Sluiten

Camping Les Goelands in Saint Martin en Campagne

Camping Les Goelands

Camping Les Goelands beschikt over 140 plaatsen, verspreid over 4,5 hectare, trapsgewijs ingericht, en ligt in een rustige en groene omgeving, waarin men geen gebrek heeft aan schatten die men kan ontdekken zoals La Cite de Mer.

Camping Les Goelands ★★★★
11, Rue des Grèbes
76370 - Saint Martin en Campagne
Frankrijk
Departement: Seine Maritime
Tel: +33 235838290
Afstand vanaf Utrecht: 490 km,
waarvan 428 km snelweg.
GPS coördinaten: 49.96668 / 1.20528
(49° 58' 0.0'' N    1° 12' 19.0'' O)
Aantal plaatsen: 134  / Hoogte: 53 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Wifi beschikbaar Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan
True
Verhuur van accommodatie Huisdieren in verhuuraccommodatie toegestaan BBQ toegestaan
Camping Les Goelands
Laatste mening

Algemene beoordeling

Sanitair is schoon

Camping voor doorreizen geschikt. Luidruchtig, saai en kerncentrale op het kiezelstrand zeer vlakbij

Niet aan te bevelen voor een fijne vakantie. Stacaravans van de locals, geen voorzieningen in de omgeving. Saai....de camping lijkt op de foto's leuk, maar plaatsen zijn klein/ weinig privacy! Veel Fransen in stacaravans.
Fam. Roos - Groningen  13-09-2018
Plaats mening

Meningen over Camping Les Goelands

Cijfers van kampeerders *

1 meningen
Algemene indruk
Kwaliteit v/h sanitair
Laagste
5
7
Hoogste
5
7
Gemiddeld
5.0
7.0
* over de jaren 2016 en later.
Mening nr: 68452
Datum: 13-09-2018
Fam. Roos - Groningen 
juli - augustus 2018
(Echt)paar
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 7| Hygiëne sanitair: 6| Ontvangst: 6| Faciliteiten: 3| Accomodatie/plaats: 3| Comfort: 3| Leiding van camping: 3| Animatie/Activiteiten: 3| Omgeving: 3| Prijs/Kwaliteit: 3|

Algemene beoordeling

Sanitair is schoon

Camping voor doorreizen geschikt. Luidruchtig, saai en kerncentrale op het kiezelstrand zeer vlakbij

Niet aan te bevelen voor een fijne vakantie. Stacaravans van de locals, geen voorzieningen in de omgeving. Saai....de camping lijkt op de foto's leuk, maar plaatsen zijn klein/ weinig privacy! Veel Fransen in stacaravans.
Mening nr: 63512
Datum: 25-06-2015
Fam. Conny - Dordrecht 
april - juni 2015
(Echt)paar
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 9| Hygiëne sanitair: 9| Ontvangst: 7| Accomodatie/plaats: 6| Omgeving: 8| Prijs/Kwaliteit: 8|

Algemene beoordeling

ligging

Camping geeft aan, dat er een restaurant en broodservice is; bakker op 2 km en restaurant gesloten (zoals veel in Normandië in juni). Erg schuine plaatsen; prima, brandschoon sanitair (verwarmd). Hoger gelegen deel heeft zeezicht. Wij hadden de indruk gekregen van de website, dat de camping aan zee ligt, de afstand naar het strand is 500 m., maar geen ruim strand en via een steile trap te bereiken. Prachtige krijtrotsen in de buurt; goede camping voor een paar dagen. Veel vaste plaatsen (doordeweeks leeg), erg rustig.
Mening nr: 52782
Datum: 13-03-2011
Fam. Fam. Veys 

Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Wij waren in de krokusvakantie 2011 op deze camping. Hoewel er volop plaatsen waren in de zon kregen we een plaats in de schaduw, molhopen tot en met. De plek die we kregen toegewezen was erg klein, er waren problemen met het warm water, dat kan inderdaad gebeuren, maar van de jonge uitbaters konden we op weinig begrip rekenen. Deze camping bestaat hoofdzakelijk uit seizoenplaatsen en kreeg 4 sterren. Voor mij een goede 3 sterren maar geen 4.
Mening nr: 49141
Datum: 15-05-2010
Fam. laan 
april - juni 2010
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

