Sluiten

Camping Pré Fixe in Cassagnabère

Camping Pré Fixe

Op Camping Pré-Fixe kan men profiteren van een prachtige, groene omgeving met uitzicht over de Pyreneeën en herleeft men het genot van een harmonieus leven in de natuur.

Ontdek hier een heerlijke, rustgevende en natuur-respectvolle omgeving. Een authentiek moment van ontspanning en gezelligheid voor ouders en kinderen.

+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video

Cijfers van kampeerders *

1 meningen
Algemene indruk
Kwaliteit v/h sanitair
Laagste
8
7
Hoogste
8
7
Gemiddeld
8.0
7.0

* over de jaren 2021 en later.
Top van de pagina

Foto's & Video's

Top van de pagina

Meningen over Camping Pré Fixe

Camping Pré Fixe
Laatste mening

Algemene beoordeling

hartelijke eigenaren

steil terrein

Warm welkom op deze mooie, rustige camping. Bij helder weer uitzicht op de sneeuw. Plekken wat lastig te bereiken, een mover is eigenlijk onmisbaar. Bij vertrek trekt de eigenaar je naar boven. In het dorpje is één restaurant, verder niets te beleven. Mooie tochten mogelijk de Pyreneeën in (Col de Tourmalet is wel een klein uur rijden, maar zeker de moeite waard. Supermarkten enz. op 20 km.
Fam. Lodewijk - Dordrecht  23-06-2022
Plaats mening
Mening nr: 71277
Datum: 23-06-2022
Fam. Lodewijk - Dordrecht 
april - juni 2022
Senioren
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7| Hygiëne sanitair: 8| Ontvangst: 8| Accomodatie/plaats: 7| Leiding van camping: 9| Omgeving: 8|

Algemene beoordeling

hartelijke eigenaren

steil terrein

Warm welkom op deze mooie, rustige camping. Bij helder weer uitzicht op de sneeuw. Plekken wat lastig te bereiken, een mover is eigenlijk onmisbaar. Bij vertrek trekt de eigenaar je naar boven. In het dorpje is één restaurant, verder niets te beleven. Mooie tochten mogelijk de Pyreneeën in (Col de Tourmalet is wel een klein uur rijden, maar zeker de moeite waard. Supermarkten enz. op 20 km.
Mening nr: 66692
Datum: 26-07-2017
Fam. Gerritzen - Lelystad 
juli - augustus 2017
(Echt)paar
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9| Hygiëne sanitair: 9| Ontvangst: 9| Accomodatie/plaats: 8| Comfort: 8| Leiding van camping: 9| Omgeving: 8| Prijs/Kwaliteit: 8|

Algemene beoordeling

Oase van rust, geen animatie, prima bistro op de camping

Jammer dat het zicht vanaf de plaats aan de rand vd camping belemmerd wordt door de haag, deze zou l

Oase van rust, erg vriendelijke eigenaren, prima sanitair, hele ontspannen sfeer. Er is spel materiaal te leen en er zijn gratis fietsen beschikbaar. De bistro is prima om lekker te eten. Er is een documentiemap met activiteiten in de omgeving. Er is geen animatie, wat wij prima vinden. S avonds is het om 22.00 stil, alleen wat gekwaak van kikkers en de bellen van de schapen in het land achter de camping.... perfect!
Mening nr: 59740
Datum: 05-08-2013
Dhr. Andre 
juli - augustus 2013
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Prachtig gelegen camping met mooie plekken, terrasligging. Redelijk steile helling die voor caravans lastig kan zijn. Wij hebben er 9 nachten gestaan met onze tent. Tijdens ons verblijf waren de meeste plekken bezet met tenten. Een persoonlijk en vriendelijk ontvangst, we zijn samen over de camping gelopen voor de vrije plekken. Met of zonder schaduw. Er wordt redelijk Engels gesproken. De campingeigenaren koken zelf. Wij waren erg tevreden over de kookkunsten van Celine en de wijnkennis van Cyril. De eigenaren zijn vriendelijk, belangstellend en hebben humor! Sanitair is prima. Prachtig klein zwembad om af te koelen. Wifi is bij het restaurant gratis te ontvangen. De camping ligt aan de uitlopers van de Pyreneeen. Daardoor heb je niet het grillige weer van de Pyreneeen. Het nadeel is dat je voor dagtrips wat verder moet rijden. Een aanrader!
Mening nr: 57378
Datum: 09-08-2012
Mevr. Freije 
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Prachtige bescheiden camping met mooie ruime plekken, terrasligging. De camping is in het voorjaar overgenomen door een jong gezin. Een persoonlijk ontvangst, en ook al ben je laat op de avond door file, zij zorgen dat je nog een heerlijke warme maaltijd krijgt. De campingeigenaren koken zelf, er is dus een bescheiden keuze, maar zo eet je dingen, die je anders ws niet gekozen zou hebben en wel erg lekker. De eigenaren zijn vriendelijk, belangstellend en hebben humor! Sanitair is prima, douches met een douchegordijn zijn wat aan de krappe kant. Prachtig klein zwembad. Wifi is bij het restaurant gratis te ontvangen. Een aanrader!
Mening nr: 55673
Datum: 28-11-2011
Dhr. Jean Paul Van Aelst 
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Wij hebben een hele maand op de camping verbleven. De camping is zeer verzorgd, mooie natuurlijke plaatsen met veel aandacht voor de aanplanting op een zo natuurlijk mogelijke manier. De plaatsen zijn ook ruim en geven veel privacy. Het zwembad heeft een zeer mooie vorm, goed verzorgd en gezellig. Het is een leuke rustige camping in een rustige maar zeer mooie streek niet ver van de bergen. Jean Michel en Jeanine zijn heel vriendelijke eigenaars. En de kinderen spreken nog steeds van de lekkere eend van Jeanine. Wij hebben hier een reuze vakantie gehad en komen zeker nog terug.
Mening nr: 54957
Datum: 26-08-2011
Dhr. Wim 
®  
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

