Sluiten

Camping L'Ill de Colmar in Horbourg Wihr

Camping L'Ill de Colmar

Camping L'Ill de Colmar in de Elzas in Colmar in de Haut-Rhin (departement 68), ligt op 2 km van het Centrum van Colmar (gemakkelijk te bereiken via de fietspaden), aan de oever van de rivier de Ill. Een stukje groen op een steenworp afstand van de stad.

Op 20 km van de Duitse grens, op 40 km van Mulhouse en in de buurt van het Parc Naturel Régional des Ballons des Vosges, is de Camping de l’Ill ideaal gelegen voor een bezoek aan Colmar en de regio.

+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video
Top van de pagina

Foto's & Video's

Top van de pagina

Meningen over Camping L'Ill de Colmar

Camping L'Ill de Colmar
Laatste mening

Algemene beoordeling

Ik sluit me helemaal met Fam. Verkoeijen aan. 'n Goeie camping om Colmar te bezoeken ( prachtige stad . Net de efteling ) voor 1 of 2 dagen. Veel lawaai van de naast gelegen snelweg.
Dhr. Henry Jansen  14-07-2013
Plaats mening
Mening nr: 59296
Datum: 14-07-2013
Dhr. Henry Jansen 
juli - augustus 2013
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Ik sluit me helemaal met Fam. Verkoeijen aan. 'n Goeie camping om Colmar te bezoeken ( prachtige stad . Net de efteling ) voor 1 of 2 dagen. Veel lawaai van de naast gelegen snelweg.
Mening nr: 51250
Datum: 18-08-2010
Fam. Verkoeijen 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Op zich aardig gelegen langgerekte camping vlakbij het mooie Colmar, aan de rivier de l'ill. Wat ons opviel is dat er erg inefficient aan de receptie werd gewerkt, waardoor we ongeveer een uur in de rij stonden voordat we ingeschreven waren. Wij vonden het sanitair verouderd en de prijs /kwaliteitverhouding van deze camping niet zo goed, prijs (18.50) te hoog voor het gebodene.
Mening nr: 48194
Datum: 30-09-2009
Dhr. Jan 
®  
september - oktober 2009
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Hebben drie nachten op deze camping gestaan. Bewust voor deze camping gekozen omdat we Colmar wilden bezoeken. (Hebben we dan ook gedaan en is absoluut de moeite waard.) Ruime plekken. Camping wordt veelal als doortrekcamping bezocht. Onderhoud van het terrein was slecht. Enkele grote gaten in het grasveld. Leverde ons schade aan de auto op. Het sanitair is redelijk. In de avonduren (rond 20.30 uur) te voet naar Colmar gegaan. Is goed te doen. Afstand ongeveer 3 kilometer. Colmar bij avond is geen aanrader. Te weinig sfeer. Tijdens de avondwandelingen werden we geconfronteerd met "daklozen" en enkele jongeren die al bierdrinkend over straat gingen. Zeker de bierdrinkende jongeren werden als bedreigend ervaren. Door niet te reageren hebben we gevoelsmatig een conflict voorkomen. Hebben zelfs overwogen met de taxi naar de camping terug te gaan. Uiteindelijk niet gedaan maar mijn vrouw was na de wandeling blij weer op de camping te zijn. In de directe omgeving van de camping ligt een autosnelweg. Het geluid van het verkeer werd door ons als vervelend/hindelijk ervaren. Op 2 kilometer afstand van de camping (richting Colmar) is een zeer grote supermarkt te vinden. Direct na de uitgang van de camping ligt op rechts een Lidl-filiaal. Per nacht betaalden we 18,60 euro. Is voor deze camping, zeker in het naseizoen, te veel.
Mening nr: 39026
Datum: 18-05-2008
Mevr. Boomklever 
april - juni 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Meivakantie 2008. Prima overnachtingscamping. Terrasvormig (1 terras). Ruime plaatsen met uitzicht op veld en op terras op riviertje. Duits en engelssprekend. Stonden op heen- en terugweg naar Italië hier. Colmar goed te doen op de fiets of bus. Stadje is heel leuk als de winkels open zijn. Nogal dom van ons , want om 19.00 uur sloot alles (Italiaanse tijd nog in het hoofd). Maar heel veel lawaai van de omliggende wegen. En dat is erg jammer, want de camping is lieflijk en apart langgerekt van vorm. Sanitair is verouderd. Douche was wel warm. Ooievaar liep over de camping. Restaurant geeft vooral grote portie's. Zuurkool met worst ( je zult weten dat ze een duitse voorgeschiedenis hebben) spaghetti al pesto. Vooral veel. 16 Euro voor een nacht met camper, 3 personen.
Mening nr: 14739
Datum: 22-08-2004
Dhr. bert oving 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Betaalbare stadscamping met redelijk sanitair (in het dichtstbijzijnde toiletgebouw slechts 1 wc met bril). Toen wij in een hete periode aankwamen was het lastig om een schaduwplekje te vinden. Er lopen meerdere malen daags ooievaars over de camping.