Sluiten

Camping Le Plan d'Eau Saint Charles in Damiatte

Camping Le Plan d'Eau Saint Charles

Camping Le Plan d'Eau Saint Charles ligt geïntegreerd in een landschapspark van 6 hectare in het hart van het platteland van de Tarn op 50 Km van Toulouse, 45 Km van Albi en 20 km van Castres.

De camping heeft een mooie lagune met waterglijbaan.

+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video
Top van de pagina

Foto's & Video's

Top van de pagina

Meningen over Camping Le Plan d'Eau Saint Charles

Camping Le Plan d'Eau Saint Charles
Laatste mening

Algemene beoordeling

rust, geen last van andere, fijn meer

onze plek was niet helemaal glad wat kuilen en bulten met regen hadden we daar wel last van

we hebben het prima naar ons zin gehad. We hebben de camping gekozen, omdat we daar vrienden in de buurt hebben. Als je iets wilt doen in de omgeving, moet je wel redelijk veel rijden, maar dat vonden wij niet erg. De kinderen hebben genoten ondanks het slechte weer. Een leuk vismeer en een leuk zwemmeer. Er is ook animatie, maar daar houden wij niet van. Service was goed. Gewoon een rustige camping, niet overvol en wel ruimte.
Mevr. leandraqkh - spijkenisse  09-01-2015
Plaats mening
Mening nr: 63173
Datum: 09-01-2015
Mevr. leandraqkh - spijkenisse 
®  
juli - augustus 2014
Gezin met tieners
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8| Hygiëne sanitair: 8| Ontvangst: 8| Faciliteiten: 8| Accomodatie/plaats: 7| Comfort: 8| Leiding van camping: 8| Omgeving: 7| Prijs/Kwaliteit: 8|

Algemene beoordeling

rust, geen last van andere, fijn meer

onze plek was niet helemaal glad wat kuilen en bulten met regen hadden we daar wel last van

