Sluiten

Camping Aux Pommiers in Beauvoir

Camping Aux Pommiers

Camping aux Pommiers ligt op 4 km van de Mont Saint-Michel en biedt al het comfort en alle faciliteiten om de bezienswaardigheden en steden van de streek te ontdekken. Het is de eerste camping in de nabijheid van de Mont Saint-Michel met een zwembad, in een groene omgeving met bomen.

Men kan een bezoek brengen aan Mont Saint-Michel, een monument dat deel uitmaakt van het UNESCO werelderfgoed en dat slechts 4 km van de camping verwijderd is, en kan men profiteren van de vele andere toeristische bezienswaardigheden in onze streek.

Camping Aux Pommiers ★★★★
28, Route du Mont Saint Michel
50170 - Beauvoir
Frankrijk
Departement: Manche
Tel: +33 430633875
Afstand vanaf Utrecht: 761 km,
waarvan 726 km snelweg.
GPS coördinaten: 48.59625 / -1.51019
(48° 35' 46.5'' N    1° 30' 36.7'' W)
Aantal plaatsen: 106  / Hoogte: 7 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Wifi beschikbaar Waterglijbaan Overdektzwembad Verwarmd zwembad Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan
True
Verhuur van accommodatie Huisdieren in verhuuraccommodatie toegestaan BBQ toegestaan Privé sanitair

Reserveren en Verhuur

Vacanceselect.nl Website van camping
Deze camping is aangesloten bij:
klik op logo voor info
ACSI CampingCard
Camping Aux Pommiers
Laatste mening

Algemene beoordeling

Dichtbij Mont Michel, vervoer vanaf de camping mogelijk.

geen

Goede ontvangst, alles duidelijk in het Engels. Plaatsen waren ruim genoeg.
Fam. Piet en Marga Anthonisse - Scherpenisse  31-07-2016
Plaats mening
Mening nr: 65402
Datum: 31-07-2016
Fam. Piet en Marga Anthonisse - Scherpenisse 
april - juni 2016
(Echt)paar
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7| Hygiëne sanitair: 7| Ontvangst: 9| Faciliteiten: 7| Accomodatie/plaats: 8| Comfort: 8| Leiding van camping: 9| Omgeving: 9| Prijs/Kwaliteit: 8|

Algemene beoordeling

Dichtbij Mont Michel, vervoer vanaf de camping mogelijk.

geen

Goede ontvangst, alles duidelijk in het Engels. Plaatsen waren ruim genoeg.
Mening nr: 56233
Datum: 08-06-2012
Fam. Reekers 
april - juni 2012
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

