Sluiten

Les Méditerranées - Camping Nouvelle Floride in Marseillan Plage

Les Méditerranées - Camping Nouvelle Floride

5 sterren Camping Nouvelle Floride gelegen in Marseillan biedt een vakantie aan het water met directe toegang tot de Middellandse Zee!

Camping Nouvelle Floride ligt aan de zeekant van de Beach Club. Geniet tot ’s avonds toe van de voorzieningen, de activiteiten op het strand, bij het verwarmde zwembad met glijbanen, in de kinder- en jongerenclubs.

Camping Nouvelle Floride ligt bij het meer van Thau, Marseillan en Agde. Prachtige wandelingen langs het Canal du Midi, in Natuurpark Haut-Languedoc en bezoeken aan de katharenmonumenten en verrassende steden als Sète, Béziers, Montpellier

Les Méditerranées - Camping Nouvelle Floride ★★★★★
Avenue des Campings
34340 - Marseillan Plage
Frankrijk
Departement: Herault
Tel: +33 467219449
Afstand vanaf Utrecht: 1232 km,
waarvan 1187 km snelweg.
GPS coördinaten: 43.30926 / 3.54247
(43° 18' 33.3'' N    3° 32' 32.9'' O)
Aantal plaatsen: 473  / Hoogte: 3 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Wifi beschikbaar Waterpark Waterglijbaan Waterspeeltuin Overdektzwembad Verwarmd zwembad Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan
True
Verhuur van accommodatie BBQ toegestaan
Deze camping is aangesloten bij:
klik op logo voor info
ACSI CampingCard
Les Méditerranées - Camping Nouvelle Floride
Laatste mening

Algemene beoordeling

Foto's van de camping: klik hier voor foto's
Dhr. Johan (webmaster) - Leiden  03-07-2015
Plaats mening
Mening nr: 63589
Datum: 03-07-2015
Dhr. Johan (webmaster) - Leiden 
juli - augustus 2015
Anders

Algemene beoordeling

Foto's van de camping: klik hier voor foto's
Mening nr: 56856
Datum: 26-07-2012
Fam. Monster 
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Vorig jaar nog onder de Yelloh vlag , nu weer zelfstandig, de aanschaf van de buurcamping BeachGarden heeft duidelijk een economische weerslag op Nouvelle Floride. Er is het afgelopen jaar niks verbeterd, op het wifi bereik na. Je hebt nu 4 uur per dag verbinding. Maar met de sta-pleknummer-wisseltruc de hele dag... In de herendouches heeft iemand met een aansteker alle drukknoppen laten aanbranden, dus verschroeide plastic knoppen. De kranen die vorig jaar los zaten zitten dat nu nog.. Achterop het terrein staan halfdode bomen, die hadden afgelopen winter best gesnoeid kunnen worden. De slechte klantenservice mbt het verplicht zaterdag aankomen of vertrekken en het boeken van hele weken snap ik nog steeds niet, soort van vervelend arrogant, ruim 70 euro voor een staplek is toch goed geld? Verder een prima schone camping, lekker strand, vers gesneden ananas, persoonlijk overkill aan animatie, lekkere bakker om de hoek van de camping, lang leve de Lidl, kortom een 8 als ze afstappen van het arrogante reserveergedrag!

Campingtips in de buurt