De ontvangst was niet echt hartelijk. We kwamen om twee over zes aan, mijn echtgenoot was ziek. De receptie was gesloten. Er hangt een telefoon en er kwam iemand aan. Sprak prima engels. Recht door rijden en we konden gaan staan waar we wilden. Er veel plek was er niet en het liep dood. Getracht te keren, zieke man, moe kortom niet echt leuk !! Weinig hulp. Men keek en ging snel zitten. Uiteindelijk naar de receptie gelopen en die hebben een of ander hek geopend en konden we opnieuw het terrein op. Dit had voorkomen kunnen worden en het wekte irritatie. Temeer omdat we een caravan hebben van meer dan zeven meter die nooit op de nog open plekken had gepast. Bij de ingang links waren prima plekken. Toilet gebouw was dan wel weer een stukje lopen maar dat mag de pret niet drukken. Prima sanitair ERG schoon, helaas geen toiletbril !! Wij vonden ze sfeer drukkend, grauw niet echt gezellig.... Specifiek bij aankomst geinformeerd hoe het gaat met het brood....de ochtend daarna moest ik maar een rondje gaan rijden..genoeg bakkers !! Fijn met een zieke echtgenoot en twee kinderen !!! Niet echt hartelijk en aardig...maar goed.
Mening nr: 27827
Datum: 29-07-2006
Mevr. Elly Onnekes 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij hebben een paar dagen op deze camping doorgebracht. Het is een mooie terrassencamping die op 500m van een mooi (keien)strandje ligt. Het sanitair is erg netjes en schoon. De organisatie is wat minder. Fawlty Towers bestaat nog. Ik kreeg de indruk dat er niet werd bijgehouden wie op welke plek staat. Wij werden door een vriendelijk meisje naar een plaats verwezen die al bezet was, snel gevolgd door meer nieuwe gasten. Uiteindelijk kregen we een mooie plek. Een familie die er een dagje opuit ging met de camper raakte hun plaats kwijt, ondanks de stoelen en tafel die ze haden laten staan. We hebben ook te maken gehad met een nogal snibbige dame achter de balie die boos op ons werd omdat we bij de bakker brood waren gaan halen toen om half elf 's ochtends het door ons bestelde brood er nog steeds niet was.
Mening nr: 26228
Datum: 08-05-2006
Mevr. Danielle Lieven 
april - juni 2006
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Jammer genoeg hebben wij niet zo'n geweldige ervaring met deze camping. Allereerst was de ontvangst niet echt aardig. Terwijl er op dat moment twee campeerders stonden, kregen we een plaats aangewezen die erg klein en scheef was. Nadat we even rondgekeken hadden, vroegen we een andere plaats. Dat kon, maar het leek niet van harte. Het sanitair is inderdaad erg mooi, maar er was geen warm water. Nadat we dat gemeld hadden,werd de dag erna dit gebouw gesloten en het oude sanitairgebouw schoongemaakt en geopend.Er was geen gelegenheid om de was en afwas te doen en ook dit water was niet al te warm.Op onze vraag of het andere (mooie) sanitair weer open ging, werden de schouders opgehaald en ook het afwassen moesten we zelf maar uitzoeken. Uiteindelijk is het gebouw gesloten gebleven gedurende de rest van de tijd.(8 dgn) De camping stond vol met mobile-homes en er waren nog maar een stuk of twintig plaatsen voor tourcaravans. Bij het afrekenen geen excuses voor de ongemakken en de volle prijs! Jammer, want wij camperen al jaren met veel plezier in Frankrijk. Omdat de omgeving en de rest van de camping prima waren, hebben we wel een leuke tijd gehad.
Mening nr: 23385
Datum: 29-08-2005
Mevr. fam Baars 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Zoals de vorige mensen al hebben geschreven kunnen wij dit alleen maar beamen, geweldige camping wat hygiene betreft. Brood was er wel degelijk, maar moest elke dag besteld worden, dan kon je het de volgende morgen vanaf 7.30 bij de receptie ophalen. Wij waren met een oldtimer (citroenDS) en die moest wel even werken om ons kleine huisje op wielen naar boven te slepen. Deze camping staat bij ons genoteerd voor als we er weer eens in de buurt zijn.
Mening nr: 20753
Datum: 04-08-2005
Mevr. Monique Coppé 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Dit is echt de beste camping die ik in 25 jaar kamperen ben tegen gekomen. Perfect sanitair, dat al fluiten wordt schoongemaakt. Zeer vriendelijk en jong personeel. Door de terrasvorm hadden wij zelfs zicht op zee en een heuvelrug aan de overkant, waar paarden en veulens op stonden, waarmee we ons best hebben geamuseerd. Het is voor mij tot hiertoe de properste en mooiste camping die ik gezien heb. Er is niet veel animatie, waardoor de camping erg rustig is.
Mening nr: 19538
Datum: 19-07-2005
Dhr. Latieré 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Het is een goeie camping met veel extra's tennis was gratis midget golf en 10 minuten lopen naar het strand was heerlijk en heel veel mensen hebben geschreven dat er brood op de camping was dat is dus NIET zo. Met de auto een stukje rijden was er wel een super met verse brood. Ik was er 2 weken was goede camping met uitstekende sanitair want ik ben wel oud maar ik heb nog nooit zo'n een schoone sanitair gezien.