We hebben de eerste week van augustus op deze camping gestaan. Door het mindere weer in Frankrijk (Pyreneeen), was de bezetting erg mager. Op vrijdag 5 augustus telde ik slecht 9 bezette plekken, voor een camping met 40 - 45 plaatsen. Er waren enkele Belgische gasten, een Spaans gezelschap, een verdwaalde Fransman en bijna geen Nederlanders. Afgaande op het aantal mensen die iets over deze camping gezegd hebben, gingen wij ervan uit dat er meer Nederlanders met kinderen zouden zijn. Onze kinderen (6 en 9) hadden hierdoor weinig 'vriendjes', en dat hadden we niet vewacht. Voordeel was (door de magere bezetting) dat het sanitair (8 WC's, 8 douches en 8 wastafels) keurig schoon waren. Hulde. Uiteindelijk werd de helft van het beschikbare sanitair gesloten. Wij vonden de campingplekken aan de erg kleine kant. We hebben een De Waard tent met bijzettentje en dit past niet op de plekken van deze camping, allemaal ongeveer 8 X 8. Bij de aanvraag wel duidelijk aangegeven dat een De Waard minimaal 9 meter lang is (incl. scheerlijnen). En ook de auto moest nog een plaatsje vinden op de toch al te magere campingplek. Het aanwezige zwembad is klein, maar als er niet veel gasten zijn voldoet het prima. Ik vind wel dat deze camping meer gasten vediend, want 9 bezette plekken in de eerste week van augustus (hoogseizoen), daar kun je niet van leven als campingeigenaar.
Mening nr: 53757
Datum: 29-07-2011
Fam. Blijleven 
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij zijn dit jaar voor het tweede achtereenvolgende jaar naar deze camping geweest, en het is weer prima bevallen. We stonden er nu 10 nachten. Je krijgt hier bijna een soort van thuiskom-gevoel, zo hulpvaardig en vriendelijk zijn de eigenaren Jean-Michel en Janine. Jean-Michel heeft verschillende keer zijn tractor gebruikt om caravans of campers vlot of omhoog te trekken, tegen de helling van het kampeerterrein op. Verder weer twee keer gegeten op de camping, heerlijk genoten van de kookkunsten van Janine. Een aanrader is om eens een ontbijt te reserveren, ook heel handig op de ochtend van vertrek. Een groot deel van de plekken was niet bezet tijdens ons verblijf (half juli) en de gasten die er waren, bleven vaak maar 1 of 2 nachten. Het zou heel jammer zijn als deze prachtige camping het niet zou redden, dus kom deze camping eens uitproberen!
Mening nr: 52644
Datum: 30-01-2011
Fam. H. Rutgers 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Mede door de vele zeer positieve recenties hebben wij Pre Fixe uitgezocht. Het is echt een fantastische camping; gelegen aan de rand van een klein dorpje in een Toscaans landschap met uitzicht op de Pyreneen. De omgeving is heerlijk rustig; de "touristen" hebben dit gebied in Zuid-Frankrijk nog niet ontdekt. Er zijn vele excursie-mogelijkheden; de Pyreneen liggen op een half uurtje autorijden van de camping verwijderd en Spanje is slechts een kwartiertje verder. In het dorpje zelf kun je voor de dagelijkse boodschappen terecht; wil je iets meer keuze dan is Aurignac op slechts 6 km de aangewezen plaats. Hetgeen de camping vooral aantrekkelijk maakt, zijn de zeer vriendelijke uitbaters: Janine (die geweldig kookt), Jean-Michel (altijd behulpzaam en een virtuoos op zijn accordeon), de rust op de camping, het prachtige zwembad, het zeer nette sanitair en het gezellige terras met uitzicht op de hoge bergen. Janine en Jean-Michel, nogmaals hartelijk bedankt voor alles. Wij komen in 2011 zeker terug !
Mening nr: 51375
Datum: 21-08-2010
