Sluiten

Camping La Digue in Chauzon - Ruoms

Camping La Digue

Camping La Digue ligt langs de rivier de Ardèche, met in de buurt vele klimwanden, wandelpaden, en de beroemde Gorges de Ardèche en de Pont d'Arc, waar men de kano en kajak kan varen, zwemmen en vissen.

+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video
Top van de pagina

Foto's & Video's

Top van de pagina

Meningen over Camping La Digue

Camping La Digue
Laatste mening

Algemene beoordeling

Mooie omgeving ! Veel mogelijkheden op mooie site.

Arrogante medewerkster , veel nachtlawaai .

Ook dit jaar weer legionella in het kindersanitair , Sympathieke eigenares die zich laat bijstaan door arrogante medewerkster . Veel adolescenten. Wekelijkse disco-avond op eigen camping + bijkomende festiviteiten bij de naaste buren en overburen leidt tot veel nachtlawaai , ...
Fam. Verhaegen Peter - Belgique  23-08-2015
Plaats mening
Mening nr: 64311
Datum: 23-08-2015
Fam. Verhaegen Peter - Belgique 
juli - augustus 2015
Gezin met (jonge) kind(eren)
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 7| Hygiëne sanitair: 7| Ontvangst: 5| Faciliteiten: 8| Accomodatie/plaats: 6| Comfort: 8| Leiding van camping: 6| Animatie/Activiteiten: 7| Omgeving: 9| Prijs/Kwaliteit: 6|

Algemene beoordeling

Mooie omgeving ! Veel mogelijkheden op mooie site.

Arrogante medewerkster , veel nachtlawaai .

