Sluiten

Camping Le Gibanel in Argentat

Camping Le Gibanel

Camping Le Gibanel ligt op een schitterende plek aan de Dordogne. Op een terrein van ruim 60 hectare gelegen langs een groot meer in de Dordogne. Op het meer kan men surfen, roeien, kanoën en genieten van een schitterende omgeving.

+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video

Cijfers van kampeerders *

1 meningen
Algemene indruk
Kwaliteit v/h sanitair
Laagste
5
6
Hoogste
5
6
Gemiddeld
5.0
6.0

* over de jaren 2021 en later.
Top van de pagina

Foto's & Video's

Top van de pagina

Meningen over Camping Le Gibanel

Camping Le Gibanel
Laatste mening

Algemene beoordeling

Mooie locatie. Op papier leuke activiteiten...

Voor de tieners nauwelijks activiteiten. Sanitair is gedateerd en blijft vies (langer dan 24 uur).

Veel beloftes op papier worden niet waargemaakt. En bij vragen aan de campingdirectie wordt verwezen naar de overkoepelende organisatie Sea Green. Deze organisatie staat te ver weg om zaken op te lossen en verwijst vooral naar algemene voorwaarden. Omgeving is mooi maar de camping zelf draagt niet bij aan een ontspannen vakantiegevoel. Achteraf niet verrassend dat in het hoogseizoen de camping halfleeg staat.
Dhr. Van der Veen - Dieren  03-08-2021
Plaats mening
Mening nr: 70550
Datum: 03-08-2021
Dhr. Van der Veen - Dieren 
juli - augustus 2021
Gezin met tieners
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 6| Hygiëne sanitair: 4| Ontvangst: 6| Faciliteiten: 6| Accomodatie/plaats: 7| Comfort: 6| Leiding van camping: 6| Animatie/Activiteiten: 4| Omgeving: 6| Prijs/Kwaliteit: 3|

Algemene beoordeling

Mooie locatie. Op papier leuke activiteiten...

Voor de tieners nauwelijks activiteiten. Sanitair is gedateerd en blijft vies (langer dan 24 uur).

Veel beloftes op papier worden niet waargemaakt. En bij vragen aan de campingdirectie wordt verwezen naar de overkoepelende organisatie Sea Green. Deze organisatie staat te ver weg om zaken op te lossen en verwijst vooral naar algemene voorwaarden. Omgeving is mooi maar de camping zelf draagt niet bij aan een ontspannen vakantiegevoel. Achteraf niet verrassend dat in het hoogseizoen de camping halfleeg staat.
Mening nr: 57603
Datum: 15-08-2012
Fam. Vredenburg 
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Mooie verzorgde camping met prachtige ligging. Veel Nederlanders, maar ook andere nationaliteiten, opvallend veel tieners. Wij hadden een prachtige ruime plek direct aan het water, echt geweldig. Zwemmen, vissen etc. direct vanaf je plaats. Ook veel kampeerders, die hun hond meenamen, maar hier geen overlast van gehad, keurige baasjes, die hun behoeftes netjes opruimden. Zwembad is ruim en lekker van temperatuur met uitzicht op het mooie kasteel. Vond de camping heel redelijk geprijsd voor het gebodene. Zijn hier zonder reservering in augustus gekomen. Vond de Correze een beetje tegenvallen qua omgeving, maar de camping zelf is zeker aan te raden.
Mening nr: 57183
Datum: 05-08-2012
Dhr. Johan 
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij hebben hier in juli 2012 18 dagen gestaan. Was nog erg rustig aanvankelijk, later wel meer aanwas van allerlei nationaliteiten. Prachtig gelegen, mooie en goed verzorgde camping voor families met zowel jonge als oudere kinderen. Onze dochter van 17 heeft zich prima vermaakt met de leeftijdgenoten. Wordt wel wat georganiseerd, maar niet hinderlijk. Mooi zwembad, aardig restaurant, afhaalservice, wifi rond het hoofdgebouw(niet op de staanplaatsen). Mooie grote en minder grote plaatsen, fijne goed absorberende grasgrond. Een aanrader voor een ieder, in het hoogseizoen misschien wel wat druk, maar ja, waar is dat niet? Omgeving leuk, je kan er mooi fietsen langs de Dordogne, aardige plaatsjes in de omgeving. Argentat op 4 km afstand heeft goede winkelfaciliteiten,
Mening nr: 54782
Datum: 21-08-2011
Fam. de Vries 
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Over de prachtige ligging van de camping is al genoeg gezegd. Plaatsen zijn er in alle soorten en maten en daar moet je dus wat geluk mee hebben. Bij veel plaatsen is er maar net aan plek voor de auto en dus kijk je op vele paden tegen blik aan, jammer. Er is wel parkeerruimte bij de ingang van de camping, maar daar kunnen maar een stuk of 20 auto's staan. Campwinkel eenvoudig, maar grote supermarkten in Argentat, dus dichtbij. Op de een of andere manier is de camping in trek bij jeugd tot 16 jaar die nog met ouders mee gaat. Voor mij niet te begrijpen, want er is voor hen (buiten dat ze elkaar hebben), op de camping zelf werkelijk niets te doen en er wordt ook voor hen niets georganiseerd. Dus hangen ze 's avonds rond bij het verlichte washok of zitten bij iemand in de tent. Meegemaakt dat het om half 4 nog steeds niet stil was. Vind ik persoonlijk niet kunnen. Ook kun je je hond meenemen, maar is er geen plek om hem echt uit te laten. Hele leuke camping om een week of 10 dagen te staan en de omgeving te bekijken met de bekende hoogtepunten, maar dat was voor ons voldoende. Wel hadden wij veel geluk met het weer, slechts 1 mindere dag en ook dagen met strakblauwe lucht.
Mening nr: 53828
Datum: 30-07-2011
Fam. Goppel 
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