we hebben het prima naar ons zin gehad. We hebben de camping gekozen, omdat we daar vrienden in de buurt hebben. Als je iets wilt doen in de omgeving, moet je wel redelijk veel rijden, maar dat vonden wij niet erg. De kinderen hebben genoten ondanks het slechte weer. Een leuk vismeer en een leuk zwemmeer. Er is ook animatie, maar daar houden wij niet van. Service was goed. Gewoon een rustige camping, niet overvol en wel ruimte.
Mening nr: 58364
Datum: 15-10-2012
Fam. rob de klerk 
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Zeer leuke nette camping, kan me niet voorstellen dat er mensen zijn, die er een andere mening over geven! Kom er al 23 jaar en met een reden! Omdat het er tip-top uitziet! De laatste 3 jaar komen wij er met onze kinderen, die zich er super vermaken. Enige minpuntje(s), zoals er meerdere mensen zeggen, dat het sanitair niet altijd even schoon is, kan ik inkomen, maar dat is de oorzaak van de andere campinggasten. Als deze kinderen, maar ook volwassenen de boel vuil en smerig achterlaten. Ja, daar is natuurlijk niemand tegen op gewassen, ook al maken ze het sanitair 3x keer per dag schoon. Kortom een leuke familie camping! Een aanrader!
Mening nr: 50904
Datum: 13-08-2010
Fam. Claudia 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij hebben een hele leuke tijd op deze camping gehad. We kwamen hier halverwege juli op de bonnefooi aan en mochten uit 2 plaatsen kiezen. Wel moesten we vooraf betalen voor de tijd die we wilden blijven. Dit hebben we opgelost door 3 dagen te betalen en de rest achteraf. We hadden een ruime plek aan het meer. We begrijpen de vorige mening dan ook niet over de staplaatsen. Je betaalde wel iets meer voor een grotere staplek aan het meer. Er werd meteen vermeld dat waterschoenen niet mochten en ook geen juwelen ivm de springkussens. Waterschoenen waren ook niet echt nodig. In de 9 dagen die wij er gestaan hebben, heb ik niet 1 keer een opmerking of fluitsignaal gehoord van een badmeester. Wij vonden het eigenlijk lekker relaxed. De kinderen vonden het meer geweldig en zaten er dan ook van 's morgens tot 's avonds in. Wat het sanitair betreft, in het hoofdgebouw waren er 2 zitwc's en verderop in het kleine gebouw waren er ook nog 2. Dit was voldoende toen wij er waren, we hebben nooit moeten wachten en het sanitair ook altijd schoon aangetroffen.
Mening nr: 50597
Datum: 08-08-2010
Fam. fam vorstenbosch 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Nooit meer!!!!!!!!! Op de site en folder is het een mooie camping! Maar in werkelijkheid klopt er niks van. maar 1 gewone wc en verder hang wc's. Het toilet gebouw werd maar 1keer per dag schoongemaakt! Wij hadden 2.5 week geboekt maar zijn na 1.5 week vertrokken en komen er nooit meer!!!!!Op de grotere plaatsen daar zetten ze kleine tentjes neer of de fransen met caravan's. En op de kleinere plaatsen daar zetten ze hollanders neer met caravan's of vouwwagen's!!! En bij het zwemmeertje daar mag helemaal niets daar staat de eigenaar de hele dag op een fluitje te blazen over dingen die niet mogen. Je mag nog niet eens met waterschonen het meertje in ondanks de stenen. De dichtsbijzijnde behoorlike supermarkt is 20 km verder. Dus medekampeerders als je wil kramperen in plaats van kamperen ja dan kan je gerust boeken. verder kan je er beter weg blijven!!!!!!!!!
Mening nr: 48666
Datum: 09-01-2010
Fam. A. Vermeulen 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Na ons verblijf in 2005 wilden onze zoons, inmiddels 15 en 13 jaar, heel graag terug naar deze camping. Deze keer hebben we er 1 week gestaan. We werden enthousiast ontvangen door de campingeigenaren Pierre, Roselyne en hun zoon Johann. De aangekondigde renovatie van het sanitairgebouw was v.w.b. de douches en wastafels afgerond en prima in orde. De douches gaven een flinke straal warm water al moest je daar soms wel even op wachten. De gedateerde toiletten en (af-)wasbakken waren helaas nog niet aangepast maar zouden voor het seizoen in 2010 vernieuwd moeten zijn. Het sanitairgebouw werd goed schoongemaakt. Onze zoons hebben zich prima vermaakt in het zwemmeertje en bij de tafeltennistafels die 's avonds ook verlicht waren. Er was een zeer goede sfeer op de camping. Nederlandse en Franse jongeren trokken samen op maar ook wij hadden snel en leuk contact met andere ouders. Met de andere Nederlandse families hebben we ons verbaasd over de negatieve meningen van m.n. aug. 2008 op deze site. Het klopt dat men streng toeziet op naleving van de regels bij het zwemmeertje. Wij vonden dit juist helemaal geen probleem. De waterattrakties konden hierdoor door zowel groot als klein veilig en in gelijke mate worden gebruikt en kwaliteit van het zwemwater bleef prima. .Wij hebben het weer prima naar ons zin gehad.
Mening nr: 43721
Datum: 02-01-2009
Fam. A. Vermeulen 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

In 2005 hebben we een zeer fijn verblijf gehad op deze camping. Ofschoon we nooit eerder met ons gezin 2x op dezelfde camping zijn geweest wilden wij, en zeker onze kinderen, komende vakantie (2009) nog eens terug naar deze camping. Ik was echter erg geschrokken van de meest recente meningen op www.camping-frankrijk.nl over de slechte staat van het sanitair en warmwatervoorzieningen en heb hierom bij de campingeigenaar navraag gedaan. Zij vertelden mij met trots dat het sanitairgebouw inmiddels volledig is gerenoveerd en er is mij verzekerd dat de warmwatervoorziening nu prima in orde is. De waardering met een 7 in 2005 zal hierdoor naar boven moeten worden bijgesteld. Daarnaast is er een nieuwe attractie aangeschaft voor op het zwemmeertje. In de zomer van 2009 zien ze ons in ieder geval weer terug. Ik ga er vanuit met deze actuele informatie potentiële bezoekers van deze camping van dienst te zijn geweest.
Mening nr: 41749
Datum: 14-08-2008
Fam. Hilberts 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 4|

