Sluiten

Camping Capfun - Le Paradis de Bazas in Bazas

Camping Capfun - Le Paradis de Bazas

Profiteer van een rustige en landelijke locatie op Camping Le Paradis de Bazas op 45 minuten van Bordeaux. Omgeven door de natuur in het hart van Bazadais, tussen de wijngaarden van Bordeaux, bossen van de Landes en de landhuizen van de Lot-et-Garonne.

De plaats Bazas waar Camping Le Paradis de Bazas ligt, is een Gasconse stad met een geschiedenis die 25 eeuwen teruggaat en ligt ten zuiden van de wijngebieden van de Sauternes en de Graves en ten noorden van de uitgestrekte bossen van Les Landes. Het is een dynamische stad met een rijk verleden waarin men een combinatie van activiteiten, kunst en tradities aantreft.

Camping Capfun - Le Paradis de Bazas ★★★★
Route de Casteljaloux
33430 - Bazas
Frankrijk
Departement: Gironde
Tel: +33 556651317
Afstand vanaf Utrecht: 1087 km,
waarvan 1013 km snelweg.
GPS coördinaten: 44.42471 / -0.20024
(44° 25' 29.0'' N    0° 12' 0.9'' W)
Aantal plaatsen: 297  / Hoogte: 93 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Wifi beschikbaar Waterpark Waterglijbaan Overdektzwembad Verwarmd zwembad Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan Verhuur van accommodatie Huisdieren in verhuuraccommodatie toegestaan BBQ toegestaan
Camping Capfun - Le Paradis de Bazas
Laatste mening
Er zijn helaas nog geen meningen over deze camping geplaatst. Heeft u in de afgelopen 3 jaar op deze camping gekampeerd, wilt u dan zo vriendelijk zijn om een mening te plaatsen?

Plaats mening