Sluiten

Camping Mas de Pierredon in Sanary sur Mer

Camping Mas de Pierredon

Camping Mas de Pierredon, gelegen op 3 km van de zee en het centrum van Sanary sur Mer, is de ideale camping voor een sportieve- of een vakantie met familie.

De omgeving staat bekend om zijn water activiteiten, maar ook voor de wandelingen waarbij men de typische plaatsen ontdekt, geniet van de rustige Méditerranée.

Camping Mas de Pierredon ★★★★★
652, Chemin Raoul Coletta
83110 - Sanary sur Mer
Frankrijk
Departement: Var
Tel: +33 494742502 / +33 494745316
Afstand vanaf Utrecht: 1258 km,
waarvan 1237 km snelweg.
GPS coördinaten: 43.13259 / 5.81558
(43° 7' 57.3'' N    5° 48' 56.1'' O)
Aantal plaatsen: 141  / Hoogte: 53 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Camping Qualité label Wifi beschikbaar Waterpark Waterglijbaan Verwarmd zwembad Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan
True
Verhuur van accommodatie Huisdieren in verhuuraccommodatie toegestaan Privé sanitair
Deze camping is aangesloten bij:
klik op logo voor info
Camping Qualité ACSI CampingCard
Camping Mas de Pierredon
Laatste mening

Algemene beoordeling

Nog niet gevonden

Lawaai van autoweg die bijna door de camping loopt.

We zijn hier terecht gekomen om enkele dagen met familie door te brengen, die op een appartement in Bandol zaten. Onze keuze van dezelfde groep in Sanary-sur-mer, Camping Mogador, zat vol. Sanitair is onvoldoende, plaatsen bieden amper privacy en terrein maakt rommelige indruk. De camping is al bij al veel te duur. Volgens mij niet meer dan een plaats, waar ze op drukke momenten mensen dumpen, nb aan dezelfde prijs van Mogador.
Dhr. Pat Menneke - Antwerpen  11-09-2014
Plaats mening
Mening nr: 62879
Datum: 11-09-2014
Dhr. Pat Menneke - Antwerpen 
september - oktober 2014
(Echt)paar
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7| Hygiëne sanitair: 6| Ontvangst: 8| Faciliteiten: 7| Accomodatie/plaats: 4| Comfort: 6| Omgeving: 4| Prijs/Kwaliteit: 5|

Algemene beoordeling

Nog niet gevonden

Lawaai van autoweg die bijna door de camping loopt.