Ook dit jaar weer legionella in het kindersanitair , Sympathieke eigenares die zich laat bijstaan door arrogante medewerkster . Veel adolescenten. Wekelijkse disco-avond op eigen camping + bijkomende festiviteiten bij de naaste buren en overburen leidt tot veel nachtlawaai , ...
Mening nr: 58203
Datum: 18-09-2012
Mevr. Anja 
®  
april - juni 2012
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij stonden hier eind juni. Op zich een prima camping, wel goed opletten hoe je moet rijden met caravan, de bordjes volgen en niet de navigatie. Plek mochten we zelf uitzoeken, alle maten, groot en klein. Voor sommige plekken lange stroomkabel nodig! Sanitair voldoende en schoon, maar op het moment dat wij er waren, was er net legionella in de douches geconstateerd. Van de 4 dagen, dat we er waren, konden we 3 dagen niet douchen (ja 2 douches met een koud straaltje waren beschikbaar voor de hele, bijna volle, camping), dat was een tegenvaller. Daarbij komt, dat het sanitair gemengd is met weinig afsluitbare wascabines, dus we waren erg blij met onze caravan. (Kijk als je 's avonds op het toilet zit eens omhoog, dmv de ramen heb je door de weerspiegeling van de verlichting zeer weinig privacy!) Zwembadje leuk, maar vol met kleine kinderen. Voor oudere kinderen (va 12 jr) is er volgens mij niet veel te beleven. Verder vriendelijk personeel en mooie omgeving.
Mening nr: 58180
Datum: 15-09-2012
Fam. Susan 
®  
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Hebben hier gestaan vanaf half augustus tot begin september. Mooie schone camping, vriendelijk personeel. Eigenaresse spreekt aardig goed Nederlands. Camping ligt in een prachtig mooie omgeving. Genoeg te doen in de buurt. Tips bij de receptie. Elke dag verse broodjes in de winkel. Krant op bestelling. Sanitair zag er netjes en schoon uit. De schoolvakantie-weken was de camping druk bezocht. Daarna werd het wat rustiger. Begin september werd het weer wat drukker. Genoeg schaduw op de camping. Wij mochten zelf onze plek uitzoeken. Prima camping om naar toe te gaan met wat kleinere kinderen. Zwembad is prima voor jonge kinderen. Ondiepe bad is 40 - 60 cm diep. Leuk speeltuintje. Bij de rivier een leuke stroomversnelling.
Mening nr: 57658
Datum: 17-08-2012
Mevr. Marion 
®  
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij zijn dit jaar in het hoogseizoen 2,5e week naar La Digue geweest. Over het algemeen een hartstikke leuke camping. Wel raad ik aan van te voren te vragen op welke plek je staat en op welk veld. Wij hadden op een grote plaats gevraagd vanwege grote vouwwagen en een extra tentje, maar uiteindelijk was het krap aan. Passen en meten en de luifel konden we niet kwijt. Terwijl er wel grotere plaatsen waren. Schaduw is er voldoende. Service en klantvriendelijkheid is erg hoog. Sanitair prima, alleen hadden ze een probleem met verplichte filters op de douches, waardoor kwaliteit slecht was. Zwembad is leuk, maar niet meer dan dat. Enige nadeel van deze camping is dat het vooral voor kleine kinderen is en die zijn dan ook nadrukkelijk aanwezig. Voor ons zoons van 10 en 12 was er alleen de pingpongtafel. En de kleine kinderen zijn erg nadrukkelijk aanwezig...Maar voor de rest een prima camping in een schitterende omgeving!
Mening nr: 54214
Datum: 08-08-2011
Fam. Hilgeman 
®  
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Ook wij stonden tijdens deze hoogseizoen-periode op deze camping. Hebben niet het hutje-mutje gevoel hierover gehad. Het was prima te doen en erg gezellig. Geen wachtrijen bij het toiletgebouw. Mooi en schoon sanitair, afwaswater inderdaad meestal erg lauw. Onze ervaring was dat het geen tieners waren die geluidsoverlast veroorzaakte maar de leeftijdscategorie eronder. Kinderen van 6 t/m 8 jaar die 's avonds om 23:00u (hadden m.i. al lang in hun slaapzak moeten liggen) nog met walkietalkies gillend en hard pratend over de camping heen holden. Onze kinderen van 12, 10 & 8 jaar lagen dan meestal al in hun tentje. Ook zij hadden geen animatie nodig, met elkaar pingpongen of bij de rivier kikkertjes vangen, vissen of dammetjes bouwen, met je luchtbed van de stroomversnelling af, de hele dag geen kind aan ze. De plaatsjes Balazuc, Labeaume, Champzon (prachtig uitzicht) en Lanas zijn een bezoek meer dan waard. Ook de markt op vrijdag in Ruoms is een aanrader, maar wat een mensen en wat een drukte! Er zijn redelijk veel parkeerplaatsen in Ruoms, maar dan is er bijna geen één lege plek te vinden. Een leuke, gezellige camping liggend in een prachtige omgeving.
Mening nr: 53625
Datum: 24-07-2011
Fam. RF 
®  
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Leuke camping met veel mogelijkheden, maar toen het hoogseizoen echt was losgebarsten, was het te vol (beetje hutje-mutje, iedere plek bezet). Sanitair was prima, afwaswater soms wat lauw, douche heerlijk warm en nooit hoeven wachten. Winkeltje en bakkertje prima. Terras op de camping heerlijk met lekker bier en prima eten. Zwembad prima, soms wel wat druk. Riviertje was het helemaal: kikkers vangen, stroomversnelling en dammetjes bouwen, ca. 200 m lopen. 1x per week leuke disco, verder (gelukkig) weinig animatie. Toen het druk werd: meer tieners dan je zou verwachten (herrie) en ook veel mensen die het 's avonds bij de tent tot 0.00 gezellig maken. Was wat ons betreft net te laat. Eigenaresse Fabienne erd aardig. In de omgeving was veel te zien, tip: het kasteel in Montreal heeft af en toe een NL rondleiding met theater. Al met al een leuke camping in een mooie streek, waar het in het hoogseizoen net te druk is. Anderhalve week hadden we het perfekt en anderhalve week was het overvol.
