Sluiten

Camping Municipal La Selune in Ducey

Camping Municipal La Selune

Camping Municipal La Selune ligt in het plaatsje Ducey, departement Manch, vlakbij de winkels en het centrum van Ducey.

Camping Municipal La Selune ★★
Rue de Boishue
50220 - Ducey
Frankrijk
Departement: Manche
Tel: +33 233484649 / +33 233602153
Afstand vanaf Utrecht: 751 km,
waarvan 727 km snelweg.
GPS coördinaten: 48.61671 / -1.29394
(48° 37' 0.2'' N    1° 17' 38.2'' W)
Aantal plaatsen: 36  / Hoogte: 20 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Wifi beschikbaar Municipal camping Huisdieren toegestaan
True
BBQ toegestaan
Camping Municipal La Selune
Laatste mening

Algemene beoordeling

grote plaatsen

vies.

het sanitair is echt vies, de beheerder probeerde het echt schoon te houden maar dit lukt niet echt. ook omdat er een jongerenkamp was denk ik. Het sanitair is oud.
Fam. Croezen - BARNEVELD  25-08-2014
Plaats mening
Mening nr: 62606
Datum: 25-08-2014
Fam. Croezen - BARNEVELD 
®  
juli - augustus 2014
(Echt)paar
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 5| Hygiëne sanitair: 4| Ontvangst: 10| Faciliteiten: 8| Accomodatie/plaats: 7| Comfort: 6| Leiding van camping: 10| Omgeving: 10| Prijs/Kwaliteit: 6|

Algemene beoordeling

grote plaatsen

vies.

het sanitair is echt vies, de beheerder probeerde het echt schoon te houden maar dit lukt niet echt. ook omdat er een jongerenkamp was denk ik. Het sanitair is oud.
Mening nr: 56750
Datum: 20-07-2012
Dhr. P. Meeuws 
april - juni 2012
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij kwamen hier onbedoeld terecht na autopech en moesten vanwege de reparatie 4 dagen blijven. Dat bleek geen probleem. Het betreft een gunstig gelegen, rustige camping. De grote percelen hebben veel privacy, omdat ze door hoge heggen gescheiden zijn. Er zijn nu inderdaad eurostekkers. De vriendelijke beheerder is 's morgens en 's avonds aanwezig, waardoor je nog vrij laat kunt aankomen. Kinderen zullen mogelijk een speeltuin of speelveld missen. Sanitair (deels op het kampeerterrein en deels onder de tribunes van het naastgelegen voetbalveld) is netjes. Prijs/kwaliteitverhouding vinden wij uitermate gunstig (ongeveer 10,- p/d). Ducey is een aardig stadje, waar alle nodige voorzieningen aanwezig zijn. Vanaf de camping is het centrum te voet in een paar minuten bereikt. Omgeving is prachtig, mooi om te fietsen.
Mening nr: 52464
Datum: 28-11-2010
Fam. De Jansens 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Nette camping, relaxed. Goede privacy dankzij de omhegde plaatsen. Dit heeft wel een paar duidelijke nadelen. Als je een plek in de zon hebt, wordt het er bloedheet. Verder is de afscherming ook meteen een blokkade voor contact met je buren, waardoor je je wel erg alleen gaat voelen, temeer omdat er geen enkele gemeenschappelijke ruimte is, noch activiteiten die er worden georganiseerd. Voor een paar dagen is het er goed te doen, prachtig dorpje, redelijk dichtbij Mt St-michel. camping is prima, sanitair is perfect. Aanrader voor rust!
Mening nr: 50023
Datum: 29-07-2010
Fam. Miep Kniep 
®  
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Rustige camping. Elke plek heeft veel privacy door de hoge heggen. Inmiddels is de camping voorzien van eurostekkers. De beheerder is aanwezig tot 22.00 uur, waardoor je nog vrij laat kunt aankomen. Helaas heeft de camping geen speeltuin of speelveld. Sanitair netjes. Reserveren (op plaatsnummer) is mogelijk via de gemeente, maar niet noodzakelijk. In hoogseizoen waren er nog voldoende vrije plekken. Ducey is een leuk plaatsje. Vanaf de camping wandel je in een paar minuutjes naar het centrum. Leuk om te doen: 's avonds naar le Mont St. Michel. Geen parkeergelden en drukte meer, maar wel prachtige verlichting en sfeer. In juli en augustus zijn er mogelijkheden om de abdij "by night" te bezoeken.
Mening nr: 47495
Datum: 26-08-2009
Dhr. obelix 
®  
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

2 Dagen in augustus op de terugweg er gestaan. Redelijke plaatsen met heggen omzoomt. Af en toe een boomwortel. Geen Eurostekkers ( ging goed met het verloop). Net buiten het dorp bij het stade. Daar ook douchen etc. Geen munten of id. Heerlijke douches. Gaat morgens om half 8 open. Bakker morgens. Leuk dorpje met vlakbij riviertje. Prima uitvalsbasis voor oa Mn St Michel. Toiletten worden twee keer per dag schoongemaakt ( die op de camping zelf). Ruiken echter niet echt fris. Vriendelijke ontvangst. Gewoon gaan staan en s avond kun je je inschrijven als de gardienne er si. Kosten met elektra nog geen 10 e voor deze municpal. Even buiten het dorp aan de andere kan een redelijke grote super met benzine ( onbemand)
Mening nr: 42252
Datum: 20-08-2008
Fam. herman vandersteene 
®  
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Hebben zojuist 17 dagen verbleven op La Selune! Hadden geluk met weer want slechts twee keer ('s nachts) regen! Zeer rustige camping op wandelafstand van dorpskern (slagers, bakkers, kranten, kleine supermarkt...) Prachtige wandelingen langs Selune en door bos en fietsen tot Mont St Michel langs de voies vertes! Op dinsdag markt met lekkere vis en schaaldieren, groenten, wijn, brood, .....Op de camping zeer verzorgd sanitair. Hartelijk onthaal in Toerisme bureau. Met de auto; Fougères, Vitré, St Malo, Cancale, Avranches, Mortain, .... Geen kinderspeeltuigen.... Maar je bent met de wagen in een 20 minuutjes aan zee. Een aanrader voor 'rustzoekers' of goed als passagecamping. Wij betaalden voor twee volwassenen €9,04 (elektriciteit 6amp inbegrepen!)
Mening nr: 28887
Datum: 09-08-2006
Dhr. v.poeijer 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Goede camping met modern, goed en schoon sanitair, ruime standplaatsen, zeer vriendelijke eigenaar. De camping is goed te bereiken vanaf de snelweg en ligt in het plaatsje Ducey, waarin je vanaf de camping te voet boodschappen kunt doen. Wij betaalden voor caravan, 3 personen en 1 hond ongeveer 19 euro. Echt een aanrader!

Campingtips in de buurt