Sluiten

Vakantiepark La Réserve in Gastes

Vakantiepark La Réserve

Vakantiepark La Réserve ligt bij het plaatsje Gastes, vlakbij een bos met pijnbomen, en het strand van de Atlantische Oceaan. In de omgeving zijn er diverse fietsroutes, die richting het strand gaan. Verder zijn er mogelijkheden om te vissen en diverse watersportactiviteiten.

Vakantiepark La Reserve is te vinden op slechts 4 km afstand van het meer van Biscarrosse. Er zijn kinderclubs, avondentertainment en binnen- en buitenzwembaden met glijbanen beschikbaar. U kunt er ook fietsen huren.

Er zijn alleen verhuuraccommodaties

Vakantiepark La Réserve ★★★★
1129, Avenue Félix Ducournau
40160 - Gastes
Frankrijk
Departement: Landes
Tel: +33 558097479 / +33 556079017
Afstand vanaf Utrecht: 1127 km,
waarvan 1044 km snelweg.
GPS coördinaten: 44.31476 / -1.17356
(44° 18' 53.1'' N    1° 10' 24.8'' W)
Aantal plaatsen: 858  / Hoogte: 27 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Wifi beschikbaar Waterpark Waterglijbaan Meer Overdektzwembad Verwarmd zwembad Wasmachine beschikbaar Verhuur van accommodatie BBQ toegestaan Laadpaal
Vakantiepark La Réserve
Laatste mening

Algemene beoordeling

Mooie camping die wel op engelse en franssen is ingesteld maar waar niemand nederlands spreekt !!! Goede entertaiment maar niets in het nederlands !!! Er zijn ook weinig hollanders, dus weinig contacten op de camping. De caravans zijn wat verouderd en hebben geen veranda !!! De mooie caravans zijn van prive eigenaren. Zwembad is mooi maar je mag er niet rennen, duiken en niet met een bal spelen. Wel zijn er voldoende ligbedjes. Het zeeklimaat is ook wat minder: veel wind en regelmatig wat wolken. Je kunt er wel goed eten (of afhalen).
Fam. paul  08-08-2008
Plaats mening
Mening nr: 41151
Datum: 08-08-2008
Fam. paul 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Mooie camping die wel op engelse en franssen is ingesteld maar waar niemand nederlands spreekt !!! Goede entertaiment maar niets in het nederlands !!! Er zijn ook weinig hollanders, dus weinig contacten op de camping. De caravans zijn wat verouderd en hebben geen veranda !!! De mooie caravans zijn van prive eigenaren. Zwembad is mooi maar je mag er niet rennen, duiken en niet met een bal spelen. Wel zijn er voldoende ligbedjes. Het zeeklimaat is ook wat minder: veel wind en regelmatig wat wolken. Je kunt er wel goed eten (of afhalen).
Mening nr: 35288
Datum: 08-08-2007
Fam. Fred Henneke 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Hele leuke camping, zeer streng regime in zwembad. Erg jammer was dat wij met twee stellen al in oktober geboekt hadden voor twee caravans naast elkaar, kon simpelweg niet geregeld worden. Ook troffen wij een caravan waar geen gras voor lag en een van de weinige caravas waar ook geen houten terras was. Een klerebende en moest je verplicht iedere avond je voeten en benen wassen voor je in bed stapte. Groot nadeel is dat het een bijzonder drukke camping is waar ze het niet zo nauw nemen met 1) de nachtrust en 2) het autoverkeer. Je kunt gewoon de hele dag en nacht met je auto op het terrein en daar werd veelvuldig gebruik gemaakt. Om 5 uur 's-ochtends reden de diesels van het personeel al langs de caravan. En de max. snelheid van 10 km op het park word door iedereen genegeerd, met het personeel voorop. Voor de kinderen is het een walhalla, die kunnen, op de auto's na, heel veilig overal heen er word veel georganiseerd. Helaas was één van de glijbanen stuk en die werd ook niet gemaakt.
Mening nr: 34413
Datum: 28-07-2007
Fam. r.de jong 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Inderdaad een prachtige camping. Kkeurig onderhouden met mooie mobile homes en vreindelijk personeel. Mooi zwembad waar alleen de badmeesters wel wat minder streng mogen zijn want je mag echt niets in het zwembad. De blauwe glijbaan waarvoor reclame gemaakt wordt was de hele periode defect. Entertainment is goed verzorgd tot in de latere uren. Kortom een levendige camping. Grote doch niet te onderschatten minpunt van deze camping is het rijgedrag van de fransen op de camping. Volgens de receptie was er eenrichtsverkeer en moest er stapsvoet gereden worden maar het leek de afgelopen weken meer op de rally van monte carlo.
Mening nr: 29566
Datum: 15-08-2006
Mevr. de natris 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 8|

