Sluiten

Camping Le Rompval in Mers Les Bains

Camping Le Rompval

Camping Le Rompval is een mooie uitvalsbasis om te genieten van de rust en de schoonheid van de natuur. Camping Rompval ligt vlak bij zee en er zijn talrijke wandelingen te maken langs kwelders en kliffen. Camping Le Rompval ligt ook in de buurt van leuke badplaatsen als Ault en Le Tréport.

amping Le Rompval is uitgerust met een overdekt verwarmd zwembad en gerenoveerde sanitairgebouwen. Bij de receptie kunt u fietsen huren, ontbijten en dagelijks vers brood ophalen. Gratis WiFi.

Trek er eens op uit, bezoek dan de bossen en de kastelen van Eu en Rambures. De baai van Somme is een waar vogelparadijs, hier kan men prachtig wandelen of wadlopen. Ook leuk is het glasmuseum, of ga zeevissen vanuit Le Tréport, kanoën, funboarden, paardrijden of krabben, garnalen en kreeften vangen op het strand van Cise. Allemaal in de buurt van flower camping Le Rompval!

Camping Le Rompval ★★★
Route de Blengues
80350 - Mers Les Bains
Frankrijk
Departement: Somme
Tel: +33 235844321 / +33 252560295
Afstand vanaf Utrecht: 471 km,
waarvan 428 km snelweg.
GPS coördinaten: 50.07767 / 1.41498
(50° 4' 39.6'' N    1° 24' 53.9'' O)
Aantal plaatsen: 132  / Hoogte: 95 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Wifi beschikbaar Overdektzwembad Verwarmd zwembad Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan
True
Verhuur van accommodatie Huisdieren in verhuuraccommodatie toegestaan BBQ toegestaan Privé sanitair
Deze camping is aangesloten bij:
klik op logo voor info
ACSI CampingCard
Camping Le Rompval
Laatste mening

Algemene beoordeling

de omgeving

WIFI is een ramp

De camping op zichzelf is OK. Goed onderhouden grasmat en redelijk bereikbare, vlakke plaatsen. Opvallende bouwsels voor toiletten en andere functionele gebouwen; het zijn halfronden met een dak van aarde en gras alsof een grote pijp voor de helft ingegraven is. De sanitaire voorzieningen zijn qua inrichting ook wel OK, maar ze mochten wat beter of vaker schoongemaakt worden. WIFI is gratis, maar het is een ramp; voordat je online kunt gaan ben je verplicht de meest irritante reclames van begin tot het einde te consumeren, zo niet dan word je eraf gegooid. En de hele procedure steeds opnieuw.
Dhr. J. Strijbosch - Helmond  06-10-2016
Plaats mening
Mening nr: 66043
Datum: 06-10-2016
Dhr. J. Strijbosch - Helmond 
september - oktober 2016
Senioren
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 6| Hygiëne sanitair: 6| Ontvangst: 6| Faciliteiten: 7| Accomodatie/plaats: 8| Comfort: 7| Leiding van camping: 6| Omgeving: 7| Prijs/Kwaliteit: 8|

