Sluiten

Camping La Falaise in La Turballe

Camping La Falaise

Camping La Falaise de ideale vakantieplek voor elk moment van het jaar. Dankzij de kwaliteit van de huurverblijven, de rust, het comfort en de netheid voelt men zich hier meteen thuis.

La Turballe is een vissershaven in het departement Loire-Atlantique die er op meesterlijke wijze in geslaagd is om haar professionele maritieme activiteiten te koppelen aan toerisme en vakantie. Het gematigde klimaat van Zuid-Bretagne en haar ligging in de buurt van La Baule en de zoutpannen maken van

Camping La Falaise ★★★★
1, Boulevard de Belmont
44420 - La Turballe
Frankrijk
Departement: Loire-Atlantique
Tel: +33 240233253
Afstand vanaf Utrecht: 929 km,
waarvan 875 km snelweg.
GPS coördinaten: 47.35386 / -2.51829
(47° 21' 13.9'' N    2° 31' 5.8'' W)
Aantal plaatsen: 150  / Hoogte: 4 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Wifi beschikbaar Overdektzwembad Verwarmd zwembad Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan
True
Verhuur van accommodatie Huisdieren in verhuuraccommodatie toegestaan BBQ toegestaan
Deze camping is aangesloten bij:
klik op logo voor info
ACSI CampingCard
Camping La Falaise
Laatste mening

Algemene beoordeling

Ontvangst, sanitairblok.

Geen echt minpunt. Maar pissoirs naast de afwasplaats= minpunt.

Super camping. Super leiding. Je bent echt gast. Snackbar van Piere ook geweldig. Wij vinden de plaatsen prima. Elke plaats heeft een water- en stroompunt. Auto gehuurd op de camping €20,00 incl. 250 km. vrij. Is toch een koopje. Met ACSI 7 nachten staan en 6 dagen betalen. Wij komen zeker nog eens terug.
Fam. Jetie - Nijmegen  10-05-2014
Plaats mening
Mening nr: 61045
Datum: 10-05-2014
Fam. Jetie - Nijmegen 
april - juni 2014
Senioren
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10| Hygiëne sanitair: 10| Ontvangst: 10| Faciliteiten: 9| Accomodatie/plaats: 8| Comfort: 9| Leiding van camping: 10|

Algemene beoordeling

Ontvangst, sanitairblok.

Geen echt minpunt. Maar pissoirs naast de afwasplaats= minpunt.

Super camping. Super leiding. Je bent echt gast. Snackbar van Piere ook geweldig. Wij vinden de plaatsen prima. Elke plaats heeft een water- en stroompunt. Auto gehuurd op de camping €20,00 incl. 250 km. vrij. Is toch een koopje. Met ACSI 7 nachten staan en 6 dagen betalen. Wij komen zeker nog eens terug.
Mening nr: 60400
Datum: 05-09-2013
Dhr. Texel 
®  
juli - augustus 2013
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Dit jaar heeft de camping een nieuwe eigenaar gekregen. Deze heeft de zaken grondig aangepakt. Een mooi overdekt en verwarmd zwembad. Daarnaast een "snackbar" waar je behalve patat en pizza's ook een tappilsje kunt krijgen.. Het oude sanitairgebouw is verdwenen, daarvoor is nu een moderne versie met ruime toiletten en een groot aantal cabines met douche+wastafel (zeer ruim! met goede antisliptegels). Over de hele camping is goede WIFI---gratis. Verspreid over het terrein zijn ruim voldoende tappunten, maar het aantal elektra-punten is erg weinig (veel plekken op +30 mtr). Gezien de aanpak van de nieuwe eigenaar zal dit volgend jaar wel anders zijn. De ligging van de camping is mooi evenwijdig aan het strand met enkele toegangen , maar slechts enkele plekken hebben echt uitzicht op zee; dichte heggen houden veel wind tegen en belemmeren ook het uitzicht. Er is niet erg veel schaduw Het centrum van het vissersplaatsje La Turballe is op loopafstand met een overdekte dagelijkse markt, eethuisjes en vissershaven. De naburige plaatsjes zijn goed te bereiken per fiets. La Baule en Saint-Nazaire moet je voor in de auto stappen. Dat hoeft niet voor de Super U, die is op een paar honderd meter. De verhouding mobilhomes / kampeerplekken is nu ongeveer 50%-50%. De prijzen zijn nu nog gebaseerd op 2 sterren, dat zal volgend jaar 3 sterren zijn met waarschijnlijk daarbij horende prijzen.
Mening nr: 33363
Datum: 21-06-2007
Mevr. Grietje Biegel 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Mijn familie bezoekt al 30 jaar deze camping. Het is eenvoudige camping, met directe ligging aan het (privé) strand, hetgeen grenst aan het bewaakte strand. Er is een groot verschil tussen eb en vloed, bij eb kan je op de rotsen lopen en bijv. garnaaltjes zoeken. De camping is op loopafstand van het stadje en de vissershaven. Het sanitair is niet luxe maar de douches zijn heerlijk warm en je hoeft er niet voor te betalen. Op het terrein is meestal een barretje met terras waar je eenvoudige maaltijden kunt eten en brood kunt bestellen. De laatste jaren is het aantal kampeerplaatsen wel veel minder geworden doordat er steeds meer mobilhomes geplaatst worden. De camping is geschikt voor mensen die eenvoud kunnen waarderen en op zoek zijn naar zon, zee en natuur en die zichzelf kunnen vermaken.

Campingtips in de buurt