Sluiten

Camping Huttopia Baie du Mont St Michel in Baguer Pican

Camping Huttopia Baie du Mont St Michel

Camping Baie du Mont St Michel ligt in Bretagne: een fantastische plek voor een familievakantie of een romantisch weekend met z'n tweetjes.

In de omgeving van de camping wordt een groot aantal recreatieve activiteiten aangeboden. Zo is er een dierenpark in de buurt, een attractiepark, een groot aquarium, een bowlingbaan, een discotheek, een kartbaan, en zijn er concerten en festivals. Natuurlijk kan men ook zonnebaden op het strand.

+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video
Top van de pagina

Foto's & Video's

Top van de pagina

Meningen over Camping Huttopia Baie du Mont St Michel

Camping Huttopia Baie du Mont St Michel
Laatste mening

Algemene beoordeling

Prima camping met ruime inderdaad schuin aflopende plaatsen. Vooral voor de wat jongere jeugd prima. Sanitair goed. Nog voldoende plaatsen zonder reservering.
Fam. Meneervangaal  15-08-2011
Plaats mening
Mening nr: 54587
Datum: 15-08-2011
Fam. Meneervangaal 
®  
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Prima camping met ruime inderdaad schuin aflopende plaatsen. Vooral voor de wat jongere jeugd prima. Sanitair goed. Nog voldoende plaatsen zonder reservering.
Mening nr: 42245
Datum: 20-08-2008
Fam. Maas 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Ik sluit me aan bij de vorige mening mbt het sanitair. Het oude sanitair-gebouw wat aan de linkerkant van de camping ligt is echter wel beter naar onze mening. We hebben hier dan ook meestal gebruik van gemaakt. We hoorden van andere bezoekers dat ze regelmatig ijskoud water hadden, wij hebben dit maar 1 keer meegemaakt. Voor de rest was het een prima camping, wel met wat schuine plaatsen (vooral aan de linkerkant). In de regel is het er heerlijk rustig, maar dit is uiteraard afgehankelijk van andere bezoekers. Voor de wat oudere jeugd is er weinig te beleven. Het zwembad en de golfbaan zijn oké!
Mening nr: 42187
Datum: 19-08-2008
Fam. mout 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Na een 14 dagen kamperen in het midden van Bretagne zijn we nog 5 dagen aan de kust gaan staan. De algemene indruk van de camping was goed , er is voor kinderen genoeg te beleven. Maar wat mij op viel is dat de douches van het nieuwe sanitair bij de ingang behoorlijk smerig waren. De zijwanden hadden een oranje zweem van zeepkalk aanslag (wat niet ik een dag ontstaat). en de schimmel stond op de tegeltjes.
Mening nr: 29304
Datum: 13-08-2006
Mevr. Ati Dool 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

We zijn net terug van een verblijf van ruim twee weken op deze camping. We zijn erg tevreden over de camping. Het sanitair is goed en wordt goed schoongehouden. Wij hebben niet een keer (echte) viezigheid aangetroffen in de toiletten. De douches zijn lekker warm en de kranen bij de afwasplaatsen etc. zijn instelbaar van koud tot heet, wat natuurlijk ideaal is. Het personeel is erg vriendelijk. Het zwembad is kleiner dan op de foto's lijkt, maar voldoet goed. Bijzonder vonden we ook de service dat spelmateriaal gratis uitgeleend wordt. De hele dag is er iemand aanwezig om tafeltennisbatjes, midgetgolfmateriaal etc. uit te lenen. Ook de tennisbaan is gratis te gebruiken, wel wordt een borg gevraagd voor het gebruik van de tennisrackets. In de omgeving is ontzettend veel te bezichtigen. Het enige nadeel voor ons was de plek waar we stonden. Het was een prachtige grote plek echter door de ligging onder de hoge bomen was er veel wind en was het er ook altijd frisser dan op de rest van de camping. Dit tref je alleen op het meest westelijk gelegen pad van de camping.
Mening nr: 26393
Datum: 21-05-2006
Mevr. e. groenewoud 
april - juni 2006
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Wij zijn er in de meivakantie geweest, en waren de enige kampeerders, de camping ligt aan de doorgaande weg, daardoor kan er wel wat overlast ontstaan. Er waren bouwvakkers aan het werk, deze lieten de heren toiletten en douches smerig achter, er is in de 4 dagen dat wij er waren maar 1!!!!! keer schoongemaakt. Zwembad, restaurant alles was gesloten. Tip, neem keggen en wiggen mee want de plaatsen zijn erg schuin! Bezienswaardigheden in overvloed. Maar "dankzij"het sanitair gaan wij niet nog een keer.
Mening nr: 20411
Datum: 01-08-2005
Mevr. M. van Burik 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

