Sluiten

Capfun Vakantiepark Le Grand Large in Fouesnant

Capfun Vakantiepark Le Grand Large

Capfun-Le Grand Large is een vakantiepark met alleen verhuurmogelijkheden

Vakantiepark Capfun-Le Grand Large ligt op het uiterste puntje van de landtong van Mousterlin in het hart van de Finistère.

Op slechts 50 meter van het strand! Fouesnant, Beg Meil, Cap Coz, Mousterlin en de archipel van Glénan zijn goed voor zo'n 100 km aan wandelpaden, 17 km aan witte zandstranden en vele natuurreservaten.

Le Grand Large is een echt paradijs voor liefhebbers van zwemmen, vissen, watersport en de natuur. Verken te voet of met de fiets het beschermde moerasgebied van Mousterlin en maak kennis met een opmerkelijke flora en fauna.

Capfun Vakantiepark Le Grand Large ★★★★
48, route du Grand large Pointe de Mousterlin
29170 - Fouesnant
Frankrijk
Departement: Finistère
Tel: +33 298560406
Afstand vanaf Utrecht: 1024 km,
waarvan 983 km snelweg.
GPS coördinaten: 47.84790 / -4.03799
(47° 50' 52.4'' N    4° 2' 16.8'' W)
Aantal plaatsen: 274  / Hoogte: 4 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Wifi beschikbaar Waterpark Waterglijbaan Waterspeeltuin Overdektzwembad Verwarmd zwembad Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan
True
Verhuur van accommodatie Huisdieren in verhuuraccommodatie toegestaan BBQ toegestaan
Capfun Vakantiepark Le Grand Large
Laatste mening

Algemene beoordeling

Onze mening over de camping is heel positief. Wij hebben hier gestaan van 12 juli tot en met 26 juli 2008. Het is een hele mooie camping, de stacaravan was mooi en schoon. Alles was aanwezig. Goed zwembad, de tweede week was ook het verwarmde zwembad geopend. Het restaurant boven de camping is goed. Bij de supermarkt kan je lekkere broodjes halen. Voor herhaling vatbaar, alleen het weer mocht iets beter zijn. Met vriendelijke groet, Familie de Wilde
Fam. familie de Wilde  14-08-2008
Plaats mening
Mening nr: 41742
Datum: 14-08-2008
Fam. familie de Wilde 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Onze mening over de camping is heel positief. Wij hebben hier gestaan van 12 juli tot en met 26 juli 2008. Het is een hele mooie camping, de stacaravan was mooi en schoon. Alles was aanwezig. Goed zwembad, de tweede week was ook het verwarmde zwembad geopend. Het restaurant boven de camping is goed. Bij de supermarkt kan je lekkere broodjes halen. Voor herhaling vatbaar, alleen het weer mocht iets beter zijn. Met vriendelijke groet, Familie de Wilde
Mening nr: 34299
Datum: 26-07-2007
Fam. Robbe 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Op dit moment staan wij op deze camping. Momenteel wordt noodzakelijk onderhoud aan de camping verricht. 's Morgens vanaf 8.00 uur motorzaag! Eén enkel kraantje koud water op de camping. Nergens afvoerputjes. Denk aan zeer lange stroomkabel! Het toiletgebouw wordt ronduit slecht schoongehouden. De kwaliteit van sanitair is matig. Verlichting rond toiletgebouw moet beter. Hoe vreemd ook, de camping heeft GEEN terras. Zwembad en voorzieningen redelijk veroudert en zeer matig. Er wordt weinig georganiseerd voor kinderen. De prijs-kwaliteit verhouding scoort beslist onder de maat: kortom veel te duur. De camping blijkt een week geleden te zijn verkocht en dus niet meer van Yelloh keten. Waarschijnlijk komt de kwaliteit niet overeen met de doelstelling van Yelloh. Ondanks een redelijk verblijf, was onze verwachting hoger, dus komen we hier beslist NIET terug, net als de meeste andere gasten.
Mening nr: 27526
Datum: 24-07-2006
Mevr. Jacqueline Haak 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Op zich een rustige camping (01-07 t/m 15-07) maar qua animatie voor pubers de 4 sterren niet waard. Geen discoavonden gezien (behalve voor 4-jarigen) met excuus WK-voetbal. prima zwembad en strand dichtbij, stank soms veroorzaakt door afwatering van nabijgelegen moeras, plenty stranden in de buurt die zeker de moeite waard zijn. Personeel vriendelijk, ligt ook aan je eigen houding!! Dochter van 14 heeft zich na ff inburgeren toch prima vermaakt terwijl we vroeg in seizoen waren. Reisgids belooft meer voor pubers als dat er daadwerkelijk is. Vermaken zich s' avonds met voetballen pingpongen en rondhangen, geen activiteiten in de buurt. Wel prima gegeten en prima huurtent op muffe slaaptent na. Boeken lenen voor niks, dagelijks vers broodje overige boodschappen NIET KOPEN (2 euro voor pak jus) tennis gratis enz.
Mening nr: 18321
Datum: 10-05-2005
Mevr. fam van der burgh 
april - juni 2005
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Wij willen ons hierbij aansluiten bij de mening van de fam groeneveld, wij waren dezelfde periode daar en hebben het zelfde geconstateerd daar bij willen wij het volgende nog kwijt. De camping is absoluut geen 4 sterren waard, ook wij kwamen verschillende dingen tegen die niet aanwezig waren zoals kurkentrekker, glaswerk, vuile koelkast, vuile caravan, en wel commetaar leveren als je vraagt of je wat vroeger kan vertrekken wij hadden ons aangemeld om tevertekken om negen uur, om tien over negen moesten we ze zelf gaan halen bij de receptie en toen werd er gezegd rustig aan tenslotte gingen ze eerst ook nog even landgenoten van hun eerst helpen. Dit vonden wij een slechte service en wij zullen ook niet meer terug komen op deze camping. Wel naar bretange, wat een mooi stukje frankrijk is, maar dan zoeken we wel een andere camping op. Met vriendelijke groeten.
Mening nr: 18316
Datum: 10-05-2005
Dhr. B Groeneveld 
april - juni 2005
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Toen wij deze camping bezochten 30-4 tot en met 7-5, was deze duidelijk nog niet voorbereid op gasten. De caravan die wij gehuurd hadden was niet schoon, het houten keuken gereedschap zat onder de schimmel, het bestek bevatte nog etens resten van de vorige huurders. Een inventarislijst ontbrak zodat kontrole bij aankomst niet mogelijk was en je de tweede dag tot de conclusie komt dat er wel erg weinig bordjes en glazen zijn, en dat de kurkentrekker om je fles wijn open te maken ontbreekt. Wel werd er overdag vol op gewerkt om alles op de camping in gereedheid te brengen voor het nieuwe seizoen, verdelen van tuin tafels en stoelen schoonmaken van caravans, hetgeen wel een rommelig geheel was op de camping. Over het stinken van het strand heb ik niets toe te voegen, alleen dat het ook nog eens vol zeewier ligt en absolut niet uitnodigd om te gaan zonnen laat staan zwemmen. Van nachtbewaking heb ik niets gemerkt. Verder is Bretagne een schitterend stukje Frankrijk dat het ontdekken beslist waard is, maar niet vanuit deze camping.
Mening nr: 16807
Datum: 26-12-2004
Dhr. Paul van Houten 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

