Sluiten

Camping des Ballastières in Champagney

Camping des Ballastières

Camping des Ballastières ligt midden in de Franche - Comté, in een rustige en groene omgeving aan de voet van het Vosges Saônoises. De camping beschikt over een verwarmd zwembad.

Een vriendelijk en warm team heet u welkom op Camping des Ballastières *** aan de voet van de Zuidelijke Vogezen. Weekenden, korte verblijven of lange verblijven, geniet van een frisse neus met geprivatiseerde en bevoorrechte toegang tot de buitenbasis: 2 vijvers, de rivier en het uitgeruste strand. Nieuwe producten wachten op u voor een ongewone vakantie in het hart van de natuur.

Meer dan 5 hectare ruimte aan het water, 85 kampeerplaatsen om u te verwelkomen in camper, caravan, busje, tent ..., 19 stacaravans, 8 ongewone tenten en 6 huisjes aan het meer. Camping met verwarmd  zwembad, bar-catering en seizoensgebonden evenementen... Maar bovenal een adembenemend uitzicht dat je niet mag missen! 

Camping Met het label Accueil Vélo: voor fiets- / wandelliefhebbers, kijk uit naar de Planche des Belles Filles (onmisbare pas bekend van de passage van de Tour de France) en een goede welverdiende rust bij ons in de avond!  

Liever visser in hart en nieren? Uw hengel zal uw beste partner zijn tijdens uw vakantie! Verkoop van viskaarten voor de 2 vijvers. 

Op de wegen van de Franche-Comté tussen de Leeuw van Bartholdi in Belfort en Luxeuil, zeer dicht bij het Plateau des Milles Etangs, of bezoek de Chapelle Le Corbusier in Ronchamp op slechts 5 minuten afstand (internationaal gerenommeerde culturele site, geclassificeerd als een UNESCO-werelderfgoed), ontsnappen door kamperen aan de voet van de Zuidelijke Vogezen en een stop maken van een of meer nachten aan de rand van het water! 

Camping des Ballastières ★★★
1 Rue du Titan
70290 - Champagney
Frankrijk
Departement: Haute Saone
Tel: +33 384231122
Afstand vanaf Utrecht: 654 km,
waarvan 596 km snelweg.
GPS coördinaten: 47.70670 / 6.67031
(47° 42' 24.1'' N    6° 40' 13.1'' O)
Aantal plaatsen: 118  / Hoogte: 367 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Wifi beschikbaar Meer Rivier Verwarmd zwembad Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan
True
Verhuur van accommodatie Huisdieren in verhuuraccommodatie toegestaan BBQ toegestaan
Camping des Ballastières
Laatste mening

Algemene beoordeling

ruime plekken

We hebben één nacht op deze camping gestaan op doorreis naar het zuiden. Rustige ruim opgezette camping met voornamelijk Fransen. Het sanitair was een beetje verouderd, maar wel schoon. Het ontvangst was hartelijk. Wij hebben vanwege corona vooraf gereserveerd, maar bij aankomst waren er genoeg lege plekken. We hebben ons niet verdiept in de activiteiten die in de omgeving te doen zijn, behalve dan dat de camping vlak bij de Notre-Dame du Haut in Ronchamp ligt.
Mevr. Lafort - Rotterdam  18-01-2021
Plaats mening

Meningen over Camping des Ballastières

Cijfers van kampeerders *

1 meningen
Algemene indruk
Kwaliteit v/h sanitair
Laagste
7
6
Hoogste
7
6
Gemiddeld
7.0
6.0
* over de jaren 2020 en later.
Mening nr: 70289
Datum: 18-01-2021
Mevr. Lafort - Rotterdam 
juli - augustus 2020
Anders
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6| Hygiëne sanitair: 7| Ontvangst: 8| Accomodatie/plaats: 8| Comfort: 8| Prijs/Kwaliteit: 7|

Algemene beoordeling

ruime plekken

We hebben één nacht op deze camping gestaan op doorreis naar het zuiden. Rustige ruim opgezette camping met voornamelijk Fransen. Het sanitair was een beetje verouderd, maar wel schoon. Het ontvangst was hartelijk. Wij hebben vanwege corona vooraf gereserveerd, maar bij aankomst waren er genoeg lege plekken. We hebben ons niet verdiept in de activiteiten die in de omgeving te doen zijn, behalve dan dat de camping vlak bij de Notre-Dame du Haut in Ronchamp ligt.
Mening nr: 67836
Datum: 15-07-2018
Fam. op den Camp - Stein 
juli - augustus 2018
Gezin met (jonge) kind(eren)
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7| Hygiëne sanitair: 6| Ontvangst: 8| Faciliteiten: 8| Accomodatie/plaats: 8| Comfort: 7| Leiding van camping: 6| Animatie/Activiteiten: 6| Omgeving: 7| Prijs/Kwaliteit: 8|

Algemene beoordeling

Groot opgezette camping.

Ondanks nieuw sanitair, al in slechte staat

We kwamen hier toevallig terecht en op het eerste gezicht leek de camping bijna leeg ondanks dat het in het hoofdseizoen was. Later kwamen er nog wat meer mensen op doorreis bij, echter alleen maar Fransen. De camping ligt naast een meer, maar dat is meer bedoeld om te vissen. Op 10 min lopen is er wel een gemeentelijk strand, maar dat was niet erg schoon. Het zwembad was klein, maar voor onze kinderen onder 10 net genoeg. Er ligt een beekje naast de camping, maar je moet even door de struiken om daar te komen, het is daar wel leuk pootje baden. De ontvangst was vriendelijk en in het Engels, maar de rest van het personeel kan alleen Frans. Wifi is gratis, maar alleen bij de receptie. De douches en wc's zijn nog niet zo oud, maar lijken slecht onderhouden. Douche putje was verstopt en de douche sproeide alles nat in het hokje. Op zich geen slechte camping voor een paar nachten , maar zeker niet voor langere tijd.
Mening nr: 44713
Datum: 21-06-2009
Dhr. Ronny 
april - juni 2009
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Deze camping is vollefdig vernieuwd en is een *** sterren camping geworden met zwembad en speeltuintje voor de kleinsten. Er zijn 3 nieuwe sanitaire gebouwen. De plaatsen ruim bemeten en worden ingedeeld in 3 klassen (Normaal-confort-grand confort). Wij hadden confort, 120m², met 6A en eigen watertappunt (19?). Er is voor de liefhebber overal gelegenheid om te petanquen. In het meer en in de rivier die er voorbijkomt kun je vissen. Op 150m komt een spoorlijn voorbij en dat hoor je af en toe, maar mij heeft het niet gestoord.