Sluiten

Camping Navarrosse Plage in Biscarrosse

Camping Navarrosse Plage

Camping Navarrosse Plage ligt aan de oever van het meer met rechtstreekse toegang tot het strand, en biedt staanplaatsen en huurverblijven om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Het ondiepe water van het meer doet denken aan een lagune van de Stille Zuidzee en is daarom een idyllische en veilige plek voor kinderen. Voor wat oudere kinderen is de watertemperatuur ideaal voor watersporten: zeilen, waterskiën, windsurfen of kitesurfen en onder bepaalde voorwaarden zelfs jetski.

Deze uitzonderlijke camping biedt ook de mogelijkheid om een boot of zeilboot aan te meren in de privé haven.

+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video
Top van de pagina

Foto's & Video's

Top van de pagina

Meningen over Camping Navarrosse Plage

Camping Navarrosse Plage
Laatste mening

Algemene beoordeling

Mooie, verzorgde camping. Drukbezette camping, toch niet overrompelend. Mooie ligging aan het meer. Vele fietsroutes in de omgeving.
Mevr. Susie  31-07-2005
Plaats mening
Mening nr: 20342
Datum: 31-07-2005
Mevr. Susie 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Mooie, verzorgde camping. Drukbezette camping, toch niet overrompelend. Mooie ligging aan het meer. Vele fietsroutes in de omgeving.
Mening nr: 8184
Datum: 31-10-2003
Dhr. Eppoeh 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Helemaal met eerder geplaatste mening eens! Deze camping ligt direct aan het meer, ideaal voor kleine kinderen want de eerste 200 meter is tot kniehoogte diep. Voor de kleine kinderen is er minimaal 2x per dag 'iets' te doen, als bijvoorbeeld een luchtkussen of speurtocht (in het frans). voor de oudere jongeren volleybaltoernooien en meer van dat soort ongein. De atlantische oceaan (biscarosse plage) licht op 10 minuten rijden afstand en boodschappen op 2. Nachtleven voor jongeren (mij) is er ook, er is altijd wel een ergens een gezellig kampvuur aan het meer, en anders is er altijd wel wat te beleven in plage of sanguinet. Voor mij blijft het de ideale plek. Elektra is ook per plaats (franse stekkers). Douches/wc's 3 keer per dag schoongemaakt. Meer ook ideaal voor surfen/jetski/parasail/etc! Nadelen: Aan de prijzige kant, maar zeker je geld waard! De overkant van het meer is een militair oefenterijn. Buiten hoogteseizoen wil er nog wel is een straaljagertje over de boomtoppen heenvliegen, maar is zeker een spectaculair gezicht!!! Meer info: http://bisca.tk (mijn site)
Mening nr: 829
Datum: 03-06-2002
Mevr. carla 
juli - augustus 1999
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

nette camping met ruime plaatsen en eigen waterkraan per plaats. goede warme douches en schoon. gelegen aan meertje ideaal voor kleine kinderen. niet diep en zand strand. niet druk.vlak bij biscarosse plage. leuk plaatsje waar voor jong en oud genoeg te doen valt. Ben er meerdere jaren geweest op verschillende campings.