Mening nr: 50093
Datum: 30-07-2010
Dhr. Steven van der Heide 
®  
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Net terug van onze vakantie op camping La Digue. De camping is echt heel erg leuk. Niet te groot en heel erg overzichtelijk. Leuk met kleine kinderen. Ze kunnen snel hun gang gaan. Een leuk speeltuintje en een mooi zwembad. Veel Nederlanders, een paar Fransen, Denen en Belgen. De camping is op te delen in twee gedeelten. Vooraan heb ik verschillende sta-plaatsen dicht op elkaar. Een achteraan heb je een 'straatje'. Wij stonden op plaats 99. Heerlijk in de schaduw en een vrij grote plaats. Probleem van het straatje is dat je er vrij veel last van muggen hebt. Helemaal vooraan de camping staan enkele mobilehomes. Het strandje bij de rivier stelt niet veel voor, maar voor kinderen is het prima. Leuke plaatsen in de buurt zijn Ruoms, Balazuc en Vallon-Pont-d'Arc. Ook is het de moeite waard om 's een grot in de buurt te bezoeken. En met oudere kinderen in het leuk om te kanoenen.
Mening nr: 47692
Datum: 31-08-2009
Dhr. Vandermeeren 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Net terug van 2 weken vakantie op deze camping, en weet je wat ... we hebben het zeer goed gesteld! En we staan bekend als zéér kritisch! Toen we pas aankwamen leek het ons zeer druk, echter, éénmaal geinstalleerd viel dat ruze mee. In het restaurant kun je lekkere pizza's eten of een sappige entrecote, of een kindermenu mett ijsje en frietjes voor de kinderen. Het zwembad was groot genoeg en er is een leuk kinderbadje. Het sanitair is proper en modern. Je kunt zelfs vanaf de camping met de kayak gaan varen en ze komen je terug ophalen! We hebben ook een paar uitstapjes gedaan met de kinderen : Vogues, Balazuc, de Madeleine grot en de Gorges. In Ruonce is een grote Super U, waar je zelfs verse vis vindt. In het winkeltje op de camping kun je vanaf 8.30 vers brood kopen en de Vlaamse kranten kun je bestellen. De eigenaars zijn zeer vriendelijk en spreken zelfs een beetje Nederlands. Het is slechts een paar minuten stappen tot aan de Ardeche waar de kinderen kikker(visjes) kunnen vangen of zich kunnen laten afdrijven op opblaasbare voorwerpen. Het enige minpunt is misschien dat er veel 'locals' deze camping wat als van hen beschouwen. Maar dat weegt zeker niet op tegen al de voordelen. En 's avonds is het er redelijk stil na 22 uur; uitgenomen op de befaamde 'soiré disco'... Waar de kinderen heerlijk kunnen dansen op Michael Jackson. Zeker je vakantie waard!
Mening nr: 46740
Datum: 15-08-2009
Fam. Vissers 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Net terug van 2 leuke weken op deze camping. We hadden vooraf om een grote plaats gevraagd voor onze vouwwagen en die kregen we ook. Eigenares is zeer vriendelijk en behulpzaam. Leuke rivier waar je lekker kunt zwemmen of dammetjes bouwen. De kids hebben veel kikkers gevangen die daar zitten. Het zwembad op de camping is lekker maar wat aan de kleine kant. Ook was er veel overlast van wespen aan het zwembad en dat is wat minder. 1x per week is er disco tot 24.00 uur en dan is het ook stil. Het sanitair is zeer netjes, dat zie je niet zo vaak meer op campings, heel erg fijn! Aangezien we nooit 2x op dezelfde camping komen omdat we graag andere omgevingen willen bezichtigen, is deze camping toch zeker een aanrader voor jonge gezinnen!
Mening nr: 46017
Datum: 06-08-2009
Dhr. RB 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Zojuist terug van een paar hele leuke weken op la Digue. Mooie ruime plek, half zon half schaduw. Gezellige sfeer op de camping, heerlijk zwembad en dicht bij de rivier. In de omgeving is veel te doen en van de "beruchte" drukte van de Ardeche hebben we geen last gehad. Het sanitair is mooi en netjes, maar de gegeven score verdiend een toelichting: via het schuine dakraam boven de douches kun je iedereen zien douchen, 's avonds als het donker was (weerspiegeling in het raam). Ik vind dat niet kunnen; vooral wat puber jochies maakten hiervan gebruik en kwamen om de haverklap "checken" wie er aan het douchen was... Veel mensen hadden hier last van en het was de beheerder ook wel bekend, maar er was nog niets aan gedaan. Hoe dan ook, voor de rest is het een super camping met vriendelijke beheerders waar ik over een tijdje nog wel terug zal gaan.
Mening nr: 43753
Datum: 07-01-2009
Fam. mama van Noortje en Jannes (4 en 2) 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Net onze 2e vakantie op deze camping geboekt. Vorig jaar in juli was de eerste keer. Een echte aanrader, daarom gaan we terug. Véél extra kunnen we niet melden, daar ik volledig akkoord ga met de reactie van Lies en Wim (vorige emails) Onze kindjes hebben er echt van genoten, en mama en papa ook. Nu nog als ze de foto's zien aan de rivier, willen ze terug kikkers gaan zoeken. Papa wil terug gaan mountainbiken. Inderdaad moeilijk parcours te vinden (ook geen officiele kaarten gevonden) , maar als je tijdens het rijden wat zelf gaat zoeken vind je soms mooie tracks die je naar mooie dorpjes stuurt. Dit jaar gaan we wat meer gaan bezoeken, daar de kindjes nu gemakkelijker meekunnen. Nog een 7 tal maanden geduld...
Mening nr: 43490
Datum: 11-11-2008
Mevr. Lies 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 10|

