Sluiten

Camping Les Pommiers des Trois Pays in Licques

Camping Les Pommiers des Trois Pays

Camping Les Pommiers des Trois Pays ligt op slechts 25 km vanaf Calais, Boulogne, St Omer, in een rustige en comfortabele omgeving, kan men genieten van het zwembad, speelplaatsen en speelzaal, bar met terras en vele zwerftochten mogelijk vanaf de camping.

Camping Les Pommiers des Trois Pays ligt in het hart van het regionale natuurpark Marais d’Opale, vlakbij de 2 beroemde Kapen en het bekende moeras Audomarois, minder dan een half uur van de zee en 10 minuten van uitgestrekte bossen. En dit alles op slechts 200 km vanaf Nederland.

+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video
Top van de pagina

Foto's & Video's

Top van de pagina

Meningen over Camping Les Pommiers des Trois Pays

Camping Les Pommiers des Trois Pays
Laatste mening

Algemene beoordeling

Ruime tot zeer ruime kampeerplekken

Capaciteit sanitair

Goed verzorgde camping met veel vaste jaar- of seizoenplaatsen. Tussen de vaste plaatsen liggen de ruime tot zeer ruime kampeerplaatsen. De kampeerplekken hebben een (gedeeltelijk verharde) vlakke ondergrond. Het sanitair is schoon. Capaciteit is echter beperkt, mede doordat (kinderen van) gebruikers van jaarplekken er ook gebruik van maken. Camping heeft een zwembad, bar en klein restaurant. 's Ochtends broodservice op bestelling.
Fam. Cor1956 - Spijkenisse  14-07-2020
Plaats mening
Mening nr: 69881
Datum: 14-07-2020
Fam. Cor1956 - Spijkenisse 
juli - augustus 2020
(Echt)paar
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7| Hygiëne sanitair: 8| Ontvangst: 8| Faciliteiten: 7| Accomodatie/plaats: 9| Comfort: 8| Omgeving: 8| Prijs/Kwaliteit: 8|