We zijn hier terecht gekomen om enkele dagen met familie door te brengen, die op een appartement in Bandol zaten. Onze keuze van dezelfde groep in Sanary-sur-mer, Camping Mogador, zat vol. Sanitair is onvoldoende, plaatsen bieden amper privacy en terrein maakt rommelige indruk. De camping is al bij al veel te duur. Volgens mij niet meer dan een plaats, waar ze op drukke momenten mensen dumpen, nb aan dezelfde prijs van Mogador.
Mening nr: 56853
Datum: 26-07-2012
Mevr. Anja 
®  
april - juni 2012
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Camping zeer dicht aan de snelweg gelegen. Voor de een een ramp, een ander hoort het niet. In juni bijna helemaal vol, iedere dag gingen mensen weg en 's avonds stond de camping weer vol. Met acsi-kaart en plaatsen zelf uit te zoeken. Veel verschil in plaatsen, groot, klein, veel/weinig schaduw. De plaatsen direct achter de receptie gelegen vonden wij het mooist. Het sanitair was ruimvoldoende en schoon. Leuk zwembad en vers brood op de camping. Winkels op ongeveer een kilometer, wij gingen vaak met de fiets. Ook met de fiets naar Sanary, strand en Isle Gaou.
Mening nr: 55359
Datum: 17-09-2011
Dhr. Axel 
september - oktober 2011
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Met het groter worden van auto en vooral caravans wordt het manouvreren op deze camping tot ware kunst verheven. Je kunt met een beetje caravan de bocht niet in 1 x maken om de camping te verlaten. Camping zelf krijgt een dikke voldoende. De ligging is minder, omdat het verkeerslawaai de boel verpest. Toch erg lekker gezwommen in het mooie zwembad. Sanitair was okee. Alleen een rioollucht in de douches. Broodjes in de ochtend vers gebakken. Pizza matig. Restaurant in september al dicht. Da's jammer want de camping stond wel vol.
Mening nr: 49521
Datum: 04-07-2010
Fam. van eck 
april - juni 2010
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Wij hebben in juni op deze camping gestaan. Het word aangegeven als een 4 sterren, dat is een beetje te hoog gegrepen. Wij hadden een plaats gereserveerd met ACSI card de plaats was groot + 50 mtr geen plaats voor auto 10x5 mtr. De toiletten werden 1 x per dag schoongemaakt, het toiletpapier systeem werkt niet goed, altijd papier op de grond, niet netjes. Volgens mede kampeerders was dit ook geen 4 sterren camping. Het viel als camping tegen, het leek er wel op dat als je met ACSI card kwam er alleen maar kleine plekken waren. Geen kampwinkel, de omgeving was mooi. Je kunt er goed fietsen. Wij komen hier niet gauw terug.
Mening nr: 45087
Datum: 12-07-2009
Mevr. M.van Amerongen 
®  
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Jaren geleden geweest. Redelijk mooie plek maar aan het groepsveld dat de hele zomer verhuurd wordt aan een brabantse (Eindhoven, Helmond) duikersclub. Lees nu dat het groepsveld is aangepakt in 2009 (loungebanken) en vraag me af wat voor overlast dit zal geven. Jaren geleden al overlast gehad van gegil tot diep in de nacht en ongepaste opmerkingen van jongelui die zogenaamd kwamen duiken maar het niet al te nauw namen. Bespreekbaar was dit niet met de duikersclub. Een groepsveld nodigt uit tot groepsgedrag en kan de sfeer voor andere kampeerders behoorlijk verzieken. Zo ook onze ervaring. Goed nadenken of je dit wil als kampeerder of een plek ver van het groepsveld vragen
Mening nr: 33115
Datum: 28-05-2007
Mevr. Teppema 
april - juni 2006
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Nee, geen mooie camping. Ligt aan de snelweg ( ik hoor toch liever cigalles dan dag en nacht verkeer ), heel kleine plaatsen, ook tegenover het 'prive"sanitair dat ook wordt gebruikt door mensen die boven op de berg zitten! Klein zwembad. Wel een heel goed restaurant. We zijn na twee dagen vertrokken.
Mening nr: 25987
Datum: 10-04-2006
Mevr. Scheurwater 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Veel negatieve meningen over deze camping, maar wij zijn er niet ontevreden over. We zijn hoofdzakelijk Franse campings gewend en dat is MAS DE PIERREDON prima. We zijn in juli 2005 en 06 geweest. Zwembad schoon, sanitair ook(nieuwe erbij) Campingeigenaresse spreekt goed Engels en zondagshulp een Franse jongen deed ook zijn best toen ik een dokter zocht en heeft me met alles geholpen. Krekels zijn luidruchtiger dan de snelweg en ja als je stilte zoekt, moet je deze camping niet hebben. Minpunt is wel, dat ze geen winkel hebben en croissantjes zijn vet. Maar 5 min naast de camping vandaan heb je wel een supermarkt, waar ze alles hebben. Een beetje aanpassen en je hebt incluis de schtiterende omgeving een heerlijke vakantie.
Mening nr: 25986
Datum: 09-04-2006
Dhr. m van belle 
april - juni 2002
Algemene indruk: 4| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Wij zijn 1 week geweest in juni 2002 met ons zoontje toen nog geen jaar oud. Allereerst is de eigenares een moeilijk portret, ze moet gewoon een ander daar neerzetten! Dan was het zo dat rond het zwembad bijna alle tegels loslagen, zere tenen! Het kinderbad was leeg, elke dag werd er een stuk camping bijgebouwd d.m.v. verbranden van braakliggende grond. Dus wat er ook staat in de A.N.W.B. gidsen dat klopt absoluut niet, deze camping verdient geen 8 of meer volgens de ranking van de organisatie. Het dorp sanary is trouwens wel erg leuk, ook een aanrader is om cassis te bezoeken met de calanques. Komen nog wel eens terug in de streek maar nooit meer op deze camping.
Mening nr: 18080
Datum: 16-04-2005
Mevr. Jacky 
september - oktober 2003
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Wij zijn hier in het najaar van 2003 geweest. Het viel ons ontzettend tegen. Wij gingen met camping-cheques en waren al op veel mooie campings geweest. Wij kwamen in de middagpauze aan hetgeen meteen op veel verzet stuitte. Zeer onaardige eigenaar, kleine plaatsen, geen schoon sanitair. Wij stonden bijna OP de snelweg (had dit iets te maken met ons tijdstip van aankomst ?). Onze zoon werd er ziek, waar uiteindelijk ( nabemiddeling van de receptie) een dokter voor moest komen. Geen mens die daarna nog eens informeerde hoe het ging. Wij gaan er in ieder geval niet meer naar toe.
Mening nr: 14154
Datum: 16-08-2004
Mevr. Anouk Bovee 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