In 2003 hebben wij deze camping voor de 1e keer bezocht. De kinderen vonden het een leuke camping met een fijn zwembad en genoeg vertier(8 en 12 jaar). Wat mij dit jaar weer tegen stond, was de enorme vieze boel bij de toiletten, wastafels en afwasgelegenheid. Nog erger dan 2 jaar geleden. Onbegrijpelijk hoe mensen er toch iedere keer weer in slagen om er een zooitje van te maken. De afvalbakjes in de toiletten puilden uit met maandverband en de vissekoppen van de vorige afwasgast lagen nog in de spoelbak. En dit was dus dagelijks. Gelukkig was het afwaswater goed heet, dus we hebben bij de caravan afgewassen en zijn op een gegeven moment ook alleen maar onze toilet in de caravan gaan gebruiken. Ik vind deze camping dan ook echt geen aanrader alhoewel de kinderen daar anders over denken.
Mening nr: 19836
Datum: 25-07-2005
Dhr. Van Wensveen 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Zeer prettige camping met voldoende vertier voor onze kinderen van 5, 3 en 1. Sanitair was keurig in orde, zwembad was super en de omgeving is fantastisch. Wij komen hier nog weer terug!
Mening nr: 18550
Datum: 27-05-2005
Mevr. Rianne de Wit 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij ( 3 meiden van 10,14,18) zijn daar heen geweest met onze ouders, omdat we dit keer een doe vakantie wilden. Het weer viel allemaal mee, 1x een onweersbui gehad. We hadden een mooie ruime plek. Alleen waren de buren (die werkte bij vaconsoleil) een beetje raar, zij wilden dolgraag hun auto op onze plek neerzetten, dat we dan tegen een grote renault bus aan zaten te kijken maakte hun niets uit! We hadden meteen de eerste dag ruzie, maar ja niets van aantrekken. De camping heeft een nieuw toiletgebouw wat elke dag netjes schoon gehouden werd en helaas werd dat door campinggasten gewoon weer vies gemaakt. Er was een animatieteam voor kleine kinderen dus de ouderen jongeren moesten zichzelf bezig zien te houden, maar met meer jongeren lukte dat wel aardig. Zwembad was niet groot maar voor een duik wel lekker. Je kan de tennisbaan huren incl. rackets met borg. Het personeel was erg aardig en een zeer mooie omgeving waar veel te doen is! Ik vond het een leuke camping die we gekozen hadden. Jammer dat je de buren alleen niet kan kiezen :(
Mening nr: 14782
Datum: 23-08-2004
Mevr. de jong 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 4|

Algemene beoordeling

Absoluut geen vier-sterrencamping. Veel rotzooi op de grond, vieze pleisters bij het zwembad die er dagen liggen. Ongeinteresseerd personeel in de kantine. Tafeltjes worden niet even schoongemaakt etc. Zwembad ronduit vies met gladde vloeren en harde randen. Enige pluspunt waren de mooie appelbomen waar je onder staat met de tent en de douches die lekker warm waren. Daartegenover staat weer dat de wc's viezig zijn en oud.
Mening nr: 11904
Datum: 17-07-2004
Mevr. M.Scholten 
april - juni 2004
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Prachtige en ruime plaatsen.Aardig personeel.En een mooie omgeving waar veel tezien is.
Mening nr: 9358
Datum: 22-01-2004
Mevr. astrid pas 
juli - augustus 2001
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Weet het even niet meer zeker, maar is dat de camping met in het zwembad een grote glijbaan (4 naast elkaar naar beneden glijdend)? Als dat zo is zijn wij er twee keer geweest. Beide keren niet echt zonzeker weer. Ook flinke buien, een keer bijna weggegaan vanwege het weer. Camping zelf was wel netjes vond ik. De tweede keer waren we er met twee dochters van 2 1/2 en 1/2 jaar oud. Voor hun was de plek goed, we stonden met uitzicht op een piepklein speelplaatsje. Er was ook een speeltuin maar deze was op een vervelende plaats tov het terras gesitueerd. Het terras keek wel uit op het zwembad maar niet op de speeltuin. Volgens mij was er redelijk vaak 's avonds iets te doen, de bekende activiteiten... Restaurant mager, vooral friet met toebehoren. Weinig echt lekkers. Weinig nederlanders!!!! Voor ons goed, maar kan me voorstellen met oudere kinderen niet leuk! Kortom: wij hebben er, mede door de uitstapjes in de omgeving, een fijne vakantie gehad, maar gaan er niet meer terug. Wil toch graag iets zekerder zijn van redelijk weer!
Mening nr: 3487
Datum: 25-02-2003
Mevr. van der Stel 
juli - augustus 2002
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Ondanks het slechte weer hebben we het hier prima naar ons zin gehad. Keurig verwarmd sanitair met aanwezig een haardroger. Het saniair werd keurig schoon gehouden. Vreselijk aardige receptionisten. Het vissen aan de vijver was erg gezellig. Er is een kleine camping winkel waar je alle broodnodige zaken kunt kopen. De camping heeft een mooi zwembad. De camping is uitermate geschikt als uitvalbasis voor het bezichtigen van de bezienswaardigheden. In Dol de Bretagne is een ontzettend leuk middeleeuws restaurant en zijn er nog echte middeleeuwse vakhuisjes te zien. Dicht in de buurt liggen twee grote supermarkten.
Mening nr: 3247
Datum: 29-01-2003
Dhr. A.J. van de Weem 
®  
juli - augustus 2000
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Bij aankomst kregen we een plek waarbij we tot onze enkels in de modder stonden. Van de receptie kregen we 4 pallets om droog naar toilet te gaan. Hebben we 1 nacht gestaan, daarna hebben we een andere plek toegewezen, met moeite, anders waren we na 1 nacht al weggegaan, ondanks de betaling van 2 weken. Veel Fransen, onze zoon van 15 heeft zich stierlijk verveeld, die van 12 vermaakte zich redelijk. Kantine was echt een kantine, kaal. Omgeving mooi maar alles met de auto. Zwemstrand was op 20 km.
Mening nr: 1812
Datum: 24-08-2002
Dhr. Jos Hundscheid 
juli - augustus 2002
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Camping geschikt voor kinderen t/m/12 jaar. Camping beschikt over 3 sanitair gebouwen, waarvan 1 zeer slecht is. Weinig annimatie. prijs kwaliteit verhouding is goed.