HyperLink
Camping-Frankrijk.nl
Hoofdpagina
+ Campinggids
Totaal aantal plaatsen: 66 Hoogte: 457 m
CampingID: 621536
Adres: 9, Boulevard du Maréchal de Lattre de Tassigny
Plaats: 52200 - Langres Departement:Haute Marne Municipal camping Huisdieren toegestaan BBQ toegestaan
Afstand vanaf Utrecht: 631km,
waarvan 607km snelweg.
GPS coördinaten: 47.86058 / 5.32899
( 47° 51' 38.1'' N    5° 19' 44.4'' O )
Meningen van kampeerders.
Mening nr: 61034
Datum: 08-05-2014
Geplaatst door: Mevr. Martine   
Periode:juli - augustus  2013
Samenstelling: Gezin met tieners
Cijfers
Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:7
Hygiëne v/h sanitair:7
Ontvangst:8
Faciliteiten:5
Accomodatie/Plaats:7
Leiding v/d camping:8
Prijs/kwaliteit verhouding:
8
Prima overnachtingscamping op de stadswallen. Was wel om 16.00 al vol (op een woensdag eind augustus 2013). Vriendelijke beheerder. Sanitair kon je binnen komen dmv een pincode. Werd redelijk goed schoongemaakt. Bakker even verderop in de straat en restaurantjes op 5 minuten loopafstand in het dorp.
Mening nr: 60771
Datum: 15-12-2013
Geplaatst door: Fam. stn    Stuur Fam. stn een e-mail over Camping Municipal Navarre
Periode:juli - augustus  2013
Cijfers
Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
bij aankomst was het heeeeel druk, dus wachten, want de beheerder neemt voor iedereen de tijd om fatsoenlijk te woord te staan. een hele aardige man. zijn hier al meerdere keren geweest maar zo druk hadden we het nog niet meegemaakt. altijd net sanitair, en hele leuke locatie. aanrader!
Mening nr: 60561
Datum: 23-09-2013
Geplaatst door: Mevr. Henny van der Heijden    Stuur Mevr. Henny van der Heijden een e-mail over Camping Municipal Navarre
Periode:september - oktober  2013
Cijfers
Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Vriendelijk ontvangst. Schoon en verwarmd sanitair. Fijne camping zowel voor 1 nacht als voor langer. Mooie omgeving. Goed wandelgebied. En de wandeling op de stadsmuur is ook leuk. De camping was wat drassig door de vele regen van de afgelopen tijd, maar toch weer een heerlijk verblijf.
Mening nr: 60303
Datum: 29-08-2013
Geplaatst door: Fam. Henk & Willie    Stuur Fam. Henk & Willie een e-mail over Camping Municipal Navarre
Periode:juli - augustus  2013
Cijfers
Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:10
Een camping om altijd even aan te-wippen. Zoals vorige schrijver al zei , er loopt een toeristische route over de camping. Ook de jeugd , dat s,nacht op stap gaat ,brengt een bezoekje aan de camping. Resultaat mijn koelbox en die van de buren gestolen. Onze koelbox is na de plundering over de vestingmuur gegooid en die van de buren stond 50 meter van de camping in een nis , ook leeggehaald. Dus s,nachts alles binnen zetten . Verder een "TOP "stadje .
Mening nr: 59904
Datum: 10-08-2013
Geplaatst door: Fam. Louis    Stuur Fam. Louis een e-mail over Camping Municipal Navarre
Periode:juli - augustus  2013
Cijfers
Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Prachtige camping, binnen het oude centrum van Langres, deels op de stadsmuur. Nadeel: er loopt een georganiseerde toeristische route over de camping. Dit is vanwege het uitzicht en het bezoek aan een van de oude torens op de hoek van de stadsmuur. Dat is tevens de reden dat je een code nodig hebt om in het sanitairgebouw te kunnen. Een keurig en schoon sanitairgebouw overigens! Vrijdag 2 augustus 2013 hebben wij voor een tussenstop de camping aangedaan. Uit voorzorg voor harde windstoten mochten wij geen luifel opzetten (wij hebben een Omnistore aan onze caravan). De tent van onze dochter moest beslist met haringen en scheerlijnen worden vastgezet. Nadat we het oude centrum hadden bezocht om een hapje te eten kwamen we tegen 23:00 uur terug op de camping, waar we te verstaan kregen