Hoofdpagina
+ Campinggids
Totaal aantal plaatsen: 116 Hoogte: 223 m
CampingID: 831176
Adres: 10, Rue Auguste Dubois
Plaats: 21200 - Beaune Departement:Côte d'Or Wifi beschikbaar Municipal camping Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan BBQ toegestaan
Afstand vanaf Utrecht: 743km,
waarvan 724km snelweg.
GPS coördinaten: 47.03306 / 4.83946
( 47° 1' 59.0'' N    4° 50' 22.1'' O )
Camping Municipal Des Cent Vignes in 21200 BeauneCamping Municipal Des Cent Vignes is gelegen in het noorden van Beaune vlakbij de afrit van de A31/A6, en beschikt over staanplaatsen met en gedeeltelijk schaduw, op loopafstand van het oude centrum.
Cijfers van kampeerders *
15 meningen Laagste Hoogste Gemiddeld
Algemene indruk 7 9 7.9
Kwaliteit v/h sanitair 5 9 7.7
* over de jaren 2012 en later.
Meningen van kampeerders.
Mening nr: 64074
Datum: 10-08-2015
Geplaatst door: Fam. Fam.van Klaveren    Stuur Fam. Fam.van Klaveren een e-mail over Camping Municipal Des Cent Vignes
Periode:juli - augustus  2015
Samenstelling: Gezin met tieners
Cijfers
Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:5
Hygiëne v/h sanitair:6
Ontvangst:7
Faciliteiten:6
Accomodatie/Plaats:8
Comfort:7
Omgeving:8
Prijs/kwaliteit verhouding:
6
De camping gebruikt als overnachtingscamping, nieuwsgierig gemaakt door oa de meningen op deze site. Vriendelijk ontvangst, mooie grote plaats, restaurant prima! Sanitair geen 4 sterrenwaardig...achterstallig onderhoud,oud en niet overal even fris. Camping heeft weinig sfeer vonden wij. Grootste plus is toch wel dat het op loopafstand van het mooie plaatsje Beaune ligt. Goed voor 1 keer 1 nacht, volgende keer weer op zoek naar een andere overnachtingscamping.
Plus Ligging tav Beaune Min Sanitair
Mening nr: 63761
Datum: 20-07-2015
Geplaatst door: Dhr. Cornelis    Stuur Dhr. Cornelis een e-mail over Camping Municipal Des Cent Vignes
Periode:april - juni  2015
Samenstelling: (Echt)paar
Cijfers
Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Hygiëne v/h sanitair:8
Ontvangst:6
Faciliteiten:7
Accomodatie/Plaats:7
Comfort:7
Leiding v/d camping:6
Omgeving:7
Prijs/kwaliteit verhouding:
8
Camping in een buitenwijk van Beaune. Prima om de stad te bezoeken. Rustige ligging, ruime plaatsen, gras of grind. Schone toiletten, beetje natte douches waar het water wegloopt. Goed restaurant met vriendelijk personeel, niet duur. Lekker eten voor die prijs. Receptie duurt allemaal wat lang en er staan ook niet-kampeerders op de camping. Is wel een echte overnachtingscamping. Om 15.00 uur staat er al een bord "complet" voor de ingang, maar dan is de camping nog lang niet vol en die komt die dag ook niet meer vol. Beetje vreemd.
Plus ruime plaatsen, goed restaurant Min receptie en andersoortige kampeerders op de camping
Mening nr: 63367
Datum: 22-05-2015
Geplaatst door: Fam. Groenendijk   
Periode:april - juni  2014
Samenstelling: (Echt)paar
Cijfers
Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:7
Hygiëne v/h sanitair:7
Ontvangst:9
Faciliteiten:9
Accomodatie/Plaats:9
Comfort:8
Leiding v/d camping:9
Omgeving:9
Prijs/kwaliteit verhouding:
8
Wij komen hier nu meerdere jaren op de heen- en terugreis. De camping heeft een mooie ligging vlakbij het centrum van Beaune. Bij de receptie zit een jongedame, die ook Nederlands kan spreken, dat komt maar zelden voor. Dames in het restaurant zijn bij het diner altijd vrolijk en behulpzaam. In de ochtend staat er meestal een stugge en soms onvriendelijke persoon als we het brood gaan halen, zal waarschijnlijk ook late diensten draaien:-)
Plus Ruime plekken en heerlijk restaurant Min WC's zijn in de ochtend smerig, dit ligt aan de gasten en niet aan de beheerder.