Algemene beoordeling

de omgeving

WIFI is een ramp

De camping op zichzelf is OK. Goed onderhouden grasmat en redelijk bereikbare, vlakke plaatsen. Opvallende bouwsels voor toiletten en andere functionele gebouwen; het zijn halfronden met een dak van aarde en gras alsof een grote pijp voor de helft ingegraven is. De sanitaire voorzieningen zijn qua inrichting ook wel OK, maar ze mochten wat beter of vaker schoongemaakt worden. WIFI is gratis, maar het is een ramp; voordat je online kunt gaan ben je verplicht de meest irritante reclames van begin tot het einde te consumeren, zo niet dan word je eraf gegooid. En de hele procedure steeds opnieuw.
Mening nr: 58246
Datum: 23-09-2012
Fam. van wijk 
september - oktober 2012
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Camping die op het eind van het seizoen niet meer netjes onderhouden is. Sanitair werd elke dag prima schoongemaakt evenals de afwasruimtes, maar bv de ruimte, waar je kon internetten (gratis/ heel traag en soms moet je zelf resetten), was absoluut niet netjes meer, deur half uit scharnier, ruimte van wasmachine, waar geen droger meer stond, hoog gras, te huren fietsen lagen na 1 week nog steeds op de grond en er zaten grote gaten in de weg! Sanitair was prima in orde! Niet fris is, dat je het chemisch toilet moet legen binnenin de toilet ruimtes! Waarom niet buiten een apart hoekje ?? Ook geen slang om het schoon te spoelen. Geen ruime plaatsen! Raar ook, dat je als caravan met auto (geen grote caravan) meer moet betalen dan een camper en die zijn dikwijls heel groot!!! Ze nemen meer dan 1 plaats in beslag. Drukke weg langs de camping. Wel veel in de omgeving te bezoeken, ga zeker ook naar het stadje EU en haal een stads plattegrond. Mers les Bains en Treport ook zeker de moeite waard.
Mening nr: 56086
Datum: 27-04-2012
Dhr. ghys stef 
april - juni 2012
Algemene indruk: 4| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Leuke omgeving, zeker als je graag vis eet. Ik ben met Pasen geweest en onze electriciteit van onze caravan viel constant weg als ook die van de gezamelijke douches en die van andere caravans en staanplaatsen. Buitentemperaturen waren 5 graden, dus verwarming had je wel nodig. Dit heeft geduurd tot maandagmorgen toen we vertrokken. Ik heb hiervoor Flowercamping-groep aangeschreven, maar tot op heden nog steeds geen reactie gekregen.
Mening nr: 53586
Datum: 23-07-2011
Mevr. Elsa Blaaser 
april - juni 2011
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Een erg mooie, rustige camping. Veel groen, dus keuze uit een zonnige of schaduwrijke plaats. Langs elke camping loopt een weg, anders zou je er niet kunnen komen, maar behalve nogal wat motoren in het weekend, valt het verkeer reuze mee. De ontvangst is vriendelijk, er is een heerlijk overdekt zwembad. Fijn die gratis douche natuurlijk (wel elke 30 sec. op de knop drukken), jammer dat er geregeld geen warm water was. Maar daar werd druk aan gewerkt. Het sanitair was aan het eind van de dag wel vies, dus een extra schoonmaakbeurt is wel aan te bevelen. Er is heel erg veel te zien in de omgeving, maar de camping ligt hoog en vrij ver, dus een auto is voor de meeste mensen wel noodzakelijk. Ik heb er 2 weken heerlijk vertoefd aan het eind van het voorseizoen en kan het elke natuur- en cultuurliefhebber van harte aanbevelen.
Mening nr: 53358
Datum: 09-07-2011
Dhr. Gerard 
april - juni 2011
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Wij zijn 3 dagen op deze camping geweest in de laatste dagen van juni. Op dat moment heb je nog net de mogelijkheid om een ruime plaats te kiezen. Die ruime plaatsen zijn in werkelijkheid 4 plaatsen. De eigenaar ging toen wij er waren de plaatsen nummeren. Het bleek dat wij 3 plekken in beslag hadden genomen. Volstrekte waanzin, want er zou nooit meer een ander naast ons kunnen komen, omdat er geen toerit was. In het voorseizoen kun je dus zeggen, dat je veel ruimte hebt, maar ik zou hier nooit in het hoogseizoen naar toe gaan. Het sanitair is in een soort bunkers geplaatst. Eén sanitair blok was vernieuwd, maar ik had iedere dag een koude douche en geen afwaswater. De camping wordt door ASCI aangeprezen als een rustige camping voor natuurliefhebbers. Niets is minder waar. Er loopt een weg langs de camping die veel wordt gebruikt en waar hard wordt gereden. Niets rust dus. Ik begrijp soms niet goed met wat voor normen mensen oordelen over campings. Ik wil deze camping niet de grond in boren, maar het is geen rustige camping en de plaatsen zijn t.a.v. de nummering niet ruim. Ik heb een blok van 4 plaatsen uitgepast en kwam uit op 20 x 12 passen. Dat is ongeveer 240 m2. Dat dus voor 4 plaatsen is gemiddeld 60 m2. Dat zijn te kleine plaatsen, waar je geen privacy zult ervaren. Wat een voordeel is van deze camping: 5 min rijden en je bent bij een Centre Commercial. Dat is wel makkelijk.
Mening nr: 53110
Datum: 13-06-2011
Fam. Marc Defauw 
®  
april - juni 2011
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Camping die voldoet aan alle eisen: vriendelijk onthaal, ruime plaatsen (vrij te kiezen), proper sanitair. er is een broodservice. De camping ligt op drie km van Mers. Voor caravans en motorhomes neem je best de toerit via de departementale weg Cayeux, Ault, Mers.
Mening nr: 49695
Datum: 17-07-2010
Mevr. Simona de Jong 
april - juni 2010
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij hebben een paar dagen een studio gehuurd, het was een beetje klein maar wel compleet ingericht. Het zwembad was (bijna) klaar en er werd nog hard gewerkt aan de camping. De jonge eigenaar spreekt een beetje Engels en is erg behulpzaam. Wat erg leuk is om bij het monument het pad naar Mers le Bain te lopen. De plaats heeft prachtige huizen aan de boulevard. Ook kan je heel goed boodschappen doen in het Centre Comercial.