Sluiten

Capfun Camping Flots bleus France Floride in Vias Plage

Capfun Camping Flots bleus France Floride

Camping Flots bleus France Floride ligt aan de Middellandse Zee met een directe toegang tot een fijn zandstrand bij het toeristische plaatsje Vias Plage, dichtbij de winkels en de boulevard.

Camping Flots bleus France Floride beschikt over alle comfort en faciliteiten zoals een bar met restaurant en een zwembad.

Ontdek de Languedoc Roussillon: ga wandelen, fietsen of varen langs of op het Canal du Midi. Geniet van de schoonheid van de prachtigste plaatsen van Septimanie: Carcassonne, Saint-Guilhem-le-Désert, Sète, de grotten van Clamousse, het meer van Salagou, Cap d'Agde, Pézenas... Laat u verleiden door de vele sportieve activiteiten die mogelijk zijn op zee of in de bergen: parasailing, wakeboarden, kanoën, klimmen en nog veel meer.

Capfun Camping Flots bleus France Floride ★★★
Côté Ouest - Chemin des Blanquettes
34450 - Vias Plage
Frankrijk
Departement: Herault
Tel: +33 467216480
Afstand vanaf Utrecht: 1223 km,
waarvan 1188 km snelweg.
GPS coördinaten: 43.28952 / 3.40627
(43° 17' 22.3'' N    3° 24' 22.6'' O)
Aantal plaatsen: 317  / Hoogte: 3 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Wifi beschikbaar Waterglijbaan Verwarmd zwembad Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan
True
Verhuur van accommodatie Huisdieren in verhuuraccommodatie toegestaan
Capfun Camping Flots bleus France Floride
Laatste mening

Algemene beoordeling

Het is een hele leuke camping er is genoeg te doen, ook voor de kleinste is er vermaak. Er is een leuk strandje, niet al te groot, maar voldoende. Er is een nieuw sanitergebouw en het tweede is erg gedateerd [oud].
Fam. Bosman P.L.  07-10-2012
Plaats mening
Mening nr: 58328
Datum: 07-10-2012
Fam. Bosman P.L. 
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Het is een hele leuke camping er is genoeg te doen, ook voor de kleinste is er vermaak. Er is een leuk strandje, niet al te groot, maar voldoende. Er is een nieuw sanitergebouw en het tweede is erg gedateerd [oud].
Mening nr: 44058
Datum: 02-03-2009
Mevr. Angelique Soer 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij (man, zoon v. 15 jr. en ik) zijn juli 2008 3 weken op camping Les Flots Blues geweest op een grote plek direct aan zee. Voor onze zoon was deze vakantie minder geslaagd omdat er overwegend Franse kampeerders waren en hij hier geen kontakt had. Ook is alle animatie in het Frans. Dat is voor ons niet zo erg maar voor hem wel. Ik vond de camping erg leuk en wil hier graag een keer weer heen. De Franse medekampeerders waren allemaal erg vriendelijk evenals de mensen die er werken. Het sanitair zag er ook verzorgd uit.
Mening nr: 21508
Datum: 11-08-2005
Mevr. O. Roerdink 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 5|

Algemene beoordeling

We hadden een stacaravan gehuurd. Deze was schoon en goed ingericht. We hadden geluk en pech met de plek, want we stonden op nog geen 20 meter van de zee. Vooral in de ochtend en avond erg prettig. 's Middags was het overvol op het strand en kon je er met goed fatsoen niet liggen. Ook het zwembad was dan overvol en je kon er amper ergens een plek vinden om te zitten of liggen. we stonden naast het speelveld waar vanaf 09.00 uur tot 22.30 uur spelletjes werden gedaan, daarna werd deze plek in gebruik genomen als hangplek. We stonden ook dichtbij de bar, waar elke avond tot minstens 00.30 uur aan karaoke werd gedaan of andere lawaaierige activiteiten. Stond je verderop op de camping dan kon je "genieten" van het geluid van andere campings. De omgeving was overvol, zodat je regelmatig in de file stond (m.n. naar de supermarkt). We hebben vorig jaar aan de cote d'azur gestaan. Daar werden we gewaarschuwd voor drukte, maar het was daar niet half zo druk als in deze omgeving. Het schoon maken was door ons grondig gebeurd, maar onze hostess probeerde toch nog door wat kleine dingen te doen het schoonmaakgeld zelf te houden. Naar deze omgeving gaan we niet meer terug, want wij vinden het hier te druk.
Mening nr: 18848
Datum: 19-06-2005
Mevr. fam van de Kamp 
april - juni 2005
Algemene indruk: 7|

