bijmekaar hebben we een mooie vakantie gehad.
Mening nr: 54085
Datum: 06-08-2011
Fam. R. 
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 4| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Daar de laatste meningen van 2009 zijn lijkt het me zeer belangrijk een recente over deze camping te moeten plaatsen !! Het feit dat er hierna geen geplaatst zijn..........spreekt nu wellicht boekdelen? Ook wij bazeerde onze vakantie op deze camping oa. op de website en op de voorgaande meningen. Aangekomen aldaar waren de bazin en dochter niet erg vriendelijk en kregen wij een zeer kleine plaats toegewezen voor onze caravan en vele met ons die deze mening deelde. Tevens was onze plaats erg slecht begaanbaar en veel modder, mede door het slechte weer, maar zeker ook door slecht onderhoud. Het modderwater liep hierdoor door onze voortent en werd enigzins ietsje beter, nadat we een klacht hadden gemeld, dmv een verkregen dekzeiltje. Ook de auto's bevonden veel hinder van de tot blubber gereden zijkanten van de paadjes. Er werd nieuw grind aangevoerd, maar door vele gebruikt om hun eigen staanplaats/instap begaanbaarder te maken en terecht! Sanitair was zeer goed en de 2 zwembaden vonden onze kinderen ook leuk. Broodjes kon je bestellen, maar slechts croissant of stokbrood. Iedere ochtend hebben we daarom zelf brood gehaald bij de plaatselijke bakker. Klachten waren er zeer veel en werden niet echt opgelost en er werd zelfs verteld als je het niet beviel dat je dan maar moest gaan (zonder terugbetaling!!). Voor de jeugd vanaf ca. 13+ werd niet echt veel gedaan en de groepjes werden overal kwaad weggestuurd door eigenaars van de camping. Let wel dat deze mening door vele met ons gedeeld werd! De prachtige omgeving maakte veel goed, gelukkig wel, maar het ongenoegen over de slechte plaatsen en de negatieve houding v/d campinghouders zullen ons hier niet doen terugkomen!
Mening nr: 47571
Datum: 28-08-2009
Dhr. Wim 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Van 9 augustus tot 29 augustus op deze camping geweest. Prima bevallen. Plaatsen, broodjes, zwembad en toiletgebouw allemaal zeer ok. Strand (gras) op 1.2 km, een steiger in het meer circa 500m. Vriendelijk personeel. De eerste week was de camping nog vol en dan is het op het hoofdterrein erg druk. Er is dan ook regelmatig 's avonds muziek van verschillende kwaliteit. Voor de gewone fietser is het fietspad vrijliggend, prachtig en vrijwel vlak. Wel regelmatig oversteken. Voor de wielrenner is Col de Leschaux en de bijbehorende klim naar Cret de Chatillon (1700m) een aanrader.
Mening nr: 45770
Datum: 02-08-2009
Mevr. Billen 
®  
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij verbleven van 18 juli tot 25 juli 2009 tijdens de doortocht van de ronde van Frankrijk in een stacaravan type Forclaz op deze camping en waren heel tevreden. Het is een kleine rustige camping Je voelt je er ook heel erg veilig doordat de camping afgesloten word met een automatisch hek. Het eten is heel goed en ook de broodjes s' morgen waren van prima kwaliteit. Heel erg vriendelijke mensen. Dit is zeker een aanrader.Ook de omgeving is werkelijk prachtig zeker als je van fietsen houd.
Mening nr: 44689
Datum: 21-06-2009
Dhr. E.G.Stoutmeijer 
april - juni 2009
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Na een aantal jaren waren we weer te gast bij Roberto. Het voelde als thuiskomen. Hartelijk begroet door Roberto, weer een fijne plek uitezocht. Het sanitair is geheel vernieuwd en is werkelijk prachtig en schoon. En het brood?? Absoluut niet van de Lidl of wat dan ook, gewoon vers opgehaald bij de plaatselijke bakker. Fantastische week gehad op een mooie camping in een prachtige omgeving.
Mening nr: 44438
Datum: 13-05-2009
Fam. Golstein 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Heerlijke camping, wij gaan er dit jaar voor de derde keer naartoe. De camping is niet heel groot, dus ideaal voor een gezin met kinderen. Wij vonden de camping eigenaar heel vriendelijk. Sanitair uitstekend,na ons idee geen afbakbrood van de supermarkt {vermeld in een eerder bericht} maar heerlijk vers. En dat er in de omgeving niets te doen schijnt te zijn. Ben ik het echt niet mee eens, het is toch niet voor niets dat Annecy en omgeving zoveel vakantiegangers trekt. Het meer is super mooi, en er is echt genoeg te doen in de omgeving. Wij kijken er naar uit om die kant weer op te gaan!
Mening nr: 43728
Datum: 04-01-2009
Fam. Bruin 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij zijn in augustus 2008 voor het eerst op deze camping geweest en hebben daar absoluut geen spijt van, ondanks dat het weer niet altijd geweldig was. De camping is niet groot maar voor een gezin met kinderen tussen de 2 en de 12 jaar is deze camping uitstekend. Het zwembad is inderdaad niet groot(zoals in eerdere berichten, maar wel erg overzichtelijk). De camping heeft geen camping winkel, maar wel een restaurant met afhaalmaaltijden en 's morgens stokbrood. Het animatieteam is nederlands en heeft de kinderen heel goed bezig gehouden met hele leuke spelletjes en knutsel werkjes. De eigenaar spreekt nederlands en was in tegenstelling tot vorige berichten wel heel erg aardig en hield ons elke dag op de hoogte van het weer.
Mening nr: 43317
Datum: 14-10-2008
Dhr. Peter Talboom 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Ik heb dit jaar een schitterende vakantie mogen beleven. En dat was niet dankzij de camping. De camping, en met name het sanitair, was schoon. En dit is voor mij wel het allerbelangrijkste op een camping. Een uitermate klein zwembadje, wat geheel gevuld was, als wij met de hele familie (4 personen) er in verbleven :-) Voor de kinderen werd er wel wat georganiseerd, maar voor de ouderen, enkel een karaoke-avond. En als je mij weg wilt hebben, dan moet je vooral een karaoke-avond organiseren. 's Ochtends brood?? Foei, wat een afgang voor de franse cultuur. Voorgebakken brood van de Aldi/Lidl, wat in de oven op de camping wordt afgebakken. Jammer, een gemiste kans. De dichstbijzijnde bakker was 3 kilometer verderop in St. Jorioz, en het was de moeite waard om daar iedere morgen naar toe te rijden. Vers brood voor een betere prijs. De campingbaas zelf sprak inderdaad Nederlands. Vriendelijk indien alles verloopt zoals hij het wilt. Indien dit niet het geval was, gedroeg hij zich als een hork. In een eerder geplaatst bericht, wordt melding gemaakt dat de verlichting 's avonds al vroeg uit gaat. Zoniet dit jaar. De hele nacht scheen een felle tl-buis, van het toiletgebouw, in onze voortent. Niet prettig. Beter zou het zijn om in de nachtelijke uren een zgn. nachtverlichting te laten branden. De omgeving is zonder meer adembenemend mooi. Ik zal zeker nog eens terug gaan naar het meer van Annecy, maar niet op deze camping. Plus: sanitair, schone camping. Min: zwembad, brood in de ochtend, het horkse gedrag van de campingeigenaar, niets te beleven op de camping zelf, noch in de directe omgeving.
Mening nr: 34945
Datum: 04-08-2007
Fam. Marcel  
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Voor kinderen tot 10 jaar is deze camping echt een aanrader. Een vriendelijke beheerder, die zelfs zijn best doet om Nederlands te spreken. Heel veel pluspunten. Die zijn eerder ook al genoemd. In het speciaal wil ik toch het Nederlandse animatie team noemen die van de vroege ochtend tot de late uurtjes de animatie verzorgen. Voor onze dochter betekende dat een bijna druk schema. Ze heeft het daar erg naar haar zin gehad en wilde na 2 weken eigenlijk niet weg. De eerste week was het toiletgebouw super schoon, maar toen er een invasie Nederlanders kwam de tweede week, zag je dat de bezoekers van het toilet vaak de boosdoener zijn van het smerig achterlaten, tot het roken op het toilet. Maar daar kan de beheerder niets aan doen en moet dit echt gezocht worden bij de gasten. Een ander minpuntje is het weinige warmwater. Het leek of het sanitair niet berekend was op de afwashoogtepunten van de dag. Vaak stond je met lauw water af te wassen. En de eerder genoemde drukke verkeersweg is vooral 's nachts een racebaan. Een lichte slaper zoals ik word daar wakker van. Als je dat op de koop toe neemt, heb je verder een super vakantie. Het genoemde meer dat op 400 meter van de camping zit, daar kun je niet zwemmen omdat het een natuurgebied is. Voor een zwemstrandje moet je toch echt een stukje verder. Maar met anderhalve kilometer houdt dit ook wel op. Kortom een aanrader voor gezinnen met jonge kinderen. Voor oudere jeugd is er niet heel veel te beleven.
Mening nr: 32127
Datum: 07-01-2007
Mevr. RITA ROOS 

Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Wij komen al heel wat jaren op deze camping en vinden het altijd erg gezellig. Het is een leuke camping voor alle leeftijden. Het sanitair wordt inderdaad 3x p.d schoongemaakt maar je wil niet weten hoe smerig sommige campinggasten het achter laten!! Het sanitair gebouw is totaal vernieuwd en heel erg mooi geworden. Neem maar eens een kijkje op de nieuwe website. Verder sluit ik mij aan bij het verslag van de hr. Stoutmeijer. 2003
Mening nr: 30426
Datum: 24-08-2006
Dhr. Jan Bogers 
april - juni 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Ik heb de andere recenties gelezen en ik heb me verbaasd over de negatieve uitlatingen. We hebben heel andere ervaringen tijdens ons verblijf in het voorseizoen op deze camping. Het was er natuurlijk lekker rustig, wel een klein zwembad, maar zeer hygiënische bad/douche gelegenheden, die goed onderhouden werden. De beheerder is gewoon een aardige behulpzame vriendelijke man. Als je je gewoon gedraagt, zelf ook aardig bent, respect hebt voor de franse gewoontes, geinteresseerd bent in hun cultuur en de taal spreekt heb je nooooooooit problemen in Frankrijk! Jan Bogers
Mening nr: 23112
Datum: 25-08-2005
Mevr. Mw. van der Vliet 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

