Sluiten

Camping Château de L'Eouvière in Montmeyan

Camping Château de L'Eouvière

Camping Château de l’Eouvièreis een kleine en zeer mooi gelegen camping in Frankrijk. De camping ligt rond een kasteeltje in een boomgaard, op autoafstand van de Provençaalse kust, bij het plaatsje Montmeyan.

Deze terrassencamping heeft afgebakende plaatsen met en zonder schaduw. Het is voorzien van een buitenzwembad met ligstoelen, vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over de omgeving. De speeltuin is voor kinderen een plek om urenlang plezier te hebben. Voor de sportieve vakantieganger biedt de camping begeleide wandeltochten.

Als men het zich gemakkelijk wilt maken hoeft koken niet altijd, want op de camping zijn een snackbar, pizzeria en restaurant (kleine kaart) aanwezig. Op het terras is het goed vertoeven onder het genot van een drankje.

In de zomermaanden worden er activiteiten georganiseerd voor kinderen. Faciliteiten voor tennis en tafeltennis zijn aanwezig. Het is mogelijk om te internetten, want de camping beschikt over één of meerdere computers met een internetverbinding en er is een WiFipunt.

Camping Château de L'Eouvière ★★★★
Route de Taverne
83670 - Montmeyan
Frankrijk
Departement: Var
Tel: +33 494807554
Afstand vanaf Utrecht: 1229 km,
waarvan 1068 km snelweg.
GPS coördinaten: 43.63813 / 6.05965
(43° 38' 17.3'' N    6° 3' 34.7'' O)
Aantal plaatsen: 81  / Hoogte: 502 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Wifi beschikbaar Buitenzwembad Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan
True
Verhuur van accommodatie
Camping Château de L'Eouvière
Laatste mening

Algemene beoordeling

Een camping gelegen in het groen, prachtig zicht , dichtbij een pittoresk dorpje uit de Provence. Veel bezienswaardigheden in de buurt. Op deze camping kan men tot rust komen. Ruime toiletten en douches, Prachtig zwembad met terras en panoramisch zicht. Aangename eignaars die hun best doen om het je naar de zin te maken.
Mevr. Tess  15-03-2009
Plaats mening
Mening nr: 44125
Datum: 15-03-2009
Mevr. Tess 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Een camping gelegen in het groen, prachtig zicht , dichtbij een pittoresk dorpje uit de Provence. Veel bezienswaardigheden in de buurt. Op deze camping kan men tot rust komen. Ruime toiletten en douches, Prachtig zwembad met terras en panoramisch zicht. Aangename eignaars die hun best doen om het je naar de zin te maken.
Mening nr: 43746
Datum: 07-01-2009
Mevr. Karin 
september - oktober 2008
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

In september 2008 deze camping bezocht. Algehele in druk is totale verpaupering, gedateerd en vervallen sanitair,ernstig vervuild zwembad, op herhaaldelijk bellen en roepen bij de receptie werd niet gereageerd. Er waren slechts 4 gasten op het terrein. Camping heeft zijn beste tijd gehad.
Mening nr: 42680
Datum: 30-08-2008
Mevr. P. Bos 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

In navolging op eerdere reacties kan ik zeggen dat anno 2008 zeker vooruitgang is geboekt op deze camping. Inderdaad is niet alles perfect en netjes. Er wordt wel eens gewerkt met de Franse slag. Echter als je op deze terrassencamping geniet van het uitzicht, met een goed glas wijn bij de hand, dan voel je je de koning te rijk. Laat mij maar genieten van de rust, een mooie zonsondergang en laat anderen maar hutjemutje zitten aan de oever van Lac St. Croix met een overbeladen animatieprogramma. Ieder zijn meug.
Mening nr: 38755
Datum: 12-04-2008
Dhr. Th.Broekmans 
april - juni 2007
Algemene indruk: 4| Kwaliteit Sanitair: 4|

Algemene beoordeling

Mijn vrouw en ik hebben hier in juni 2007 10 dagen op deze camping gestaan. De omgeving in schitterend, volop mogelijkheden voor wandelingen etc. Vanuit de camping is er een schitterend uitzicht over de omgeving. De camping op zich is een ander verhaal. Bij regen staan , zeker de onderste plaatsen onder water en modder. De deuren van de douches sluiten niet of zeer slecht. Het sanitair werd zeer matig onderhouden. Bij iedere campingplaats is een watertappunt, helaas zonder dat er water uitkomt. In het zwembad dreven de dode muizen. Restaurant en bar hebben wij niet geopend meegemaakt s'Avonds en s'nachts geen verlichting. Met de eigenaar hebben wij hierover een gesprekje gehad. Hij was zeer verbaasd, en zou op kort termijn eraan gaan werken. Helaas hebben wij deze werkzaamheden niet meer mogen meemaken. Jammer in zo'n mooie omgeving zo'n slechte camping.
Mening nr: 29407
Datum: 13-08-2006
Mevr. Beltran 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Voordeel: Rustige camping. Mooi uitzicht. Super vriendelijke eigenaren. Mooi zwembad. Relaxte sfeer. Nadeel: camping ligt behoorlijk afgelegen. De douches, water was vaak te koud of er kwam maar een heel klein straaltje. Speeltuintje stelt niet veel voor, ze hebben bv een zandbak zonder zand. De voorzieningen zijn eigenlijk best wel "krakkemikkig" en staan absoluut niet in de verhouding tot de prijs die je per dag moet betalen.
Mening nr: 27323
Datum: 19-07-2006
Dhr. Fam. Groot 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

