Sluiten

Camping Les Trois Rivières in Louhans

Camping Les Trois Rivières

Camping Les Trois Rivières in Louhans-Châteaurenaud ligt aan de oevers van de rivier de Solnan, in het departement Saône et Loire.

In de omgeving kan men diverse uitstapjes maken in een regio dat bekend staat om rijke culturele verleden zoals kastelen en wijnvelden.

Camping Les Trois Rivières ★★★
Chemin de la Chapellerie
71500 - Louhans
Frankrijk
Departement: Saône et Loire
Tel: +33 385751902 / +33 781302176
Afstand vanaf Utrecht: 805 km,
waarvan 772 km snelweg.
GPS coördinaten: 46.62367 / 5.21696
(46° 37' 25.2'' N    5° 13' 1.1'' O)
Aantal plaatsen: 53  / Hoogte: 182 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Wifi beschikbaar Rivier Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan
True
Verhuur van accommodatie Huisdieren in verhuuraccommodatie toegestaan BBQ toegestaan
Deze camping is aangesloten bij:
klik op logo voor info
ACSI CampingCard
Camping Les Trois Rivières
Laatste mening

Algemene beoordeling

Foto's van de camping: klik hier voor foto's
Dhr. Johan (webmaster) - .  15-06-2018
Plaats mening
Mening nr: 67617
Datum: 15-06-2018
Dhr. Johan (webmaster) - . 
®  
april - juni 2018
(Echt)paar

Algemene beoordeling

Foto's van de camping: klik hier voor foto's
Mening nr: 65333
Datum: 25-07-2016
Fam. Irene1 - -- 
juli - augustus 2016
(Echt)paar
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8| Hygiëne sanitair: 8| Ontvangst: 10| Faciliteiten: 7| Accomodatie/plaats: 9| Comfort: 8| Leiding van camping: 10| Omgeving: 8| Prijs/Kwaliteit: 10|

Algemene beoordeling

gastrvrijheid, heet afwaswater, goede douches, schaduw op plaats, loopafstand dorp

Na vier jaar voor 2 nachten terug op deze fijne camping voor wie geen animatie zoekt. Zeer vriendelijke ontvangst. Mooie ruime plaatsen met zon en schaduw. Water en electra dichtbij. Dorp op goed 5 minuten wandelen. Mooi dorp, enorme markt op maandagmorgen. Laat vertrek geen punt. Welkomstborrel op maandagavond. Vriendelijke gasten, prettige sfeer. Vissen mogelijk aan camping. Prijs 2 ps, electra, tax, 15.80 per nacht. Naast gelegen zwembad inmiddels gesloten. Foto's van de camping: klik hier voor foto's
Mening nr: 64907
Datum: 02-05-2016
Dhr. Jacob1 - Alhier 
®  
april - juni 2016
Senioren
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7| Hygiëne sanitair: 7| Ontvangst: 7| Accomodatie/plaats: 7|

Algemene beoordeling

Receptie open van 9-12 en van 3-6.