Algemene beoordeling

Wij zijn gisteren terug gekomen van een heerlijke vakantie. We hebben een stacaravan gehuurd via vacanselect, maar helaas sprak de vriendelijke hostess geen woord engels. Qua fransen viel het mee, er waren meer nederlanders dan fransen op de camping. De stacaravan was heel schoon, maar andere matrassen en vliegenhorren voor de ramen en deur, zou zeker geen overbodige luxe zijn. De ruimte die wij voor de caravan hadden was ruim voldoende, maar wij hebben ook andere plekken op de camping gezien, waar je bijna geen ruimte hebt. Gelukkig hebben wij in het voorseizoen gezeten, want volgens ons is het zwembad te klein als de camping helemaal vol is. Helaas ook geen parasols bij het zwembad om even de zon te kunnen ontlopen als het te heet gaat worden. Wij komen hier waarschijnlijk niet meer terug, niet omdat we het niet naar ons zin hebben gehad, maar omdat wij niet 2 keer naar dezelfde camping willen. Voor het voorseizoen is het een hele leuke camping die ik ook zeker aanraad.
Mening nr: 18679
Datum: 06-06-2005
Mevr. anjesa 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

We gaan dit jaar (2005) voor de 4e keer naar deze camping waar je tenminste nog 'ns wat fransen tegenkomt je bent tenslotte in Frankrijk, niet waar? Een gouden tip voor al diegene die moeite hebben met de taal; neem een reiswoordenboek mee en doe eens wat moeite om 'n beetje frans te praten, dit wordt nl erg gewaardeerd door de gemiddelde fransman. En dat het sanitair niet altijd schoon is, ligt vaak niet aan het poetsen maar aan de campinggasten zelf die er een zooitje van maken en hun rommel overal achterlaten. Kortom wij vinden het een prima camping met vriendelijke mensen en gaan dus dit jaar nog 'n keer genieten op les flots Bleus, in onze eigen caravan.
Mening nr: 8330
Datum: 16-11-2003
Mevr. Fam. Kolthof 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Huur geen stacaravan via Homair Vacances, tenzij schoonmaken een hobby van je is. Volg een beginners- en gevorderden cursus Frans, want 99% van de gasten is Frans en bij de receptie ziet het personeel er weliswaar vriendelijk uit, maar daar schiet je niet zo veel mee op als je geen of weinig Frans spreekt. Ook de kinderanimatie is uitsluitend in het Frans, dus vergeet niet je kinderen mee te nemen naar de cursus. Campingbaas is een aardige man, daar niet van. Vergeet ook je oordoppen niet, want uit alle windrichtingen schalt de muziek je 's avonds tegemoet. Wel een mooi zwembad en een leuk strandje, maar veel te klein voor alle gasten. Misschien een overbodige opmerking: wij komen nooit meer terug op deze camping.
Mening nr: 5839
Datum: 04-08-2003
Dhr. Krommedijk 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 4|

Algemene beoordeling

Ik ben het helemaal met mevr. Claudia eens. De host van vacancelect heeft zelfs geprobeerd om van de 40 euro schoonmaak kosten 30 euro zlef te houden, dit terwijl wij de carvan schoner hadden achtergelaten dan dat wij hem kregen. We hebben het geld van vancanceslect netjes terug gekregen. De host was echt een akelig mens. Spreekt alleen maar frans en doet ook geen moeite om iets anders te verstaan. Aan de receptie van de camping zlef wel vriendelijke mensen maar die konden niets voor ons doen. Hier kom ik nooit meer. Zelf maakten we geen gebruik van het sanitair maar als je er langs liep dan stonk het gewoon.
Mening nr: 5706
Datum: 01-08-2003
Mevr. Claudia 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij waren niet zo tevreden over deze camping. Het zwembad en het stukje strand waren veel te klein voor de de enorme mensenmassa op de camping. De animatie was alleen in het frans wat jammer was voor de kinderen. De stacaravans staan echt op elkaar gepropt. Als wij bij ons de deur uitliepen stonden we bij de buren in het tuintje. Daardoor was er ook weinig speelruimte voor de kinderen. Volgens vacanceselect zou degene die de stacarvans verhuurt engels spreken. Niet dus. Het was een ontzettend onvriendelijk mens dat niet eens wilde proberen ons te begrijpen. Vias en omgeving is veel te druk en er zijn te weinig supermarkten. Je staat overal in de file of in de rij. Dit was de 1e en laatste keer voor ons, volgend jaar weer lekker naar de Ardeche.
Mening nr: 5571
Datum: 30-07-2003
Dhr. Wilfred van Brummelen 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

