Sluiten

Koawa Camping Le Caussanel in Canet de Salars

Koawa Camping Le Caussanel

Camping Le Caussanel is prachtig gelegen aan het 1200 ha grote meer van Pareloup in het depertement Aveyron. Waterliefhebbers kunnen zich op camping Le Caussanel naar hartenlust uitleven.

Op het meer kunt u roeien, zeilen, jetskiën en natuurlijk zwemmen. Maar deze camping beschikt ook over een mooi zwembadcomplex met 3 glijbanen en voor de allerkleinsten is er een kikkerbad.

+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video
Top van de pagina

Foto's & Video's

Top van de pagina

Meningen over Koawa Camping Le Caussanel

Koawa Camping Le Caussanel
Laatste mening

Algemene beoordeling

mooie omgeving

Bij aankomst gelijk de indruk van een mooie nette camping. De eigenaar was wel een beetje vreemd en we moesten ons best doen om een mooi plekje te krijgen maar daarna hebben we erg genoten van de plek, de omgeving en het weer. Het was in de rest van Frankrijk erg heet en daardoor was het hier juist erg goed vertoeven. Prima camping!
Mevr. Esther18 - gelderland  03-01-2020
Plaats mening
Mening nr: 69715
Datum: 03-01-2020
Mevr. Esther18 - gelderland 
®  
juli - augustus 2017
Gezin met (jonge) kind(eren)
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7| Hygiëne sanitair: 7| Ontvangst: 6| Faciliteiten: 7| Accomodatie/plaats: 6| Comfort: 7| Leiding van camping: 5| Omgeving: 8| Prijs/Kwaliteit: 7|

Algemene beoordeling

mooie omgeving

Bij aankomst gelijk de indruk van een mooie nette camping. De eigenaar was wel een beetje vreemd en we moesten ons best doen om een mooi plekje te krijgen maar daarna hebben we erg genoten van de plek, de omgeving en het weer. Het was in de rest van Frankrijk erg heet en daardoor was het hier juist erg goed vertoeven. Prima camping!
Mening nr: 64248
Datum: 17-08-2015
Fam. Tent - thuis 
juli - augustus 2015
Gezin met tieners
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8| Hygiëne sanitair: 8| Ontvangst: 8| Faciliteiten: 7| Accomodatie/plaats: 10| Comfort: 7| Leiding van camping: 8| Omgeving: 9| Prijs/Kwaliteit: 7|