De entree is prachtig met het kasteel en de grasvelden. De camping heeft veel verschillende plaatsen van zon tot volldige schaduw. Langs het stuwmeer zijn de plaatsen heel klein 8x8. De ander plaatsen zijn heel wissellend, lang en smal 14x 7, zodat je voortent 2 meter van het pad af staat en vierkant 12x12. De schaduw wordt op het eerste gedeelte voor 80% verzorgt door lindebomen. Het nadeel hiervan is het druipen van sappen wat deze bomen doen. De tent is niet meer schoon te krijgen. De plaatsen zijn zeker niet vlak, lastig voor tentenbezitters. Het stuwmeer is fantastisch en en zwembad goed maar eenvoudig. Het santair werd 3 keer per dag goed schoongemaakt, maar wat de kampeerders er daarna mee doen, schandalig. Rust is gewaarborcht 11.30 stil, 2 keer per week speelt er een muziekgroep. winkeltje voorziet in de dagelijkese behoeften, brood hoeft niet besteld te worden. Het restaurant op de camping heeft een behoorlijke kwaliteit van het eten maar de prijs is echt te duur. In het dorpje zijn heel goede alternatieven. De jeugd moet zich zelf vermaken, in tegenstelling tot andere reacties werd er niets voor gedaan. Een plaats om te hangen was het tafeltennisonderkomen en achter het kasteel, daar was een tent neergezet. De bezettig was tijdens ons verblijf 50% Nederlanders voor de rest veel Fransen, Belgen en nog wat nadere nationaliteiten.
Mening nr: 51709
Datum: 29-08-2010
Fam. Sander 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Tja, wat moet ik over deze camping zeggen. Dat er 90 meningen staan op deze site staan, zegt genoeg. Je struikelt over de Nederlanders. Veel tieners. Veel families die samen reizen. Veel zoeken vooral rust, zijn niet echt ondernemend. De entree is koninklijk, het kasteel ligt prachtig en daar is alle ruimte. Op de camping zelf zit alles dicht, te dicht op elkaar. Onze plaats was redelijk ruim, maar toch zat je aan alle kanten op elkaars lip. Jammer. Sanitair prima, stuwmeer prima (kan je gewoon in zwemmen), zwembad prima. Maar wij zoeken toch een camping waar we iets meer het gevoel hebben in Frankrijk te zijn.
Mening nr: 50103
Datum: 31-07-2010
Dhr. Chris 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