De camping is ons erg goed bevallen. Het zwembad is vrij nieuw met glijbaan en pierebad. Het strand was aan de kleine kant, maar groot genoeg om een plekje te vinden. Voordeel van dit strand is dat kleine kinderen niet weg kunnen lopen. Het zandstrand is schoon en loopt geleidelijk af in de zee. De mobile-home van Homair zag er netjes en schoon uit. Het was nog een vrij nieuwe caravan. Ook hadden wij de beschikking over een houten vlonder met partytent, twee ligstoelen en tuinmeubilair. De auto kon naast de caravan want er was genoeg ruimte. er bevind zich een vrij grote campingwinkel op de camping. Veel Fransen en Nederlanders.`s Avond was er live muziek of karaoke, je kon dit goed horen maar wij vonden dit niet storend en de muziek stopte altijd netjes rondom 12 uur. De drukte op de wegen ronom Vias etc viel nog wel mee, geen files wel druk. Kortom een leuke vakantie gehad waarin ook ons zoontje van twee jaar oud zich prima kon vermaken.
Mening nr: 2028
Datum: 08-09-2002
Dhr. Jaap Verkerk 
juli - augustus 2002
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Een gemiddelde camping in een OVERVOL Vias. Een dorp wat met 26 campings totaal niet berekend is op zoveel toeristen. 1(één) supermarkt in zo'n druk dorp. Info bij aankomst minimaal, slechts een blaadje met daarop de inventaris van de caravan en verder helemaal niets. Geen info over openingstijden winkel en receptie. Geen info over animatie en andere bezigheden op camping. Volgens catalogus (Homair) geen honden toegelaten. Helaas is dat slechts in de caravans en niet op de camping. Campings te dicht op elkaar. 's Avonds is de animatie (muziek) van de naastgelegen camping en van Les Flots Bleus te horen. Jammer. Ook jammer dat de omgeving (naar welke richting dan ook) alleen maar via een file (met auto's) te bereiken is. Voor files hoef ik niet naar Zuid Frankrijk die zijn er in Nederland genoeg. Jammer dat het strand zo klein is voor zo'n redelijk grote camping.
Mening nr: 2004
Datum: 07-09-2002
Dhr. Fam. Labruyere 
juli - augustus 2001
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

In aug. 2001 hebben we 2 weken een stacara-an gehuurd op deze camping. Dat is ons uitstekend bevallen. Het terrein was schoon, het zwembad (met een brede glijbaan) was nog vrij nieuw. Niet supergroot, maar voldoende, zeker voor kinderen. De winkel had ruime keus, dat hebben we op andere campings wel eens minder gezien. De camping ligt direct aan het fijne zandstrand dat goed schoon was. Strand loopt vrij geleidelijk af, ideaal voor kinderen. De staat van het sanitair vonden we voldoende. Regelmatig is er 's avonds animatie in de vorm van een dansavond en muziek. De plek waar de caravan stond was niet echt ruim. Boven het tuinmeu-bilair stond een grote party-tent zodat je bij een onverhoopte regenbui toch droog zit. Deze tent geeft ook de nodige schaduw. De caravan zelf was vrij nieuw en in uitste-kende staat. Omgeving is leuk, er zijn leuke plaatsen in de buurt (Vias, Valras)Publiek: vooral veel Fransen, niet veel Nederlan-ders. Er is bij mijn weten ook maar 1 neder-landse touroperator die caravans verhuurt op deze camping. Kortom: een plek om absoluut nog eens terug te komen.

Campingtips in de buurt