We hebben een hele fijne vakantie gehad op deze camping. Het ligt eraan, wat voor eisen je stelt. Prijs en kwaliteitsverhouding is ok. Zwembad is niet groot, maar wel fijn, dat het er is. Klein speeltuintje voor de kinderen en elke avond wel een activiteit van disco tot jeu de boules of volley onder leiding van de campingbeheerder. Spreekt aardig Nederlands en wij hebben, in tegenstelling tot andere bezoekers, geen problemen met hem gehad. Het middengedeelte van de camping is vrij druk, wij zaten aan de overzijde van het fietspad met een geweldig uitzicht. Omgeving is super en ook bij mindere dagen genoeg te doen. Sanitair voor Franse begrippen schoon!
Mening nr: 21883
Datum: 14-08-2005
Mevr. M Perdok 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 3|

Algemene beoordeling

In de periode juli-augustus op eenvoudige sobere camping aan drukke doorgaande weg verbleven. Prachtige omgeving, maar daar is alles wel mee gezegd. Vriendelijke (nederlands sprekende) beheerder en behulpzame receptioniste. Althans dat dachten we. Zoals eerder vermeld, bleek bij vertrek dat de beheerder en zijn receptioniste gedurende het verblijf een toneelstukje opgevoerd hadden. De vriendelijkheid en behulpzaamheid waren ver te zoeken bij het verekenen van de borg. Nadat de beheerder de stacaravan gecontroleerd had en in het nederlands duidelijk had gemaakt dat het vies was en wij bij de receptie onze borg wilden verekenen, bleek de beheerder geen nederlands meer te spreken en liet ons achter bij de receptioniste. Beetje makkelijk van de beheerder, het was meer een vent geweest als hij er gewoon met ons over had gesproken en zelf de zaak met ons had afgehandeld. De weg van de minste weerstand is tenslotte het vuile werk overlaten aan de receptioniste die de caravan zelf niet eens heeft gezien. Opmerkelijk is echter dat deze frans sprekende dame, het woord sleutel en fik wel begrijpt. Na deze woorden gebruikt te hebben, kregen wij onze borg snel terug. Konden we eindelijk de terugreis beginnen.

Campingtips in de buurt