In mei 2012 een nacht gestaan i.v.m. bezoek aan Mont Saint-Michel. Ligging ideaal, tip: neem een fiets mee (of huur), dan rijd je in 10 minuutjes naar "de rots". Vriendelijk geholpen bij de receptie (spreken Engels), mochten zelf plek uitzoeken. Het is mogelijk om een simpele hap op de camping te eten, in het dorpje zelf zijn ook nog een aantal restaurantjes met leuke kaarten en betaalbare prijzen. Sanitair netjes. Plekken hebben redelijke afmetingen, zijn niet allemaal afgescheiden door heggen o.i.d. Prima camping dus voor een bezoekje....
Mening nr: 51421
Datum: 22-08-2010
Fam. J. B. van Doornum 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Deze camping bevindt zich midden in de bebouwde kom. Honden zijn toegestaan. Het hele terrein is afgesloten met hekwerk. Er bevindt zich geen klein achteringangetje of zijingang/uitgang. Dit is lastig als je je hond wilt uitlaten. Sta je achteraan dan moet je het hele terrein overlopen naar de uitgang. Vaak haalt je hond dit niet. Opruimen dus met een zakje. Buiten de camping zit je direct in de bebouwde kom. Lastig dus om hier met een hond te zijn. Het sanitair is schoon, maar de urinoirs bevinden zich voor iedereen duidelijk zichtbaar aan de buitenkant van het sanitairgebouw. Ik vind dit niet kunnen. Vanaf een uur of vier druppelen er gestaag een zeer groot aantal campers de camping op. Ze worden allemaal bij elkaar geparkeerd in hetzelfde straatje. Er ontstaat zo een weinig fraaie muur van witte vrachtwagens. Ook valt op deze camping het grote aantal chalets op. De plekjes die overblijven voor de tenten/caravans zijn niet groot. De auto van onze buren stond bijna letterlijk bij ons onder de luifel. Prima camping omdat hij zo dichtbij Mnt. St. Michel gelegen is maar verder geen sfeer of gezelligheid.
Mening nr: 50004
Datum: 28-07-2010
Dhr. Joop Hoek 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Met vrouw en zoon (20 jaar) op goed geluk richting Normandie vertrokken. Kwamen laat aan bij de geplande camping die vol bleek te zijn. Wij moesten dus naar een andere camping zoeken en kwamen uiteindelijk bij deze camping rond 21.00 uur en kregen de "reserveplaats". Dit bleek een plek op grint op een schuine ondergond te zijn. Maar..........., wij waren gered. Volgende dag een prima campeerplek gekregen De camping bleek een vriendelijke eigenaar te hebben met een redelijk goed engels sprekende echtgenote. Zij werden geholpen door 2 meisjes. Goede maar eenvoudige camping. Sanitair brandschoon. In het nieuwe (?) sanitairgebouw werkte alles prima. Lekkere warme douche. Ook bleek het mogelijk om fietsen te huren waarmee wij naar Mt. St. Michel gefietst zijn. Prijs/kwaliteit verhouding uitstekend. Maaltijden prima. Al het noodzakelijke was aanwezig.
Mening nr: 31618
Datum: 15-10-2006
Dhr. Ton 
september - oktober 2006
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Begin oktober 2006 op deze camping gestaan. Eenvoudig maar schoon sanitair. Ruime plaatsen en op fietsafstand van Mont St. Michel Kosten via Acsi kaart euro 14,- + 0,40 tax voor 2 personenn, caravan, auto en stroom. Douche redelijk warm water. Vriendelijke eigenaar maar is weinig aanwezig op de camping. Hierdoor zijn verschilende mensen die een huisje wilde huren weer vertrokken. Ook als je weer wilt vertrekken is dat met afrekenen niet handig. Enige overlast van de aan de camping grenzende huizen. Woont een gezin die je over de hele camping hoort schreeuwen. Ook heeft dat gezin een hond die overdag de hele dag jankt en 's avonds door het gaas van de camping kruipt en vervolgens zijn gebied afbakent. Jammer. want de camping is verder mooi aangelegd en je hebt geen last van de aan de voorkant aangrenzende weg.
Mening nr: 30207
Datum: 21-08-2006
Dhr. J.F. Jilderda 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Behoorlijke camping, met voldoende grote plaatsen, soms wel erg dicht op elkaar. Ligt aan een doorgaande weg. Een beetje parkachtig. Op korte afstand van Mont St. Michel. Goed voor een korter verblijf om bv. Mont St. Michel, Cancale en St. Malo te bezoeken. Sanitair goed en schoon. Wij waren er eind juli 2006 gedurende 3 nachten.
Mening nr: 26778
Datum: 25-06-2006
Dhr. P. Martinot 
april - juni 2006
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Eenvoudige camping, voor een bezoek aan Mont St. Michel (per fiets), sanitair is de 3 sterren niet waard, werd wel goed schoongehouden.
Mening nr: 26109
Datum: 23-04-2006
Dhr. Lenting 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Leuke, niet al te grote camping. Leuk zwembad, vooral voor kleinere kinderen. Sanitair redelijk.
Mening nr: 20664
Datum: 03-08-2005
Mevr. Rita Geldof 
®  
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Ideale doortrekcamping voor de reis naar Bretagne Ook ik heb geen moeite gaehad met de eigenaar, hij doet alleen alles ( letterlijk en figuurlijk ) op z'n Frans en helpt je zelfs met de taal. ( zijn vrouw niet gezien) Dure "afhaalmaaltijden" !!! ( weinig waar voor je geld ).
Mening nr: 18993
Datum: 26-06-2005
Dhr. henk 
april - juni 2005
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Ik ben het met mevrouw Gabrielse eens met dat verschil dat ik de eigenaar wel vriendelijk vond. Met handen en voetenwerk heb ik enige gesprekken gehad met hem.
Mening nr: 13827
Datum: 13-08-2004
Mevr. J. Gabrielse 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Leuke kleine camping vlakbij Mont St. Michel,voor kinderen leuk zwembad met glijbaan, camping wordt door veel mensen als doortrekcamping gebruikt voor enkele nachten, wij hebben er ruim een week gestaan en hebben het prima naar ons zin gehad. De eigenaar en zijn vrouw zijn wat minder vriendelijk, maar daar heb je weinig mee te maken, vanaf deze camping zijn uistapjes naar St. Malo,Cap frehel ook goed te doen.

Campingtips in de buurt