Prima camping. Werden hartelijk ontvangen. Plaatsen op grind of gras. WiFi gratis over de camping. Geen broodservice, bakker zit 500 m verderop. Deze is op zondag wel gesloten. Sanitair goed. Warm water voor de afwas. Naar het centrum is ca. 15 min lopen. Er gaat wel een trein langs maar de hinder valt mee.
Mening nr: 58632
Datum: 20-01-2013
Fam. Marc Defauw 
®  
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Bij aankomst kregen wij een hartelijk onthaal. Plaats caravan deels op grind, deels op gras voor de voortent of de luifel. Zoals aangehaald in andere meningen, gratis Wifi en perfect sanitair. Kostprijs laag. Broodservice en bakker op loopafstand (500 meter). Wij konden genieten van een gratis avond franse chansons. Wekelijks is er ook een "pot d'acceuil", informatiemoment met vraag en antwoord, bijzonder interactief en uiteraard in het mooie frans. Verder deel ik de meningen van de vorige kampeerders. Besluit: een camping om steeds terug te komen voor meerdere dagen.
Mening nr: 57069
Datum: 02-08-2012
Mevr. Irene1 
®  
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Bij aankomst was de slagboom dicht, maar de beheerder kwam ons gastvrij tegemoet gelopen. Eerst een kijkje op de camping was geen enkel probleem. Keurige plekken, naar keus met vooral schaduw (aan het water) of meer zon. Op de plaatsen grind en een stukje gras. Gratis wifi. Zwembad ligt pal naast de camping, gratis toegang voor campinggasten. Tevens bon voor korting op het museum in het oude Hospitaal met antieke apotheek. Louhans is een leuk stadje met 157 arcadebogen en een leuk aanbod van winkeltjes. Je krijgt een wandelroute uitgereikt bij aankomst. Het sanitair was licht verouderd, maar ruim en schoon. De afwasplekken brandschoon en met echt heet water. Vanaf de camping naar de Cascades van Herrisson gereden en Cirque de Baume. Beiden zeer de moeite waard. De markt op maandag is groot en gevarieerd, en met veel bezoekers. Vandaar de enorme parkeerterreinen naast het dorp. Vanaf de camping is het 5 minuten lopen naar het centrum. Per nacht betaalden we slechts 12,50 met 2 ps, electra en hond. Zonder hond is het maar 11,50. Op de plaats water, stroom en waterafvoer. Foto's van de camping: klik hier voor foto's
Mening nr: 55540
Datum: 10-10-2011
Fam. renaat 
september - oktober 2011
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

We waren op deze camping in sept 2011. Bij aankomst op zondag rond 15h stonden we voor een gesloten poort en was de "accueil" dicht. Gelukkig werden we zonder probleem, binnen gelaten door een 'reserve concierge' die op de camping verblijft. De camping is klein, mooi, schaduwrijk, bezit verharde wegen en water bij iedere standplaats en die zijn nog ruim ook! De prijzen zijn heel schappelijk, het sanitair is oud maar alles functioneert prima. Ook is er draadloos internet over een groot deel van het terrein... kwestie van in de buurt van de antenne te zitten...De echte gerant is in de loop van de dag met ons komen kennis maken, is zeer vriendelijk EN behulpzaam. Conclusie: de camping is een aanrader, de maandagmarkt in Louhans is uniek, het stadje en de regio zijn een reis waard.
Mening nr: 53282
Datum: 03-07-2011
Fam. Jan 
®  
april - juni 2011
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Rustige redelijk geprijsde municipal camping aan brede visrivier. Gelegen naast groot gemeentelijk zwembad (juli en augustus vrij toegankelijk voor campinggasten, overige maanden beperkt in het weekend open). Camping ligt vlakbij het voetbalstadion (geen last van). Camping heeft keurig sanitair en prima horizontale plaatsen op grind. Stadje heeft een Elzasser uitstraling en komt gezellig over met terrassen en arcade's. (5 minuten wandelen van camping, binnendoor onder spoorbrug naast rivier snel bereikbaar). Stadje heeft een enorme weekmarkt en op zaterdag aan andere zijde gelegen kleine markt langs de straat.
Mening nr: 34034
Datum: 22-07-2007
Mevr. iris den ridder 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Kleine camping. Vriendelijke ontvangst. Ruime, schaduwrijke, afgebakende plaatsen. Modern sanitair dat niet goed wordt schoongehouden. Er hangt een bord op dat er twee keer per dag om 6.00 uur en 16.00 uur wordt schoongemaakt, maar dat is met moeite 1 keer per dag! Erg goedkoop (12,70 voor vier personen) Dit trekt ook de zgn. " Nomades" aan er er staan veel mensen die er voor vast lijken te wonen. Ook wordt de camping gebruikt door werkmensen die in de buurt een klus hebben. Er loopt 's nachts een bewaker rond. De camping ligt op 15 min. loopafstand van het leuke stadje Louhans. Als doorgangscaming in de buurt van de rustige snelweg A39 geschikt en ook om het stadje te bezoeken. Verder weinig vertier in de omgeving (zeer landelijk). Naast de camping ligt het gemeentezwembad, waar je als kampeerder tegen gereduceerd tarief gebruik van kunt maken.

Campingtips in de buurt