Algemene beoordeling

Ook wij stonden aan het zwemmeer op deze camping gedurende 3 weken. We waren erg blij dat we met een andere familie waren, anders waren we zeker eerder vertrokken. Het zwemmeer was idd erg mooi maar de regels waren wel erg streng. Geen waterschoenen, maar ook geen armbanden of horloges om wanneer je op de glijbaan wilde. Om maar niet te spreken van de idiote regels en het geschreeuw van de campingbaas wanneer de regels werden overtreden op het speelkussen in het water. Maximaal 4 personen en niet te lang op de trampoline. Op een ochtend waren er maar 4 kinderen in het hele bad, maar ze moesten wel van de trampoline af en mochten er niet op zitten om even te kletsen. Van 10.00 uur 's ochtends tot 19.00 uur 's avonds stond er iemand op wacht. Soms verdekt opgesteld tussen de bosjes boven bij de glijbaan. Ik heb zelfs bij aankomst moeten tekenen dat ik de regels had gehoord en dat ik ze (mijn 2 zonen dus) zou naleven. Zielig gedrag. De visvijver leek op het plaatje erg leuk, maar er zwommen hele scholen kleine visjes (catfish) die de hengelaars dus iedere keer aan de lijn kregen. Er werd ook namens de campingeigenaar gevraagd om deze visjes dood te maken omdat ze de rest van het leven in het water aantasten. Op onze vraag waarom hij zelf niet eens met een bootje het meer op ging om ze te vangen, was het antwoord dat ze het te druk hadden. Ook het sanitair was niet goed. Ik las in één van de vorige meningen dat dit goed werd schoongemaakt. Het werd idd 3x per dag schoongemaakt. Maar dit gebeurde enkel en alleen even met een tuinslang met water. Ik heb in de 3 weken niet 1 keer een schoonmaakmiddel gezien of geroken. De heren hebben drie weken lang in het urinoir mogen richten op een stukje kauwgom. De douches waren ijskoud. Nadat we hier over hadden geklaagd kregen we het standaard antwoord. Meneer had nog niet eerder klachten gehad en het kwam alleen maar omdat we te laat douchten. We hebben daarop alle uren van de dag de douches geprobeerd, maar ze zijn nooit warm geweest, evenals het afwaswater. Het positieve was dat het mooie schaduwrijke plaatsen waren en dat er iedere avond iets werd georganiseerd. Maar zeker geen camping om weer naar toe te gaan.
Mening nr: 41730
Datum: 14-08-2008
Fam. hijdra 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Waardeloze camping. Wij hebben hier een aantal dagen gestaan op een plekje aan het zwemmeertje. Jammer genoeg zie je niet op de foto's op de website, dat er een (druk) pad en een hek tussen zat. Het meertje is absoluut leuk voor de kinderen, maar het gedrag van de camping-eigenaren, die als politieagenten lopen te schreeuwen tegen de kinderen, maakt het wel heel ongezellig. Zelfs in dit natuurlijke meertje heb je Frans gezeur over zwembroeken, waterschoenen enz. Elke avond hing er een rioolucht bij het meertje. Erg smerig als je nog moet eten. De toiletten waren niet altijd even schoon en onvoldoende voor de camping. De hurktoiletten overheersen nog en voor een normaal toilet stond je af en toe in de rij. Koud water in de douches enz...Verder was de camping erg rumoerig en tot midden in de nacht soms herrie van een bandje wat bij de receptie speelde. Wat het vissen betreft sluit ik mij aan bij de vorige schrijvers. Ook dit viel tegen. Na 4 dagen wilden wij weg, terwijl we een week gereserveerd hadden. Gezeur over de betaling en we werden vanaf dat moment met de nek aangekeken door eigenaar en zijn familie. Wij hebben onze vakantie vervolgd op een geweldige camping in Cordes sur Ciel (camp Redon) Kortom, deze camping is absoluut geen aanrader!!
Mening nr: 41666
Datum: 13-08-2008