Algemene beoordeling

Ruime tot zeer ruime kampeerplekken

Capaciteit sanitair

Goed verzorgde camping met veel vaste jaar- of seizoenplaatsen. Tussen de vaste plaatsen liggen de ruime tot zeer ruime kampeerplaatsen. De kampeerplekken hebben een (gedeeltelijk verharde) vlakke ondergrond. Het sanitair is schoon. Capaciteit is echter beperkt, mede doordat (kinderen van) gebruikers van jaarplekken er ook gebruik van maken. Camping heeft een zwembad, bar en klein restaurant. 's Ochtends broodservice op bestelling.
Mening nr: 60431
Datum: 08-09-2013
Fam. conny 
september - oktober 2013
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Een fijne camping, grote plaatsen, sanitair te weinig in aantal en geen 4 sterren waard. Vriendelijke sfeer, heel rustig; gratis wifi, gratis douchen/warm water, brood bestellen (afbakbrood?), bar/restaurantje. De vriendelijke eigenaren hebben er in 9 jaar een mooie camping neergezet: complimenten !! Ideaal voor een paar dagen (300 km va Drechtsteden), maar wij hebben er 12 dagen met veel plezier gestaan. Naar het dorp lopen gaat wel via een vrij steile weg; fietsen voor de echte sportievelingen, de omgeving is heuvelachtig en weids. Prachtige omgeving: rust, ruimte, krijtrotsen, Boulogne, Calais, le Touquet en St. Omer aan te raden. Voor herhaling vatbaar!
Mening nr: 59036
Datum: 18-06-2013
Mevr. damman 
april - juni 2013
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Deze rustige camping maakt een zeer verzorgde indruk met veel (appel) bomen en struiken. Plaatsen zijn groot en gescheiden door haagjes; sanitair en afwasplek zijn goed en schoon, altijd warm water. Dat er veel huisjes staan hebben wij door de indeling en aanleg van het terrein niet storend gevonden. Er is inmiddels een slagboom op de camping, waardoor er vanaf half 11 's avonds geen verkeer meer is. De omgeving is heuvelachtig en noodt uit tot wandelen. Er zijn uitgezette routes vanaf de camping, maar in de directe omgeving meer die je ook vanaf de camping kunt oppikken. Er is binnen een straal van 25 kilometer heel wat te bekijken, zoals St Omer en de moerassen bij die stad, de stranden, Cit? Europe (op een regendag) en wat verder Hesdin, Montreuil en Bergues ( van de Ch'ti-film) en niet te vergeten Lille.Wij vinden deze camping beslist geschikt voor een langer verblijf. In Licques zijn op 10 minuten loopafstand een bakker, slager, een apotheek en een wat verlopen ogende supermarkt, die wel alles heeft. Even buiten Licques in Courtebourne ( 5 minuten met de auto) is een nieuwe Carrefour met pomp.
Mening nr: 53232
Datum: 29-06-2011
Mevr. digi-oma 
®  
april - juni 2011
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Camping ligt dicht bij Calais en wordt mede daardoor veel bezocht door Britse campers en caravans die één of twee dagen blijven. Waarschijnlijk ook doordat de camping in Guines (op 13 km.) vaak vol is. Verder nogal wat mobilehome's en stacaravans van het oudere type die per dag of per week verhuurd worden. Ook vrij veel stacaravans, mobilehome's en chaletjes van vaste gasten die daar het hele seizoen verblijven. De meesten zijn Frans, maar ook heel veel Belgen, Britten en Nederlanders; de camping ligt immers op paar uurtjes rijden vanaf Nederland. Op de camping heerst een ons-kent-ons sfeertje wat nogal wat geluidsoverlast kan veroorzaken door geschreeuw over en weer. Tussen al deze huisjes liggen wat vrij grote grasvelden waarop bezoekende caravans geplaatst kunnen worden, maar deze plekken zijn snel vol. Helemaal aan het einde linksaf loopt een weg naar een mooi kampeerveld met grote plaatsen op gras met hagen ertussen en een apart toiletgebouwtje (geen afwas). Deze plaatsen zijn al voor 12 uur 's middags vol. Bij aankomst was een bordje dat men zelf een plaats moest zoeken... wanneer de camping voller is, wordt men rechtsaf gestuurd naar een groot grasveld met veel hobbels. Daar kan ook gekampeerd worden (wel stroom), maar verder geen verlichting 's avonds. Wij konden nog tegenover de huisjes staan. Veel geluidsoverlast van auto's die rond 01.30 uur de camping nog oprijden en kampeerders die rond 07.00 uur alweer vertrekken. Eigenaar wel aardig, fietst meestal rond. Sanitair onvoldoende, wel redelijk schoon. Douchen een crime. Klein zwembad aanwezig, gratis Wifi, afhaal-snackbar en ook gelegenheid om ter plekke iets te eten. Naast de camping het gemeentelijk jeugdhonk waar op zaterdagavond tot 01.30 uur keiharde muziek wordt gedraaid (kan de camping niets aan doen). Oude stacaravan vlak bij ons werd bevolkt door een 8-tal jongens rond de 18 jaar die toch behoorlijk luidruchtig waren. In het dorp een middelmatige supermarkt; grote Leclerc op ruim 15 km. door de velden. Prima uitgangspunt voor aquarium Nausicaa in Boulogne (matig) en la Coupoule bij Saint Omer (meer dan de moeite waard; aanrader voor ouders en kinderen vanaf 10 jaar). Camping goed voor één nachtje op doorreis.
Mening nr: 52287
Datum: 16-10-2010
Fam. Cora Kraaykamp 
®  
september - oktober 2010