Mening nr: 19509
Datum: 18-07-2005
Dhr. Janston 
september - oktober 2004
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Ik ben naar de camping geweest. Het is prachtich en het sanitair is ongelovelijk. Alleen 1 ding was slecht, want mijn 2 zonen moesten de hele tijd 5 kilometer lopen naar het zwembad. Toen ik had gebeld zijnden ze 1 kilometer maar als je daar bent valt het zeer tegen. En ook als je in de avond een grapje maakt: een beetje lachen kan s'avonds mag ook niet. Wel was er elke dag verse brood.
Mening nr: 18415
Datum: 17-05-2005
Mevr. mevr vrambout 
april - juni 2005
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Met pinksterweekend 2005 stacaravan gehuurd, was piccobello, ruim, proper, slechts enkele maanden oud, vriendelijke mensen ad balie, 175€ betaald vr 2 nachten, we waren wel met 2 auto's en 2 koppels in de caravan en nog een koppel die in eigen camionette sliep op ander terrein dat nt verhuurd was, voordeel van laagseizoen natuurlijk, maar toch heel sympathiek.. brood hebben we dan weer nt op de camping gevonden wel 5km verderop. Sanitair zeer proper met papier en zeep. In het dorpje zelf valt niets te beleven, nt pittoresk, in de buurt gelukkig wel.
Mening nr: 13496
Datum: 10-08-2004
Dhr. Bosch 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Schitterende camping. Zeer goed en schoon sanitair. De steile hellingen vergen wat manouvreervaardigheid. Dat levert leuke taferelen op bij het gadeslaan van nieuwkomers. (zelf ben je al aan de beurt geweest)Uiteindelijk krijg je het spul toch wel op z'n plek. (van alle kanten wordt hulp aangeboden) Na betalen bij aankomst hoeft de beurs niet meer open. (behalve dan voor een heerlijk vers stokbrood) Strand op 10 minuten lopen. Wel een matje meenemen: die kiezels zitten niet echt lekker. Absolute aanrader. Ook de kinderen van 10 en 13 vonden het perfect.
Mening nr: 13409
Datum: 09-08-2004
Mevr. m. stork 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Prachtige camping, goed aangelegd, en vooral goed onderhouden. De wandeling naar het strand mag er zijn met een hond en wat bagage want een stoeltje is geen overbodige luxe op de stenen bij vloed. De kerncentrale moet je wel even wegdenken bij de mooie kustlijn. Een eigen zwembad zou niet misstaan want de afstand naar le ludibulle mag er zijn en is nauwelijks te fietsen. Sanitair is fantastisch nooit een ongerecgtigheid gezien en ook hoogzomer goed verwarmd dat is echt comfortabel.
Mening nr: 13402
Datum: 09-08-2004
Dhr. H.J. Hof 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Mooie camping, waar Stephanie de septer zwaait. Erg aardige mensen mailtje gestuurd of er nog plek was en kreeg bijna direct antwoord terug. Ook na nog een aantal andere vragen. Mooi sanitair. terassencamping. We stonden aan een doodlopenmd laantje. Grote plek met verharde parkeerplaats bij de caravan. Had liever op een andere plek gestaan. De tenten staan beneden op apart veld. Lijkt ook erg gezellig. Alles is gratis op de camping wat toch wel weer eens wat anders is (in nederland gestaan waar je zelfs voor het opladen van je mobiel moest betalen). Is beslist een aanrader. Ook mooie omgeving.
Mening nr: 13172
Datum: 07-08-2004
Mevr. Koster 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij zijn ook op deze camping geweest met onze 2 kinderen van 16 en 9 jaar. De camping is absoluut mooi, prachtig sanitair. Personeel zeer vriendelijk, midget-golf en tennis zijn gewoon gratis. Alleen jammer dat er geen zwemvbad is er is er wel een in de buurt Ludubulle genaamd dit zwembad ligt in het dorp en is ongeveer 5 kilometer lopen. Deze camping is echt een aanrader, terassencamping. De camping ligt op ongeveer 10 minuten lopen van de zee. Er komen veel nationaliteiten op de camping Nederlanders, Engelsen, Schotten en zelfs een paar Duitsers. De camping is vanuit Nederland ongeveer 1 dag rijden. Een echte aanrader!
Mening nr: 10925
Datum: 04-06-2004
Dhr. jos 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Camping met voorzieningen voor gehandicapten. Je moet als gehandicapte dan wel erg goed ter been zijn want het terrein is erg heuvelachtig. De zee is dichtbij maar je moet steil naar beneden. De omgeving is niet echt geschikt voor kleine kinderen. Voor volwassenen is het een prima camping.
Mening nr: 10265
Datum: 02-04-2004
Mevr. fam. aalbers  
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij zijn hier een week geweest afgelopen zomer, en het was heerlijk. Gezwommen in de zee, die op zo'n 10 minuten lopen was. Gratis douchen, zeer schoon, en veel vertier en verhuur aan de balie. 's Morgens vers brood op de camping. Terassen camping.

Campingtips in de buurt