De tweede week van julie hebben we op deze camping gestaan. In een eerdere mening is gezegd dat de eigenaars de camping tot last zien. Hier kan ik kort over zijn, dat ligt voor de volledige 100 % aan die mensen zelf. De eigenaren zijn vriendelijk, hard werkend en uiterst behulpzaam. Daar zal het iig niet aan liggen. De camping is rustig, het is zeker geen camping voor mensen die vermaakt willen worden. Wij stonden helemaal onderaan op de camping vanwege het fantsatische uitzicht op die plek en de nabijheid van sanitair en voelden ons koningen in frankrijk. Het sanitair kan soms schoner maar is zeker een voldoende en het was zeker niet vies. Zwembad is echt geweldig. De camping ligt wel een afgelegen en er moet dus wel wat gereden worden om mooie dingen te zien of te doen. Ook mag de camping wel iets goedkoper. Kortom, mooie rustige, ruime camping met fantastisch uitzicht, vrij goed santair en een mooie omgeving.
Mening nr: 24045
Datum: 13-09-2005
Dhr. Ruud de Bont 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Een camping beginnen is moeilijk, iemand de grond in boren heel makkelijk. Als je het op deze camping niet bevalt, ga er dan gewoon weg! Voordat je de tent of caravan neerzet kijk je toch even rond, dat heb je als ervaren kampeerder toch zo gezien, of het iets voor je is of niet. Aan de entourage, het kasteel, het mooie zwembad, de paarden, en zeker de inzet van de kasteel-familie zal het niet liggen! Wie een perfekte toilet aan wil treffen of een douche met keramische kranen, moet gewoon thuis blijven, en niet op deze site gaan zeuren dat alles vies is. Er zijn 80 plaatsen waarvan er maximaal ooit 20 bezet van zijn, dus......... als de toiletten vies zijn......... hebben de weinige gasten dat zelf gedaan.............!! Dus voortaan netjes achterlaten in plaats van te zeuren over vies sanitair. Wij zijn al 3 jaar op een rij geweest, volgend jaar gaan we zeker weer! Serge, Danielle en Greg, ga zo door......tot ziens! Luc en Kris van de animatie en sport doen het ook voortreffelijk! P.s. over dat afrekenen bij een drankje, eindelijk hoef je niet heel de dag en avond geld op zak te hebben, schrijf maar op....... wordt ook nog wel eens vergeten zelfs. Over 'controle' gesproken, de waard vertrouwd zijn gasten............ik denk steeds na elke vakantie........de helft zijn ze weer vergeten op te schrijven.
Mening nr: 19977
Datum: 26-07-2005
Dhr. R. van der Pal 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

De camping is gelegen in een mooi gebied maar de eigenaars zien de camping duidelijk als een last. De faciliteiten worden niet goed onderhouden, het sanitair is vies. In de tweede week van juli, hoogseizoen (!), waren er 20 personen te gast op de hele camping. Hoewel er aangegeven is dat er een bar, restaurant en kampwinkel is konden wij alleen constateren dat de bar en restaurant vrijwel nooit geopend waren en dat er geen winkel te bekennen was. In ons appartement ontbrak zeer veel,we konden o.a. niet eens koffie zetten, ook de douche moest met de hand vastgehouden worden. Water was kokend heet, koud of gewoon niet aanwezig.
Mening nr: 6838
Datum: 17-08-2003
Mevr. Versavel-Van Damme 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Heel rustige camping, prachtig zwembad. Heerst familiale sfeer met de campingeigenaars die op het kasteel wonen en vreselijk hard hun best doen om het iedereen naar de zin te maken. Sanitair wordt regelmatig onderhouden maar het materiaal is niet denderend. Groot nadeel vind ik dat elke uitgave op rekening komt zonder dat je hier iets voor moet aftekenen. Dus geen controle! Maaltijden zijn niet te duur, drankjes echter wel. Voor jongeren is er totaal niets te doen, geen animatie 's avonds.
Mening nr: 6621
Datum: 14-08-2003
Dhr. John Florax 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Mooie rustige camping in een prachtige omgeving. De campingeigenaar doet goed zijn best maar alles gaat op z'n frans.Er wordt water op de campingplaats beloofd maar dit is er meestal niet. Sanitair boven is de hele vakantie beloofd maar nooit gekomen. De stroom viel ook regelmatig uit. Nu moest er dus een flinke klim gedaan worden om naar het sanitair te gaan. Sanitair verder netjes. Een prachtig en rustig zwembad. Er is een broodjesservice. Van een campingwinkel kun je niet spreken. Nadeel van deze camping is dat alles wat je nuttigd en koopt wordt opgeschreven. Je kan niets cash betalen. Dit heb ik als een nadeel ondervonden. Verder een zeer rustige en mooie camping.
Mening nr: 2159
Datum: 22-09-2002
Mevr. Petra Caspers 
juli - augustus 2002
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Een heerlijk rustige camping met prachtig zwembad. Het plaatsje van de site klopt echt: zwemmen met op de achtergrond het kasteel en de paarden. Dit jaar was de camping voor het eerst open en was iedereen wat onwennig. Dat versterkte het gevoel dat wij op visite waren bij de kasteelheer. De campingsupermarkt bestond uit een boekenkast met daarin een paar producten. Ook bij de bar was niet alles verkrijgbaar. Er is geen animatie, vooral veel rust. Wij komen zeker terug!

Campingtips in de buurt