We zijn dit jaar twee weken geweest en hadden positief gemengde gevoelens over de camping. Het ontvangst was vriendelijk en hartelijk. We kregen netjes onze plaatsen aangewezen, zoals gevraagd aan het water. Helaas waren deze wat klein en paste onze grote tent er niet volledig op., ondanks dat we de maten hadden doorgegeven. (Met dank aan de buren voor het afstaan van enkele tientallen cm's). De plaatsen niet aan het water waren beduidend ruimer. Water en elektriciteit moest je niet van ver halen. De plaatsen waren voldoende van schaduw voorzien. Het sanitair; de oudste blokken waren echt goor. ze stonken, ondanks dat ze dagelijks meerdere poetsbeurten kregen. De nieuwere blokken achteraan waren super ok. Jammer dat niet altijd iedereen er evenveel respect voor opbrengt, maar daar kon de camping niks aan doen. Deze douches waren ruim, met lavabo en stopcontact. Hier was geen geuroverlast. De ligging van de camping is echt fenomenaal!! Enigste minpuntje, niks is op wandelafstand. Het campingwinkeltje voorziet het hoognodige, maar de bakkerij levert geen al te hoogstaande kwaliteit. (wel aanvaardbaar). Als je animatie zoekt is het geen aanrader. er wordt elke dag iets georganiseerd, maar de animatoren zetten nu niet bepaald aan tot animo, en vaak moet je iets betalen voor de deelname.. De camping straalde rust uit, en de nachten waren ook zalig rustig. Op een mooi aanvaardbaar uur doofde het leven er uit, en ook s'morgens kon je zalig rustig ontwaken. De rivier en het meer waren echte trekkers bij goed weer. Voor ieder wat wils, vissen, pootje baden, zwemmen, varen met een bootje, het kon allemaal. Persoonlijk vond ik hierdoor het zwembad ovebodig. Veel jeugd tot 16j vermaakte zich goed op deze camping. Het gezellige terras werd regelmatig opgeluisterd door een leuk bandje. Petanque kon er naar hartelust beoefend worden, net als ping pong. Het personeel doet er alles aan om je een leuke vakantie te bezorgen. Helaas was hun Nederlands erg beperkt en schakelde ze snel over naar het Engels. Ping pong pallets konden er gratis gehuurd worden, Internet werd gratis aangeboden.. Karoake met Nederlandse DJ.. De afrekining gebeurde volledig correct.. Conclusie; een aanrader..
Mening nr: 48479
Datum: 19-11-2009
Mevr. Mevr. van Dijk 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Ik ben dit jaar met mijn ouders meegeweest naar deze camping. De camping was echt geweldig dus ik vond het een reactie waard. Er zijn veel plekken voor de wat oudere kinderen (12 tot 16) waar je overdag kunt hangen, maar in de avond al snel weg moet. Zelf mocht ik namenlijk tot laat blijven en dan waren er niet veel plekken om te zitten en werd je hardhandig weg gestuurd. Het sanitair was zeer goed alleen was het wc papier vaak op! Het zwembad was niet heel bijzonder maar omdat er ook nog een meer bij zat was dat niet heel erg. De camping ligt mooi gelegen en de plaatsen zijn zeker mooi. De camping is best rustig en aardig ruim opgezet. Nu zit ik zelf naar nieuwe campings te zoeken om net zo'n fantastische tijd te krijgen als op deze camping! Ik zou namenlijk wel graag terug willen alleen mijn ouders houden daar niet zo van. Zeker om naartoe te gaan voor jong en oud!
Mening nr: 46837
Datum: 16-08-2009
Dhr. Rien 
®  
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

