Sluiten

Camping L'Europe in Vic La Gardiole

Camping L'Europe

Camping L’Europe is een van de mooiste campings in deze regio, de Franse zuidkust aan de Middellandse Zee net onder Montpellier bij Frontignan.

Wat meteen opvalt aan Camping L’Europe is de aangename sfeer en de ruime, perfecte infrastructuur. Brede paden, overal hagen, bomen en bloemen. Een blikvanger is het enorme terrein rond het zwembad, met een diep en een ondiep gedeelte, omringd door ligweides en tropische palmen. Een echte oase om heerlijk bij te komen tijdens uw vakantie! De nadruk ligt op de luxe stacaravans en bungalows.

Camping L'Europe ★★★★
31 route de Frontignan
34110 - Vic La Gardiole
Frankrijk
Departement: Herault
Tel: +33 430633881 / +33 108081047
Afstand vanaf Utrecht: 1208 km,
waarvan 1178 km snelweg.
GPS coördinaten: 43.49135 / 3.77934
(43° 29' 28.9'' N    3° 46' 45.6'' O)
Aantal plaatsen: 288  / Hoogte: 2 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Wifi beschikbaar Waterpark Waterglijbaan Buitenzwembad Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan
True
Verhuur van accommodatie Huisdieren in verhuuraccommodatie toegestaan BBQ toegestaan

Reserveren en Verhuur

Vacanceselect.nl Website van camping
Camping L'Europe
Laatste mening

Algemene beoordeling

Soort vakantiedorp met alleen maar stacaravans, geen plek voor iets anders, 95% Fransen en een paar Nederlanders. Leuk zwembad, mooie stacaravans, lekker brood in de winkel. Veel animatie, wel in het Frans uiteraard. Dichtbij het strand en dichtbij Montpellier. Vooral de strandjes bij Frontignan-plage zijn mooi en niet druk. Lekker rustige plekjes, weinig schaduw.
Fam. ed  22-07-2012
Plaats mening
Mening nr: 56786
Datum: 22-07-2012
Fam. ed 
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 7|

Algemene beoordeling

Soort vakantiedorp met alleen maar stacaravans, geen plek voor iets anders, 95% Fransen en een paar Nederlanders. Leuk zwembad, mooie stacaravans, lekker brood in de winkel. Veel animatie, wel in het Frans uiteraard. Dichtbij het strand en dichtbij Montpellier. Vooral de strandjes bij Frontignan-plage zijn mooi en niet druk. Lekker rustige plekjes, weinig schaduw.
Mening nr: 53487
Datum: 17-07-2011
Fam. de vries 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

in 2007 2008 en 2009 deze camping bezocht, we hebben ons geen moment verveeld en ook onze 3 tieners niet. Strand is dichtbij en in de omgeving leuke, gezellige steden en dorpjes. Op de camping is genoeg te doen voor kinderen en tieners. Er is een kleine campwinkel en genoeg mogelijkheden in de omgeving. Een restaurant/snackbar, maar niet een uitgebreid assortiment. Sport en spel mogelijkheden. De mobilhome's zijn goed en met plaats voor de auto. Honden zijn toegestaan. Voor ons waren het heerlijke weken en gaan er weer naar toe.
Mening nr: 43228
Datum: 02-10-2008
Fam. jaap 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 7|

Algemene beoordeling

Prima kleinschalige camping. Zee is 10 minuten met de auto rijden, met rustige (wel iets rommelig met steenbrokken en ander soortige uitwerpselen van de zee) zandstrandjes. Prima annimatie voor de kinderen (6, 11 en 12 jaar), ook een nederlands sprekende annimator. Ook belangrijk, om 12 uur s`nacht ging de annimatie echt uit en was het stil. Goed zwembad met leuke glijbaan en voldoende toezicht, groot genoeg voor deze camping. Erg goed is de doktor service, 2 keer p/d komt er een huisarts op de camping. (spreekt helaas echt alleen frans, en zeker voor een huisarts verwacht je toch wel een iets bredere taal orrientatie.) Bezetting is ongeveer 75% frans, de rest ned, belg ect. Wij waren er in de periode 14/7-28/7-2008, en hadden een goede en redelijk moderne 5 persoons stacaravan.
Mening nr: 38726
Datum: 05-04-2008
Fam. Henk 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij hebben hier met 3 kids van 15 - 13 en 12 een super vakantie gehad. Dankzij het animatie team zijn we "maar" 4x naar het strand geweest in 3 weken. Wij zijn echte doeners. Geen moment hebben we ons verveeld. Het fantastische animatie team deed erg haar best om ook Engels te spreken en wij deden ons best in het Frans. Alles kwam goed en wij deden overal aan mee. Wij ervaren al jaren (8) dat Nederlanders eigenlijk nergens aan mee doen vanwege de taal. Juist kan je zonder te spreken met elkaar sporten dat is internationaal. Onze inbreng had tot gevolg dat er een heel Nederlands team rondliep bij alle spelen. Dit was echt de leukste vakantie van allemaal ;-))
Mening nr: 32260
Datum: 13-01-2007
Mevr. jenny 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Keurige camping, mooie nieuwe 6-pers.caravan, kikkerbad (inderdaad wespen) zwembad met glijbanen en een diep bad. Wel klein maar prima voor gezinnen met jonge kinderen. Grote speeltuin. Animatie doet haar best maar wel alleen franstalig. Zeer weinig Nederlanders. Stranden dichtbij zowel kiezel als zand. Omgeving is prachtig. Wel zware industrie in de buurt. Wij zijn in juli 06 geweest. Het enige wat wij misten was een trapveldje voor de kids.
Mening nr: 28055
Datum: 01-08-2006
Mevr. Monique 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Met de camping op zich niets mis. Jammer dat er nauwelijks Engels of een andere taal wordt gesproken. Ik kan zelf wel een klein beetje Frans, maar het is wel handig als dat aangevuld kan worden met Engels of een andere taal. Zelfs de inventarisatielijst was er alleen in het Frans, wat betekende dat ik die eerst moest vertalen met een boekje. Niet echt gastvrij t.o.v. buitenlanders, maar wij waren, samen met onze vrienden en nog een gezin de enigste buitenlandse bezoekers. Dus waarschijnlijk wordt deze camping, een uitzondering daargelaten, alleen bezocht door Fransen en zijn ze niet gewend aan buitenlanders. De caravan die wij gehuurd hadden was oud evenals die van onze vrienden en ze hadden beiden een koelkastje (tafelmodel) met een heel klein vriesvakje. Wij vonden de koelkasten te klein, zeker omdat de caravans 6-persoons waren. Verder was het zwembad heel overzichtelijk en dat was voor ons heel fijn, omdat wij kleine kinderen bij hadden. Het zwembad was wel aan de kleine kant, gezien het aantal mensen op de camping. Het personeel was wel heel behulpzaam toen onze dochter van 4 haar kin kapot viel op de trap van de glijbaan. De eigenaar van de camping werd opgepiept, nadat ze haar kin hadden verbonden en deze vertelde ons (in het Frans en wat gebrekkig Engels!!) waar we het ziekenhuis konden vinden. De dochter van onze vrienden werd door een wesp gestoken bij het zwembad en ook hier kwam meteen een medewerkster haar hulp verlenen. Er zaten overigens wel veel wespen en voornamelijk bij het kikkerbadje.

Campingtips in de buurt