Sluiten

CapFun Camping Le Château d'Arvid in Villerville

CapFun Camping Le Château d'Arvid

Beleef de Normandische kust op camping Le Château d'Arvid, tussen Deauville, Trouville en Honfleur. Geniet met zijn tweeën of met het gezin van het energieke Calvados aan de Normandische kust.

Ontdek de badplaatsen, de brede stranden, de historie en de restaurants waar schelp- en schaaldieren de sterren van het menu zijn.

CapFun Camping Le Château d'Arvid ★★★★
Route du Val
14113 - Villerville
Frankrijk
Departement: Calvados
Tel: +33 231982439
Afstand vanaf Utrecht: 577 km,
waarvan 548 km snelweg.
GPS coördinaten: 49.38610 / 0.11690
(49° 23' 10.0'' N    0° 7' 0.8'' O)
Aantal plaatsen: 476  / Hoogte: 128 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Wifi beschikbaar Waterpark Waterglijbaan Overdektzwembad Verwarmd zwembad Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan
True
Verhuur van accommodatie Huisdieren in verhuuraccommodatie toegestaan BBQ toegestaan
CapFun Camping Le Château d'Arvid
Laatste mening

Algemene beoordeling

We hebben hier 1 nacht gestaan, maar gelijk ons laatste nacht. Hier komen we nooit meer!! Sanitair oud en vies, geen plaats om fatsoenlijk af te wassen en geen warm water. En dit alles tegen een schandalig duur tarief, prijs/kwaliteit is hier volledig zoek. 55 euro voor 1 nacht met een caravan en stroom.
Dhr. Piek  01-09-2009
Plaats mening
Mening nr: 47741
Datum: 01-09-2009
Dhr. Piek 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 4| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

We hebben hier 1 nacht gestaan, maar gelijk ons laatste nacht. Hier komen we nooit meer!! Sanitair oud en vies, geen plaats om fatsoenlijk af te wassen en geen warm water. En dit alles tegen een schandalig duur tarief, prijs/kwaliteit is hier volledig zoek. 55 euro voor 1 nacht met een caravan en stroom.
Mening nr: 45645
Datum: 01-08-2009
Dhr. fam van Hell 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Mooie camping met goede voorzieningen, zwembad, winkel, bakker, bar. Veel sanitaire voorzieningen met goede douches. Mooi zwembad, helaas geen restaurant, wel goede afhaalvoorzieningen. 99% Fransen die ook enkel Frans spreken, hierdoor is het ook voor kinderen moeilijk om contact te maken. Omgeving (Vendee) is niet bijzonder, bezoek aan Noirmoutier is echter wel de moeite waard. 13 dagen gestaan.
Mening nr: 30464
Datum: 25-08-2006
Dhr. Rohaan 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

We kwamen hier omdat campings in Honfleur vol zaten. Kregen wel een ruime plek met stroom op een nieuw stuk terrein achteraan. Enigszins kaal zonder schaduw. Het sanitair weinig woorden aan vuil maken, want dat is het inderdaad. Je kunt je toilettas en handdoek niet kwijt; het zijn eigenlijk noodkeetjes.. Voor een paar nachten als je op doorreis bent en alles vol zit; tja..maar niet te lang blijven.
Mening nr: 30110
Datum: 20-08-2006
Dhr. eilko 
april - juni 2006
Algemene indruk: 4| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Een dure camping die weinig heeft te bieden. Heel slecht sanitair, verouderd en het stinkt er, afstand naar toilet te groot. In zwembad leek het net of zeepbelletjes op het water dreven. De toegang is onvriendelijk geen omkleed gelegenheid. Geen animatie voor de kinderen Plaatsen wel ruim genoeg en goede electra op nieuw open veld. Slechte camping voor 33 euro per nacht voor 3 pers. Wij komen er niet weer. 1 ster zou voldoende zijn.
Mening nr: 23705
Datum: 05-09-2005
Mevr. edith bovers 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 4|

Algemene beoordeling

Vreselijke camping. Na één rondje over de camping zijn we gelijk weer vertrokken. Ruzie op de receptie met klanten ( en niet te min ), lawaaierig, stank.....men wilde ons een plaatsje geven naast het "caravan-kerkhof" van de camping....mijn man heeft de auto niet eens verlaten...wegwezen hier..
Mening nr: 18890
Datum: 21-06-2005
Mevr. A.C. van den Kommer 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Een smerigere camping ben ik nog niet tegengekomen. Sanitair liep over, zelfs de urinoirs liepen over van de fecaliën. Nooit meer! zwembad smerig. Doucheruimtes smerig en koud water. De drie sterren staan meer voor de algemene indruk dan voor kwaliteit!
Mening nr: 12850
Datum: 03-08-2004
Dhr. Citroën Ami Vereniging Nederland 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Wij stonden hier twee nachten met klassieke Citroëns en komen hier NOOIT MEER. Bij aankomst moet je je paspoort inleveren en 40 (!) euro borg betalen... het overdekte zwembad is ronduit vies... de warme douches zijn koud... het sanitair is ouderwets en onvoorstelbaar smerig... uitpuilende vuilcontainers... een campingbaas die zijn personeel uitscheldt, zijn gasten minacht en tijdens ons verblijf illegaal afval verbrandde achter onze klassiekertjes die onder een laag as kwamen te zitten... Pas na herhaald aandringen wilde men de brandweer bellen, die was vervolgens tot diep in de nacht met 2 bluswagens bezig de beginnende bosbrand (!) te bedwingen... Weg nachtrust... Toen we korting op de schandalige rekening eisten kregen we geen excuses maar riep meneer de politie erbij, die vervolgens ons gelijk bewees en een korting regelde... Deze camping heeft om de één of andere reden drie sterren, maar waar die vandaan komen was ons volstrekt niet duidelijk. Ga nooit naar deze camping!
Mening nr: 11653
Datum: 07-07-2004
Mevr. Cindy 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Dit zou een zeer mooie camping KUNNEN zijn. Helaas is het sanitair in zeer slechte staat. Er wordt denk ik maar een keer per week gepoetst en het is verouderd. Toen wij er waren (aug. 03) liep een toilet over bij het doorspoelen waardoor het toiletgebouw onder water (en dus vol modder) liep. Dit werd niet hersteld en het werd zelfs niet opgekuist. Ook bv geen haakjes of schapjes bij wasbak waardoor je ofwel je toilettas tussen je knieen moet klemmen of in de smurrie moet neerzetten. Geen controle op lawaaioverlast, hebben een nacht wakker gelegen van dronken (zeg maar bezopen) jongeren naast onze tent die tot in de vroege uurtjes herrie maakten. Groezelig binnenzwembad. Camping wordt gebruikt als kampplaats voor jeugdgroepen, echter zonder overlast tijdens ons bezoek. Positief is wel de PRACHTIGE kampeerweide met tientallen oude eikenbomen, de ideale ligging in groene omgeving vlakbij Honfleur en Deauville.