Sluiten

Camping Huttopia Rambouillet in Rambouillet

Camping Huttopia Rambouillet

Camping Rambouillet ligt in de Yvelines (78) in de regio Parijs ideaal voor een weekend in de buurt van Parijs, een rustige gezinsvakantie met de kinderen of met vrienden.

Rambouillet ligt tussen Versailles en Chartres in de Yvelines op maar 50 km van Parijs en is een bestemming met een zeer rijk natuurlijk en cultureel erfgoed.

+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video
Top van de pagina

Foto's & Video's

Top van de pagina

Meningen over Camping Huttopia Rambouillet

Camping Huttopia Rambouillet
Laatste mening

Algemene beoordeling

mooie natuur

geen wifi en slecht santitair

Wij waren er voor 1 nacht en vonden het erg druk en klein. Eten was standaard en bij de steak van mijn vrouw zat er alleen frietjes bij en zelfs geen sla. De tent was oké, maar het stonk naar een dood dier, maar toen we dat meldden, zeiden ze dat het de regen was???? Geen herhaling vatbaar. Wel kan ik Hutopia Ardèche sud aan iedereen aanraden!!!! Te gekke plek en super mooi en netjes
Fam. sebastiaan - den bosch  11-07-2016
Plaats mening
Mening nr: 65249
Datum: 11-07-2016
Fam. sebastiaan - den bosch 
juli - augustus 2016
(Echt)paar
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 5| Hygiëne sanitair: 5| Ontvangst: 5| Faciliteiten: 4| Accomodatie/plaats: 6| Comfort: 6| Leiding van camping: 4| Omgeving: 6| Prijs/Kwaliteit: 6|

Algemene beoordeling

mooie natuur

geen wifi en slecht santitair

Wij waren er voor 1 nacht en vonden het erg druk en klein. Eten was standaard en bij de steak van mijn vrouw zat er alleen frietjes bij en zelfs geen sla. De tent was oké, maar het stonk naar een dood dier, maar toen we dat meldden, zeiden ze dat het de regen was???? Geen herhaling vatbaar. Wel kan ik Hutopia Ardèche sud aan iedereen aanraden!!!! Te gekke plek en super mooi en netjes
Mening nr: 64045
Datum: 09-08-2015
Fam. pas - hilversum 
juli - augustus 2015
Gezin met tieners
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 3| Hygiëne sanitair: 3| Ontvangst: 4| Faciliteiten: 3| Accomodatie/plaats: 3| Comfort: 3| Leiding van camping: 3| Animatie/Activiteiten: 5| Omgeving: 4| Prijs/Kwaliteit: 3|

Algemene beoordeling

geen

Prijs kwaliteit ligt zover uit elkaar dat je er niet nog een keer naar toe gaat,geen wifi, wc e

