Sluiten

Camping Espeye in Saint Urcisse

Camping Espeye
Camping Espeye is aangelegd op een prachtig stuk grond van 1 hectare groot en beschikt over 8 zeer ruime campingplaatsen, een camping met rust en ruimte, waar eventuele kinderen zullen genieten van de natuur, de vrijheid en het heerlijke zwembad.
Camping Espeye
Lieu dit Espeye
47270 - Saint Urcisse
Frankrijk
Departement: Lot et Garonne
Tel: +33 673639644 / +33 553875622
Afstand vanaf Utrecht: 1161 km,
waarvan 1124 km snelweg.
GPS coördinaten: 44.16490 / 0.84070
(44° 9' 53.6'' N    0° 50' 26.5'' O)
Aantal plaatsen: 8  / Hoogte: 119 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Buitenzwembad Nederlands/Vlaamse beheer Verhuur van accommodatie
Camping Espeye
Laatste mening

Algemene beoordeling

De camping is in orde gebracht en weer open vanaf 2013. Nieuwe eigenaars zijn Vlamingen. Alle info op http://espeye.fr
Dhr. Filip Roose  10-05-2013
Plaats mening
Mening nr: 58884
Datum: 10-05-2013
Dhr. Filip Roose 
april - juni 2013

Algemene beoordeling

De camping is in orde gebracht en weer open vanaf 2013. Nieuwe eigenaars zijn Vlamingen. Alle info op http://espeye.fr
Mening nr: 55894
Datum: 22-01-2012
Mevr. tineke(webmaster) 
®  

Algemene beoordeling

Vanaf het seizoen 2012 is de camping gesloten. Er worden alleen nog gîtes verhuurd in juli en augustus. Zie website: http://www.espeye.nl/camping.php
Mening nr: 42608
Datum: 28-08-2008
Fam. van Ginneken 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Na drie jaar Espeye wordt het eens tijd dat wij ook een stukje schrijven. Sinds de opening in 2006 gaan we ieder jaar even kijken. Niet zo verwonderlijk eigenlijk, want we waren een van de "filmsterren" van het programma "Geen weg terug" dat toen werd opgenomen en vorig jaar juni werd uitgezonden. Toen wij hier in 2006 voor het eerst aankwamen hielden we het niet voor mogelijk dat deze vakantie een onwisbare indruk op ons achter zou laten. Het was erg warm die zomer en Ruth en Marcel moesten alle zeilen bijzetten om alles op tijd af te krijgen voor een grote groep gasten die binnen enkele dagen zou arriveren. We hebben samen met de andere gasten heel veel lol gehad aan het klussen, gereedmaken en opknappen van de gîtes. En ondertussen draaide de camera... De camping en de gîtes zijn prachtig. De campingplaatsen zijn ongeveer 350 m2, dus je hebt de ruimte! Er ligt een heerlijk zwembad en dochter Linda organiseert leuke dingen voor de kleinsten onder de gasten. De barbeque op donderdag is erg gezellig en op zaterdagavond wordt de wekelijkse "avondmarkt" in Puymirol bezocht. Lekker eten aan lange houten tafels onder het genot van live-muziek. Marcel runt zijn eigen restaurantje op de camping, iedere dag komt de bakker langs en mocht je je toch nog vervelen dan kun je altijd een rondje doen langs de kippen en de schapen, trampolinespringen, voetballen of tafeltennissen. Kortom, wij zijn ondertussen vaste klant en als we bij de camping de bocht om komen, komen we altijd weer een beetje thuis.....
Mening nr: 42130
Datum: 18-08-2008
Fam. Poppeliers - Van Nieuwkasteel 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Lot et Garonne; het Toscane van Frankrijk met zoveel zonnebloemen, rust en ruimte! Bijna twee en een halve week hebben we met veel plezier bij Espeye gekampeerd. Een leuke kleine camping met ruime plekken. Stroom en water dicht bij de tent / caravan en een broodservice. Je hebt al snel een echt frans gevoel. Zeker als je 's morgens je bestelde baguet, croissants of andere lekkernijen op de camping kunt ophalen; elke dag komt de bakker langs. Er is genoeg te doen: een heerlijk zwembad, een trampoline, tafeltennistafel, schommel en een glijbaan. Linda en haar team organiseren leuke activiteiten voor de kinderen en een bezoek aan een wijncave. Verder kun je uitstekend eten op het hoger gelegen terras. Marcel kookt verrukkelijk! Donderdags kan je meedoen aan een bbq; op andere dagen kookt Marcel op verzoek een heerlijke pizza of a la carte. Marcel en Ruth zijn gezellige, gastvrije mensen die oog hebben voor hun gasten. En het hun gasten naar de zin proberen te maken door bijvoorbeeld uitstapjes te organiseren voor mensen die dat willen. Wij hebben in ieder geval genoten van onze vakantie hier!
Mening nr: 41302
Datum: 10-08-2008
Fam. Fam Levering 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

We hebben in juli 2008 gekampeerd bij Espeye en het erg naar de zin gehad. De kampeerplekken zijn groot, stroom en water zijn beschikbaar op elke plek. Het is een kleine, rustige camping, zeer geschikt voor gezinnen met jongere kinderen. Het is overzichtelijk en veilig, waardoor de kinderen zich lekker vrij kunnen bewegen. De verse broodjes waren picobello evenals de pizza's die we een keer hadden besteld. Alles was keurig verzorgd en de eigenaren bieden diverse activiteiten aan. We hebben o.a. via de camping kunnen paardrijden, een fantastische ervaring. Kortom, alle lof voor de familie Bos en medewerkers.
Mening nr: 32755
Datum: 30-03-2007
Mevr. J. Stout-van Rijn 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij hebben hier in 2006 gekampeerd. De camping was toen net geopend en nog een beetje kaal. Heerlijk was de ontbijtservice (brood kun je bij de nederlandse campingeigenaars bestellen en zij brengen het iedere dag rond!). We hebben genoten van de omgeving, het mooie weer en het zwembad. Het is een kleine camping, heel overzichtelijk vooral voor kleine kinderen. Er is een trampoline en een tafeltennistafel. In 2007 zou het terras klaar zijn (kun je met een prachtig uitzicht aan de rand van het zwembad iets eten en drinken) en worden extra bomen gepland. Ook was het plan om nog meer dieren (schapen, geitjes en kippen) aan te schaffen. Er zijn leuke uitstapjes te doen in de omgeving en het is hier nog helemaal niet toeristisch en lekker rustig! Kortom een leuke camping met gastvrije eigenaars.

Campingtips in de buurt