Mening nr: 62986
Datum: 25-09-2014
Geplaatst door: Fam. Wit    Stuur Fam. Wit een e-mail over Camping Municipal Des Cent Vignes
Periode:september - oktober  2014
Samenstelling: Jong (echt)paar
Cijfers
Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:6
Hygiëne v/h sanitair:6
Ontvangst:8
Faciliteiten:8
Accomodatie/Plaats:7
Comfort:7
Leiding v/d camping:7
Omgeving:7
Prijs/kwaliteit verhouding:
7
Mooie vlakbij centrum , en prachtige omgeving.
Plus Goede ontvangst en uitleg over fietsroutes in de buurt Min Water van de douche loopt van de buurman jouw kant op , wat erg onfris is
Mening nr: 60457
Datum: 11-09-2013
Geplaatst door: Fam. Lilian Meijer    Stuur Fam. Lilian Meijer een e-mail over Camping Municipal Des Cent Vignes
Periode:juli - augustus  2013
Cijfers
Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:9
Prima camping. We hadden gereserveerd en gevraagd om een plek op gras. We kregen een ruime plek, zoals gevraagd met een ondergrond van gras. De plek lag dicht bij het sanitairgebouw. Inderdaad met heel schoon sanitair. We hebben in het restaurant op de camping gegeten. Echt een aanrader: heel lekker eten voor een prima prijs. Zeer vriendelijke mensen, zowel bij de receptie als in het restaurant. Fijne camping om te overnachten.
Mening nr: 60050
Datum: 14-08-2013
Geplaatst door: Fam. Peeks    Stuur Fam. Peeks een e-mail over Camping Municipal Des Cent Vignes
Periode:juli - augustus  2013
Cijfers
Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
Zowel op de heen- als terugreis deze camping als overnachtingscamping gebruikt. Goed aan te rijden vanaf de Route de Soleil. Wel vroeg arriveren want toen wij om kwart over 3 aankwamen was hij al vol. Maar je kunt ook via de mail een plaats reserveren. Keuze uit gras of grindplaats. Sommige plaatsen wel moeilijk te bereiken. Prima sanitair en een goed restaurant.
Mening nr: 59579
Datum: 29-07-2013
Geplaatst door: Mevr. Rina    Stuur Mevr. Rina een e-mail over Camping Municipal Des Cent Vignes
Periode:juli - augustus  2013
Cijfers
Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Prima camping voor een overnachting en om de stad Beaune met het mooie Hotel Dieu te bezoeken. Ook het Ch?teau de Savigny-les-Beaune met oude motoren, vliegtuigen/straaljagers, sportwagens, diverse miniaturen van vliegtuigen, motoren, ruimtevaartuigen en wat al niet meer (wijn proeven!) is zeker een aanrader. Zeker op de grindplaatsen is het in de grond slaan van haringen een probleem. WIFI in een aparte ruimte bij het restaurant/ de ingang (of op het bankje hiervoor). Werkt goed.
Mening nr: 59291
Datum: 13-07-2013
Geplaatst door: Mevr. Brend@    Stuur Mevr. Brend@ een e-mail over Camping Municipal Des Cent Vignes
Periode:juli - augustus  2013
Cijfers
Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:7
Voor de 5e x op deze camping, nu eens voor 2 nachten om de stad en hotel Dieu eens goed te bekijken. Zeker de moeite waard. 9 en 10 juli was er nog plaats genoeg en reden er tot zeker na 18.00 uur nog caravans binnen. Sanitair vond ik dit maal minder schoon dan vorige keren. Wifi bereikbaarheid tot ongeveer het sanitairgebouw. Waar wij stonden achteraan op 31 geen bereik. Heerlijk gegeten op het terras op de camping en in de stad op 15 minuten lopen. Wel goed om te weten dat het restaurant op dinsdag gesloten is.