Fam. Fam de Jong 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Wij waren op deze camping de afgelopen twee weken en de verwachtingen zijn helemaal uitgekomen!. Wat een bijzondere camping. De eigenaars doen er alles aan om je vakantie tot een bijzondere te maken. De plaatsen zijn prima (en inderdaad; als je een grote caravan hebt moet je eigenlijk een mover hebben om je huisje op de plaatsen te zetten. Vreemd is het dat de camping niet vol is (complet) en daardoor kun je je auto altijd op een vrije plaats zetten. Je kunt de dag van te voren je brood bestellen en dat ligt dan iedere dag netjes op een tafeltje klaar voor je (plaatsnummer staat er dan op). En dan het eten van Janine: superbe!! Wij hebben ??n keer gegeten en je weet van te voren niet wat je krijgt, maar wees gerust; een prima 4-gangen diner staat je te wachten voor een prijs die je niet zult verwachten. Een aanrader! Wat wel een feit is dat de camping een behoorlijk eind rijden af ligt van de Haut-Pyreneen. Maar dat weet je van te voren; onze planning was dan ook: één dag op de camping en heerlijk wandelen met de utigezette wandeltochten (te verkrijgen bij Jean-Michel voor 0,50 per stuk) en de andere dag een behoorlijk eind rijden voor de echte pics van de Pyreneen. Wij lazen ook onderstaande mening en hoewel we ieders mening natuurlijk van harte respecteren moet het ons wel van het hart dat deze camping echt niet 'te netjes' is. Bijzonder goed onderhouden camping en bijzonder schoon. Voor de algemene indruk zeker een 9 waard en voor het sanitair zeker een 10. Wij kamperen al 20 jaar in Frankrijk en een dergelijke verzorging en staat van het sanitair zijn wij nog niet tegengekomen. Waarom staat deze camping in het seizoen niet vol?? Janine en Jean-Michel: bedankt voor de fijne dagen en wij komen zeker terug. Niet te vergeten: ga niet zelf je caravan proberen naar boven te slepen, maar laat dit Jean-Michel over met zijn 60 jaar oude tractor en je weet niet wat je ziet... dat gaan wij niet verklappen, maar zorg ervoor dat je je fototoestel bij de hand hebt. Een belevenis van de eerste orde en je caravan komt vooral 'heel veilig' boven te staan.
Mening nr: 51012
Datum: 15-08-2010
Fam. janna 
®  
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Ach een 10???? een 9??? een 8??? Daar kun je over twisten. Verzeker je van te voren, indien je een grotere caravan hebt, van een ruime plaats! Aangezien dat dit een terrassen camping is met een stijl en nauw pad, is het passen en meten tussen de haagjes door om om je 'emplacement' te komen. In ons geval zaten we dan ook ogenblikkelijk muurvast en was er de nodige behendigheid en mankracht voor nodig om de caravan op z'n plaats te krijgen. Blij dat wij een 2e hands caravan hebben! Jean-Michel was meer bezorgt om zijn haagjes... Verder een gewone camping, netjes onderhouden, groene haagjes, keurig veldje waar je op staat, leuk zwembadje, rozenpaadje naar de cafetaria, brood na bestelling ligt 's morgens klaar, goed georganiseerd zelfs administratief, gescheiden afval (zijn we zeker voorstander van), alles piekfijn onderhouden. Alleen... Een beetje TE netjes. Niks mis mee, absoluut niet. Heel veilig voor gezinnen met kleine kinderen. Misschien hadden wij het weer niet mee, (regen, erg fris - 18 gr.) maar na een paar dagen begon het ons te kriebelen. Wat eerst charmant was werkte na verloop van tijd op m'n zenuwen. Lachwekkend was de zoektocht naar de schuldige die een plastic zak in de container had gegooid! (Foei!) Enfin, voor een familie met kleine kinderen, een familie die van orde, regeltjes en netheid houdt, een prima camping, maar voor ons niet meer.
Mening nr: 50777
Datum: 11-08-2010