Algemene beoordeling

Lac de Pareloup

Mist een groot diep zwembad

We hadden een mooie ruime staanplaats met vrij uitzicht over het meer. Sanitair prima in orde en schoon. Genoeg uitstapjes, waar je wel een stukje voor moet rijden. Wandelmogelijkheden zijn er ook voldoende ( camping heeft wandelroutes in het nl), let wel goed op de aanwijzingen. Het zwembad was leuk, vooral de glijbanen, maar mist wel een groot diep bad. Wat er nu is, is veel te klein., maar natuurlijk kun je in het meer ook zwemmen.
Mening nr: 57386
Datum: 10-08-2012
Mevr. S. Cornelussen 
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Dit is nog een aanvulling op onderstaand verhaal van mijn schoonvader. De camping is zeer mooi gelegen aan het lac de Pareloup en wat mij betreft een echte aanrader. Al zullen wij niet zo snel meer teruggaan, maar dat ligt alleen aan de omgeving. Om iets te zien moeten toch behoorlijke stukken gereden worden. Er is gelukkig wel een Intermarche op een minuut of 10 rijden. Zwemdaden zijn heerlijk qau temperatuur, erg leuk voor kleinere kinderen! Animatie was leuk en toereikend. Er was zelfs een Nederlandse animatrice, maar helaas deden nog niet veel Nederlandse kindjes mee. Dat de nachten afkoelen vinden wij alleen maar positief, kan je lekker slapen! De pizza's van het restaurant zijn wel erg lekker. Wat minder goed is aan het restaurant, zijn de frietjes en de vleesgerechten. Helaas werden de campingveldjes gebruikt als hondenuitlaatplaats en de poep werd niet opgeruimd. Hopelijk wordt hier snel iets aan gedaan. Camping-winkel is goed en er werkte een Belgische dame bij de receptie en de anderen probeerden zich toch ook zo goed mogelijk verstaanbaar te maken ook in Engels. Al met al een hele fijne camping al moeten ze die armbandjes afschaffen (vonden wij persoonlijk vreselijk!).
Mening nr: 57322
Datum: 08-08-2012
Dhr. Cornelussen G 
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Het is een grote camping met veel huisjes/mobilhome's, maar ook kampeerplekken. Als je de camping opkomt rechts zijn de kampeerkplekken zeer strak in rijtjes geplaatst. Aan de linker kant is dit speelser. Onze plek (comfort) was ruim, maar ik heb gezien bij medekampeerders, dat er ook kleine of plekken zijn, waar jeen caravan met voortent kunt plaatsen. En dat voor dezelfde prijs. Toen het hoogseizoen begon, was 's middags het warme douchewater op en helaas afwassen in een lekker warm sopje kun je de hele dag vergeten. De comfortplekken hebben een rioolaansluiting met een voor NL vreemde aansluiting. Bij ons was de aansluiting hoger dan de afvoer van de caravan. De slang is dus in de caravan gebleven en de oude emmer is weer gebruikt. Voor het chemisch toillet moest bijna een dagmars gelopen worden, een ritje met de auto was de enige comfortabele oplossing. Een grote ergernis is het verplicht dragen van onverwijderbare polsbandjes, die in allerlei kleuren werden uitgerijkt. Ik vraag me dus af wat het nut hiervan was/is. De zwembaden zijn voor groot en klein heerlijk en goed van temperatuur. In het meer is het ook goed zwemmen, al moet je vanwege de speedboten en yetskies niet te ver van de kant gaan. Overdag was de temperatuur lekker en 'snachts koelde het af tot een goede slaaptemperatuur. Het sanitair is mooi en wordt zeer vaak gepoetst, maar helaas ontbreken toilletbrillen, die ik bij een camping van deze norm toch zou verwachten. Het is een mooie camping om te verblijven en ook in de ruime omgeving is veel moois te zien. Een echte afknapper is echter de beroerde kwaliteit van het restaurant, waardoor ik geen 9 kan geven.. M. vr. gr. Gerard.
Mening nr: 52860
Datum: 14-04-2011
Mevr. Judith 

Algemene beoordeling

Ik ben een vaste medewerker bij Camping Le Caussanel en wens te reageren op de voorgaande meningen zodat onze huidige en toekomstige klanten een duidelijk beeld krijgen van onze camping. Het is inderdaad zo dat de avonden hier zeer afkoelen. Dat komt omdat wij gelegen zijn op 800m hoogte. Er zijn mensen die dankbaar zijn voor de koele avonden na een warme zomerdag, anderen kunnen hierdoor hun vakantie verpest zien. In alle geval hebben wij geen invloed op de weersomstandigheden. Het grote zwembad is verwarmd tot 25?C en vanaf deze zomer zal het kleine bad ook verwarmd worden. De capaciteit van de mini-club was vorig jaar inderdaad niet meer in verhouding met de kinderen op de camping maar daar wordt aan gewerkt en deze zomer zullen er al meer kinderen kunnen deelnemen aan de mini-clubactiviteiten. We streven er ook naar steeds een Nederlandstalige animatrice in dienst te hebben tijdens het hoogseizoen. Verder zijn er in het hoogseizoen ook steeds georganiseerde activiteiten ter hoogte van de bar. Voor de jongeren zijn er sportactiviteiten en de camping is ook voldoende uitgerust om zich buiten de georganiseerde activiteiten om te kunnen vermaken (tennisterrein, terrein multi-sport,...) Een verblijf wordt enkel vooruit betaald als er een reservering wordt gemaakt. Zo kunnen wij de klant garanderen dat wij tegemoet komen aan zijn wensen in de mate van het mogelijke (beschikbaarheid is hierbij een belangrijk criterium). Deze voorwaarden zijn vastgelegd in ons huurcontract. Het is steeds mogelijk om onaangekondigd een plekje op onze camping te verkrijgen maar dan kunnen wij speciale wensen (zoals uitzicht op het meer, schaduwrijke plaats,...) niet garanderen. Wij staan steeds ter beschikking voor al uw vragen en/of kritiek. Dankzij de mening van de klant, kunnen wij verder werken aan een aangename camping.
Mening nr: 50644
Datum: 09-08-2010
Dhr. Raymond 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

