Sluiten

Camping La Tamarissière in Le Cap d'Agde

Camping La Tamarissière

Camping La Tamarissière ligt in Cap d'Agde, in de Herault, in een pijnbomenbos met een directe toegang tot een fijn zandstrand aan de Middellandse Zee, en beschikt over een bar en een restaurant.

In de omgeving van Camping La Tamarissière zijn er mogelijkheden voor diverse activiteiten zoals duiken, zwemmen, jetskien. Ook zijn er mogelijkheden voor diverse uitstapjes zoals naar het Etang de Thau waar men oesters kan proeven, Pezenas, de sluizen van Beziers, etc

+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video
 • Camping La Tamarissière ★★★★
  • 4, Rue du Commandant Malet
   34300 - Le Cap d'Agde
   Frankrijk
   Departement: Herault

   Tel: +33 467947946 /
  • Aantal plaatsen: 523  / Hoogte: 4 m
   Afstand vanaf Utrecht:1229 km,
   waarvan 1187 km snelweg.
   GPS coördinaten: 43.28669 / 3.44261
   (43° 17' 12.1'' N    3° 26' 33.4'' O)

  Faciliteiten:

  • Wifi beschikbaar
  • Rivier
  • Wasmachine beschikbaar
  • Huisdieren toegestaan
   True
  • Verhuur van accommodatie
  • Huisdieren in verhuuraccommodatie toegestaan
 • Reserveren en Verhuur

  • Deze camping is aangesloten bij:
   klik op logo voor info
  • ACSI CampingCard
Top van de pagina
Top van de pagina

Meningen over Camping La Tamarissière

Camping La Tamarissière
Laatste mening

Algemene beoordeling

Foto's van de camping: klik hier voor foto's
Dhr. Johan - Leiden  26-06-2014
Plaats mening
Mening nr: 61281
Datum: 26-06-2014
Dhr. Johan - Leiden 
april - juni 2014
Anders

Algemene beoordeling

Foto's van de camping: klik hier voor foto's
Mening nr: 60945
Datum: 02-04-2014
Fam. Smid 
juli - augustus 2013
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

We waren hier in juli. Langgerekt,direct aan zee. Geen animatie, heerlijk rustig in de avond, ook geen geluid van naastgelegen campings. Heerlijk! Echt vlak aan het strand, je loopt zo even heen en weer naar je plek. Heel langzaam aflopende zee, bijna geen golven. Voor kleine kinderen ideaal, voor grotere beetje saaie zee. Lekker zandstrand, met bijna alleen maar campinggasten. Boodschappen restaurantjes buiten de poort, of met het pontje naar de overkant, naar de markt. Iedereen staat in de file om daar te komen, maar vanaf deze camping heb je auto niet nodig. Weinig NL, vonden onze kinderen jammer. Wel speeltuin, voetbalkooi. Niet duur, ook de huuraccommodatie niet volgens mij. Professioneel en vriendelijk personeel en prima sanitair. O ja.. 1 x per week een soort kinderdisco tot ca. 23.00. Wat jammer was dat je 's avonds na donker niet meer via de camping het strand op kon, voor de veiligheid. Je kon wel omlopen, en dan gewoon het strand op.
Mening nr: 55076
Datum: 29-08-2011
Mevr. Fam. van der Sluis 
®  
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Goedkope lang gerekte camping direct aan (langs) zee. Met 4 'volwassen' koste het ons ongeveer 35 euro per nacht. Geen animatie, geen zwembad en, zoals eerder gezegd, brood e.d. direct buiten de poort te koop. Vele restaurants, ook aan de overkant van de rivier. Pontje vaarde in augustus tot middernacht, retourtje voor 2 euro p.p. Camping wordt hoofdzakelijk door fransen bevolkt., allerlei leeftjden, maar begin augustus ook veel jong volwassenen. Paar nederlanders, belgen en britten gezien. Wel waren er redelijk veel jongeduitsers ( christelijke jeugdkampen). Toiletten/douches werden overdag goed bijgehouden, schoonmakers zag je de hele dag. Water alleen 's ochtens vroeg heet, daarna lauw. 's nachts soms rumoerig, maar niet doorlopend. Goed geslapen. Strand is mooi, zee bij weinig wind heel helder, en loop geleidelijk af, geschikt voor kleine kinderen. Op de camping veel schaduw, bomen staan soms ongunstig op je plaats, maar meestal plaats genoeg om dit op te lossen. Van krekels en meikever geen last gehad. Op de camping kun je een koeling huren, deze zijn geplaats bij de toiletten ( pilaren, met eigen nummer en sleutel). Voor bbq zijn speciale plaatsen, veel gebruikt door de fransen. De huur tenten en huisjes zien er goed uit.
Mening nr: 51029
Datum: 15-08-2010
Fam. Hazenberg/ de Groot 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Wij hebben in de maand juli 2010 twee weken met onze vijf kinderen (10 tot 17jr) op deze prachtige, goedkope( twee weken voor ?450 per plek van 4 personen) niet al te grote camping direct aan zee mogen verblijven. Het was een top vakantie op een top plek, waar kamperen nog echt kamperen is. Wij gaan volgend jaar zeker weer! Volop schaduw onder de pijnbomen is voorwaarde en vanaf je tent ben je binnen vijf minuten in de zee, met een heerlijk zandstrand. Geen storende keien midden in de zee, zodat je naar harte lust kunt springen en spelen. Geen opvallende strandwacht bij deze doorgaans redelijk rustige ' warme ' zee', maar bij grotere golfslag is er voldoende toezicht per toren en/of boot. Geen overmatige drukte op het strand, omdat er geen andere campings direct naast liggen en aan de achterkant van de camping er een groot beschermd natuurgebied ligt. Toilet gebouwen worden goed schoon gehouden, er zijn heerlijke douches en je kunt er als je wilt een koelkast huren. De beveiliging is prima (dag en nacht). Onze kinderen waren erg blij met de pingpong tafels en de voetbal kooi en wij dus ook...... Het klimaat is hier doorgaans tropisch en de krekels laten zich dan ook naar harte lust horen overdag, terwijl 's avonds de meikevers ongeveer 15 minuten een rondje gaan vliegen. Even wennen, maar ja je hebt ook hierdoor toch echt het vakantiegevoel. Je kunt direct naast de camping lekker stokbrood, worstjes en groente /fruit kopen en je kunt hier ook lekker uit eten overigens. Met de pond over de Herault kun je in velerlei winkeltjes neuzen en ook heerlijk eten In Cap'd Agde bezochten we het Luna park (attractiepark) en dat vonden onze kids echt een geweldig uitje. Wat ons betreft ideaal kamperen, geen grote zwembaden en discotheken, maar toch voldoende faciliteiten op en naast de camping. Jammer genoeg kwamen onze kinderen niet veel 'Engelstalige' kinderen tegen en hun frans is niet zo best........ waarschijnlijk omdat velen niet weten hoe leuk kamperen op deze camping kan zijn. Hopelijk komt daar verandering in als wij dit stukje over deze natuurlijke, avontuurlijke en toch rustige camping schrijven......... dus wellicht tot volgend jaar! Hartelijke groeten; Gerard, Ymkje, Ruben, Juul, Hidde, Djurre en Tygo
Mening nr: 41877
Datum: 15-08-2008
Fam. patrice en remco 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 4|