Algemene beoordeling

Voor het eerst gingen we naar een camping met ons gezin. Toen ik aankwam op de oprijlaan dacht ik al direct: dit is goed. De receptie was alleraardigst en mooi onderhouden. De caravan was bijna als nieuw en ook hier dacht ik direct, ja.... het is goed. De organisatie HAVEN, nu overgenomen door het franse Siblu is uitstekend. Wat goed georganiseerd allemaal, je kreeg bijna een clubgevoel. Alleen jammer dat de animatie voor de kinderen in het Frans/Engels was. Toch zijn onze kinderen de tweede week met andere Nederlandese kinderen gegaan en ze waren dolenthousiast. De zwembaden zijn prima voor alle leeftijden en een prachtig binnenbad. De badmeesters om het bad heen zijn ook goed, zelfs bij het meer werd toezicht gehouden. Onze zoon heeft nog meegedaan met de voetbaltraining van de britisch-footballschool, helemaal te gek. Het entertainment was bijna professioneel te noemen. Al met al een ontzettend goede vakantie. Wij gaan volgend jaar zeker weer naar een camping en het zal er wel 1 van HAVEN worden.
Mening nr: 25219
Datum: 20-01-2006
Mevr. dubbeldam 
juli - augustus 2002
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Een aantal jaren goede ervaringen, wel een wat rommelige toestand rondom jongelui. Je kon ook erg gemakkelijk het terrein op en af komen d.m.v. diverse paadjes bij het meer. Door het ontbreken van een website hebben we gekozen voor een wat zuidelijkere camping. Absoluut pluspunt van La Reserve vond ik dat je honden mee kon nemen en daar ook goed op gereageerd werd. De -franse- mensen in het winkeltje waren altijd erg correct en vriendelijk. Onze kinderen (nu 8, 13 en 16) hebben er zeer goede herinneringen aan. Ik spreek dan wel over de eind jaren negentig. Met groet en succes.
Mening nr: 23628
Datum: 03-09-2005
Mevr. nancy van den berg 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Wij zijn gisteren terug gekomen van onze vakantie, we hebben 3 weken doorgebracht in een mobil-home(stacaravan) op deze camping. Via D-reizen neckerman. Het was erg leuk, het weer zat ook mee. Wel vond ik de caravan erg klein, vorral de bedden, drama om in te slapen. Annimatie geweldig, erg afwisselend, peroneel erg behulpzaam, veel te doen op de camping, prachtig zwembad met glijbanen(heel veel badmeesters die alles heel goed in de gaten houden). Restaurant ook prima, bar binnen leuk, bar buiten veel ruimte. Kortom erg tevreden, jammer dat het strand alleen ruim 20 min., rijden was. Maar het meer direct aan de camping is erg leuk, handig ook met kleine kinderen doordat het lang ondiep is. Ook erg geliefd bij onze kinderen was de automatenhalmet allerlei computer spelletjes. Het is wel een grote camping. Inderdaad is het niet echt rustig, vooral s´morgens leek iedereeen al vroeg op pad te zijn en niemand schijnt er rekening mee te houden dat er ook mensen zijn die wat langer uitslapen. Het winkeltje op de camping is heel netjes, ok de prijzen wat hoog, maar je kan best de hele vakantie doorbrengen zonder van de camping af te komen. Wij hebben ons zeer vermaakt en is zeker voor herhaling vatbaar. Leuke uitgaanstip...dierentuin en de hoogste duinen van europa Les dunes de Pyla.
Mening nr: 18522
Datum: 24-05-2005
Mevr. lieke 
juli - augustus 2001
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Verblijf juli 2001 en juli 1999. We kwamen terug omdat we in 1999 een geweldige vakantie hadden op La Reserve. Wat viel dat nu tegen! De camping was overgegaan in (engelse) handen. Het sanitair was erg achteruitgegaan. Veel graffitti. Kapotte deuren, niet werkende w.c. Maar het ergste waren de nachten. Er was geen controle meer op nachtrust. Hordes dronken jongelui gingen schreeuwend en tierend over het terrein. Klagen had geen nut. Onze dochters (toen 12 en 15) durfden 's avonds de tent niet meer uit. Natuurlijk de ligging blijft geweldig. Mooi terrein en een fijn zwembad en leuk meer. En de oceaan op redelijke afstand. Maar nee voor ons geen La Reserve meer.
Mening nr: 16985
Datum: 09-01-2005
Mevr. Henk van Opstal 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Beste MONIQUE La Reserve heeft wel een website http://www.siblu.fr/la_reserve.php Ben afgelopen jaar en vorig jaar op deze camping geweest, zeer mooie camping alleen niet meer te vergelijken met enkele jaren geleden, de camping is vorig jaar getroffen door een zware storm 60 % van de bomen zijn verdwenen. Een klein min puntje vergeleken met enkele jaren geleden is dat de camping gericht is op Engelsen dus animatie in frans en Engels. Er zijn weinig Nederlanders, dat komt denk ik dat de camping moeilijk te vinden is op het internet en in reisgidsen. Wij vinden het een zeer fijne camping en gaan dit jaar wederom naar La Reserve in Gastes.
Mening nr: 16919
Datum: 04-01-2005
Mevr. MONIQUE 
juli - augustus 2001
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

We zijn in juli/aug. 2001 op deze camping geweest. Camping ligt direct aan een heel mooi groot meer. Daar het meer vrij lang ondiep is is het zeer geschikt voor kinderen. Op het meer kun je surfen en zeilen of mee achterop zo'n 'bananen'boot. Ook motorboten zijn toegestaan. Mooi zwembad met glijbanen, speeltuin, winkel, restaurant, animatie e.d. Camping is te vergelijken met La Rive is Biscarosse, maar wij vonden La Reserve iets beter. Grote plaatsen, goed sanitair. Aanrader: In Gastes op een hoek zit een heel goed restaurant ( Wat je niet verwacht als je er langs rijdt). Jammer dat er geen Website is. Camping valt onder HAVEN EUROPE en staat volgens mij in de gids van Vrij uit.

Campingtips in de buurt