De camping heeft door het polaire microklimaat en de hoge ligging voorheen dienst gedaan als pinguinfokkerij. De voormalige zwembassins van de pinguins, met een continue watertemperatuur van rond de 8 graden, doen nu nog dienst als peuterbadjes. Het grote zwembad (15m2) is wel verwarmd, maar dit is te diep voor kleine kinderen. Het sanitair is prima te noemen, evenals de grootte van de plaatsen. (zwaar) tegenvallend zijn de kinderactiviteiten (kidsclub die slechts plaats biedt aan 5% van de aanwezige kinderen op de camping), de bekwaamheid (lees: rekenkundig inzicht) van het personeel, het restaurant en het aanbod in de campingwinkel. Het feit dat je je verblijf vooruit moet betalen zegt overigens genoeg over de kennis van de eigenaar van zijn eigen camping ..
Mening nr: 46419
Datum: 11-08-2009
Fam. kuipers 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Wij waren op de camping van 27-7-09 tot 09-08-09 het was super. Alle negatieve berichten op deze pagina kunnen wij weerleggen De campingbaas was absuluut vriendelijk het personeel deed goed hun best om te communiceren zowel nederlands als engels het sanitair was altijd schoon wij stonden vlak bij het sanitairgebouw en hebben de dame die poetste meerdere malen per dag haar werk zien doen. Wij hebben idd ook 2 x veel wind gehad maar ja waarom staan er anders zoveel windmolens Ook hadden wij een motorboot bij ons maar de waterpolitie was niet vervelend gewoon aan de geldende regels houden en je hebt geen problemen kortom mensen als je wilt zeuren kun je altijd wel iets vinden maar het is tenslotte je vakantie die moet je toch in principe genieten en niet met elk klein wissewasje verzieken ons zie ze zeker terug.
Mening nr: 43924
Datum: 04-02-2009
Mevr. sandra jansen 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Bij aankomst een mooie camping, meer zag er mooi uit (geen zandstrand). Camping moest bij aankomst gelijk betaald worden voor de hele periode dat je wilt verblijven. Wij hadden ruime plaatsen.Onze kinderen van 2 en 4 vermaakten zich goed in het zwembad. Bij het meer stond ook een erg leuk houten speeltuin. Sanitair werd goed onderhouden. Voor de oudere jeugd is er weining te doen. Ook in de omgeving kun je weinig doen. Er was wel wat animatie maar hebben wij geen gebruik van gemaakt. Veel zonder electra gezeten. Geen vriendelijke beheerder. Rijd ontzettend hard over het terrein met zijn golfkarretje. Erg gevaarlijk. Restaurant was slecht. Avonden en nachten erg koud en vochtig. Al vroeg verhuisden we naar onze voortent. (en wij hadden nog wel een plekje ver van het meer vandaan!) Wel een leuke vakantie gehad, maar komen niet meer op de camping terug.
Mening nr: 35760
Datum: 12-08-2007
Fam. . van Eck 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Prima camping, voor onze pubers wel erg jammer dat de nabij gelegen discotheek gesloten was. Sanitair was goed en werd regelmatig schoongemaakt, alleen bij volle bezetting was de boiler ontoereikend. Animatie voldoende en er was ook Nederlandse begeleiding. Vissen was niet goed te doen. Weinig plekken om te zitten, rond het meer is alles of prive bezit of camping. Ook door begroeiing in het water bleef lood/haakje/blinker vastzitten, dus veel materiaal verspeeld. Goed vissen alleen vanaf een bootje mogelijk. Vriendelijk personeel. Bij aankomst kregen we erg kleine plaatsen toegewezen, nadat wij gevraagd hebben om andere plaatsen was er direct alle medewerking en kregen wij andere, grote plekken. In de avond wel erg vochtig en koud, hebben bijna alle avonden in de voortent bij de caravan gezeten.
Mening nr: 34539
Datum: 29-07-2007