Mening nr: 58321
Datum: 05-10-2012
Geplaatst door: Dhr. Peter    Stuur Dhr. Peter een e-mail over Camping Municipal Des Cent Vignes
Periode:juli - augustus  2012
Cijfers
Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Camping Municipal Les Cent Vignes - Beaune. We laten u op Frankrijk in Beeld kennis maken met Camping Municipal Les Cent Vignes in Beaune. Een voor vele bekende overnachtingscamping op weg naar het noorden of zuiden van Frankrijk. Een mooie camping, gelegen in een buitenwijk van de stad Beaune. Het terrein is een groene oase nabij het centrum van deze stad. Ruime plaatsen van verschillende afmetingen, sommige met en andere zonder schaduw. Voor kampeerders met kleine tentjes plaatsen op het gras, en voor vouwwagens, caravans en camper hier en daar gras, maar meestal een fijne grind-ondergrond. Sanitair is modern en ziet er goed uit. Was de tijd, dat wij op de camping aanwezig waren, gewoon erg goed schoon. Speeltuin op camping en sport-mogelijkheden achter de camping in de vorm van een 'complex sportif'. Het gebied rond Beaune staat bekend om zijn wijnen en om zijn jaarlijkse wijnverkopen, georganiseerd door Les Hospices de Beaune. Deze organisatie werd gesticht in 1442 door Nicolas Rolin, kanselier van de Graaf van Bourgondie, en zijn vrouw. Dankzij giften in het verleden bezit deze organisatie wijngaarden in de beroemdste delen van Bourgondie. Het Hôtel-Dieu van Beaune is de bekendste bezienswaardigheid van het stadje. Het gebouw dateert uit de 15e eeuw en werd nog tot 1971 als ziekenhuis gebruikt. De grote ziekenzaal vormt een geheel met de kapel, zodat de zieken vanuit hun bed de mis kunnen volgen. In het gebouw bevindt zich een veelluik van Rogier van der Weyden, in het Frans ook Roger de la Pasture, dat het Laatste Oordeel voorstelt. Vanaf deze camping bent u lopend in 10 minuten bij dit prachtige stadscentrum van Beaune. Maak kennis met Les Cent Vignes in Beaune op http://www.frankrijkinbeeld.nl
Mening nr: 58242
Datum: 23-09-2012
Geplaatst door: Fam. Gerhard Maasman    Stuur Fam. Gerhard Maasman een e-mail over Camping Municipal Des Cent Vignes
Periode:september - oktober  2012
Cijfers
Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:9
In 2012 overnacht op plaats 90 en 35 met caravans, ruime plaatsen, moeilijk inrijden. Perfect en schoon sanitair ,centrum op 15 minuten lopen, kortom, top als overnachtingsplaats.
Mening nr: 57301
Datum: 08-08-2012
Geplaatst door: Mevr. Inge    Stuur Mevr. Inge een e-mail over Camping Municipal Des Cent Vignes
Periode:juli - augustus  2012
Cijfers
Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:9
Op doorreis naar het zuiden hebben we 3 nachten op deze camping gestaan. Twee dagen voor we vertrokken, besloot ik om voor de zekerheid toch maar te reserveren. Nog diezelfde dag kreeg ik een bevestigingsmail, reserveringskosten waren niet nodig. Reserveren bleek slim. Zoals ook hieronder beschreven staat er elke dag vanaf de namiddag een lange rij gegadigden en verschijnt al snel het bordje complet. 's Ochtends vindt er een uittocht plaats en wordt het bordje voor even weggehaald. Dit herhaalt zich elke dag. Dat de meeste mensen er maar voor 1 nacht staan, komt de sfeer niet ten goede. Om 21:00 is het muisstil en lijken de meesten in bed te liggen. Sowieso kregen wij door de hoge heggen weinig tot niets mee van anderen. Beetje saai. Sanitair was keurig, zo schoon hebben we het zelden gezien. Elke ochtend werd er zeker 2 uur op geboend. Gratis Internet was fijn en ook de snelheid was redelijk, een krant downloaden was goed te doen. Verder is de afstand tot het centrum van Beaune en dus ook het Hotel Dieu heel goed te belopen. Kortom: fijne camping voor 1 of meerdere dagen op doorreis naar het zuiden.
