HyperLink

Camping-Frankrijk.nl

Camping Municipal d'Olivet★★★

Hoofdpagina
Favoriet
Totaal aantal plaatsen: 46 Hoogte: 93 m
CampingID: 981018
Meningen van kampeerders.
Mening nr: 62987
Datum: 26-09-2014
Geplaatst door:     Stuur Fam. Maes een e-mail over Camping Municipal d'Olivet
Periode:september - oktober  2014
Samenstelling: (Echt)paar
Cijfers
Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:7
Hygiëne v/h sanitair:8
Ontvangst:6
Faciliteiten:8
Accomodatie/Plaats:8
Comfort:8
Prijs/kwaliteit verhouding:
7
Omdat het buiten seizoen was kwamen we na een beetje zoeken na 20.00 u aan op deze camping. Een dame liet ons toch binnen maar was niet vriendelijk en las ons de levieten. Het was al laat en zijn dus gebleven. Maar als ontvangst hebben we dit nog nooit meegemaakt. Omdat de camping zelf goed en netjes is zullen we ze nog aandoen. We hopen wel dat de dame dan beter gezind is.
Plus De camping ligt direct aan de weg naar of van Orleans. Het sanitair is mooi en netjes. Min Receptie gesloten na 20.00u
Mening nr: 62753
Datum: 02-09-2014
Geplaatst door:     Stuur Fam. S een e-mail over Camping Municipal d'Olivet
Periode:juli - augustus  2014
Samenstelling: (Echt)paar
Cijfers
Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:9
Hygiëne v/h sanitair:9
Ontvangst:8
Accomodatie/Plaats:8
Comfort:8
Kleine, mooi aangelegde camping met vriendelijk personeel. De plaatsen zijn vlak, een aantal plaatsen ligt deels op gras, deels op grind, andere alleen op gras. De camping ligt aan het riviertje de Loiret, waarin gevist kan worden. Sanitair (met muziek!) is mooi en schoon (wel zelf toiletpapier meenemen). Voor de kinderen zijn er een trampoline, een groot voetbalveld, en een pingpongtafel. Er is een klein winkeltje, brood kan de avond tevoren besteld worden. De camping ligt dichtbij de autoroute en wordt vooral als doorreis-camping gebruikt. Bij aankomst stond er bij de ingang een bordje 'Complet'. We zijn toch even naar binnen gegaan en kregen de 'laatste' plaats. Dit bleek niet helemaal juist te zijn, want wij spraken op de camping mensen, die na ons aankwamen zonder reservering en ook nog op de camping terecht konden. Tussen 17.30 en 20 uur stond er een pizza-auto op de camping met heerlijke pizza's! Wij bleven een nachtje langer om Orléans te bezoeken: klik hier voor foto's
Plus Dichtbij de autoroute. Mooi en schoon sanitair.
Mening nr: 62524
Datum: 24-08-2014
Geplaatst door:     Stuur Dhr. Johan een e-mail over Camping Municipal d'Olivet
Periode:juli - augustus  2014
Foto's van de camping: klik hier voor foto's
Mening nr: 59815
Datum: 07-08-2013
Geplaatst door:     Stuur Dhr. Rony een e-mail over Camping Municipal d'Olivet
Periode:april - juni  2013
Cijfers
Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:9
Camping bezocht op doorreis ! Prima camping , heel vriendelijk en mooie plaats. Auchan vlakbij dus goedkoop tanken lol Gelukkig had ik een reservatie want er stonden er een paar te blinken aan de poort omdat de camping volzet was.Volgend jaar stop ik er terug !!!
Mening nr: 59193
Datum: 04-07-2013
Geplaatst door:     Stuur Fam. bruggeman een e-mail over Camping Municipal d'Olivet
Periode:april - juni  2013
Cijfers
Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:9
kleine, maar fijne kamping. heel vriendelijke mensen bij de receptie. geweldig toilet gebouw, lekker warm en dat was erg belangrijk, toen wij er waren was het erg regenachtig en koud. schoon, fris en prachtige douches en w.c. gratis Wifi !!. prima te fietsen naar Orleans.
Mening nr: 59111
Datum: 27-06-2013
Geplaatst door:     Stuur Dhr. J.Burgers een e-mail over Camping Municipal d'Olivet
Periode:april - juni  2013
Cijfers
Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:9
