Sluiten

Camping Aurilandes in Aureilhan

Camping Aurilandes

Camping Aurilandes ligt op 15 minuten van het strand, heeft een fraai uitzicht aan de oever van het meer van Aureilhan in Zuid-Frankrijk. Op het meer kunt u kanoën of zeilen.

De camping heeft afgebakende plaatsen, met schaduw en zonder schaduw. Daarnaast heeft Camping Aurilandes een zwemparadijs met verwarmd zwembad, een kinderbad met glijbaan, sauna, spa en fitnessruimte.

En last but not least de Atlantische Oceaan ligt op rijafstand. Bij Villagecenter Aurilandes is het toegestaan om te windsurfen.

Camping Aurilandes ★★★
1001, Promenade de l’Étang
40200 - Aureilhan
Frankrijk
Departement: Landes
Tel: +33 430633887 / +33 553314600
Afstand vanaf Utrecht: 1143 km,
waarvan 1058 km snelweg.
GPS coördinaten: 44.22421 / -1.19442
(44° 13' 27.2'' N    1° 11' 39.9'' W)
Aantal plaatsen: 440  / Hoogte: 8 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Wifi beschikbaar Waterpark Meer Verwarmd zwembad Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan
True
Verhuur van accommodatie Huisdieren in verhuuraccommodatie toegestaan BBQ toegestaan
Camping Aurilandes
Laatste mening

Algemene beoordeling

Wij zijn net terug van vakantie. Ontzettend ruwmoerige camping, geen toezicht. Auto's rijden s'nachts af en aan op de camping. Zeer luidruchtige jeugd met harde muziek tot in de late uurtjes. Mensen lopen gewoon over je staanplaats langs je tent of caravan of auto nemen geen moeite om voor 10 mtr verder over paadje te lopen. Stank van papierfabriek was ook aantal dagen zeer aanwezig. Zwembad was goed en fietsen kan je ook goed in de omgeving, maar dat was ook het enige waar we over tevreden waren.
Mevr. Fam Leeters  20-08-2009
Plaats mening
Mening nr: 47152
Datum: 20-08-2009
Mevr. Fam Leeters 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 4| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Wij zijn net terug van vakantie. Ontzettend ruwmoerige camping, geen toezicht. Auto's rijden s'nachts af en aan op de camping. Zeer luidruchtige jeugd met harde muziek tot in de late uurtjes. Mensen lopen gewoon over je staanplaats langs je tent of caravan of auto nemen geen moeite om voor 10 mtr verder over paadje te lopen. Stank van papierfabriek was ook aantal dagen zeer aanwezig. Zwembad was goed en fietsen kan je ook goed in de omgeving, maar dat was ook het enige waar we over tevreden waren.
Mening nr: 32092
Datum: 03-01-2007
Mevr. Groeneveld 

Algemene indruk: 7|

Algemene beoordeling

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad met z'n vieren eind aug./begin sept. Alleen vielen ons een aantal dingen tegen. Wij hadden deze camping geboekt als een 3/4 sterren camping. En dat is hij niet. Algemeen een redelijk nette camping. Alleen de stank van de papierfabriek in Mimizan was op veel dagen sterk aanwezig (verkeerde windrichting). Het aquapark is gewoon een mooi zwembad zonder glijbanen, geen stroomversnellingen of iets dergelijks. En het bubbelbad is gevuld met koud ! water. Mooie groene omgeving om te wandelen of te fietsen, je kunt er fietsen tot aan het strand via fietspaden, moet je alleen langs een stinkende papierfabriek (een indringende misselijk makende geur) maar het strand is absoluut de moeite waard. Je mag alleen beperkt in zee, zo gauw er "surfers" zijn (en die zijn er de hele dag) moeten de zwemmers wijken. In een smalle baan (tussen vlaggen in) mag je zwemmen anders wordt je teruggefloten. Ook kan je er kanovaren, leuke aanrader. De stacaravan was prima in orde, netjes, complete inrichting, redelijk nieuw, bedden ook goed. Het meer is heel mooi. Brood moet besteld worden, niet besteld = geen brood. Maar een Lidl ligt op fietsafstand (ca. 5 min.). Het restaurant stelt niet veel voor, zelfs niet toen er nog redelijk wat campinggasten waren was een patatje al niet meer te krijgen. Op het eind van het seizoen, begin september, werd er niet meer zo goed schoongemaakt (o.a. zwembad, sanitair bij zwembad). De camping wordt nog steeds opgeknapt om hun 3 sterren in aanvraag ook daadwerkelijk te krijgen.
Mening nr: 31135
Datum: 10-09-2006
Mevr. Nel 

Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Wij zijn zojuist terug en zijn ook een aantal dagen (eind aug-begin september) op deze camping geweest. Het was er heerlijk rustig (naseizoen). Het sanitair werd niet echt goed onderhouden, evenals de camping zelf, er lag een door iemand achtergelaten tasje met lege flessen, die lag er na een aantal dagen nog. Je rook inderdaad als de wind 'verkeerd' stond de papierfabriek. De afmeting van de plaatsen was voor ons ruim voldoende. We stonden aan het meer en hadden een prachtig uitzicht over het meer. Het zwembad was voor ons perfect, maar volgens mij is dat voor iedereen persoonlijk, de een is tevreden met een plonsbadje en de ander wil een heel zwemparadijs! Wat betreft het boodschappen doen: op een paar minuten afstand zit een Lidl en iets verder een grotere supermarkt. Er was echter geen animatie of iets dergelijks meer, we hebben nog wel een pizza in het 'restaurant' (soort snackbar, vreselijk ongezellig) kunnen bemachtigen. Eind augustus is trouwens de snackbar gesloten. Ook kon je m.i.v. 31 augustus alleen nog maar brood bestellen in de winkel, omdat deze nog maar een paar uurtjes per dag open was. Je kan trouwens wel goed fietsen in de omgeving, er zijn heel veel fietspaden in de omgeving.
Mening nr: 30320
Datum: 23-08-2006
Mevr. fam Dijkstra 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Geweest van 07-08-2006 tot 21-08-2006. Mening: leuke camping qua opzet, maar de animatie was ten eerste niet geschikt voor Nederlandse kinderen, daar zij geen Frans verstaan en het tijdstip in combinatie met het volume is om te huilen, hetgeen ik ook gedaan heb!!!! Van 21.00 uur tot 23.00 uur, de tijd dat je als ouders ook even een gesprek kunt voeren of in alle rust kunt lezen, konden we onszelf niet verstaanbaar maken laat staan lezen plus dat de kinderen niet konden slapen. Werkelijk een ergernis. Wij gaan er niet weer heen.
Mening nr: 28039
Datum: 01-08-2006
Mevr. mevr de cort 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Wij zijn dit jaar de eerste 2 wkn van juli naar deze camping geweest de 4 sterren zijn ze ZEKER NIET waard!!! Het saniter was maar voor de helft open en werdt slecht schoon gemaakt de douches waren veel te heet of veel te koud en vooral met kinderen is dit geen pretje. Met 1 kinderbadje aanwezig op 450 gasten valt echt om te huilen. Van animatie was niet veel te merken en het restaurant gedeelte was al helemaal om weg te lopen. Om 18.30 uur ging deze open en om 18.45 uur was er nog niemand en als ze dan open waren was de friet na 15 minuten alweer uitverkocht. Blijkbaar willen die Fransen geen geld verdienen!!!! De fabriek is geen pretje en de geur al helemaal niet aleen hierom zouden ze al geen 4 sterren horen te krijgen, kortom zeeeeeeeer slecht
Mening nr: 22386
Datum: 18-08-2005
Mevr. Fam. nooten 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

De 4 sterren van deze camping zijn vooral te danken zijn aan het nieuwe zwemparadijs. Dit is echter klein van opzet, maar groot genoeg voor de camping. Er zijn bijna altijd voldoende ligbedden aanwezig. De camping is mooi gelegen aan het meer en er zijn veel Nederlanders. Op 2 minuten lopen van de camping vind je een zandstrandje. Bij het nabij gelegen (5 min. lopen) caravanpark Saint-James-Eurolac nog 2 zandstrandjes. Op dit park (nagenoeg allemaal Fransen) is meer vertier dan op Aurilandes, alwaar de animatie wat amateuristisch is. Op beide campings is de animatie Franstalig. De stacaravans zijn allemaal splinternieuw. Voor 6 personen is het een ideale caravan met 3 slaapkamers. Staan wel op onlogische en kleine plaatsen. Plaats voor een (gratis) extra tent is er vaak niet. Streek is vlak en saai. Je moet flink wat kilometers rijden voor bezienswaardigheden. 10 Km verderop prachtige zandstranden in het kleine toeristische Mimizan-plage. Sommige dagen op de camping last van stank papierfabriek in Mimizan. Een fijne vakantie gehad; zeker als je van water houdt zijn er voldoende mogelijkheden. I.v.m. verblijf in stacaravan geen oordeel over sanitair.
Mening nr: 21711
Datum: 13-08-2005
Mevr. Fam Jansen en Fam Heuvelmans 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Zandstrand bij het meer hebben wij niet kunnen vinden. Het AQUAPARK noemen ze in nederland een zwembad in het rond en hier hebben ze er zelfs een glijbaan bij die we daar niet hebben kunnen vinden!!!! Het sanitair is ronduit smerig ga op de lucht af en je vindt het vanzelf. De staanplaatsen van 100m2 is waarschijnlijk gemeten met de staanplaats van de buren erbij. Van privacy hebben ze daar nog nooit gehoord, je weet iedere dag wat je buren eten! Als je je beklag bij de receptie doet wordt je zeer Vriendelijk (ahum) te woord gestaan. Klantvriendelijkheid staat zeer hoog in het vaandel, droom lekker verder. De putten die voor iedere caravan liggen zijn erg veilig als je kind er niet invalt, dan rij je er wel met je autowiel in maar ach komt je reis en kredietbrief toch nog van pas. Wilt u in aanmerking komen voor tv programma helse vakanties dan zeker deze camping boeken!!!!!. Animatie hebben we de eerste week niet kunnen ontdekken ook al zaten wij in het hoogseizoen. De tweede week kwamen ze in actie met de badjuffrouw zingend en wel in de net half afgemaakte bar? of zoiets. Sauna was lekker als deze af was geweest net zoals de hamman bubbelbad stroomversnelling enzv, maar als het goed is wordt dit afgemaakt, zeggen ze. Vergeet vooral niet al je boodschappen mee te nemen, want in de supermarkt op de camping kom je niet verder dan een croissant en een pak melk, dus maar weer in de auto op zoek naar een supermarkt. Kortom je rust heerlijk uit en het is echt een onvergetelijke vakantie in negatieve zin.
Mening nr: 17150
Datum: 20-01-2005
Mevr. Judith Bark 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Prima camping. Veel Fransen en lekker rustig. 10 minuten rijden naar het strand en direct aan het meer. Heerlijke vakantie gehad!
Mening nr: 9354
Datum: 22-01-2004
Mevr. daphne 
juli - augustus 2002
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Ik ben er vier keer geweest het is twee dagen rijden maar het is het ook waard. Want er is een mooi strand en je hebt er veel voorzieningen en er zijn ook nog nederlandse kinderen.

Campingtips in de buurt