Fam. Gerdy 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Mooie camping, sanitair was erg goed en werd 3 x daags schoongemaakt. Ook het meer is ons erg goed bevallen. De discotheek uit eerdere meningen was deze zomer ivm personeelsgebrek niet open, dus daar hadden we geen "last" van. Voor de jeugd voldoende vertier in het zwembad, bij de buiten en binnen tafeltennistafels en bij het basketbal - voetbalveldje. 's Avonds werd er regelmatig iets georganiseerd, niet elke avond maar voor ons hoeft dat ook niet. Dit is dan wel allemaal in het Frans, dat is voor somminge mensen jammer. Voor onze boodschappen reden we ongeveer een kwartiertje en voor de meest noodzakelijke dingen konden we gewoon op de camping terecht. Kortom een erg leuke camping en zeker een aanrader.
Mening nr: 29870
Datum: 18-08-2006
Mevr. Van Breukhoven 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wat een leuke camping! Wij zijn het absoluut niet eens met sommige negatieve reacties. Natuurlijk kan je vakantie wat negatief uit vallen door omstandigheden, maar om daar de camping of zijn eigenaar de schuld van te geven....... Je moet hier inderdaad niet naar toe gaan wanneer je de hele dag vermaakt wilt worden. Geen mister-camping verkiezingen en dat soort flauwekul. De kinderen en de jongeren kunnen zich hier uitstekend vermaken met elkaar. Toegegeven, dat kost wat moeite (maar ja dat mag tegenwoordig bijna niet meer). Vriendschappen zijn snel gesloten. Wij hebben geen last gehad van discogangers of plaatselijke jeugd. Mensen die zeuren over huilende kinderen, toiletten die niet altijd even schoon worden achter gelaten (door kampeerders en niet door de eigenaar!!!!!!) moeten eens gaan na denken of ze nog wel willen kamperen! Kortom een prima camping, genoeg te doen, mooi zwembad, mooi meer, best schoon sanitair (het personeel doet zijn best). EEN AANRADER!!! Let op: er komen ook medekampeerders, wanneer je dat niet wilt kijk dan op de website van "hutjeopdehei"
Mening nr: 29831
Datum: 17-08-2006
Dhr. Van Berkerode 
april - juni 2006
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Negatief. Het sanitair wordt mondjesmaat schoongehouden. Het zwembad was wel ok. Er wordt in de periode tot 1/7 niets georganiseerd voor de jeugd. Veel last gehad van een oorwurmen plaag (honderden oorwurmen) . Geen plek om ooit terug te keren.
Mening nr: 29453
Datum: 14-08-2006
Dhr. Fr@ Helma Marloes en Thom 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Leuke camping. Mooi meer (jammer dat er geen zandstrand is) leuk zwembad voor kinderen tot een jaar of 14. Omgeving stelt niet veel voor. Je moet altijd een stuk rijden om iets te doen. Rekening houden met het feit dat het hier altijd een graad of 6 koeler is dan in de omgeving. Wij zaten er in de periode 21-07 tot 12-08. Eerste week erg warm daarna weersomslag (overal werd het koeler) maar als de omgeving 26 graden is dan is het op de camping een graad of 19 a 20. Niet leuk meer om dan te zwemmen. Verder klein winkeltje voor de broodnodige spullen. Animatie nihil. Bij warm weer geluidsoverlast van discotheekgangers in het weekend aan de rand van de camping.
Mening nr: 28952
Datum: 10-08-2006
Mevr. van Leeuwen 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Bij aankomst werd ons een prachtige plek toegewezen op het nieuwere gedeelte, achteraan tegen de bosrand. Overdag is er geen vuiltje aan de lucht, maar in het weekend is dit een rampenplek. Achter de bosrand loopt een pad waar de lokale jeugd 's avonds en 's nachts heen en weer scheurt met hun auto's of brommers. Luid toeterend en schreeuwend vermaken zij zich daar met drank en drugs en houden de kampeerders tot 05.30 uur uit hun slaap. Na dit 2 nachten te hebben meegemaakt hebben wij een andere plek gevraagd. In eerste instantie kon dit niet, maar nadat