Sluiten

Camping à La Ferme Cernay Vacances in Cernay la Ville

Camping à La Ferme Cernay Vacances
Cernay-la-Ville is een forenzendorpje gelegen in het midden van het Parc Régional de la Haute Vallée de Chevreuse, en hier ligt Camping à la ferme Cernay Vacances. In Cernay-la-Ville en de directe omgeving valt veel te zien en te beleven o.a. Parijs Euro Disney, Chartes etc
+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video
 • Camping à La Ferme Cernay Vacances
  • 37, Rue de la Ferme
   78720 - Cernay la Ville
   Frankrijk
   Departement: Yvelines

   Tel: +33 134852123 /
  • Aantal plaatsen: 15  / Hoogte: 171 m
   Afstand vanaf Utrecht:511 km,
   waarvan 480 km snelweg.
   GPS coördinaten: 48.67600 / 1.97208
   (48° 40' 33.6'' N    1° 58' 19.5'' O)

  Faciliteiten:

  • Wifi beschikbaar
  • Nederlands/Vlaamse beheer
  • SVR camping
  • Verhuur van accommodatie
Top van de pagina

Foto's & Video's

Top van de pagina

Meningen over Camping à La Ferme Cernay Vacances

Camping à La Ferme Cernay Vacances
Laatste mening

Algemene beoordeling

Ongelooflijke ongastvrije camping eigenaar

Ik heb echt een ongelooflijk negatieve ervaring met deze camping. Gereserveerd, gebeld dat ik later aankom ivm files op de weg. Wordt bij aankomst om 21:57 geweigerd, omdat iedereen op de camping slaapt? Zo´n onvriendelijke en ongastvrije ontvangst heb ik nergens nog nooit mee gemaakt.
Fam. Gé Schepes - Reeuwijk  27-08-2021
Plaats mening
Mening nr: 70757
Datum: 27-08-2021
Fam. Gé Schepes - Reeuwijk 
juli - augustus 2021
Gezin met tieners

Algemene beoordeling

Ongelooflijke ongastvrije camping eigenaar

Ik heb echt een ongelooflijk negatieve ervaring met deze camping. Gereserveerd, gebeld dat ik later aankom ivm files op de weg. Wordt bij aankomst om 21:57 geweigerd, omdat iedereen op de camping slaapt? Zo´n onvriendelijke en ongastvrije ontvangst heb ik nergens nog nooit mee gemaakt.
Mening nr: 65484
Datum: 06-08-2016
Fam. Minnebach-Verlaeckt - Edegem 
juli - augustus 2016
Gezin met (jonge) kind(eren)
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8| Hygiëne sanitair: 8| Prijs/Kwaliteit: 3|

Algemene beoordeling

Via Mail kregen we prijzen door van het verblijf. "43,50 euro." Bij aankomst kregen we te horen dat deze niet correct waren. "Toch wel 20 euro meer" Op zich geen probleem. Bij afrekening wordt door de eigenaar vergoelijkend gedaan alsof hij een geste doet: "Doe maar 25€ per nacht... is dan 75euro" Als we dan het optelsommetje doen met de prijslijst die in de toiletten ophangt en we komen rond de 21euro uit, voelen we ons bekocht!
Mening nr: 59087
Datum: 23-06-2013
Fam. Kamphuis 
april - juni 2013
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij hebben afgelopen juni een week gestaan op deze camping. Wij kunnen alleen maar lovend zijn. Mooie ruim terrein om te staan. Prima onderhouden. Elektra up to date. Toiletten/gebouw netjes en schoon. Heet water. Prima douches. Omgeving prachtig om te wandelen en goed gesitueerd voor bezoek aan Parijs, kastelen etc. Beheerster heeft ons gastvrij ontvangen. Al met al een camping waar onze SVR trots op mag zijn !!
Mening nr: 57679
Datum: 19-08-2012
Fam. Dorine 
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 4|