Mening nr: 56872
Datum: 27-07-2012
Geplaatst door: Mevr. sophie    Stuur Mevr. sophie een e-mail over Camping Municipal Des Cent Vignes
Periode:juli - augustus  2012
Cijfers
Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:5
Wij hebben 2 nachten verbleven op deze camping... na het lezen van onderstaande meningen waren de verwachtingen voor een municipal-camping redelijk hoog. Wij zijn op zondagnamiddag rond 13u30 aangekomen en het was van op de openbare weg aanschuiven. Terwijl ik aan het onthaal stond te wachten, zijn er zeker 10 telefoongesprekken binnengekomen met de vraag of er nog plaats was op de camping. Ik vond de dame aan het onthaal niet supervriendelijk aan de telefoon. Ze liet telefonisch kortweg weten dat er geen reservaties per telefoon konden gemaakt worden en dat de camping binnen het uur zou vol zet zijn. Dit was ook het geval... tegen 14u45 stond er een bord complet. We kregen een centraal plaatsje dichtbij het sanitair-gebouw. Op het eerste zicht zag het sanitair er goed uit... maar mijn echtgenoot maakte een terechte opmerking, dat er voor de heren geen recht staand toilet was voorzien. Doordat de camping vol zet was... veranderde de sanitaire blok... vooral de toiletten in een vuile boel! Ik vind het als dame allesbehalve gezellig om op een toilet te gaan zitten, waar er urinespetters van de voorgangers aan hangen. De douches vond ik krap. Er was wel warm water genoeg! Ik vond het ook niet zo leuk om in de goot te staan waar de haren van alle voorgangers lagen. Tijdens het douchen kwam het water en de zeep van de buurman tot aan mijn voeten. Hierdoor scoor ik het sanitair niet hoog. De campingplaatsen waren goed. Wij stonden op grind en ik vond de plaatsen proper. De ligging van de camping is top! Het centrum is op wandelafstand en Beaune is een mooi stadje. Op de camping is er gratis wifi. De code hangt aan de sleutelhanger die je krijgt. Ik kan enkel nog 1 tip geven... zorg dat je in het hoogseizoen tijdig bij de camping bent... de camping is zeer snel vol zet.
Mening nr: 56742
Datum: 20-07-2012
Geplaatst door: Dhr. e van dun    Stuur Dhr. e van dun een e-mail over Camping Municipal Des Cent Vignes
Periode:juli - augustus  2012
Cijfers
Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:8
Perfecte overnachtigscamping, maar zelden zo schoon gezien, dicht bij de snelweg, winkelcentrum om de hoek, het stadje op loopafstand. Wat wil je nog meer, gewoon perfect.
Mening nr: 56637
Datum: 14-07-2012
Geplaatst door: Mevr. Brend@    Stuur Mevr. Brend@ een e-mail over Camping Municipal Des Cent Vignes
Periode:juli - augustus  2012
Cijfers
Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:9
Na jaren deze camping weer eens aangedaan voor een overnachting. Ruime plaatsen, nieuw schoon en warm sanitair. Wifi op de plaats met code. Heerlijk gegeten op het terras van het restaurant, vooral de salades zijn aan te bevelen. Als het slecht weer is en je moet binnen eten, wel reserveren. Alles was vol, gelukkig mooi weer en buiten nog plaats genoeg. De volgende ochtend waren we blijkbaar te laat voor het brood: op. Camping af links en bij stoplichten rechtsaf zit nog een bakker.
Mening nr: 56499
Datum: 05-07-2012
Geplaatst door: Fam. Anneke en Walter    Stuur Fam. Anneke en Walter een e-mail over Camping Municipal Des Cent Vignes
Periode:april - juni  2012
Cijfers
Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:8
Hebben nu al 5 x overnacht op deze goede camping, niet ver van de autostrade en ook niet ver van de stad ( 15 ' stappen ) ideale camping om van en naar het zuiden te gaan. Je kan er ook goed en lekker eten, in september gaan we terug.
Klik hier voor meningen die betrekking hebben op 2011 en eerder.

Uw mening over Camping Municipal Des Cent Vignes
Algemene indruk:
Kwaliteit v/h sanitair:
Hygiëne v/h sanitair:
Ontvangst:
Faciliteiten:
Accomodatie/Plaats:
Comfort:
Leiding v/d camping:
Animatie / activiteiten:
Omgeving:
Prijs/kwaliteit verhouding:
Jaar:
Periode:
Samenstelling:
Grootste PLUS punt:
Grootste MIN punt:
Toelichting:
Naam:
Woonplaats:
E-mailadres:
(wordt niet getoond op de website)
E-mailadres:
Bezoekers van deze site kunnen mij een e-mail sturen via de webmail service van deze site.

 Geef de tekens op die in de onderstaande afbeelding worden weergegeven.

Captcha

Letters zijn niet hoofdlettergevoelig