Sluiten

Camping Le Petit Trianon in Ingrandes sur Vienne

Camping Le Petit Trianon

Camping Le Petit Trianon is, naar het beeld van de Poitou, een vredig kasteel. Aan de voet van zijn torens beleeft men een vakantie die is geplaatst onder het teken van rust.

Comfort, rust en ruimte zijn de sleutelwoorden die zich verbergen achter de muren van het park.

Camping Le Petit Trianon ★★★★
1 Rue du Moulin de Saint-Ustre,
86220 - Ingrandes sur Vienne
Frankrijk
Departement: Vienne
Tel: +33 549026147
Afstand vanaf Utrecht: 776 km,
waarvan 752 km snelweg.
GPS coördinaten: 46.88806 / 0.58806
(46° 53' 17.0'' N    0° 35' 17.0'' O)
Aantal plaatsen: 116  / Hoogte: 70 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Wifi beschikbaar Verwarmd zwembad Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan
True
Verhuur van accommodatie Huisdieren in verhuuraccommodatie toegestaan BBQ toegestaan
Camping Le Petit Trianon
Laatste mening

Algemene beoordeling

Grote plaatsen in een park achter een kasteel, ruim opgezet, zwembad, speelgelegenheid voor kinderen

Geen

Erg rustig, geen animatie, wat van ons ook niet hoeft
Fam. Nanka - Flevoland  06-07-2021
Plaats mening

Meningen over Camping Le Petit Trianon

Cijfers van kampeerders *

1 meningen
Algemene indruk
Kwaliteit v/h sanitair
Laagste
8
9
Hoogste
8
9
Gemiddeld
8.0
9.0
* over de jaren 2018 en later.
Mening nr: 70437
Datum: 06-07-2021
Fam. Nanka - Flevoland 
juli - augustus 2021
(Echt)paar
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9| Hygiëne sanitair: 9| Ontvangst: 7| Faciliteiten: 7| Accomodatie/plaats: 8| Comfort: 8| Leiding van camping: 7| Omgeving: 7| Prijs/Kwaliteit: 8|

Algemene beoordeling

Grote plaatsen in een park achter een kasteel, ruim opgezet, zwembad, speelgelegenheid voor kinderen