Prijs kwaliteit ligt zover uit elkaar dat je er niet nog een keer naar toe gaat, geen wifi, wc en douche achterstallig onderhoud. Lampen die het niet doen. Geen wc papier. Neem een grondboor mee, want je haringen krijg je er niet in. Zand, steen, geen gras, kleine plekken. Auto niet bij de caravan. Zwembad vol met alg glibberig. Absoluut geen aanrader. 1 pc bij de receptie met internet, geen andere mogelijkheid om even iets te checken. Winkel alleen wijn en honing. Restaurant opwarm pizza's.
Mening nr: 54807
Datum: 21-08-2011
Fam. krugers 
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Wij waren in Augustus 3 nachten op deze camping op weg terug naar huis en gebruikte de camping als uitval bassis naar Parijs en Versaille. Camping is groot met een klein maar lekker zwembad, ecologisch zwemt net zo lekker als een normaal zwembad. Sanitair is ruim van opzet, grote ruime douches maar alles kon wat schoner en er was veel stuk, deuren, douchekoppen, toiletpotten. Het had ook allemaal wat schoner gekund en als de camping vol is denk ik niet dat het aanwezige sanitair genoeg zal zijn. Plekken zijn redelijk ruim en afgescheiden van je buurman. camping ligt lekker onder de bomen en kids kunnen lekker de bossen in zonder van het campingterrein af te gaan. De prijs vonden wij wel wat te veel .. 58 euro p/n voor caravan, 2 volwassen en 3 kids. Nog een puntje die ik niet wil vergeten .. receptie is vriendelijk en zoeken alles uit voor je maar zoooo langzaam, heb geduld als je geholpen wil worden. Was een leuke camping voor tussendoortje maar niet voor lang, prijs is teveel vergeleken met wat je evoor krijgt en als passanten camping wel erg duur !
Mening nr: 50379
Datum: 05-08-2010
Mevr. Schuijff 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Wij hebben deze camping als overnachtings camping gebruikt maar zijn er minder over te spreken. Ten eerste duurde het lang voordat we werden geholpen, daarnaast moesten we nog wachten totdat we naar onze plek werden gebracht. We stonden op een slecht onderhouden plek met vlakbij niet al te schone toiletten. Verderop was sanitair met een baby bathroom waar je niets mee kon omdat het te klein was en niet praktisch. Ik zette de kraan aan en was meteen nat. Leuk al die natuurlijke middelen maar wij vonden het de plank mis slaan. Het grotere sanitair gebouw deed luxe aan en was wel schoon maar niet heel praktisch. Het was 's nachts rumoerig doordat er mensenluiddruchtig van de bar naar hun plek liepen. Het is een beetje een on franse camping wat ons betreft en ook pittig aan de prijs. En een heel groot nadeel was dat je de auto niet op je plek mocht laten staan. Dat is als je met een tentje overnacht en alles in de auto hebt staan zeer onhandig! Nee wij komen hier niet meer.
Mening nr: 45412
Datum: 26-07-2009
Fam. Marcel 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Prima camping, met name voor mensen met natuur inslag. Wij hadden huur tent op houten fundering met grasveld voor de deur. Goede bedden en compleet ingericht en het ziet er mooi uit. Het zwembad met natuur water was ook prima, en geen chloor maar reiniging met algen. Er worden activiteiten georganiseerd voor kinderen, maar ik denk dat dit toch vooral een leuke camping voor volwassenen is. Met name tieners zullen zich vervelen. Parijs is goed bereikbaar met de trein, voor 13 euro p.p. Gratis internet gebruik en gebruik voor sport artikelen is toch een service die ik niet vaak ergens anders tegen kom. Sanitair schoon en goed verzorgd.
Mening nr: 44625
Datum: 14-06-2009
Mevr. Carin 
april - juni 2009
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij waren hier in de eerste week van juni met de camper en bijzonder rustig. Is prachtig gelegen, zeer ruime plekken en door het ontbreken van andere kampeerders hadden we alles voor ons alleen. Zoals al eerder gezegd, grote ruime douches met bankje en haakjes! Nadeel is wel de bereikbaarheid van de receptie maar misschien is dat in het hoogseizoen beter. Pas om 09.00 uur je brood kunnen ophalen (gaat op bestelling) vind ik echt veel te laat. Lange lunchpauze en om 18.00 uur gesloten. Er spreekt 1 dame Engels, 2 mannen bleken stereotiep, frans arrogant. Parijs is per trein goed te doen maar het valt niet mee een parkeerplaats te vinden in de buurt van het station. Rambouillet als dorp, het kasteel en de bijbehorende tuinen zijn beslist aanraders.
