Sluiten

Camping Plage Sud in Biscarrosse

Camping Plage Sud

Camping Plage Sud ligt op enkele honderden meters van de Atlantische kust in Frankrijk en te midden van eeuwenoude pijnbomen die voor een aangename schaduw zorgen.

Alles is op wandelafstand van camping Plage Sud. In het hoogseizoen kan men op camping Plage Sud genieten van een recent vergroot verwarmd zwembad met kinderbad.

Voor de rest zijn er veel voorzieningen op het gebied van recreatie, maar ook culinair. Camping Plage Sud beschikt namelijk over wat winkeltjes, een multisportterrein, een snackbar met terras en een grote speeltuin.

+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video
Top van de pagina

Foto's & Video's

Top van de pagina

Meningen over Camping Plage Sud

Camping Plage Sud
Laatste mening

Algemene beoordeling

Mooie goed verzorgde camping, veel animatie. Goed en zeer schoon sanitair. Dag en nacht bewaking. Wel veel Franse gasten, maar mensen zijn supervriendelijk en behulpzaam. Volgend jaar gaan we weer!
Fam. Meijer  09-08-2012
Plaats mening
Mening nr: 57375
Datum: 09-08-2012
Fam. Meijer 
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Mooie goed verzorgde camping, veel animatie. Goed en zeer schoon sanitair. Dag en nacht bewaking. Wel veel Franse gasten, maar mensen zijn supervriendelijk en behulpzaam. Volgend jaar gaan we weer!
Mening nr: 57374
Datum: 09-08-2012
Fam. Olivier 
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Gewoon niet naartoe gaan. Wij hebben hier 3 nachten gekampeerd. Mega marginale camping. Vies, veel lawaai, ... Alles wat je niet wil op vakantie. Echt hutje mutje, als de buurman een wind laat, heb je het 4 tenten verder nog gehoord en geroken!
Mening nr: 45259
Datum: 21-07-2009
Dhr. Schellekens 
®  
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Verblijf op kampeerplek 9-19 juli 2009, koppel 22 en 27 jaar. Grote camping, sanitair prima, soms wat zwakke straal douche, andere hokjes perfect, die moet je elke dag maar nemen. Goede beveiliging, personeel spreekt redelijk engels. Overwegend Franse gasten, handjevol Nederlanders. Strand en kleinschalig gezellig centrumpje met marktjes en veel horeca-gelegenheden op enkele minuten lopen. Zee is woest, ideaal voor surfen, body- en skimboarders. LIDL-Supermarkt op 100m van de camping, 10 km verderop grote E.Leclerc hypermarché. Franse taal beetje beheersen is wel handig, zoals bekend zijn (de meeste) Fransen niet echt blij met anderstaligen. Hebben ons prima vermaakt, ook voor kinderen prima plek. Tip: Moules-frites (mosselen met frietjes)!
Mening nr: 40734
Datum: 03-08-2008
Mevr. johanna 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Grote maar prettige en goed onderhouden camping, kampeerplekken onder hoge pijnbomen. Groot tentendorp met huurtenten. Goed sanitair, heel veel douches, nooit wachten, bijna altijd warm water. Water om af te wassen is meestal lauw. Wij hadden gereserveerd, maar er waren altijd lege kampeerplekken. Dorp en strand (wilde zee, maar goede bewaking) op 5 minuten lopen. De omgeving is vrij saai. Leuk om naar toe te gaan: Bordeaux, Biarritz, Dune de Pyla.
Mening nr: 22998
Datum: 24-08-2005
Dhr. Dhr. van Hooff 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Ik kom al ruim 4 jaar in dit gedeelte van Frankrijk en dit is de slechtste camping, die ik gezien heb. Mijn vriendin en ik hebben ruim van tevoren (in mei !) gebeld om te reserveren, maar toen werd ons verteld, dat dit niet nodig was. Eenmaal aangekomen op de camping, blijkt dat alles vol is en ze hebben geen plek voor ons. Voor ons verhaal, wat betreft het reserveren, tonen ze geen begrip. We kwamen 's ochtends om 11.00u aan en pas om 16.00u na veel onderhandelen, geven ze ons een plek, die al de hele dag vrij was. De plek bestond welliswaar helemaal uit los