Algemene beoordeling

In augustus 2008 met 3 kleine kinderen (1, 3 en 5) in een chalet van de camping zelf gelogeerd (2 weken). Wat een heerlijke tijd hebben we hier gehad. De camping is zo overzichtelijk dat onze oudste met een vriendje 'van tegenover' zelf naar het speeltuintje en terug liep. De rivier was eindeloos voor ons. Het is een piep klein wandelingentje, net voldoende dat de kinderen er niet zelf naartoe gaan. Het is vrij ondiep op één stuk na waar de kano's passeren. Aan de rand zijn allemaal kleine 'badjes' gemaakt door actieve ouders die stenen hebben gestapeld. De jongste zat uren aan de rand, de oudste kon stroomopwaarts lopen (knie diep) om visjes te vangen. En de middelste deed iets er tussenin. Wij hebben gauw een opblaasboot gekocht zodat we lekker stroomopwaarts (stroomde niet sterk) konden peddelen en dan langzaam weer terug. Ook de stroomversnelling voor 't 'strand' gaf veel vermaak. Op nog geen 5 minuten autorijden is er nóg een fantastische rivier plek. Dat is wel een hele wandeling. Voorbij 't zandstand bij de brug, maar oh zo de moeite waard. Midden in het 'Circus' omringd door prachtige rotsformaties alsof jezelf in de piste staat. Het zwembad was klein maar fijn. Geen glijbaan, geen last van oudere kinderen, wel jammer dat onze jongste nergens kon zitten of staan. De dichtsbijzijnde supermarkt was ronduit slecht. Nog geen 5 km. verderop zat een hele grote, maar daar was het soms echt giga druk. De camping heeft zelf een klein winkeltje en bij het restaurant kun je prima (basic) eten. De kinderen speelden in het tegenovergelegen speeltuintje zodat wij lekker de tijd hadden. Ons chalet was piepklein voor 5 personen. Een campingbedje stond tussen de bedden van de oudsten in, maar het overdekte terras maakte heel veel goed, dat was al het waren onze 'keuken en woonkamer' in één. Helaas kan onze jongste volgend jaar niet meer in een campingbedje en dan is het ons toch nét even te klein. Maar zeker een plek om nog een terug te komen.
Mening nr: 41860
Datum: 15-08-2008
Dhr. Wim 
®  
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Rustige en gemoedelijke 'franse camping' met voornamelijk Nederlandse en Franse gasten. De plaatsen zijn divers in grootte, wij hebben een relatief grote plaats gehad, nr. 65. Vraag bij uw reservering om een grote plek, geef de maten van uw caravan/tent op, dat scheelt. Bij aankomst let op de plek, sommige liggen in een kuil, wat bij noodweer voor tenten overlast kan veroorzaken. De plaats was vrij centraal gelegen vlak bij receptie/zwembad/winkel/speeltuin en sanitairgebouw. Het sanitair is nieuw en wordt zeer goed onderhouden. Eigenlijk geen vieze toiletten of douches meegemaakt. Toiletpapier is beschikbaar. In de avond is het snel rustig op de camping, na 22.30 uur gaat het terras dicht en slechts 1x per week wordt een disco avond georganiseerd. Prima camping voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar. Reden: vrij geïsoleerd gelegen (volg borden camping vlak voor het dorp, dan hoef je niet door alle smalle straten, resten wel enige uitdagingen voor caravan combinaties). Zwembad is inderdaad klein, maar voldoet mede vanwege de beschikbare stoelen en ligbedden. Goed alternatief is de rivier op ca. 300 meter. Voor de kleintjes is een strandje waar het niet al te hard stroomt (kimmetjes met rotsen). Een 100 meter naar links kan je makkelijker zwemmen, echter dieper dan 1,50m is het niet. De diverse kano’s die langskomen leveren amusement in overvloed. Vissen kan prima, in het dorp Ruoms kan je bij de sportwinkel een visvergunning halen, voor kinderen tot 12 jaar kosten deze ca. € 5,=. Kanoën vanaf de camping kan voor diverse afstanden. Wij hebben een tocht van ca. 7-8 km gedaan vanaf de camping naar Ruoms. Hierbij kom je langs enkele markante plaatsen zoals het Cirque du Gens. Na de 2e brug echt rechts aanhouden om de dam van 3 meter te omzeilen via een boothelling. Wespen dit jaar niet gezien, waarschijnlijk heeft de camping hier voorzieningen voor getroffen.