We zijn erg tevreden over deze camping. Het is niet echt een familie camping, terwijl er toch wel animatie is voor kinderen. Het zwembad was prima, niet heel groot maar groot genoeg om een lekkere frisse duik in de nemen. De plaatsen zijn inderdaad niet erg groot. Voor een tent gaat het prima, maar als je een caravan hebt, kun je beter vragen om de plaatsen met eigen sanitair. Hierbij heb je namelijk ook nog extra ruimte voor de auto en tafel met stoelen. Een beetje overlast van de snelweg is er, maar wij hebben er geen last van gehad! Deze camping is een aanrader!
Mening nr: 11513
Datum: 03-07-2004
Mevr. carla schoenmakers 
®  
april - juni 2003
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

De eigenaren zijn vriendelijk. Het sanitair was redelijk. Het zwembad was mooi en schoon. De plaatsen waren erg klein. Wegens het lawaai van de snelweg, zijn we er ook niet lang gebleven.
Mening nr: 5466
Datum: 28-07-2003
Mevr. Ronny Thielemans 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Na onze boeking waren we toevallig op deze site terecht gekomen, en ontdekte de negatieve reakties over deze camping, dus gingen we al met een bang hartje naar deze camping. Eerst het goede: - Zwembad was warm en proper ! - De duikclub was er weer en we hebben daar met enkele een praatje geslagen, wat bleek, de duikers die 's morgens vroeg vertrokken hebben al jaren hun auto buiten op de parking staan en de flessen worden gevuld in Bandol en nooit op de camping, maw zeker geen last van deze jongens gehad, vanaf 22.30 was het zelfs muisstil op de camping. - Op 10 min met de fiets naar Sanary, wat grote parkeerproblemen uitsluit. - veel schaduw ! - Grote plaats , als je het alleen bij boeking specifiek vraagt: wees dus slim , want anders heb je inderdaad een klein plekje. - De A50 was niet echt storend, enkel als er veel wind richting camping staat en vrij dicht tegen de receptie staat.De Krekels maken meer herrie. Nu het mindere of slechte: - Niet echt 4 sterren waard, heel kleine douches , warmwater was ver te zoeken, zeker voor de afwas. - De eigenares niet evcht vriendelijk en vond het zeer verontwaardigd dat wij een plaats van ongeveer 80 à 100m² gevraagd hadden voor een kleine caravan ( 4,35 m. zonder dessel)! Op vele campings is dit vrij standaard. - Speeltuin ligt eigenlijk tussen straat en bareel, dus niet echt goed om kleine kinderen alleen naar toe te sturen. - Je werd aan je lot overgelaten, je moest zelf zoeken naar een elektrische kast ( lange kabel meenemen !), kreeg geen info over waar alles was, vrij stressie toestand had dat vrouwtje. Neen, we hebben er van genoten, dat we het ons allemaal niet hebben aangetrokken, maar toch geen tweede maal naar ginder, alhoewel er Nederlanders stonden die er al 5 jaar komen. Misschien ben ik te veel eisend , maar een ster minder mag zeker ! Als het is om vooral te slapen, wegwezen tot 's avonds en terug te slapen, dan is deze camping vrij ok.
Mening nr: 4777
Datum: 07-07-2003
Dhr. D. Wolthuis 
april - juni 2003