Fam. S.Reitsma 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Wij vonden deze camping enorm tegenvallen. Wij hadden al in januari geboekt voor 3 weken. Bij aankomst hadden we direct al iets van, hier blijven we geen 3 weken. De plaats zat vol in de schaduw door de slecht onderhouden bomen en beplanting. De toiletten waren ronduit smerig, het haar lag in dikke proppen in de hoeken op de grond. Het water om te douchen of om af te wassen was koud tot hooguit lauw. Het schoonmaken beperkte zich tot een blauw gloortabletje in de toiletten. De hurk toiletten daar wil ik het niet eens over hebben.Zo smerig. Verder was er iedere avond herrie en rumoer, wij stonden op plek 80, dicht bij de receptie. Het gedrag van de opzichter bij het zwembad is ronduit associaal te noemen, je kon hem over de hele camping horen. Het vissen in het smerige meer was niet mogelijk vanwegen de catfish. Dit terwijl men had verzekerd aan ons dat hier leuke karpertjes gevangen konden worden. (dit moest dan wel binnen een half uur vanwegen de catfish en vanwegen de Franse vissers die hun lijnen brutaal over onze lijnen gooiden) Na een week hadden we er genoeg van en probeerden te vertrekken, echter op dat moment sprak men alleen nog maar heel snel frans en verstonden ze spontaan geen engels meer. Gelukkig kwamen er op de maandag ochtend mensen die aan het water wilden staan dus konden wij vertrekken. Gelukkig. Ik zal deze smerige camping met onfatsoenlijke beheerders echt iedereen afraden. Het is ook geen wonder dat de camping sinds 2006 geen A.N.W.B.sticker meer heeft ontvangen.
Mening nr: 41368
Datum: 10-08-2008
Fam. H. den Dekker 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Ons is het verblijf op de camping tegengevallen. Het begon op de avond van aankomst. We waren net geïnstalleerd toen de disco begon om een uur of 10 's avonds. We stonden in de buurt van de bar en konden elkaar nauwelijks nog verstaan! Dit gebeurde zeker 2 maal per week en duurde tot middernacht. De kinderen konden er niet van slapen. Wij zijn ten tijde van de disco over de camping gelopen en de herrie was elders wel minder. Daar moet je dus wel van houden en rekening mee houden als je hier naartoe wilt. We zijn er iets meer dan een week gebleven,terwijl we voor 2 weken geboekt hadden, omdat we het overdag over het algemeen wel naar ons zin hadden. De kinderen vonden het zwemmeer heerlijk. Hoewel het jammer was dat je niet echt een poosje op de trampoline mocht springen. Daar werd streng op toegezien. Op de trampoline klimmen, een keer springen en het water weer in, dat was de bedoeling. De glijbanen waren fantastisch. Het gebruik van waterschoenen op de glijbaan was niet toegestaan, terwijl het ernaar toe lopen pijnlijk was op het fijne grind. Het vismeer viel tegen. Het water was vies en stonk soms (we stonden aan het meer). Onze zoon haalde voornamelijk meervallen uit het water, de lol was daar snel vanaf. Het santair vonden wij erg matig: verhoudingsgewijs weinig toiletten, zeker niet hygiënisch. Het water voor zowel douche als afwassen was nauwlijks lauw te noemen. Einde van de middag wilde het nog wel eens lukken om lauw te douchen, maar daarna was het voornamelijk koud. Wij vonden de ontvangst en de sfeer voldoende, maar kon beter.
Mening nr: 40881
Datum: 04-08-2008
Dhr. Rik Valcke 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Voor ons was het verblijf op deze camping wat minder goed uitgevallen. Onze standplek was nogal krap, er was maar juist plaats genoeg. De zwemvijver was leuk en de glijbanen ook, het grote nadeel was de kiezel op het strand en naar de glijbanen toe. Dit deed redelijk veel pijn aan de voeten. Het dragen van waterpantoffeltjes of ander schoeisel was niet verboden, maar men mocht er niet mee op de glijbanen. De toiletten waren dagelijks tweemaal gepoetst, maar als je in de hoeken keek waren ze wel redelijk vies. Er werd er snel doorgegaan bij het poetsen. Het sanitair was ook niet echt goed. Vooral de douches. Deze sproeiden hard op de huid en het water was meestal koud tot hooguit lauw. Ik heb nooit echt warm water gehad. Wat het vissen betreft; wie voor de karper gaat zal zwaar ontgoocheld zijn zoals ikzelf. Ik ving meestal kleine katvisjes van ongeveer 20 cm, zelfs op boilies. Als er dan al eens een karper beet waren dit vissen van maximum 5 kg. Andere karpervissers heb ik ook geen grotere vissen zien vangen. De katvissen zijn daar een ware plaag. Je kunt er zelfs bijna geen voorntje meer vangen. De eigenares had nochtans in een mail geschreven dat er karpers tot 12 kg in de vijver zwemmen. Keep dreaming!! Er waren ook nergens foto’s te zien van grote karpers in het onthaal of de bar wat al wijst op de afwezigheid van grote karpers. De vijver is ook heel