zand en de auto konden we er niet neerzetten, maar toch. Verder spreekt niemand van het personeel goed Engels. (gelukkig spreek ik zelf een beetje Frans, wat wel nodig is in zo'n situatie.) Ook het sanitair is niet echt goed. Het water is soms koud en vaak komt er maar een klein straaltje uit de kranen en douches. Er rijdt wel security rond, maar na een dagje strand, komen we bij de tent aan en de rits staat open. Alles is overhoop gehaald en al het geld en een mag-lite zaklamp zijn gestolen. Voor de rest is het in orde. De omgeving is prachtig en er is genoeg te doen voor jong en oud.
Mening nr: 17468
Datum: 14-02-2005
Dhr. Nobel 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Prima camping, zeker na 12 uur stil. Kan soms voor jongelui wat vroeg zijn, maar over het algemeen goede bewaking met honden enzo. Enige minpunt is dat de tempratuur van het douche/kraan water aan de lage kant was, het was net mogelijk om te douchen. Daar het weer in mijn vakantie wat minder was (regen en lage tempraturen), wordt een lekkere warme douche om echt weer even op te warmen op prijs gesteld, helaas kon dit dus niet. Sanitiair was op sommige plekken op de camping niet echt schoon, mede ook door de drukte op die plekken. Op andere plekken prima in orde.
Mening nr: 16812
Datum: 27-12-2004
Mevr. van weerden 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij komen al 5 jaar op deze camping en het bevalt ons er uitstekend. Je wordt er goed en vriendelijk ontvangen (goede receptie). De sanitaire voorzieningen zijn goed, het stand is op loopafstand van de camping, mooie stranden. De beveiliging is er prima, na middernacht is alles stil. Met vriendelijke groeten van een tevreden vakantieganger.
Mening nr: 11462
Datum: 01-07-2004
Mevr. Margot 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Ik ben er vorig jaar geweest en ga er 24 juli weer naar toe voor twee weken. Wij zitten in een ingerichte, kant-en-klare tent om het zo maar te noemen. Het is een super grote camping met idd als nadeel dat je de eerste dagen verdwaald. Het strand is met een surfboard ongeveer tien minuutjes lopen maar je krijgt er een erg mooi strand voor terug. Het uitgaansleven is er erg levendig. Naast de camping zit een rum-bar waar het elke avond erg gezellig is. 's Nachts is er veel bewaking op de camping wat een veilig gevoel geeft. Elke avond om twaalf uur BEGINT er een markt in het dorpje ...een beetje gek maar wel erg gezellig. Ik kan je zeker aanraden om naar deze camping te komen!
Mening nr: 8185
Datum: 31-10-2003
Dhr. eppoeh 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Plus:goed verzorgt, Min: Ik raak en snel verdwaald (alles lijkt daar op die camping op elkaar). Strenge bewaking voor geluid. Wordt laatste paar jaar veel gejat (dit jaar longboard van me gejat, onze buren 3 bodyboards kwijt, etc) Veel barbecue plaatsen, sanitair ziet er verzorg uit en wordt 3x (!) per dag schoongemaakt. Auto op capping middels een toegangspas. Met anwb pas krijg je 10% korting (en er valt nog hier en daar wat af te dingen!!! ik heb dit jaar 2 maanden gestaan voor maar [campinggeld] 400 euro, normaal ruim 4x zo hoog!!) Voor de niet-tent-liefhebbers zijn er stacaravans, pengu tenten (stevige allinone tenten) te huur. campwinkel, 30 meter lopen.
Mening nr: 7022
Datum: 24-08-2003
Mevr. shelly verhoeven 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Dit is echt een super camping! Vooral voor jongeren een hele leuke camping.. Er is een super geweldig met hoge golven strand en een aquablauw meer en een zwembad (wel best klein). En er zijn leuke discotheeks(2) in het dorpje (heel dicht bij) en er zijn leuke bars op de camping waar het savonds super gezellig is!! Dit is echt een super camping voor 10ers! Dit jaar waren er ook echt leuke mensen!!! Liefs, Shelly.