wij duidelijk hadden gemaakt anders te zullen vertrekken, was er toch nog een andere plek mogelijk. Minder schaduw, maar een stuk rustiger! Als het hier mooi weer is, is het een leuke camping. Na 1,5 week sloeg het weer om en werd het zelfs koud. Om dan een stadje ofzo te bezichtigen moet je minstens 40 km rijden. Ook een grote supermarkt is zomaar 25 km verderop. Bij slecht weer is er weinig vermaak voor de kinderen; de overdekte speelruimte (tafeltennistafels) werd zomaar gesloten omdat dat ineens teveel geluidsoverlast gaf voor de gasten in het (slechte) restaurant?! Over de beheerder heb ik geen goed woord over. Onze zoon is ziek geweest en is zelfs een nacht opgenomen in het ziekenhuis in Rodez. Nadat hij weer beter was, gaven wij te kennen mede hierdoor een paar dagen eerder naar huis te willen. Geen enkele reactie op het feit dat wij 2 dagen in een ziekenhuis verbleven, niet vragen hoe het met onze zoon was, helemaal niets! Het feit dat hij op dat moment van zijn lunch gehaald werd irriteerde hem waarschijnlijk meer dan dat zijn gasten dit hebben moeten meemaken. Voor ons geldt dan ook: wij komen hier nooit meer terug. Aan het weer kan hij niets doen, maar de combinatie van het bovenstaande hebben ons geen lekker gevoel gegeven aan deze camping. Ik zou 'm ook zeker niet aanraden.
Mening nr: 28266
Datum: 03-08-2006
Dhr. pijnenburg 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Een camping welke compleet aan onze verwachting heeft voldaan. Ruime plaatsen,schitterend uitzicht over meer,schoon(3xdaags sanitair),dagelijks vers brood en krantje en kleine vergeten boodschappen(rest op 30 minuten van de camping),mooi zwembad,rustig ,geen overlast. Natuurlijk zijn er tips; bij aankomst kan het allemaal wat vriendelijker(ook tijdens rest verblijf is de receptie nu niet echt het punt om informatie op te halen(vooral de bedrijfsleider is niet echt spraakzaam), men moet ook wel regelmatiger over de camping lopen ,zodat men kan zien wat er goed gaat en waar men op moet letten;bijv. wanneer men een jetski of boot te water laat moet men wel de auto weer terug plaatsen nu gebeurde dat niet zodat de jetskieigenaren gewoon hun auto lieten staan op het grasveldje aan het meertje, uitlaat zones instellen voor de hond(nu gebeurde het dat men deze overal zomaar liet.......n, meer afbakenen waar te zwemmen,jetski en ,en of moterboten(en waar deze aan te kunnen leggen voor de overnachting), ook kan inprincipe iedereen zo het terrein op zonder dat men komt controleren enof je zelf ergens moet melden(je kan nl gewoon doorlopen)laat dus je spullen niet zomaar achter, inderdaad kan de annimatie wat beter en wat meer talig(niet perse nederlands) Al met al is dit een camping waar wij zeker terug gaan komen(aanrader voor een ieder),schoon(toiletten,meertje,zwembaden) en schitterenende ruime plaatsen. Kortom wij hebben een perfecte vakantie gehad.
Mening nr: 28257
Datum: 03-08-2006
Mevr. Spithoven 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij vonden het een redelijke camping. Sanitair wordt voldoende schoongemaakt. De animatie viel iets tegen. Voor onze dochter van 6 was het in orde, maar voor jongens van een jaar of 9 en 10 wordt niets georganiseerd. 's-Avonds werd er te weinig georganiseerd voor volwassenen. De campingwinkel was niet groot, maar in combinatie met afhaaleten en af en toe naar een supermarkt is het goed te doen. Wij vonden de vakantie erg leuk omdat wij leuke mensen ontmoetten. Het zwembad en het meer is gewoon perfect. Je moet er wel rekening mee houden dat het gebied regenachtig kan zijn, bovendien kan het er flink waaien.
Mening nr: 27933
Datum: 30-07-2006
Mevr. Megens 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