We zijn net terug van de camping. Ons gezin ( twee jongens van 15 en 19) Heel goed naar onze zin gehad. Mooie camping, goede voorzieningen en veel te zien in de omgeving. Eerder is gemeld dat er niet zoveel te zien zou zijn, maar is er wel: mooie watervallen (de cascade de Gimel), mooie botanische tuin in Auriac,het zeer fraaie rode stadje Collonges. Ook Argentat met zijn kade is de moeite waard en Beaulieu. Kortom je moet oog hebben voor kleine dingen. De camping ligt in de Correze en dat betekent dat het een rustig gebied is. En groener (en dus natter) dan de Dordogne. Ook kan het sávonds behoorlijk afkoelen.
Mening nr: 46327
Datum: 10-08-2009
Fam. Hans Smit 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Net terug uit Frankrijk. We hebben 3 weken op Du Gibanel gestaan. Onze kinderen in de leeftijd van 12 en 15 jaar hebben zich prima vermaakt op de camping. de overdekte tafeltennisplaats is een zeer populaire onmoetingsplek waar de jeugd tot laat blijft `hangen`. Ook bij het zwembad en achter het kasteel heeft de jeugd z´n eigen ontmoetingsplekken. fijn dat deze voorziening er is, Voor de jeugd een eigen plek en geen overlast voor de overige kampeerders. De camping zelf ligt in een prachtig groen dal van de Dordogne niet ver van Argentat. De voorzieningen zijn prima, goed onderhouden en schoon. Een prachtig zwembad, een terrein met `fitness` apparaten, ruimte om te volleyballen, te badmintonnen, meerdere banen voor petanque. Andere bezoekers gaven het al aan, een minpunt zijn de afstanden (of meer de reistijden) naar bezienswaardigheden in de omgeving, deze vallen nogal tegen, ruim 2 uur naar Sarlat, bijna 2 uur naar Roccamadour of de grotten van Padirac. Verder vinden wij de camping wel erg vol, we houden meer van kampeerplekken rondom een kampeerveld. Maar je kan niet alles hebben, nu stonden we lekker dichtbij de Dordogne waarin het heerlijk zwemmen of canoeen is. Kortom prima camping en een aanrader voor gezinnen met pubers
Mening nr: 43047
Datum: 15-09-2008
Fam. henk 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Leuke camping, deel niet de mening over saai en aardappelen om 6u, hadden wij iig op onze plek geen zicht op (lekker aan de rivier). Camping vooral leuk voor oudere jeugd. Dochter van 15 had het prima naar d'r zin. Af en toe muziek oid vanaf het kasteel, maar altijd weer voor 12u stil en dan ook echt stil, terwijl de kinderen nog lekker bij het kasteel konden zitten. Ik ben blij met zo'n camping waar kinderen zich nog kunnen vermaken met elkaar en met weinig anders dan een heerlijke rivier, een veldje, tafeltennistafels en een zwembad en af en toe activiteiten (je kon bv inschrijven op mountainbiken).
Mening nr: 42390
Datum: 23-08-2008
Fam. Cor en Trudy 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Voor het 2de jaar de vakantie op Le Gibanel door gebracht. We hebben het weer erg naar ons zin gehad. Elke avond is er wat te doen. Het zwembad is heerlijk. In de Dordogne kun je ook lekker zwemmen of met je luchtbed drijven, heerlijk. Er waren dit jaar niet zoveel kinderen of wij moeten ze niet gezien of gehoord hebben. Het sanitair wordt goed schoon gemaakt, het is jammer dat de gasten er zelf zo`n rotzooi van maken. De boodschappen doe je in Argentat er is een Aldi en Super U en een Champignon. Het dorp ligt te ver om naar toe te lopen maar op de fiets is het wel te doen. Brive ligt een half uur tot drie kwartier rijden over een mooie bergweg, er is zaterdags een leuke markt. Tulle en Beaulieu sur Dordogne zijn ook leuk om eens te bezoeken. Rocamadour is ook leuk om er eens een kijkje te nemen. De grotten van Padirac kun je op de terugweg meepakken, erg mooi. Wij komen er in ieder geval nog eens terug.