Algemene beoordeling

Deze camping hebben we al enkele jaren achter elkaar bezocht. Ideaal aan de zee met plaatsen in onder de bomen. Ook dit jaar, maar helaas in augustus dus het publiek was luidruchtiger en druk, ook 's nachts !! Niet aan te raden met kleine kindere. Maar eerdere jaren de maanden juni-juli waren heerlijk. De poetsploeg kreeg het niet bijgepoetst, sanitair was vies!! Advies : vermijd de maand augustus.
Mening nr: 24630
Datum: 27-10-2005
Mevr. petra & andre 
april - juni 2005
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Begin mei een week hier gestaan. Van de 700 (!) plekken waren er hooguit 150 bezet. Daardoor is onze meningen positiever dan die van degenen die een volle camping treffen in het hoogseizoen. (ik zou er dan ook voor geen goud willen staan!) Heerlijke ligging, onder de dennenbomen. De eekhoorntjes lopen bijna tot in je tent. Perfect dat je zo naar het strand loopt. Verder is er niet veel te beleven in de directe omgeving. Met een bootje ("passeur") kun je de monding van de rivier de Herault oversteken naar le Grau d'Agde. Hier is het wat levendiger. Voor fietsen/wandelen in de omgeving moet je hier ook niet echt zijn. Sanitair prima in orde.
Mening nr: 22927
Datum: 23-08-2005
Mevr. Anika 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

We hebben op deze camping 2en halve week gestaan. We hebben het reuze naar onze zin gehad. Het is dan ook jammer, dat het voorgaande verhaaltje negatieve ervaringen heeft. De camping was redelijk vol, en over het algemeen veel Fransen. De plekken waren ruim. We hadden een tent bij ons van 3 bij 6 meter. Daarnaast hadden we ruimte voor onze auto en we konden er goed zitten. 's Avonds was het rustig. Het sanitair was bij ons goed, het werd 2 keer op een dag schoon gemaakt, en het ging om 23.00 's avonds dicht. Bij de receptie waren ze aardig en behulpzaam. De camping ligt direct aan het strand, 2 min. lopen en je bent er. Naast deze camping ligt een rivier. Deze kun je over steken met een pontje (retour 1 euro p.p). Aan de overkant ligt een gezellig stadje, waar ze op donderdag een grote markt hadden. We hebben meerdere keren overgestoken. De camping heeft voor kinderen niet veel te bieden. Er is een kleine speeltuin aanwezig. Verder is er een zeer grote supermarkt op 5 min rijden. De omgeving is mooi, na 50 km rijden zit je in de bergen. En op een redelijke afstand kun je naar Montpellier, wat zeker een aanrader is. Ook Narbonne is een mooie stad om te bezichtigen. En Cap'de Agde, een plaatsje dichtbij, is een schitterend en gezellig plaatsje. Leuke haven en gezellige winkeltjes. Daarnaast is hier ook een groot strand met boulevard.
Mening nr: 14267
Datum: 17-08-2004
Mevr. Roos 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 4|

Algemene beoordeling

Op zich een leuke camping (in een pijnbomenbos) met een fantastische ligging (naast de zee). Jammer genoeg is het er in het hoogseizoen zo vol dat het sanitair het niet meer aankan, het smerig is en je in de rij staat om je tanden te poetsen. Bovendien wordt het sanitair 's avonds om 22.00 afgesloten (behalve de wc's) zodat je na bezoek aan de wc je handen niet meer kunt wassen of voor het slapen gaan je tanden niet meer kunt poetsen. Het deel van de camping waar wij op stonden was bovendien zo lawaaiig (door jongeren met hun autoradio's etcetera) dat we er 's nachts wakker van werden. Iets van een kampwacht was er in geen velden of wegen te bekennen. Wij zijn na een nacht weer vertrokken. Jammer, de zee op 30 meter was erg leuk.