Sluiten

Flower Camping Moulin des Iscles in Roquebrune sur Argens

Flower Camping Moulin des Iscles

Camping Moulin des Iscles ligt op 1,5 km van het middeleeuwse plaatsje Roquebrune sur Argens en op 9 km van de fijne zandstranden van de Middellandse Zee, aan de oevers van de rivier de L'Argens.

Flower Camping Moulin des Iscles ★★★
690 Chemin du Moulin des Iscles Quartier Valette
83520 - Roquebrune sur Argens
Frankrijk
Departement: Var
Tel: +33 482292559 / +33 494457074
Afstand vanaf Utrecht: 1297 km,
waarvan 1269 km snelweg.
GPS coördinaten: 43.44592 / 6.65854
(43° 26' 45.3'' N    6° 39' 30.7'' O)
Aantal plaatsen: 90  / Hoogte: 8 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Wifi beschikbaar Rivier Verwarmd zwembad Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan
True
Verhuur van accommodatie Huisdieren in verhuuraccommodatie toegestaan
Deze camping is aangesloten bij:
klik op logo voor info
ACSI CampingCard Flower Campings
Flower Camping Moulin des Iscles
Laatste mening

Algemene beoordeling

Een camping die er goed verzorgd uitziet. Geen camping voor ons, maar waar dat aan ligt is niet te zeggen. Is een gevoelskwestie. Mogelijk voelden we ons "opgesloten". De rivier is goed bereikbaar. We hebben er gezwommen en voor de visliefhebbers is er voldoende plek. Aan de receptie, in de winkel en op de camping werden we door de medewerkers vriendelijk te woord gestaan.
Dhr. Jan - Achterhoek  13-09-2014
Plaats mening
Mening nr: 62910
Datum: 13-09-2014
Dhr. Jan - Achterhoek 
®  
september - oktober 2014
(Echt)paar
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8| Hygiëne sanitair: 8| Ontvangst: 8| Accomodatie/plaats: 7| Omgeving: 7| Prijs/Kwaliteit: 7|

Algemene beoordeling

Een camping die er goed verzorgd uitziet. Geen camping voor ons, maar waar dat aan ligt is niet te zeggen. Is een gevoelskwestie. Mogelijk voelden we ons "opgesloten". De rivier is goed bereikbaar. We hebben er gezwommen en voor de visliefhebbers is er voldoende plek. Aan de receptie, in de winkel en op de camping werden we door de medewerkers vriendelijk te woord gestaan.
Mening nr: 55093
Datum: 30-08-2011
Fam. smid 
®  
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