Geen

Erg rustig, geen animatie, wat van ons ook niet hoeft
Mening nr: 55479
Datum: 02-10-2011
Dhr. Andre 
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Hartstikke leuke camping. Wij gebruikten hem voor 1 overnachting. Niet echt vaste plaatsen dus ruimte zat, zelf uitzoeken. Nette receptie, vriendelijke ontvangst. Vroeg meteen of men brood moest bestellen voor de andere dag, attent. Zwembadje is leuk en volstaat, lekker water. Sanitair wat gedateerd, maar functioneert goed en voldoende schoon. Omgeving lijkt ons niet spannend. Prima adresje voor tussenstop.
Mening nr: 53159
Datum: 19-06-2011
Dhr. J.Strijbosch 
april - juni 2011
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Fraaie entree, de receptie is in een oud kasteeltje en wordt bemand door vriendelijk personeel. Er is brood te bestellen voor de volgende ochtend. We zijn er maar een nacht gebleven, maar vonden het beslist de moeite waard om nog eens terug te komen. Wij vonden het sanitair beslist WEL de moeite waard. Goed schoon, er was toiletpapier aanwezig en zelfs papieren hoesjes om over de WC-bril te leggen. Het douche- en afwaswater was eerder heet dan warm, er moest koud bij. Voor wie er gevoelig voor is: er loopt een spoorlijntje langs de camping binnen gehoorafstand.
Mening nr: 51175
Datum: 17-08-2010
Fam. fam.Segeren 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij stonden voor 'n paar nachten op deze camping. De ontvangst was zeer vriendelijk, het sanitair is wel verouderd maar schoon en netjes. De plekken zijn zeer ruim, we mochten zelf 'n plek uitzoeken. Zwembad is volgens onze jongens (10 en 11) saai maar voor 'n paar dagen voldoet het prima. Verder is het 'n rustige camping waar af en toe 'n trein voorbij komt.
Mening nr: 46938
Datum: 17-08-2009
Dhr. Dirk van Duijn 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Camping op doorreis bezocht. Vriendelijk ontvangst, ruime plekken. Lekker zwembad(je) om even af te koelen; er mocht gezwommen worden met shorts (mag verder bijna nergens). Sanitair gedateerd maar schoon en lekker warm water. 's Morgens vers brood en uitgerust verder met de reis. Niets mis mee!
Mening nr: 46315
Datum: 10-08-2009
Dhr. buuron 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Wij zijn erg geschrokken van deze camping. En zijn er ook niet een nacht gebleven. Er is geen onderhoud gepleegd. Er loopt langs de camping ook een trein spoor. Een trieste uitdrukking had deze camping. Later hebben wij gehoord dat de eigenaar ziek is en dat de camping op het moment wordt gerund door dorp bewoners.
Mening nr: 45220
Datum: 19-07-2009
Dhr. Siem Stapel 
april - juni 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Dit jaar weer eens naar Zuid Frankrijk geweest en dan ook een mooie kans om onze overnachting te doen op de 'kasteel'camping Le Petit Trianon. Ik ben hier als kind een aantal keren geweest (overnacht in het kasteelappartement) en het leek me leuk het weer eens te zien. Wat ik zo leuk vind - en wat niet zo vaak meer voor komt - is dat er na 23 jaar nauwelijks iets veranderd is. Ik denk dat dat komt doordat het domein nog altijd in privébezit is. Men is ooit een camping begonnen om de boel betaalbaar te houden en daar is het dan ook bij gebleven. Sanitair is prima. Het oogt hier en daar wat gedateerd, maar het wordt goed schoon gehouden en doet dan ook prettig en fris aan. Het zou een aardige uitvalsbasis kunnen zijn voor het moois dat er in de omgeving (Loirestreek) te zien is.
Mening nr: 44685
Datum: 21-06-2009
Mevr. Meik de Raadt 
april - juni 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Prima camping met ruime plaatsen in zon of schaduw. Klein winkeltje waar voor de volgende dag vers brood besteld kan worden. Klein zwembad met warme douche. Sanitair is schoon en ruim. Op loopafstand is een prima restaurant. In het hoogseizoen lijkt het saniatir niet toereikend en het zembad te klein.
Mening nr: 20884
Datum: 06-08-2005
Mevr. C. Bogerd 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wat een heerlijk rustige camping is dit! Gelegen in een liefelijke omgeving. We zijn hier eind juli geweest en een dag of 6 gebleven. De camping wordt veel gebruikt als doorgangscamping, maar is het zeker ook waard om langer te blijven. Toen wij er waren was de camping max. 50% bezet. Er zijn 3 grote velden, waarvan 1 voor het chateau (meer een soort landhuis) De randen worden gebruikt om te kamperen, de middenvelden om te spelen. Het middenveld bij het chateau wordt gebruikt als passantendeel. De begroeiing staat aan de randen, op de middengedeelten staan geen bomen/struiken. De plaatsen zijn enorm ruim en door de opzet doet de hele camping ruim aan, leuk voor de kinderen om te spelen. In het chateau woont de eigenaresse, maar er is ook een klein winkeltje waar je 's ochtends ook brood kunt afhalen dat je de dag van te voren hebt besteld. Ook hebben ze een 1 afhaalmenu, elke dag iets anders (bv. poulet basquaise, roti de porc). In de periode dat wij er waren werkte er een Nederlands meisje bij de receptie. Er staan wel heel veel Nederlanders op de camping, zo'n 70%. Het sanitair was prima in orde, eenvoudig, maar wel schoon. Er zijn verschillende gebouwtjes, je hoeft nooit echt ver te lopen. Er is een zwembad, een kinderbadje, een speelruimte (tafeltennis ed.), een ruimte met een televisie. Er is verder geen animatie. Toen wij er waren was er een soort minimarkt waar mensen producten uit de streek verkochten (wijn, geitenkaas, meloen, honing). Tours ligt op 60 km en Poitiers (futuroscope) op ongeveer 30 km. Wij vonden dit een camping waar een goede sfeer hangt met een echt ouderwets Frans campinggevoel. We komen zeker nog eens terug, met hopelijk dan wat beter weer!
Mening nr: 9972
Datum: 05-03-2004
Dhr. A. Ziere 
april - juni 2002
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

In voorseizoen bezocht. Heerlijk rustige en goed verzorgde camping in een rustige, mooie omgeving. Voorbeeld hoe sanitair na jaren van goede verzorging nog kan zijn. Zeker een aanrader.
Mening nr: 9812
Datum: 21-02-2004
Mevr. Richard 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Prima camping, keurig sanitair.
Mening nr: 9110
Datum: 11-01-2004
Dhr. H. Spruijt 
april - juni 2003
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

In het voorseizoen bezocht. Prima camping, niet alleen voor doorreis. Leuk restaurant in het dorpje op amper 200 m. van de camping.

Campingtips in de buurt