Camping Municipal d'Olivet 1,2, en 3 mei 2013 Klein pareltje. Een kleine camping met nog geen 50 plaatsen omgeven door hoge populieren en door een riviertje de Loiret. Een nieuw aanmeldingshuisje , toiletgebouw en dagverblijf van nog geen 5 jaar oud. De camping heeft een dagverblijf met bibliotheekje en veel kinderspeelgoed. Het kleine kampwinkeltje heeft slechts wat noodzakelijke spullen, maar brood is te bestellen voor de volgende dag. Het toiletgebouw is voor mannen en vrouwen en heeft goede zittoiletten en gratis douches. De ruimte wordt verwarmd met behulp van zonne-energie. De toiletruimte en douche is gemakkelijk bereikbaar voor rolstoelers. Er is een aparte ruimte voor de was en afwas met een wasteiltje. Ook een baby-verschoonruimte is aanwezig. De campingplaatsen zijn ruim en omgeven met heggen van haagbeuk. Veel bomen (berk,esdoorn, paardenkastanje) geven behoorlijk wat schaduw,de meeste plaatsen zijn voorzien van elektriciteit en een watertappunt is vlakbij. Ook is een chemisch toiletafvoer aanwezig. Kampeerders uit Engeland, Duitsland ,Itali?, Frankrijk en Nederland. Veel met motorhome. Gratis WIFI aan te vragen bij de aanmelding. Deze werkt tot op de plaatsen. Speeltoestellen: trampoline, volleybal, voetbal en tafeltennis. Kano varen mogelijk. Fiets routes (Ned) met routebeschrijving aanwezig. Uitzicht op weilanden aan de rand van het stadje. Redelijk rustige omgeving Ideaal voor doortrekkers of Orleans bezoekers. En dat voor ? 13,00!
Mening nr: 59007
Datum: 11-06-2013
Geplaatst door:     Stuur Dhr. peter en wim een e-mail over Camping Municipal d'Olivet
Periode:april - juni  2013
Cijfers
Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:9
Prachtige camping! Enthousiast ontvangen door zowel eigenaresse als stagiaire. We waren tijdens sluitingstijd in de middag aangekomen. Werden toch toegelaten. Mooi nieuw sanitair. Orleans op fiets afstand.
Mening nr: 58027
Datum: 02-09-2012
Geplaatst door:     Stuur Dhr. Kokkie een e-mail over Camping Municipal d'Olivet
Periode:september - oktober  2012
Cijfers
Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:8
Prima camping. Hebben hier overnacht op de terugreis naar huis. Mooi schoon sanitair, ruime plaatsen. De pizza's waren heerlijk.
Mening nr: 57348
Datum: 09-08-2012
Geplaatst door:     Stuur Fam. Sandra T een e-mail over Camping Municipal d'Olivet
Periode:juli - augustus  2012
Cijfers
Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:7
Wij (gezin van vijf) kwamen om 18.00 uur op deze camping aan tegelijk met twee echtparen met ieder een caravan. Camping was vol. Beheerder hielp de caravans keren en toen was er ineens wel plek voor ons. Beheerder vertelde klein plekje te hebben voor onze vouwwagen, maar niet voor grote caravans. Wij blij. Later werd de plek naast ons bezet door grote caravan met groot gezin. Wij kregen het idee, dat aan de poort vooral geselecteerd werd op gezinsgrootte, hoe meer personen hoe harder de kassa rinkelt. Verder prima camping voor een nachtje, sluit me geheel aan bij voorgaande meningen. Maar volgende keer zou ik dus reserveren om zeker te zijn van een plek, want aan de poort kun je het dus slecht treffen.
Mening nr: 56411
Datum: 29-06-2012
Geplaatst door:     Stuur Dhr. Ton en Gerda een e-mail over Camping Municipal d'Olivet
Periode:april - juni  2012
Cijfers
Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:7
Wij hebben eind juni 2012 hier 2 nachten gestaan om Orleans te bezoeken en in Olivet de watermolenroute te volgen (erg leuk). De camping heeft nieuw sanitair. Helaas is het douchewater onvoldoende warm en is er ook geen goede douchekop zodat het water alle kanten op spuit. De kampeerplaatsen zijn bijna allemaal erg klein en onder bomen. Vriendelijke beheerder en gratis WIFI. Met de fiets is het 7 km naar Orleans. Kathedraal is mooi zo ook het oude gemeente huis (gratis te bezichtigen). Dan is er het beeld van Jeanne d' Arc en een promenade aan de rivier. Ook een gerenoveerd oud stadsdeel.
Klik hier voor meningen die betrekking hebben op 2011 en eerder.

Uw mening over Camping Municipal d'Olivet
Algemene indruk:
Kwaliteit v/h sanitair:
Hygiëne v/h sanitair:
Ontvangst:
Faciliteiten:
Accomodatie/Plaats:
Comfort:
Leiding v/d camping:
Animatie / activiteiten:
Omgeving:
Prijs/kwaliteit verhouding:
Jaar:
Periode:
Samenstelling:
Grootste PLUS punt:
Grootste MIN punt:
Toelichting:
Naam:
Woonplaats:
E-mailadres:
(wordt niet getoond op de website)
E-mailadres:
Bezoekers van deze site kunnen mij een e-mail sturen via de webmail service van deze site.

 Geef de tekens op die in de onderstaande afbeelding worden weergegeven.

Captcha

Letters zijn niet hoofdlettergevoelig