Fam. Coppens - Misselyn 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Wij zijn ook zeer enthousiast over deze geweldige camping. Wij zijn zelfs langer gebleven dan gepland. Grote schaduwrijke plaatsen, goed onderhouden sanitair en PRACHTIGE omgeving. Heel hartelijke eigenaars met gevoel voor humor en uitmuntende kookkunsten. Deze camping is gecreeerd met liefde en dat voel en zie je aan alles. Het is doodzonde dat er te weinig bezoekers komen waardoor de camping met sluiting is bedreigd. Ook wij overwegen - zeer uitzonderlijk - om nog eens terug te gaan. Heel mooie wandelingen gemaakt, uitgestippelde fietstochten gedaan (voie verts) en gewoon gefietst vanop de camping. Heel weidse zichten, landelijk, bosrijk en de Pyreneeen lonken steeds op de achtergrond. Mooie uitstap naar Pic du Midi met bangelijk zicht over de bergen (tot Spanje toe). Heel mooie 'gorge' waar je dammen kan bouwen en zwemmen met de kinderen. Zelfs in het hoogseizoen was het heel rustig in heel de regio. Wij hebben er heel hard van genoten en raden deze camping voor de volle 100% aan! Met dank aan onze vrienden en uiteraard Jean-Michel en Jeanine. Encore merci !!!
Mening nr: 50764
Datum: 11-08-2010
Fam. Vloeberghs-Kenis 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Een geweldige camping. De zeer sympathieke eigenaars hebben er echt hun hart en ziel ingestoken en dat voel je als bezoeker. Prachtige grote standplaatsen met veel groen en een heel rustige gemoedelijke sfeer. Onze kinderen hebben er zich rot geamuseerd, zowel in het zwembad als op de open veldjes waar ze naar hartelust konden spelen. Als kers op de taart hebben we kunnen genieten van de heerlijke gerechten van Janine, de eigenares, die bovendien een verrassingstaart voor onze dochter haar verjaardag had gebakken - heerlijk! Kortom: een aanrader voor iedereen.
Mening nr: 50725
Datum: 10-08-2010
Fam. Schillebeeckx - Van den Hoof 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Dit moet de beste camping zijn die we ooit bezocht hebben. De erg vriendelijke eigenaars (Jean-Michel en Janine) hebben eind jaren '90 een lege wei tot een prachtige terrassencamping omgetoverd, die ze erg goed onderhouden. Zeer rustige camping, ideaal voor gezinnen met kleine kinderen of voor iedereen die van rust en natuur houdt. Erg proper en verzorgd sanitair. Mits reservatie kan je ook genieten van de uitmuntende, door Janine bereide, gerechten. Barbecue is toegelaten. Voor toeristische info kan je steeds terecht bij Jean-Michel en Janine, zij hebben zelf trouwens een heel aantal wandelpaden bewegwijzerd en op papier gezet. Wij hebben niet de gewoonte tweemaal naar dezelfde plaats terug te keren, maar dit zou wel eens de eerste uitzondering kunnen worden. Een parel van een camping, die veel meer bezoekers verdient!
Mening nr: 50327
Datum: 04-08-2010
Dhr. Ivan VE 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Heel verzorgde en kleine camping met een goeie mix van Nederlanders en Belgen. De sympathieke Franse eigenaars bereiden een zeer uitgebreide en lekkere dinner op eenvoudig verzoek voor een heel schappelijke prijs. De camping ligt in een niet echt toeristische streek in een schitterend bijna Toscaans landschap. Ideaal voor te fietsen! Campingplaatsen zijn redelijk groot en verzorgd en is heel kindvriendelijk. Dit is een ideale camping voor jonge gezinnen. Niet voor oudere jeugd want die zullen zich eerder vervelen. Zeker een aanrader dus!
Mening nr: 49851
Datum: 24-07-2010
Fam. Blijleven 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij zijn net sinds een paar dagen terug van vakantie en hebben twee weken op deze camping gestaan. De eerdere recensies voldoen precies aan de verwachtingen. Dat wil zeggen: grote, goed onderhouden plekken, met een grote haag voor voldoende privacy, kleinschalig, rustig, veel aandacht en zorg voor het terrein, mooie begroeiing, goed sanitair, mooi aangelegd zwembad, gezellig cafetaria (smaakvol ingericht), waar we bijna elke avond wat gingen drinken. Beslist geen camping bedoeld voor het massatoerisme (geen animatie), maar wel met persoonlijke aandacht van de campingeigenaren Jean Michel en Janine. Wij hebben mogen proeven van Janine's kookkunsten, tot 3 keer toe, en het was heerlijk. Daarbij hield ze rekening met het feit dat een van ons vegetarisch eet. Jean