dat we ge?vacueerd werden. Vanwege een weeralarm. Direct opbreken en onder politiebegeleiding naar de andere kant van de stad. Daar was in aller ijl een sportterrein voor ons gearrangeerd waar we konden overnachten. Tenten of vouwwagens opzetten was geen optie. Dat werd te gevaarlijk geacht. Voor die mensen werd de sporthal open gedaan waar men mocht overnachten. Een echtpaar dat met een tent kampeerde werd zelfs keurig naar een hotel gebracht. De keuze was aan onszelf: of in de sporthal of in je eigen kampeermiddel overnachten. Er werden electriciteitsvoorzieningen voor ons aangelegd en er was de hele nacht politiesurveillance op het terrein. Het noodweer bleef uit: 's nachts twee kleine regenbuitjes en af een toe een stevige wind. Niets om bang van te worden. Behalve aan het ontbijt, toen er een regenbui en een onweersklap viel. 'S ochtends om 08:15 uur kwam de commandant van de gendarmerie alle "kampeerplekken" langs om te zeggen dat we weer naar de camping mochten om te douchen of voor eventueel verder verblijf. Allemaal keurig en naar vermogen geregeld! Dat er geen douchegelegenheid beschikbaar was wordt door ons als niet onoverkomelijk beschouwd: het was immers een onvoorziene overmachtsituatie. Complimenten aan de leiding van de camping en de gendarmerie van dienst!
Mening nr: 59762
Datum: 06-08-2013
Geplaatst door: Dhr. Cor van Nelis    Stuur Dhr. Cor van Nelis een e-mail over Camping Municipal Navarre
Periode:juli - augustus  2013
Cijfers
Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
Zoals al aangegeven bij diverse recensies prima camping Behulpzame en aardige beheerder,en Langres is een bezoek waard. Echter Wij moesten afgelopen vrijdag op last van de politie verlaten. Er was noodweer op komst code oranje De hele camping werd geëvacueerd naar een grote parking bij de sporthal In colonne met voorop de politie door LANGRES. Alle caravans en campers . Tent bezitters moesten hun tent laten staan en konden overnachten in de sporthal. Tot s nachts twee uur was de politie op de parking aanwezig In de sporthal was NIETS geregeld wij werden allemaal aan ons lot over gelaten Geen water etc. Gelukkig konden wij de andere dag om 10 uur weer terug naar de camping En het NOODWEER ? Dat heeft LANGRES niet aangedaan. De maatregel was uiteraard te begrijpen De opvang ter plaatse was heel slecht geregeld door de gemeente LANGRES Bij terug komst op de camping was ook de beheerder niet aanwezig hij kwam in de middag om ca 16 uur weer op de camping zij niets en ging gewoon weer over tot de orde van de dag,vrienelijk en behulpzaam zijn.
Mening nr: 58957
Datum: 26-05-2013
Geplaatst door: Fam. Fam v.d.Velden    Stuur Fam. Fam v.d.Velden een e-mail over Camping Municipal Navarre
Periode:april - juni  2013
Cijfers
Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Wij komen hier al aantal jaren ,op doorreis maar ook wel voor een paar dagen langer, een hele fijne camping , ook het stadje is zeer zeker de moeite waard. De beheerder is een fijne kerel die altijd voor je klaarstaat, spreekt ook redelijk Nederlands, kortom een hele goede plek om te vertoeven.
Klik hier voor meningen die betrekking hebben op 2012 en eerder.

Uw mening over Camping Municipal Navarre
Algemene indruk:
Kwaliteit v/h sanitair:
Hygiëne v/h sanitair:
Ontvangst:
Faciliteiten:
Accomodatie/Plaats:
Comfort:
Leiding v/d camping:
Animatie / activiteiten:
Omgeving:
Prijs/kwaliteit verhouding:
Jaar:
Periode:
Samenstelling:
Grootste PLUS punt:
Grootste MIN punt:
Toelichting:
Naam:
Woonplaats:
E-mailadres:
(wordt niet getoond op de website)
E-mailadres:
Bezoekers van deze site kunnen mij een e-mail sturen via de webmail service van deze site.

 Geef de tekens op die in de onderstaande afbeelding worden weergegeven.

Captcha

Letters zijn niet hoofdlettergevoelig