ondiep. Bijna overal 90 cm. Er zijn 2 plaatsen waar het 1.20 meter is en elders tot 1.50m. En dan vertelden sommige Franse toeristen dat het water hoog stond dit jaar. Het staat gewoonlijk nog een 50 cm lager. De eigenaren waren ook zeer zakelijk. We vroegen om na een week te vertrekken, maar we zouden het volle bedrag van onze periode (twee weken) moeten betalen omdat we een (huur)contract hadden ondertekend. Ze waren niet tot onderhandelen en toegevingen bereid en bleven bij hun standpunt. De vriendelijkheid was plotseling ver te zoeken. Duidt dit op het slecht draaien van hun camping??? We zijn dan uiteindelijk toch na 10 dagen vertrokken waar we zeker geen spijt van hebben gehad. Je bent gewaarschuwd vooraleer je bij hen iets ondertekend. Dit is de eerste keer dat we dit tegenkomen. Op andere campings in het verleden werd daar nooit een probleem over gemaakt. Ons zien ze daar in ieder geval nooit meer terug. Verder is het daar wel een mooie streek met redelijk veel te bezoeken en in Graulet kun je alles verkrijgen in verschillende supermarkten. Albi is zeker ook de moeite om te bezoeken.
Mening nr: 40296
Datum: 28-07-2008
Dhr. hans.v.leeuwen 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Een prima camping met een heerlijk zwemmeer wat ook bij grote hitte lekker koel was. Leuke kleinschalige animatie [tafeltennis en jeu de boules competitie] In het erbij gelegen meer gelegen meer was het leuk vissen op karpers gewoon met een broodkorst drijvend op het water. Enige minpuntje was de temperatuur van het warme water met douchen,dat mag echt wel wat warmer. Als je van kleine rustige [maar wel levendige] campings houdt is deze camping beslist een aanrader.
Mening nr: 40219
Datum: 27-07-2008
Dhr. Rob van Kooten 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Een mooie camping met ruime plaatsen met voldoende schaduw. Buitengewoon vriendelijke campingeigenaren en een mooi zwemmeertje met glijbanen en trampoline. Prettige en sfeervolle camping, mede door de kleinschaligheid. Prima sanitair dat goed schoon gehouden werd, de douches waren echter niet altijd even warm. Een prima plek om de omgeving goed te bekijken; veel te doen op een klein uurtje rijden. Tevens een goede camping voor een vakantie met (jonge) kinderen. Als dit nog niet voldoende is; de camping is zeer betaalbaar!
Mening nr: 35681
Datum: 11-08-2007
Dhr. Rob Kolman 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Een erg leuke camping. De eigenaren zijn zeer gastvrij en zeer flexibel. Een camping met veel verhuurmogelijkheden. Voor gezinnen met kinderen een prima camping met een leuk zwemmeertje met gras en kiezelstrand. Een trampoline in het water met een tweetal glijbanen. Tevens een mooi vismeer aan de camping waar je volop kunt vissen. Je hebt keuze tussen volop schaduwplekken en/of zonplekken. De kampeerplekken zijn groot met voldoende afscheiding. Het sanitair is er schoon en werd meerdere malen per dag schoongemaakt. Je kunt uit eten op de camping maar de kaart is beperkt. Voldoende activiteiten op de camping al met al een zeer prettig verblijf gehad de afgelopen 3 weken. Wij komen hier zeker nog eens terug.
Mening nr: 35182
Datum: 06-08-2007
Dhr. Hermen Visser 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Hele leuke camping voor de kinderen. Disco, tafeltennis, biljart, flipperkasten en wekelijks een jeu de bouleswedstrijd. Het zwemgedeelte was groot met een eigen kiezelstrand met een deel gras. De glijbanen en de trampoline zorgden verder voor voldoende vermaak. Voor fietsliefhebbers ook een prima omgeving. Lijkt een beetje op Limburg met uitschieters van beklimmingen van 5 tot 6 km lengte. Op een uurtje fietsen colletjes tot 900 meter. De muscat aan de bar was prima en is uitgebreid uitgetest. Sanitair werd dagelijks meerdere malen schoongemaakt. Wij konden van de toiletgebouwtjes gebruik maken en deze voldeden prima. De huurtenten waren zo goed als nieuw en prima uitgerust. Prima bedden met lattenbodems. De eigenaren van de camping waren zeer gastvrij. Kortom: wij waren zeer tevreden over deze 3 weken vakantie.
Mening nr: 33961
Datum: 20-07-2007
Dhr. Vanneste 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