tja... Wij vonden dit geen leuke camping. Er zijn veel goede dingen: het is er schoon, ook het sanitair is goed, het is er rustig, je kunt er zwemmen en vissen in de rivier maar het viel ons allemaal wat tegen. Waar het nu precies in zat weet ik niet goed maar het was allemaal zo benepen, gecontroleerd. Niet echt iets voor ons. De camping is niet zo mooi als de foto's op de website suggereren. De rivier is modderig en smal, er zijn geen mogelijkheden om er lekker aan te zitten oid. De kampeerplekken zijn van verschillende grote; wij konden kiezen uit een aantal hele kleine plekjes. Onze plek was 36 vierkante meter, met een vouwwagen(tje) van 4,5 bij 4,5 konden we er nog net omheen lopen. De meeste plekken zijn zo klein, er zijn maar een paar wat grotere. de camping was niet vol toen we er waren (half aug.) maar toch voelden we ons heel opgesloten. Onze kinderen (6 en 9) mochten niet fietsen, rennen of spelen op de camping: buiten de poort was een speeltuintje en daar werden ze naar toe gestuurd: daar mochten ze wel rennen. De eigenaar vonden we geen sympathieke man, in onze ogen liep hij als een opzichter rond om te kijken of er niet iemand een regel overtrad. Overal hingen bordjes met verboden en geboden. Toen we met ons gezin wat mopperden over de camping riepen we onszelf tot de orde en zeiden tegen elkaar: 'laten we niet letten op wat er niet goed is, maar kijken naar wat er fijn is.." Onze jongste dacht even na en zei toen: de bordjes van wat er allemaal niet mag zijn ook in het Nederlands...De camping ligt wel centraal, je bent in een kwartiertje bij de zee. We vonden de omgeving trouwens ook te druk en toeristisch. Voor ons geen tweede keer maar als je een rustige en niet te dure plek zoekt om de dit gebied te zien misschien wel een aardige uitvalsbasis.
Mening nr: 48080
Datum: 18-09-2009
Fam. V 
september - oktober 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij hebben op deze kleine camping 3 weken gestaan [sept.2009]. Het is ons prima bevallen en is voor herhaling vatbaar. Locatie; Gelegen aan de weg D7 tussen Roquebrune sur Argens en Saint Aygulf. Camping ligt circa 300 meter van de weg af aan de rivier de Argens. Deze rivier is terplaatse bevisbaar en men kan ook kajakken vanaf de camping. Veel voorkomende vis is de barbeel, karper en een baarsachtige roofvis welke naam mij niet bekend is. Indien hij gevangen wordt mag hij niet worden terugezet ivm jonge visstand. Ook mogelijkhied voor vissen aan he t lac de Villepey langs de kustlijn. Campingplaatsen hebben schaduw een wateraansluiting en electra binnen handbereik. Camping is sfeervol met vaste gasten [fransen] waarmee le gemakkelijk contact maakt als je wil, ook al is je frans beperkt. Veel nederlanders Vriendelijke eigenaars en behulpzaam. Geen animatie en er heerst rust. Geen camping voor kinderen. Kleine camping winkel en restaurant. Van marokkaanse afkomst meisje aanwezig op de receptie, die ook nederlands spreekt. Grote supermarkten met o.a Lidl op 10 km afstand aan de N7 ri. Le Muy. Voor de liefhebbers is fietsen mogelijk naar Aygulf 10km en Frejus 14km. Helaas is de D7 en D8 nogal druk door locaal verkeer en fiets je regelmatig tussen de auto,s. Voor de bikkelaars is een ritje vanaf de camping naar st maxim [22km] via de D8 over de Col de Bougnon niet te versmaden. Max stijging 8% over circa 2200 mtr. Strand liefhebbers kunnen terecht op het strand tegenover het van der Valk complex net buiten st Aygulf. Sanitair ; Goed , schoon op zijn frans. Douches goed met veel water. Algehele indruk goed en 3 sterren waard.
Mening nr: 39499
Datum: 06-07-2008
Mevr. karin pervoost 
april - juni 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij zijn net terug van een heerlijke vakantie waarvan we 2 weken op deze camping hebben gestaan. Het was een gezellige camping met erg vriendelijke beheerders. Er zijn veel vaste gasten op de camping die er al heel lang komen, iedereen kent elkaar, maar ze zijn heel vriendelijk en maken graag een praatje. Wij hadden geen last van de genoemde vruchten uit de bomen. Ze zijn goed te eten, vooral in de yogurt! Het sanitair was prima, lekker schoon en zoveel warm water als je maar wilt (we hebben het wel eens anders meegemaakt!). De douches kan je ook qua temperatuur zelf instellen en dat is erg prettig. Kortom: een aanrader!
Mening nr: 29190
Datum: 12-08-2006
Dhr. M Scholten 
®  
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

We hebben hier een paar dagen gestaan. Het sanitair is simpel (Frans) met heet afwaswater. De camping oogt als een camping waar al lang veel dezelfde mensen kwamen die wel vriendelijk groeten. We hadden in eerste instantie plek 55 gekregen (rechts tegenover de receptie) maar op deze plaats staat een boom (mure) welke een soort vrucht loslaat op de plaats waar je doorheen loopt. Als gevolg hiervan zit je schoen vol met plaksel waardoor je schoenzool snel volzit met gras en andere ondergrond wat je heel moeilijk kunt verwijderen. De camping zou deze boom moeten vervangen door een campingvriendelijkere boom. De vruchten vallen ook op de doorgaande weg waardoor iedereen er last van moet hebben.
Mening nr: 17301
Datum: 30-01-2005
Mevr. marianne de koning 
juli - augustus 2002
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij zijn vanaf ongeveer 1989 regelmatig op deze camping geweest. De eigenaar en zijn vrouw zijn erg vriendelijk, en de camping heeft een aantal zeer mooie plaatsen. De rivier is niet erg geschikt om in te zwemmen, maar het strand is in de buurt. Op bestelling is er de mogelijkheid om frites en pizza's af te halen, of op het terras een eenvoudig menu te eten. De camping ziet er zeer verzorgt uit met veel bloemen. Er worden jeux des boules toernooitjes georganiseerd, en er is een speel ruimte voor de jeugd. De laatste keer dat we er waren (2002) had onze zoon, die toen 10 jaar was, het er ook weer erg naar zijn zin met een aantal Nederlandse kinderen. Het vooral een camping voor mensen die van rust houden en geen disco e.d. nodig hebben.
Mening nr: 9854
Datum: 24-02-2004
Mevr. A van Duffelen 
september - oktober 1999
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Fijne camping zeer vriendelijke mensen. Camping licht zo'n 10 km van de kust. De omgeving erg mooi.

Campingtips in de buurt