Algemene beoordeling

Dit jaar voor de derde keer naar Cernay-la-Ville, maar dat viel deze keer tegen! Niet alleen het campingterrein, maar ook de binnenplaats van de boerderij en zelfs de tuin van de eigenaren stond vol met tenten en caravans. En wanneer je dan met ongeveer 75 mensen 2 toiletten en 2 douches ter beschikking hebt, wordt het wel heel erg behelpen. Bovendien was het sanitair echt niet schoon. De ligging tov Parijs blijft natuurlijk top, maar op deze wijze is de camping niet SVR-waardig.
Mening nr: 57310
Datum: 08-08-2012
Fam. Boer 
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Voor de tweede keer op deze camping geweest als afsluiting van onze vakantie in Frankrijk. Het blijft een prima uitgangspunt om Parijs te bezoeken. En als je een dagje Parijs gedaan hebt dan is de camping een oase van rust. In de toekomst willen we zeker terugkomen. Dan wel voor een langere periode, want er is nog veel meer te ontdekken in de omgeving.
Mening nr: 55131
Datum: 31-08-2011
Fam. E. Broekman 
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Via deze site zijn we op deze SVR-camping op Cernay-la-Ville terechtgekomen. Het is een eenvoudige camping met zo'n 15 plaatsen. Het sanitair is eenvoudig maar schoon. De douches zijn prima. Naast de camping worden ook vakantiehuisjes verhuurd. Er staan eigenlijk alleen Nederlanders en je bent in een prachtige omgeving (nationaal park). Vanaf het RER-station St. Remy-les-Chevreuse (9 km van camping, ongeveer 15 autominuten) is het zeker nog een uur reizen met de RER tot aan centrum Parijs (Chatelet-les-Halles bij Centre Pompidou) en vijf kwartier tot de Arc de Triomphe. De RER gaat 3 keer per uur. Maar vanaf andere campings in de periferie van Parijs kun je van vergelijkbare reistijden uitgaan. Omdat de camping beduidend goedkoeper is dan de meer bekende campings rond Parijs, compenseert dat de extra kosten per openbaar vervoer. Wij adviseren zeker de site www.ratp.fr (OV-bedrijf Parijs metro/bus/RER) te raadplegen. Hier staat heel veel info over de OV-diensten. Wij vinden dit een prima camping, zeker afgezet tegenover de (erg) negatieve recensies op deze site van andere Parijse campings en onze eigen ervaringen.
Mening nr: 54979
Datum: 27-08-2011
Fam. claudia 
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Een leuke camping voor een aantal dagen om Parijs te verkennen. Je staat met z'n allen op een groot grasveld, in het midden is er ruimte voor de kids. Er zijn maar 2 toiletten en 2 douches! Dit is erg weinig voor het aantal gasten in het hoogseizoen. De beheerders zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Op ca 8 km ligt het dorpje st remy les chevreuse vandaaruit kun je de metrolijn nemen naar Parijs. Het parkeren is in de maand aug. gratis. Alle gasten waren Nederlanders.
Mening nr: 48215
Datum: 01-10-2009
Fam. Dekker 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

De camping van de familie Koning bezoeken wij al enige jaren. het is een heerlijke camping om te verblijven, als tussenstop naar de zeebestemmingen, of als uitvalsbasis voor Paijs en omgeving. Een prima wandelgebied en de kinderen vinden hun eigen weg op de camping en boerderij. De familie is zeer gastvrij en het is fantastich om te zien hoe zij de camping en de huisjes ontwikkeld hebben om te voldoen aan de steeds hoger standaarden. Iedere doelgroep heeft zijn eigen camping, de bezoekers aan deze camping onderscheiden zich door hun vriendelijkheid. Het spelen van een potje volleybal, het met elkaar drinken van een glas wijn kan zeker eens voorkomen.
Mening nr: 44688
Datum: 21-06-2009
Dhr. fam. Kleiker 
april - juni 2009
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