Mening nr: 41274
Datum: 09-08-2008
Fam. Anita 
®  
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Ik begin met de positieve punten; de kinderen hebben zich hier goed vermaakt voor de 3 nachten dat wij hier waren.. De camping is mooi gelegen bij het zwembad en bij het kasteel is er mooi uitzicht over de omgeving. Wij hadden niet besproken en kregen een beauty van een plaats aan de Dordogne. De tieners die ik zag (het waren er veel) leken zich goed te vermaken met niets, een tafeltennistafel met met volleybal. Minpunten, ik word daar gillend gek, er valt geen ene moer te beleven. Tuurlijk is er bingo en karaoke op de camping maar je kan niet even naar het dorp lopen of fietsen. Er is geen enkele levendigheid op de camping behalve van de gasten zelf. De gasten die ik gezien heb die schillen om 18 uur de aardappels en zitten met hun pannnetjes om half 7 / 7 uur aan tafel voor hun warme maaltijd om daarna hun toetje te eten uit een schaaltje zoals we dat in nederland ook doen. Dit is echt te degelijk voor mij, de mensen die daar komen en het heel erg leuk vinden zijn dit gewend. Het is dan ook een erg goedkope camping en dat vind je overal in terug, het is het nét niet. Ik begrijp best dat sommige mensen hier jaren lang terug komen. In vergelijk met campings in dezelfde prijsklasse is dit uitstekend.
Mening nr: 40039
Datum: 24-07-2008
Dhr. Remco van Es 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Het is een geweldige camping al vier jaar lang. Wat sommige mensen zeggen over te kleine plekken of dat het te lawaaiig is klopt niet echt vind ik, ze worden hier voor namelijk gewaarschuwd. De afmetingen van de plaatsen worden door gegeven en het lawaaiige is ook maar heel soms. Verder is het sanitair goed onderhouden het word 2 keer per dag schoon gemaakt. Francine is aardig als je je gewoon netjes aan de regels houd. Iedere avond/dag is er wel wat leuks te doen voor jongeren en ouderen (volwassenen). Mensen komen ieder jaar weer terug dus dat geeft een leuk gevoel als je oude vrienden weer terug ziet. Dit zegt neem ik aan wel genoeg over hoe goed deze camping is. Conclusie: het is een goede camping voor jong en oud.
Mening nr: 38021
Datum: 20-11-2007
Fam. Huisman Jeff 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wederom een fantastische vakantie gehad. We kwamen hier nu al voor de 6e keer en het bevalt nog steeds. Onze 16 jarige zoon wil niet eens de camping af zo heeft hij het naar zijn zin. Daardoor konden wij dit jaar eens iets meer dan anders alle toeristische atracties in de Auvergne en de Dordogne bekijken. Wel ook dit is erg mooi. Nog steeds een camping die ik iedereen kan aanraden. Maar dat vond ik in 1998 toen ik voor het eerst hier kwam ook al.
Mening nr: 37973
Datum: 09-11-2007
Mevr. Vreeswijk 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