Michel heeft ons allerlei leuke tips aan de hand gedaan voor fietsroutes, een adresje voor een fietswinkel, wandelroutes en andere bezienswaardigheden en gezorgd voor een echte Franse sfeer met zijn accordeon, waarmee hij elke dag repeteert in het gebouwtje van de receptie. Hun hond Oslo is een attractie op zich. Je snapt niet dat deze camping niet meer klanten trekt, want het heeft alles in zich om je vakantie te doen slagen. En dat is nu juist het probleem, want het gaat niet zo goed. Wij hopen dat de camping nog lang mag blijven bestaan. In de meer dan 20 jaar dat wij al kamperen, behoort deze camping absoluut tot een van de beste! We zijn heel tevreden over deze camping en willen hier zeker volgend jaar nog eens terugkeren.
Mening nr: 48154
Datum: 26-09-2009
Fam. Lynda en Jeff Geesdorp 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Anderhalve week op deze camping geweest. We kwamen aan met 35 graden maar s'avonds een flinke bui met zelfs hagel! De camping is gezellig klein en erg goed verzorgt. Heet water, heerlijk zwembad, schitterende omgeving. Geschikt voor gezinnen met kinderen tot ongeveer 12 jaar, zij kunnen vrij over de camping spelen zonder dat je je zorgen hoeft te maken. Pyreneeen wel redelijk stuk rijden maar dat was voor ons geen probleem. Zeker een aanrader om dit mooie stukje Frankrijk te bezoeken!
Mening nr: 47233
Datum: 22-08-2009
Fam. ouke Froukje en Eppie en Elly 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Wij hebben in de maand juli op deze geweldige camping gestaan. Alles wat hier over geschreven staat kunnen wij alleen maar beamen, Vooral het muziikale samenspel met Jean Michel was heel bijzonder. De camping is voor rustzoekers en gezinnen met kleine kinderen een aanrader..Ruime kampeerplaatsen en schoon sanitair.Ook de broer van Jean Michel een compliment voor het weghalen van onze caravans met zijn orient expres.De gastrvrijheid van Janine en Jean Michel hebben wij als zeer positief ervaren en als je er toch bent moet je zeker eens gaan genieten van de kookkunst van Janine.
Mening nr: 46321
Datum: 10-08-2009
Fam. van der Gronden/Jordana 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Ook voor ons de 3e maal dat wij er waren, het blijft geweldig! Ook nu nog niet het idee dat ik in de omgeving ben "uitgekeken"! Janine heeft wederom zalige gerechten klaar gemaakt, en wat betreft rust, natuurschoon,schoonheid van het sanitair en het zwembad niks dan complimenten. J'espere que "notre place" est encore possible l'annee suivant, merci pour tout!!!!!!!
Mening nr: 46258
Datum: 09-08-2009
Dhr. Rik en Carmen 
april - juni 2009
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Reeds de 3e keer dat wij deze camping kiezen voor ons verlof (2e helft juni) . Niet te begrijpen dat deze camping van een 40-tal plaatsen slechts een 3-tal weken volgeboekt geraakt . Het is een oase van groen en rust ! De ontvangst is "superbe" dank zij Jean-Michel en Janinne , 2 mensen die zich 150% inzetten om kampeerders een ideaal verblijf de gunnen. Janinne , Jean-Michel et Oslo....merci pour notre vaçance et on espère q'on vous va revoir ! Carmen et Rik
Mening nr: 45662
Datum: 01-08-2009
Fam. Welzen 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Super camping waar twee mensen op een bijzonder gepassioneerde manier de rol van gastvrouw en gastheer uitvoeren. Bijzonder mooie en ruime plaatsen, zeer goed verzorgd sanitair (zelfs in het hoogseizoen) en een restaurant waar je, na de avond van tevoren gereserveerd te hebben, verrast wordt met culinaire hoogstandjes van madame Janine. In de omgeving diverse mogelijkheden om te bezoeken, zoals: Lourdes, Col de Tourmalet, Saint Bernard de comminges en Toulouse. Voor de echte campeerder die rust zoekt gedurende zijn/haar vakantie een absolute aanrader!!!

    Campingtips in de buurt