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Deze camping gevonden in het boekje van de ANWB, Charmecampings. Toen wij de camping opreden hadden we even de gedachte van Oh jee. Redelijk veel huurchalets en vaste plaatsen. Maar de gedachte verdween al snel. We werden naar het andere gedeelte van de camping gebracht en daar zijn schitterende plaatsen van wel 150 vierkante meter. Wij waren er niet in het hoogseizoen en er was ook geen kamp, dus was het sanitair voldoende en zeker zeer schoon. Lekker warm water in de douches. Eigenaren zeer vriendelijke mensen met hart voor hun camping, dat stralen ze uit. Zwembad geen gebruik van gemaakt maar zag er leuk uit. Verschillende nationaliteiten. Ook Polen die een paar challets bezetten, maar totaal geen overlast van gehad. Heerlijk rustig, geen razend verkeer langs de camping, af en toe een overvliegend vliegtuig. Mooie omgeving die uitnodigt om veel te gaan bekijken. Boulogne-sur-Mer, Cap Gris Nez en Cap Blanc Nez zeer de moeite waard. Probeer eens als lunch de Welsh,heerlijk. Op de camping mogelijkheid voor een eenvoudige ,maar lekkere maaltijd. Wasmachine en droger aanwezig. Kortom wij gaan volgend jaar zeker weer.
Mening nr: 51390
Datum: 22-08-2010
Mevr. W. Pennings 
®  
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Rustige camping met grote plaatsen. Vriendelijke eigenaar die met regelmaat een controle-ronde deed op de camping. Helaas veel te weinig toiletten (wel schoon). Zeker als er een kinderkamp is op een naastgelegen veldje. De douches en washokje zijn om 22.30u gesloten. Tandpoetsen moet dan gedaan worden bij de bakken waar de afwas gedaan wordt. De omgeving is mooi en er zijn veel interessante dingen te zien in de streek.
Mening nr: 49771
Datum: 20-07-2010
Fam. Willems 
april - juni 2010
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Prettig, niet al te grote camping met ruime staanplaatsen. Vriendelijke uitbaters. Veel comfort, mooi zwembadje, internet aan de caravan, gezellig restaurantje voor spijs en drank op de camping. Echt een aanrader, we gaan zeker nog terug. Martin
Mening nr: 49553
Datum: 06-07-2010
Fam. Benjaminse 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Mooie rustige camping in een prachtige groene omgeving, heuvelachtig. Camping heeft gedeeltelijk chalets en gedeeltelijk toerplaatsen. sanitair schoon en verzorgd. Omgeving heeft best veel te bieden, zeker om er een lang weekend of korte vakantie door te brengen. Wij vonden Boulogne sur Mer mooi, vooral de rust op cap Blanc-nez (een aan te raden picknick plek waar je alleen omgeven bent door het geluid van de zee en zeemeeuwen), de bunker van Eperleques en het natuurreservaat van platier d'Oye, waar je heerlijk kunt wandelen aan het strand en in de duinen (tussen Calais en Gravelines).
Mening nr: 48165
Datum: 27-09-2009
Fam. Jan 
®  
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Camping in de buurt van Calais en de mooie stad Boulogne sur Mer. De omgeving is bijzonder heuvelachtig en een oase van rust. Mooie stranden bij Hardelot met goede en gratis parkeervoorzieningen. Verder uitstapjes naar de krijtrotsen. Camping heeft een nieuw sanitairgebouw en wordt goed onderhouden. Symphatieke beheerders en altijd in voor een praatje. Niet ver van Nederland dus zo weer thuis en goed te doen voor een weekje (of korter).
Mening nr: 38986
Datum: 16-05-2008
Mevr. Mattanja Klamer 
april - juni 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Een fantastische camping. Wij waren er 2 weken in de meivakantie in een gehuurd huisje. Accomodatie goed. Toiletgebouw schoon en netjes. Eigenaar werkt hard. Zeker een aanrader. Ik sluit me voor de rest bij de eerste mening aan.
Mening nr: 37777
Datum: 10-10-2007
Fam. van der Ent 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij zijn zeer te spreken over deze camping. Betreft een boerencamping van 3 jaar oud. Op nog geen 200 km. van Nederland. In een natuurreservaat op 20 kilometer van Calais. Heuvelig. Omgeving prachtig. Lijkt alsof je ver in Frankrijk zit. Rust. Zeker op buitenterrein. Zeer geschikt voor kleine kinderen. Klein zwembadje aanwezig. Wij waren met 2 pubers (14 en 16 jaar). Hadden het ook naar de zin, ondanks weinig Nederlandse leeftijdgenootjes. Veel Franse jongeren. Desalnietemin prima naar de zin. Zeer goede wandel en fietsroutes door bos. Info bij receptie. Kust op ongeveer 20 km. Boulogne mooie stad. Calais leuk om zijn City L'Europe en veerboten naar Engeland. Wie van cultuur WO II houdt, de moeite waard. De V 3 basis. Vele bunkers met musea en St. Omer met z'n info hierover. Wissant is een leuk badplaatsje met gezellige restaurantjes. Zeer vriendelijke campingechtpaar. Erg behulpzaam en in voor een praatje. Sanitair goed. Niet duur. Nog geen 25,- euro met 4 pers. + caravan en tent. Grote plaatsen. Ook veel Engelsen op doortocht. Leuk om mee te maken is de 14 juli. Optocht met plaatselijke blaaskapel op boerenkar. Als afsluiting een groot vuurwerk.