Sluiten

Camping Les Couleurs de La Coubre in Les Mathes

Camping Les Couleurs de La Coubre

Aan de rand van het bos van La Coubre en in de nabijheid van de uitgestrekte zandstranden van de Côte Sauvage ligt de Camping Les Couleurs de La Coubre in een bosrijke omgeving.

+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video
Top van de pagina

Foto's & Video's

Top van de pagina

Meningen over Camping Les Couleurs de La Coubre

Camping Les Couleurs de La Coubre
Laatste mening

Algemene beoordeling

Overname

Denk erom!!! Deze camping is in de zomer van 2022 van eigenaar veranderd. Overal komen huisjes!!! Lagune is al gegraven & de kampeerders zijn verbannen naar het bos.
Fam. Miek - Groningen  27-04-2023
Plaats mening
Mening nr: 72273
Datum: 27-04-2023
Fam. Miek - Groningen 
juli - augustus 2022
(Echt)paar

Algemene beoordeling

Overname

Denk erom!!! Deze camping is in de zomer van 2022 van eigenaar veranderd. Overal komen huisjes!!! Lagune is al gegraven & de kampeerders zijn verbannen naar het bos.
Mening nr: 66315
Datum: 28-03-2017
Fam. Kuijpers - Groningen 
juli - augustus 2016
(Echt)paar
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7| Hygiëne sanitair: 8| Ontvangst: 10| Faciliteiten: 8| Accomodatie/plaats: 10| Comfort: 8| Leiding van camping: 10| Omgeving: 10| Prijs/Kwaliteit: 8|

Algemene beoordeling

Atlantique Forêt is een prachtige rustige bosrijke camping met grote kampeerplekken.

Het sanitair is wat verouderd, maar voldoet echt prima.

Op Atlantique Forêt kom je in alle rust tot jezelf. Fabienne & Jocelyn zijn de vriendelijke en gastvrije eigenaren van deze camping die reeds lang in familiebezit is. Bij hen voel je je zo welkom! In de omgeving van de camping zijn enkele schilderachtige haventjes van de omliggende dorpen (o.a. La Tremblade, Marennes en Mornac) waarin je je te goed kunt doen aan mosselen en oesters. Het strand en de woeste zee zijn prima te bereiken (20 minuutjes op de fiets). Aan de kust is de omgeving bosrijk en licht glooiend, meer landinwaarts overheerst de oestercultuur. Met de auto zijn de prachtige oude steden La Rochelle en Saintes zeer goed bereikbaar.
Mening nr: 57447
Datum: 11-08-2012
Fam. Kok 
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 4|

Algemene beoordeling

Laatst hebben wij 3 dagen op de camping gestaan. In vorige recencies wordt gesproken van een rustige camping. Helaas is onze ervaring totaal anders. Op de naastgelegen camping gaat men tot diep in de nacht door met een disco, die erg veel overlast geeft. Ook waren de douches en wc gelegenheden erg vies. Geen aanrader.
Mening nr: 57346
Datum: 09-08-2012
Fam. Gerry Vergult 
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Grote, maar rustige camping aan de rand van het overigens te mijden 'toeristenparadijs' La Palmyre. De camping zelf was niet druk en de plaatsen zijn schaduwrijk en vrij groot. Als je aan de noordrand staat, heb je een prachtig zicht over de bossen. In de buurt kan je prachtige fietstochten maken en het haventje van La Tremblade is een ideale plek om zeevruchten te gaan eten!
Mening nr: 50819
Datum: 12-08-2010
Fam. Van Rongen 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Zoals in een eerder commentaar al aangegeven, een camping om naar terug te gaan. Inderdaad dit jaar teruggeweest en weer een zelfde positieve ervaring, met uitzondering van het feit dat dit jaar de toiletten niet zo schoon waren als het vorige jaar. Een ervaring van meerdere campeerders die regelmatig op deze camping terugkomen.
Mening nr: 46675
Datum: 14-08-2009
Fam. Van Rongen 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Leuke eenvoudige camping. Rustig, zowel schaduwplekken als plekken met meer zon. Ruime plekken. Ideale basis om vanuit de omgeving te verkennen en om naar de mooie standen te gaan. Er is een speelplaats voor de kinderen. Geen zwembad. Aan de andere zijde van de weg kan worden gezwommen in een zwembad van een andere camping tegen betaling, wel duur, maar een oplossing. Voor ander vermaak er is op 800 meter een Lunapark. Strand op enkele minuten met de auto met goede parkeergelegenheid. Er zijn twee sanitairgebouwen, één met toiletten en een ander gebouw moet douches, wasgelegenheden en wasmachines. Erg vriendelijke en behulpzame eigenaren. Brood kan worden besteld voor de volgende dag. Een camping om naar terug te gaan.
Mening nr: 38575
Datum: 27-02-2008
Fam. fam Bakker 

Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Rustige camping met een erg goede sfeer. Prima ruim sanitair en een erg vriendelijke beheerder. Indien gewenst 's morgens vers brood op de camping. Ideale omgeving voor fietstochten door dennebossen of de landerijen. In de omgeving zijn prachtige stranden van heel rustg tot drukbezocht. Voor ons een plek waar we graag nog eens terugkomen om weer helemaal tot rust te komen. Vooral eind augustus en september is het voor ons een ideale stek.
Mening nr: 36418
Datum: 19-08-2007
Fam. Gelderman 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Deze kleine rustige camping is ons erg goed bevallen. Grote, schaduwrijke plekken. Speelplekken zijn leuk. Sanitair wordt erg goed schoongemaakt, de hele dag is er iemand bezig om dit te onderhouden. Beheerder en zijn vrouw zijn erg vriendelijk en hulpvaardig. Er is geen zwembad op de camping, maar de zee en andere campings met zwembad zijn vlakbij. Een eind verderop is een lunapark, maar we hadden hier weinig last van.