Mening nr: 43376
Datum: 24-10-2008
Dhr. Hans 
®  
september - oktober 2008
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij zijn in de herfstvakantie een week op de camping geweest. De camping is mooi maar was uitgestorven. Een beetje rust is wel lekker maar er waren verschillende nachten dat we met 2 of 3 kampeerders op de camping stonden. Dat is wel heel erg rustig. De receptie was amper een uur per dag open, van het gratis internet konden we dus helaas weinig gebruik maken. Wel prima was de mogelijkheid om met de trein vanuit Rambouillet naar Parijs te gaan, met Mobilis kaart voor € 16,40 per persoon, retour en onbeperkt metro en RER in Parijs. Vergeet ook een bezoek aan Chartres niet, een van de grootste cathedralen van Frankrijk.
Mening nr: 42247
Datum: 20-08-2008
Fam. Maas 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Niets dan lof voor deze prachtige camping!! Zondermeer een aanrader. Heel mooi zwembad (wij hadden geen bandjes hiervoor nodig), met natuurwater; waar kom je dat nog tegen.... Prachtige ruime nieuwe douches, welke prima onderhouden worden. Leuk om hier een paar dagen te zijn om Parijs te bezoeken: met de trein binnen 'n half uur in Montparnasse! Ook zeer geschikt als overnachtingscamping. Lekker rustig, veel schaduw en grote plaatsen. In de buurt en megagrote Carrefour supermarkt! Pleunie van 11 jaar vond het super! (Dus ook geschikt voor kinderen).
Mening nr: 41769
Datum: 14-08-2008
Fam. CORNELISSEN 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Bijzondere camping doordat alles van zo'n natuurlijk mogelijk materiaal gemaakt wordt. Nog niet helemaal gereed. Prima sanitair gebouw met zeer ruime douches. Heel schoon voor franse begrippen. Zwembad van natuurwater waar eerst een bandje met 5 euro borg voor gekocht moet worden. Bijzondere tenten en pipowagens te huur. Prima uitvalsbasis voor Parijs. Wat minimale boodschappen te koop en de meeste daarvan ook nog bio producten. Receptie gesloten tussen 12 - 15 uur. In de avond loopt de camping helemaal vol wat erg jammer is omdat deze camping veel meer verdiend. Met slechter weer is het wel een triestige sfeer omdat er erg veel bomen zijn is het er dan donker en somber.
Mening nr: 39797
Datum: 19-07-2008
Dhr. M.Kruider 
®  
april - juni 2008
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Per toeval op deze camping aangekomen. Camping in opbouw. Leuke huurtenten , caravans en huisjes. Prima campingrestaurant. Vriendelijke receptie. Superdeluxe schoon en splinternieuw sanitair. Mooi zwembad. De staanplaatsen voor tenten en caravans werden nog opgeknapt. Mooie wandelomgeving vlak bij Rambouillet. Leuke camping om in een paar dagen de omgeving van Parijs te ontdekken.
Mening nr: 38902
Datum: 11-05-2008
Fam. Toos 
april - juni 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Camping gebruikt als overnachtingscamping. Prima camping. Ze zijn inderdaad hard bezig met verbouwingen. Er was 1 prachtig sanitairgebouw klaar. Verwarmd en erg mooi. Bij de receptie kun je gratis internetten. Alles is puur natuur, veel hout wordt er gebruikt. Er staan hele mooie woonwagens welke je kunt huren. Ook de grote tenten zagen er prachtig uit. Het zwembadje is ook mooi gemaakt. De reiniging moet door het riet gaan gebeuren, het was wel jammer dat het zwembad nog niet gebruikt mocht worden omdat het water nog niet `in natuurlijk evenwicht` was. Echt een groene camping. We komen hier zeker nog eens terug.
Mening nr: 34605
Datum: 30-07-2007
Fam. Helder 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Camping gebruikt als uitvalsbasis voor bezoek Parijs. Daardoor geen zicht op het campingleven ter plaatse. Maar de camping was een aangename plek: mooi gelegen in bosrijke omgeving. Wel stormharingen meenemen want de grond is erg rotsachting. De camping is net overgenomen door Huttopia en de verbouwingen waren nog bezig, maar voor zover het klaar was zag het er heel mooi uit: veel hout, mooie speelplaats, alles in scandinavische sfeer, met een flinke portie 'eco': o.a. waterbesparende douches (dus geen fijne stevige straal), een klein zwembad met gefilterd natuurwater. Sanitair ziet er mooi en ruim uit, maar wel weinig douches voor hoogseizoen. Verbinding met Parijs is prima: half uur met sneltrein (vermijd de stoptrein!). Op station Rambouillet zijn all-in trein/metro-kaarten te koop.
Mening nr: 31890
Datum: 04-12-2006
Dhr. Johan 
®  