We zijn hier 1 week geweest op de terugweg vanuit Spanje naar huis omdat we wilden kijken of het leuk was om hier met onze motorboot een keer terug te komen. Op zich een leuke camping die mooi gelegen ligt aan het Lac de Pareloup. Uitnodigende entree en mooi onderhouden plaatsen. Ook het restaurant en de bar zijn mooi verzorgd. Omdat de camping langgerekt langs het meer ligt heb je niet in de gaten dat het toch nog wel een grote camping is. Voor tienerjeugd is hier weinig te beleven behalve dat ze elkaar kunnen opzoeken aan het water. Sanitair werd goed schoongehouden, jammer dat toiletbrillen ontbreken en dat terwijl de campingprijs niet een van de goedkoopste is. Mooi zwembadje met glijbanen, helaas moet men een verplichte oranje tierib dragen om gebruik te maken van het zwembad. Nieuw aangekomen wordt je door het personeel naar je plaats gebracht die dan voor je uit scheurt met een golfkarretje waarbij het niet fatsoenlijk is om er zo hard achteraan te rijden dat je niet eens ziet waar je naar toe wordt gebracht. Op zich wel een camping om een keertje terug te komen maar dan nemen we onze motorboot mee.
Mening nr: 27867
Datum: 30-07-2006
Dhr. Peet 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Mooie camping met grote plaatsen met uitzicht over groot mooi meer. Schoon water in het meer en een mooi zwembad met glijbanen. Camping winkeltje een beetje klein maar boodschappen kan je op 10 minuten rijden goed doen. Grote steden als Millau en Rodez op 30 minuten rijden. Sanitair werd goed schoongehouden. (3x daags) Animatie valt tegen, alles in het Frans daardoor voor Nederlandse kinderen geen succes. Kinderen vanaf een jaar of 10, 11 gaan zich dan gaan vervelen. 's-Avonds werd de ruimte om te pingpongen om 20.00 uur gesloten (ivm met herrie van het lopen in onderliggend restaurant) beter was geweest deze tafels op de grasvelden aan het meer te plaatsen zodat ze langer beschikbaar zijn. De jeugd kwam daardoor niet echt meer samen.
Mening nr: 27800
Datum: 29-07-2006
Dhr. bart 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Mooie nette camping, terassencamping mooi met uitzicht op het meer een te klein campingwinkeltje, ecomarche op 10 minuutjes (pont de salars) de echte grote supermarkten op 30 a 35 minuutjes (rodez-milau), heel mooi zwembad met glijbanen,sanitair werd 3 * per dag gereinigd een maal met hoge druk, sanitair aan zwembad ondangs toch vies andere blokken wel proper, staanplaatsen heel verschillend zowel heel grote als kleine. De beheerder is onvriendelijk, maar vriendelijk personeel dat veel te snel reed met electrisch carretje en schooter op de camping.
Mening nr: 27108
Datum: 10-07-2006
Dhr. Henri 
april - juni 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Mooi gelegen camp. aan het lac de Paraloup. Doordat de plaatsen op terrassen liggen hebben de meeste een mooi uitzicht over het meer. Mooie ruime plaatsen. Onvriendelijke beheerder. Jammer van deze verder prachtige camp. Jammer ook dat in Juni het restaurant s'middags dicht was. Dus geen terrasje pikken of een ijsje eten . Vanf 7 uur sávonds was het pas open en een uurtje tussen de middag. Mooi zwembad met ligstoelen. Sanitair wordt goed schoongehouden. Mooiste camp. aan dit meer.

    Campingtips in de buurt