Sluiten

Camping Municipal Le Claps in Mons la Trivalle

Camping Municipal Le Claps

Camping Municipal Le Claps ligt onder de beroemde brug van Tarassac, in een aangename en schaduwrijke omgeving, aan de oevers van een rivier.

In de omgeving kan men mountainbiken, wandelen en kajakken.

+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video
 • Camping Municipal Le Claps ★★
  • Tarassac
   34390 - Mons la Trivalle
   Frankrijk
   Departement: Herault

   Tel: +33 467977264 /
  • Aantal plaatsen: 130  / Hoogte: 131 m
   Afstand vanaf Utrecht:1234 km,
   waarvan 1164 km snelweg.
   GPS coördinaten: 43.56097 / 2.97418
   (43° 33' 39.5'' N    2° 58' 27.0'' O)

  Faciliteiten:

  • Wifi beschikbaar
  • Rivier
  • Municipal camping
  • Wasmachine beschikbaar
  • Huisdieren toegestaan
   True
  • Verhuur van accommodatie
  • Gehele jaar open
  • BBQ toegestaan
Top van de pagina
Top van de pagina

Meningen over Camping Municipal Le Claps

Camping Municipal Le Claps
Laatste mening

Algemene beoordeling

Foto's van de camping met nieuw sanitair en receptiegebouw: klik hier voor foto's
Dhr. Johan (webmaster - Leiden  29-06-2015
Plaats mening
Mening nr: 63544
Datum: 29-06-2015
Dhr. Johan (webmaster - Leiden 
april - juni 2015
Anders

Algemene beoordeling

Foto's van de camping met nieuw sanitair en receptiegebouw: klik hier voor foto's
Mening nr: 58520
Datum: 15-12-2012
Fam. van Barneveld 
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

In augustus 2012 zijn wij 2 wkn op deze camping geweest. Door omstandigheden arriveerden wij 1 week later, die door de eigenaar niet is berekend!! De omgeving van de camping is prachtig; we zijn bijna dagelijks naar de beide Gorges geweest om heerlijk te zwemmen. Daarnaast kun je prachtig wandelen via de Gorges naar de hoogvlaktes. Voor ons was een groot nadeel op de camping het lawaai 's avonds; we stonden bij het kinderspeeltuintje, maar dit bleek ook het barbecue-veld te zijn, waar elke avond tot soms na twaalven zeer veel gebruik van werd gemaakt door grote groepen mensen. Advies zou zijn om een plek ver verwijderd van het barbecue-veld te vragen, waar wel rust is. De plekken op de camping zijn groot en op een mooie natuurlijke manier gescheiden. De eigenaar van de camping is niet erg open, en zit vooral op zijn kantoor. Er was op een gegeven moment een defect aan de schommel, wat gevaar op kon leveren; ondanks meerdere malen dit aangegeven te hebben, was dit op het moment van ons vertrek nog niet gemaakt! Het sanitair is sterk verouderd, maar wordt wel goed schoon gemaakt.
Mening nr: 45899
Datum: 04-08-2009
Dhr. Alex Boshoven 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Vandaag teruggekomen van deze uitstekende camping op een prachtige natuurlijke lokatie! Het personeel loopt niet over van vriendelijkheid maar dit komt waarschijnlijk omdat het een gemeentecamping betreft. Campingwinkeltje is veel te duur en heeft niet veel te bieden. Eerst kon er een dag van tevoren brood worden besteld maar deze service stopte nadat de burgemeester van Mons de live-muziek op de donderdagavond had verboden. De bakker van Mons, waar het brood vandaan werd gehaald, besloot toen zelf maar met zijn auto iedere ochtend over de camping te rijden hetgeen ons gemakkelijker en goedkoper brood opleverde. Het bescheiden restaurantje is van dezelfde eigenaar en gaat open als men er 'zin in heeft'. Het kamperen zelf is echter een genot in deze fantastische natuurlijke omgeving. Het riviertje de Orb stroomt helemaal om de camping heen en levert snelstromend, rustigstomend, diep en ondiep helder zwem- , kano- en viswater. Rotsen te over om te klauteren en vanaf te springen en duiken. In de Gorges de Heric en Gorges de Colombieres, op slechts een paar km afstand, waan je je in een tropisch paradijs waar je je eigen kreekje kunt uitkiezen om een hele dag te vertoeven. Marktjes, lokale festivals met vuurwerk, een casino en een spa, alles is in de buurt. En op anderhalf uur rijden zit je aan de middelandse zee voor een leuk dagje uit. Camping is spotgoedkoop.
Mening nr: 43881
Datum: 26-01-2009
Dhr. Ronald Vogely 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Heerlijke mooie plek! Geweldig voor de kinderen (in mijn geval 9 en 6). Kinderen wilden niet meer verkassen. We zijn de hele drie weken gebleven. Heerlijk strandje om te zwemmen. Kinderen springen van rotsen in het water, of slingeren met een touw aan een boom het water in. Mooie ruime plekken. Uitzicht op de Gorges de Herique waar je fijn kunt wandelen, picknicken of zwemmen onder watervallen. In de omgeving is genoeg te doen. Op nagenoeg alle plaatsen kun je wel ergens een hangmat ophangen. Sanitair is een beetje oud maar wel altijd schoon. Werd in de zomer twee keer per dag schoon gemaakt. Voldoet prima. Op het terrasje hebben we twee keer heel gezellig gegeten. Niet duur.
Mening nr: 40945
Datum: 05-08-2008
Dhr. Alexander 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

We hebben in juli 2008 een week met 2 tenten op deze camping gestaan. Onze plek was mooi met stenen afgezet, redelijk groot, met schaduw, en een elektriciteitspaaltje ernaast. Ook stonden er een paar stenen barbecues over de camping. Sanitair was zeer verouderd! Gelukkig was de douche wel warm, en alles werd wel redelijk schoongemaakt. Campingwinkel stelde niks voor, was bijna leeg. Publiek op de camping was een beetje vreemd, niet echt toenaderbaar. Barretje was leuk, maar nauwelijks open. Camping lag wel aan een heel leuk strandje, met goede zwemgelegenheid. Kortom: een weekje uit te houden, ook met kleine kinderen. Voor wat oudere kinderen veel te saai.
Mening nr: 24606
Datum: 24-10-2005
Mevr. petra & andre 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

We konden kiezen uit 3 plekken. Eerste indruk was niet super: droog, stoffig, doornstruiken. Het plekje was wel mooi vlak. Heel knus door grote stenen afgebakend. We hebben hier een week heerlijk gestaan (8-15 juli). Het was nog redelijk rustig op de camping. Pas rond de 14e kwamen de vaste gasten. Geregeld hadden we groepen jongeren naast ons. Hier hebben we weinig last van gehad. Veel zwerfkatten. Zolang je die niet lokt met eten, heb je er geen last van. Lekker strandje bij de camping. Schitterende omgeving. Lekker gegeten bij het barretje. Heerlijk relaxte - beetje hippie-achtige - sfeer! Sanitair is redelijk. Goede warme douche, gelukkig (!) hurk-w.c.'s Afwasgelegenheid niet zo geweldig: steeds een groot waterballet. (wat sanitair betreft zijn we niet zo veeleisend) Kortom: hier komen we zeker weer!!