Mening nr: 40847
Datum: 04-08-2008
Dhr. Joop 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Net terug van La Digue, camping ziet er keurig uit, zwembad klein maar verfrissend, sanitair uitstekend, plaatsen redelijk tot voldoende met genoeg schaduw, wij hadden een grote plaats in de hoek (nr. 4) de kampwinkel heeft uiteraard s'morgens vers brood en verder het noodzakelijke assortiment. camping ligt wel afgelegen en is alleen via een lastige toegangsweg te bereiken, als je door het zeer smalle en bochtige dorpje rijd hoop je dat er geen tegenligger (met caravan) tegemoet komt. De Ardeche op 5 minuten lopen achter de camping, je kunt er echter niet echt zwemmen, wel kunnen kinderen er spelen. Kanoen vanaf de camping voor de route van 7 KM, andere routes vertrekken elders. voor overige sporten zoals wandelen en mountainbiken zijn er direct vanaf de camping eigenlijk geen mogelijkheden, je moet dus eerst met de auto ergens naartoe. verder een prima camping in een mooie omgeving met een gemoedelijke sfeer.
Mening nr: 38746
Datum: 09-04-2008
Fam. Maj 
april - juni 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Leuk camping in mooie omgeving. Dorpje is op loopafstand, oogt charmant maar heeft maar 1 cafe/restaurant. Camping ligt mooi, veel groen. De verhuur staat apart van het kampeerveld. De mobilhomes staan helemaal aan de rand van het terrein, enkele zelfs net daarbuiten wat mij persoonlijk niet erg gezellig leek. Dan zijn er nog de chalets. Opgesteld in 4 lange rijen. Rondom de meeste chalets is er niet heel veel plek. Alleen voor auto en wasrekje, en een ligbedje. Elk chalet heeft wel een houten terras. De allerkleinste chalets (zonder sanitair) staan bij het wasblok en hebben wat meer ruimte er omheen. Bij sanitair goede wasmachines en drogers. Bij de rivier is geen zandstrandje maar een keienstrand. De rivier zie je niet vanaf de camping, even 300 meter lopen. Zwembad is ok, er is een apart peuterbad. Wel beetje last van wespen. Speeltuintje is afgeschermd met een hekje. Vanaf de camping worden kano-tochten georganiseerd. Behalve een winkeltje met wat benodigheden zijn er ook boeken en spelletjes in de openbare ruimte. Ongeveer 5 minuten met de auto rijden is bij de rivier wel een heel mooi zandstrandje. Daar is ook een restaurantje voor wat te drinken. Omgeving is mooi: dorpen balazuc en labeaume zijn vlakbij en prachtig. Vanuit de camping ook bezoek gebracht aan Aven d' Orgnac, ongeveer uurtje rijden, en terug kun je rijden via de gorges d' Ardeche. Vanuit dorpje Vogue kun je bv ook met een treintje rijden op zondag. Eind juni was het al behoorlijk druk op de camping met veel jonge kinderen.
Mening nr: 37810
Datum: 14-10-2007
Fam. Ziepe 
april - juni 2007
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij zijn er in juni 2007 geweest. Een leuke kleine camping met een redelijk uitgerust eigen winkeltje en een redelijk restaurant met een goede afhaalmogelijkheid. De friten en kip zijn bv voortreffelijk. De service erg vriendelijk. Prima sanitair. Het dorp stelt niets voor, geen winkels alleen één restaurant/hotel. De route ernaar toe is oppassen. Vóór het dorp linksaf slaan; door het dorp past met een grote caravan en camper nauwelijks. Is trouwens verboden. Boven aangekomen wordt de weg zeer smal en een tegenligger geeft grote problemen. Terugsteken met een caravan is niet prettig. Ook de inrit naar de camping is éénbaans. Op de camping zit je tussen de bomen en uitzicht is er niet veel. Wel een goed startpunt voor leuke rondritten. In juni een redelijk rustige camping.
Mening nr: 36308
Datum: 18-08-2007
Fam. Peter Strijbosch 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