Algemene beoordeling

Camping de l'Etang d'Or is overgenomen door Huttopia en heet nu Camping Huttopia Rambouillet.
Mening nr: 30048
Datum: 20-08-2006
Dhr. Cor 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Nadere INFO over deze camping De Camping sluit haar poorten DEFINITIEF eind september. De nieuwe eigenaar gaat er een zwembad bij maken +diverse huisjes een deel blijft camping. Dus geen municipal meer
Mening nr: 27359
Datum: 20-07-2006
Dhr. Wilting 
april - juni 2006
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Camping met grote plaatsen. Mooi dicht bij Parijs en Versailles. Sanitair gewoon. Volgens campingboekje (campingcheques) restaurant vanaf april open. Blijkt niet het geval te zijn. Dus was er ook geen televisie in de periode van de WK, terwijl duidelijk was aangegeven dat televisie aanwezig was. Slechte zaak. Er werd nog wel getracht dit op te lossen, maar zonder resultaat.
Mening nr: 27316
Datum: 19-07-2006
Dhr. geert simons 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Al jaren op een rij staan we aan het begin van onze vakantie een paar dagen op deze camping; het is een heerlijke uitvalsbasis voor Parijs, de prachtige omgeving en om vast wat uit te drijven voor de grote tocht begint. Het sanitair is matig maar vies hebben we het er nooit aangetroffen. De mensen hebben we altijd als vriendelijk en behulpzaam ervaren. 's Morgens lekker vers brood......... Het restaurant heeft een gezellig terrasje om iets te drinken maar wij hebben er nooit gegeten. Reserveren via de gemeente.
Mening nr: 27304
Datum: 19-07-2006
Dhr. Cor 
april - juni 2006
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Prima camping om een paar dagen te stan Mooie omgeving Ontvangst is goed je wordt vriendelijk geholpen. Sanitair redelijk winkel restaurant !!!!!!!!!!!!!!(geen aanrader
Mening nr: 27209
Datum: 14-07-2006
Dhr. Fred Ensink 
april - juni 2005
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Volgens KCK nr 7. sluit deze camping per 18 september 2006.
Mening nr: 19451
Datum: 16-07-2005
Mevr. erwin 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Prima camping om alleen te overnachten, saniter moet je echt langsheen kijken, zeer kleine camping winkel aanwezig, afgebakende terreinen Om te overnachten prima maar daarna... wegwezen. Ontvangst is goed en vriendelijk niets op aan te merken!
Mening nr: 19356
Datum: 12-07-2005
Mevr. C. Dijker 
april - juni 2005
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Wat een ontvangst! Vreselijk. De jongeman wist niet wat hij moest doen. We stonden met 5 nederlandse paren in de kleine receptie. Een meneer voor ons kreeg onze campingcarnet terug. Gelukkig dat hij naar de naam keek anders waren we deze kwijt geweest. Het ging allemaal niet vlot. En niet erg vriendelijk. De camping zag er redelijk uit, tot ik het sanitair ging bekijken. Wat een smeerboel. Toiletten onder de strond en alles even smerig. Gelukkig hadden we een eigen toilet aan boord. Douchen heb ik niet gedaan. De volgende morgen voor dat ik wegging nog even gekeken of het al was schoongemaakt. Helaas om 08.30 lagen de toiletten er nog net zo bij als de middag ervoor om 15.oo uur. Hier kom ik nooit meer.