In juli 2004 zijn wij naar deze camping geweest. Erg moeten wennen aan de stacaravan die zeer onaangenaam rook toen wij naar binnen stapten. Het aangrenzende strand stelt niets voor. Ook worden er caravans verhuurd aan groepen jongeren. Het gevolg was dat wij s'nachts een aantal keren werden gestoord. De bewaking stelde niets voor. Zodra die naar bed was had je de poppen aan het dansen. Ik heb zelfs s'nachts dubieuze figuren aan de deuren van een caravan zien morrelen. Geen camping waar wij naar terug zullen gaan.
Mening nr: 13090
Datum: 06-08-2004
Mevr. Jossie 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Camping ligt gelijk bij strand, zee koud! Strand stinkt af en toe als Wadden, geen faciliteiten als bedjes en zo en niet altijd schoon. Camping is niet zo groot, zwembad te klein (hoogseizoen) en sportveldje van beton. Tafeltennis goed. Zwembadglijbanen leuk. Klimaat = hollands. Winkeltje heeft hoognodige (wel ned. krant + broodjes), bioscoopje = leuk, restaurant = klein en beperkt.
Mening nr: 4545
Datum: 26-06-2003
Mevr. mevrouw de wit 
april - juni 2003
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Deze camping vond ik erg fijn, het strand was erg schoon en het was vrij rustig!!! Er was veel te doen en er waren veel nederlanders om me kinderen te vermaken!! ik ga er nu elk jaar heen het is een echte aanrader!!! Het is er zo mooi vooral het uizicht!!!!!!!
Mening nr: 3399
Datum: 14-02-2003
Dhr. Geert 
juli - augustus 2002
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Hallo....ik ben een jongen van 15 jaar en ik wilde even zeggen dat we op deze camping een hele fijne tijd hebben gehad...Even voor alle voetballers onder ons: er is echt een perfect voetbalveldje!!! ookal zijn er ook een paar nadelen aan..nl.: als de bal over de boarding gaat komt hij of op het zwembad of tegen een tent, maar dat kwam niet zo vaak voor, duz dat was wel mooi. Je zat tegen de zee aan maar de zee bij de camping was best smerig en het strand ook en het stonk met vlagen heel erg. Op de camping was een bios waar ze regelmatig films draaide ( ook nederlands ondertiteld) Het sanitair was goed en netjes, dus daar zekrz geen klachten over. In het begin van onze vakantie waren er vooral veel britten maar in de loop van de weken kwamen er steeds meer NLers en dat was heel erg gezellig. Er is trouwens geen NL krant te koop dat vond ik wel irri omdat ik zo het sportnieuws niet goed kon volgen, maarrrr gelukkig had ik mn wereldradio bij me :-) Verder op was trouwens wel een mooi strandje hoor!!! van de omgebving heb ik niet zo veel gezien omdat ons pap + mam vaak alleen weg gingen en wij mooi op de camping konden blijven. Ookal zijn we wel naar de ruigste kaap geweest en dat was wel fet. De plaatsen op de camping en de indeling ervan vond ik nietzo maar dat deerde ook nietzow...er was wel schaduw op de meeste plaatsen. Verder was er een springkussen, jeu de boule, voetbal, basketball, volleybal, bios, strand, disco, animatie, enz. De camping werd voortdurend bewaakt door van die gasten met herdershonden. Het was wel veilig daar en als er geluidsoverlast was zorgden zei meteen dat het stil was...dus dat was wel goed, mjah meer weet ik eigenlijk niet....als je vragen hebt moet je me maar mailen....VroeguhRzZz----> Geertjahahaha