We zijn dit jaar (2007) in juli/aug. op deze camping geweest. Op de camping vindt je vooral NL en F -gasten met een enkele D, Dk of B. Goede camping van mooie omvang. Door de ca. 100 plekken en ca. 30 huisjes/caravans kennen de mensen van het campingteam de gasten. Dit geeft een persoonlijk(er) contact en ben je meer dan een nummer zoals op de grote campings. Met name het team maakt deze camping bijzonder. Men is uiterst vriendelijk en behulpzaam. Ze geven je een oprecht "blij dat je er bent" gevoel. De plaatsen zijn over het algemeen goed. Grotere plekken voor campeerders met grote caravans, maar ook wat kleinere plekken voor tentjes. Over het algemeen hebben alle plekken voldoende schaduw. Er is een leuk zwembad en de Ardeche ligt aan een stroomversnelling, met ook een dieper deel waar je kunt zwemmen, op ca. 300/400 meter afstand. Het sanitair is goed en wordt voldoende schoon gemaakt. Over het algemeen is het ´s-avonds en ´s-nachts rustig. Er loopt een bewaker die de jongeren zoveel mogelijk naar parkeerplaats bij de toegangsweg of de Ardeche verwijst waar ze graag bij elkaar komen. Voor ons is deze camping een echte aanrader voor mensen die geen grootschalige camping met veel animatie zoeken.
Mening nr: 33900
Datum: 18-07-2007
Mevr. irma 
®  
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij komen net terug van een vakantie op camping la dique. We hebben het daar heerlijk gehad. Vriendelijke eigenaar die de voeten onder haar lijf vandaan loopt voor je. Schoon sanitair en het zag er prima uit. De rivier vonden wij een aanrader heerlijk met het mooie weer. Kortom de vakantie was heerlijk de natuur en de omgeving prachtig.
Mening nr: 33175
Datum: 06-06-2007
Mevr. petra 
april - juni 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Eind mei/begin juni zijn we hier een week geweest. We kenden de camping nog uit mei 2000 (nog met de vorige eigenaar) en okt 2001 (het eerste seizoen van de huidige eigenaren). Vriendelijke, behulpzame eigenares. Kaartjes en gidsjes voor wandelen, mountainbiken etc liggen ter inzage in het restaurant en zijn zelfs te leen. Zelfs eind mei was het winkeltje dagelijks open ('s morgens van 8:30-10:00 en eind van de middag nog een paar uur). Brood ter plekke te bestellen. Het was nog redelijk rustig, daardoor hadden we een riante staanplaats voor onze 3 tentjes. Ik kan me voorstellen dat je in de zomer meer hutje-mutje zit. Sanitair: gloednieuw en brandschoon. Temperatuur van het douchewater is zelf in te stellen, zeer prettig. Minder vond ik de enorm hoge toiletpotten. Dan geef ik toch de voorkeur aan het ouderwetse hurktoilet! Enerzijds is het jammer dat je vanaf de camping geen zicht hebt op de rivier; als je gaat varen is het toch wel heel mooi dat je midden in de natuur vaart, zonder zicht op campings. Overigens is dit gedeelte tussen de camping en het water het overstromingsgebied. Vlak voordat we er in oktober 2001 waren, had het water nog bijna tot aan het zwembad gestaan! Kortom: fijne camping in voor- en naseizoen. In het hoogseizoen vind ik de Ardèche te toeristisch.
Mening nr: 32808
Datum: 10-04-2007
Dhr. J.Gerits 
april - juni 2007