We zijn er 2,5 weken geweest en vonden het een aangename camping. Het sanitaire blok is nogal eenvoudig, het warm water is maar lauw en het wordt gesloten van middernacht tot 8 u 's morgens. Verder vond ik de zwemvijver mooi maar soms wat vies door de algen en de insecten. De eiegnaar en de zoon zijn zeer streng als het over de trampoline gaat, want van odra iemand aansalten maakt om op de trampoline te rusten, wordt hij ervan gejaagd. De zoon van de eigenaars spreekt redelijk engels dus is dat zeker een voordeel. Ruime en schaduwrijke plaatsen. Aangenaam animatieprogramma voor elk wat wils. Een aanrader! In de directe omgeving niet zoveel te doen maar op 1 uur afstand met de wagen veel te doen.
Mening nr: 20942
Datum: 06-08-2005
Dhr. A. Vermeulen 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Hele leuke camping met gescheiden zwem- en vismeertje. Zwemmeertje is voorzien van grote glijbanen, watertrampoline en soort van grote banaanvormige waterwip waar je met 4 personen op kan. Voor kinderen tot ca. 14 jaar geweldig! Relatief veel verhuurlocaties (mobil home, trenten, vakantiehuisjes) t.o.v. van vrije kampeerplekken. Bij kampeerplekken keuze uit volledig schaduw, half schaduw en zonnige plekken. De meeste plekken zijn ruim genoeg. Bijzonder aardige en campingeigenaren Pierre en Rosalyne die in het hoogseizoen met hun zoon en dochter de camping runnen. Pierre en Rosalyne spreken nagenoeg uitsluitend Frans. Wij hebben ervaren dat men uitermate flexibel is ingesteld. Zeer aimabele sfeer op de camping. Er wordt wekelijks een gezamenlijke maaltijd georganiseerd. Tevens is er wekelijks een muziekavond. Sanitair wordt goed schoongemaakt. Tijdens ons verblijf slechts 2 gewone toiletten in gebruiknaast voldoende hurktoiletten. Douches en wastafels voldoende: Wij hebben tijdens ons verblijf van 3 weken nooit op een douche hoeven wachten. Deze zijn netjes en gratis. Het centraal voorgeregelde warme water is niet superwarm. Wij hebben zeer weinig Nederlanders op de camping aangetroffen. Zo'n 85% was Frans. Directe omgeving niet toeristisch maar in cirkel van 15-25 km van alles te zien en te doen.
Mening nr: 3463
Datum: 23-02-2003
Mevr. Mw Bavelaar 

Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

geweldige camping met ontzettende aardige mensen en heerlijk rustig in het voorseizoen. En absolute aanrader!!!!!!! Wij waren hier de laatste 2 weken van juni.

    Campingtips in de buurt