In de zomer van 2007 hebben wij ruim 2 weken op deze camping doorgebracht. De ligging van de camping is werkelijk schitterend. Een klein stukje rijden met de auto en je zit in het dorp. In de omgeving is genoeg te verkennen. Het is een mooie, schone, natuurrijke omgeving. De camping is schoon. Wij hebben 3 kinderen, in de leeftijd van 13-15 jaar. Aanvankelijk dacht ik dat er niet genoeg te doen was voor hen, maar de avond van aankomst moest ik hier al op terug komen. De kinderen hadden meteen hun draai gevonden en hebben zich prima met elkaar vermaakt. De bazin zwaait de scepter en houdt de jeugd onder de duim. 's Avonds is er altijd wat te doen zoals karaoke, of er speelt een bandje. Na 23.30uur moest het stil zijn. De jeugd heeft het heel fijn gehad met elkaar. Overdag in de kano, naar het zwembad of bij de tafeltennistafels en 's avonds gezellig bij elkaar zijn. Voor discogangers en uitgaanstypes is dit niet de juiste camping. Gezinnen met kleine kinderen waren in de minderheid, ik weet niet zeker of er voor hen iets van animatie is, maar ik betwijfel het. Het zwembad is sober maar netjes, geen glijbanen e.d. Er kan ook gezwommen worden in de rivier, maar die was wel heel koud. Als je de massa wilt ontvluchten is dit een hele fijne camping. Ik heb niet één negatief punt. Jammer was het dat de zomertemperaturen dit jaar iets minder waren. Zeker een aanrader!
Mening nr: 37696
Datum: 02-10-2007
Mevr. marian 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Hele fijne gezellige camping. Plaatsen wel erg klein maar dit was bekend. Francine kan heel goed met jeugd overweg. Deze hebben het er dan ook prima naar hun zin gehad. Een aanrader voor gezinnen met tieners die van vertier houden.
Mening nr: 37523
Datum: 18-09-2007
Fam. Raad 
®  
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Op zich is deze camping wel mooi gelegen maar.... wat je van veraf ziet valt op de camping zelf erg tegen. Nergens kun je normaal het water van de rivier in. Alleen maar riet en muren, niet echt leuk voor kinderen. Het sanitair is best wel goed en wordt goed schoon gehouden. De staanplaatsen vonden wij erg klein en we hebben echt geen caravan van 6 meter of meer. Alles stond echt hutje mudje net of je kampeerde op de Dam in Amsterdam. De bediening was wel aardig en wanneer je een vraag had, werd je goed te woord gestaan bij de receptie. Nee, deze camping gaf ons niet een goed vakantie gevoel. We komen hier dus beslist niet terug!
Mening nr: 37503
Datum: 17-09-2007
Mevr. ellen  
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Wij hebben het al met al een week uitgehouden op deze camping met onze 2 zoons (11 en 13 jaar). We stonden op een ruime plek, maar wel volledig omgeven door buren. Dit gaf beslist geen rustig vakantiegevoel. Bijna iedere avond (zeker tot 24.00 uur) was er wel wat te beleven op de camping, met erg veel lawaai. Wij begrijpen niet dat iedereen zo lovend is over de eigenaresse, wij hebben inmiddels een heel andere ervaring met haar. Nadat onze zoon door een franse volwassene campinggast bedreigd was (ook fysiek), voelden we ons niet prettig/veilig meer. Zij had er wel begrip voor maar was niet van plan om hier iets aan te doen. Dit terwijl een aantal andere ned. jongeren om een geintje tijdens de karaoke van de camping werden gestuurd. Ook het sanitair hebben we in frankrijk al veel beter en schoner gezien! Na die ene week dat wij op Le Gibanel hebben gestaan , zijn we nog naar een camping in de Tarn en Garonne geweest. Hier hadden we het nog prima naar ons zin en hadden we pas een echt vakantiegevoel! Le Gibanel is volgens ons geen aanrader!
Mening nr: 36710
Datum: 23-08-2007
Mevr. Josca 
®  
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Prima camping, schoon sanitair, vriendelijke eigenaresse, wat het zwemmen in het stuwmeer betreft, het is zeker niet verboden om te zwemmen. Als de Toeter (die zeer duidelijk te horen is) gaat mag je niet achter de drijvende boeien komen i.v.m. stroming omdat de sluis dan open gaat. Dit is een of twee keer op een dag. De plaatsen aan het water zijn niet erg groot. maar verder valt dat reuze mee, wij staan op het eerste gedeelte van de camping aan de kant van het zwembad, wij hebben een caravan met voortent en luifel, een grote tent voor onze zoon, Hangmat en een auto op de plaats en nog steeds meer dan voldoende ruimte om in of uit de zon te zitten. In het verleden hadden we er zelfs 2 tentjes bij en ook nog een partytent en ook dan nog meer dan voldoende ruimte over. Deze camping is zeker een aanrader voor gezinnen met jeugd. Onze zoon is 17 en heeft het prima naar zijn zin gehad, wij trouwens ook, lekker jeu de boulen bij de chateau. Als er 's avonds een band of disco was was het om 12 uur echt stil. De jonge lui zaten dan nog in de chateau of achter het zwembad maar hier heb je echt geen last van , daar zorgt Francine wel voor, maar ook zij vind dat de jeugd zich moet kunnen vermaken mits er geen overlast is voor de andere gasten.