Algemene beoordeling

We - ikzelf en miin vrouw en drie dochtertjes - zijn net terug van een weekje La digue. Over de camping zelf kunnen we kort zijn, die is leuk. Vooral het sanitair - wat voor de meeste erg belangrijk is - is van zeer goede kwaliteit. Wat onze algemene indruk van de camping is, moeten we nuanceren. Blijkbaar is de camping rond deze tijd het Walhalla voor de Duitse sportievelingen. De camping was volledig volzet met ALLEMAAL Duitse fanatieke kajakkers, klimmers en fietsers op uitzondering van één Nederlands koppel - die achter de sanitaire blok stonden wegens plaatsgebrek- en een Zwitsers koppel - en wij dan Belgen-. Nu heb ik helemaal niets tegen deze mensen, hoor, maar een Gute Morgen krijgen ze jammer genoeg niet over hun lippen als je niet in hetzelfde land woont als hen. Wat heb ik onze joviale noorderburen toch gemist. Zoals al eerder vermeld , is het 's nachts niet altijd rustig op de camping. Maar dat had vooral te maken met de kajakclubs - vooral jeugd- uit Duitsland. De leiding van de camping is goed, je ziet ze regelmatig over de camping fietsen en zijn altijd even vriendelijk. Wat de streek betreft, is het ons toch wel tegen gevallen. De verwachtingen waren misschien wat te hoog gespannen, maar de Dordogne streek is zeker zo leuk. Verder kan je 's morgens lekker vers brood halen in het winkeltje. Je kan naar de Ardeche wandelen - 300 meter- En speciaal voor onze leuke noorderburen. Er is een ZEER GOEDKOOP supermarktje -NETTO, what s in a name -op ongeveer 3 kilometer van de camping. Conclusie: De camping was goed - onze timing niet - maar de Ardeche is niet aan ons besteed.