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Ik heb het omgedoopt tot Sanary-sur-Autoroute. De ligging aan de storende verkeersweg moet worden gelezen als 'ligt bovenop de A50'! Uitermate storend, dit wil je niet op je vakantie. Als wij niet hadden afgesproken met vrieden waren we er niet gebleven. Ook vind ik het niet de kwaliteit van een Camping-Cheque camping hebben. Bij aankomst was het zwembad erg warm en toebel. Gevolg: mijn dochter en ik prompt aan de diarrhee. Kan geen toeval zijn. een paar dagen later was het water ververst, en kwam de inspectiedienst langs. Toeval??Ik denkt het niet! Ook het sanitair kan beter. Op het eerste gezicht lijkt het schoon maar dit is het absoluut niet. Winkeltje is te weinig geopend. Wij werden naar een plek gedirigeerd tussen 2 huurtenten, op een doodlopend straatje. Niet echt gezellig. Geen warme douches, maar lauw. De omgeving is mooi, maar geen lekkere standen (veel steenstrandjes) en dus niet lekker voor de kinderen. Voor ons geen volgende keer meer! Mairie-Claire (van de receptie) is overigens erg aardig en doet haar best het je naar de zin te maken.
Mening nr: 4687
Datum: 03-07-2003
Dhr. G. De Clercq 
april - juni 2002
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Wegens de goede beoordeling op deze site voor 2002 hadden we deze camping als voorkeur gezet voor onze vakantie in juni 2003. We zijn er geweest, maar wat we zagen beviel ons helemaal niet. * Kleine plaatsen * Terassen camping , vanop uw plaats kijk je meer op het dak van uw buur. * Camping was voor 80% volzet, op verschillende overgebleven plaatsen lag afval: palletten, karton. Het geheel gaf ons geenszins een verzorgde indruk. We zijn er dan ook niet gebleven.
Mening nr: 4418
Datum: 18-06-2003
Dhr. de bruin, J 
april - juni 2003
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Prima camping, goede verdeling licht-schaduw. Nabijheid van autoroute is niet storend. De telefooncel is 's avonds niet verlicht - is weggestopt in een nis die dan aardedonker is, waardoor de een 20 cm diepe afstap absoluut niet kunt zien - met als gevolg verstuiking van enkel bij binnentreden. Zeer vervelend. Omdat de cel niet verlicht is moet je op gevoel de juiste toetsen van het telefoontoestel zien te vinden.
Mening nr: 2782
Datum: 29-12-2002
Mevr. meriam bemelmans 
®  
juli - augustus 2002
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Op zichzelf een nette en aanvankelijk rustige camping. De plaatsen kunnen klein uitvallen. Wij hadden een mooie plaats aan het speelveld voor kinderen. Helaas is dit veld voor in het hoogseizoen bezet door een duikersclub uit Eindhoven en Helmond. Dit betekende veel overlast. Heel vroeg in de ochtend(6.30) uur werden we drie weken lang gewekt door vertrekkende duikers die dan ook nog instruktie kregen en flessen moesten vullen. Tevens hadden we s´avonds veel overlast en herrie. De campingeigenaren vonden dit vervelend en deden hun best maar kregen de niet serieuze duikers niet onder controle. Sanitair was redelijk schoon maar werd door de duikers al snel kletsnat en modderig door de pakken die zij daar afspoelden. Het zwembad was vrij klein en niets bijzonders. Geen enkele nederlandstalige animatie. De omgeving is prachtig met mooie baaien in Bandol. Betaald parkeren aan het strand maar absoluut niet duur. Jammer dus van de nadrukkelijk aanwezige duikersclub die onze vakantie in negatieve zin heeft beinvloed.

Campingtips in de buurt