We kregen een hartelijke ontvangst van de fam. Koning en de overige campinggasten- niet vaak meegemaakt dat ook andere campinggasten elkaar verwelkomen! Een prachtig kampeerveld - een biljardlaken gelijk! Goed sanitair en idem wat het schoonmaken betreft. Een aanrader voor de doortrek naar het Zuiden en een bezoek aan Parijs.
Mening nr: 42863
Datum: 05-09-2008
Dhr. Herman 
september - oktober 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Prima camping, 10-15 plaatsen, toiletten en douches ruim en schoon, volleybalnet op het veld, tafeltennistafel met balletjes en batjes in de schuur, veel folders en boeken over Parijs en de omgeving, vriendelijke eigenaars, ideaal voor bezoek aan Parijs, voor 8,20 euro een retourtje naar het Gare du Nord, 50 minuten reistijd vanaf St Remy les Chevreuse, 9 km verder. Voor Disneyland te veraf. Versailles is een steenworp ver. De restaurants in Cernay la ville zijn inmiddels gesloten, maar de slager is fantastisch, de bakker prima, de super heeft een goed assortiment, er is een geldautomaat van La Poste en er is tegenover de slager een kleurrijk, wat verwaarloosd 70-er jaren barretje met een dito eigenaar; neem er geen koffie, maar ga er wel wat drinken. De eigenaar is een vriendelijke, oude man, wiens hobbie niet schoonmaken is.
Mening nr: 39930
Datum: 21-07-2008
Fam. m.giebing 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij hebben vanaf maandag 30 juni hier 5 nachten geslapen . We hadden deze plek uitgekozen voor Disneyland. Hiervandaan hebben we 3 dagen disney gedaan, dit viel kwa afstand wel een klein beetje tegen omdat je door Parijs gaat. Dit doet niets onder over de camping want die is prima. Goede voorzieningen en vriendelijke camping eigenaren. Het is een heerlijke simpele rustige camping.
Mening nr: 27387
Datum: 21-07-2006
Mevr. Fam. Hoekstra 
april - juni 2006
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij zijn hier in de meivakantie een week geweest. Leuke kleine camping, goed verzorgd, vriendelijke eigenaren. Veel uitstapjes mogelijk in de omgeving, o.a. fraaie kastelen. Dorp op loopafstand, met bakker, slager, 2 restaurants en kleine supermarkt. Een bezoek aan Parijs is vanaf deze camping prima te doen.
Mening nr: 22098
Datum: 15-08-2005
Dhr. Marten Dijksman 
april - juni 2004
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij zijn hier 2 keer geweest tijdens de meivakantie (2003 en 2004) en het is een prima kampeerveldje voor maximaal 10(grote) tenten of caravans. Het sanitair voldoet en de eigenaar is een zoon van een gemigreerde Nederlander en zijn vrouw is een Nederlandse. Prima als uitvalbasis voor uitstapjes in de omgeving. Parijs is op 30 minuten met de RER. En het is hier lekker rustig.
Mening nr: 19636
Datum: 21-07-2005
Mevr. Steven van der Heide 
®  
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij hebben deze camping gebruikt voor onze doorreis naar de Correze (Liginaic). Camping a la Ferme is erg goed en zeer kleinschalig. Het betreft een zijveld van een grote hofboederij waarin Gites zijn gesitueerd. Erg sfeervol en netjes, ook het sanitair is goed. De eerdere beweering van 'zeer matig' is niet meer van toepassing. Qua ligging is deze camping perfect voor de doorreis of uitstapjes naar Parijs. Steven, Erna en Marc van der Heide.
Mening nr: 18899
Datum: 21-06-2005
Mevr. Kees Bogert 
april - juni 2005
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Een prima kampeerplek wanneer je van natuur en rust houdt. De camping ligt in een prachtige omgeving met talrijke excursie-mogelijkheden. Naar Parijs is ook prima te doen. Ongeveer 15 minuten naar een station en dan 45 minuten met RER in hartje Parijs. Doucheruimte groot en goed warm water zonder daarvoor muntjes in een automaat te werpen. Deze camping is aangesloten bij "kamperen bij de boer".
Mening nr: 14235
Datum: 16-08-2004
Mevr. Gini Westera 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Wij hebben één nacht doorgebracht op deze camping op doorreis naar Zuid-Frankrijk (25 juli 2004). Rustige kleine camping, net onder Parijs. Uitstekend geschikt denken wij als je Parijs zou willen verkennen of een bezoek wil brengen aan Euro-Disney. Wat het sanitair betreft: wij hebben alleen gebruik gemaakt van het buitensanitair en dat vonden we zeer matig. Er schijnt nog een sanitairunit te zijn, wellicht dat die beter is. Wij denken nog wel eens terug te keren.