Sluiten

Camping du Montdenier in Moustiers Sainte Marie

Camping du Montdenier

Camping du Montdenier ligt bij Moustiers Sainte Marie, in een beschermd natuurgebied, en is een ideale camping voor liefhebbers van de natuur en sportievelingen, in de omgeving zijn talloze mogelijkheden.

Camping du Montdenier
04360 - Moustiers Sainte Marie
Frankrijk
Departement: Alpes de Haute Provence
Tel: +33 492746739
Afstand vanaf Utrecht: 1220 km,
waarvan 1027 km snelweg.
GPS coördinaten: 43.85834 / 6.24468
(43° 51' 30.0'' N    6° 14' 40.8'' O)
Aantal plaatsen: 27  / Hoogte: 984 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Rivier Huisdieren toegestaan
True
Verhuur van accommodatie BBQ toegestaan
Camping du Montdenier
Laatste mening

Algemene beoordeling

Foto's van de camping: klik hier voor foto's
Dhr. Johan  24-06-2013
Plaats mening
Mening nr: 59090
Datum: 24-06-2013
Dhr. Johan 
april - juni 2013

Algemene beoordeling

Foto's van de camping: klik hier voor foto's
Mening nr: 58035
Datum: 03-09-2012
Mevr. Elly 
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Waar voor de 13e x naar deze camping geweest en zowaar, het gemeentebestuur heeft een ster toegekend. George heeft niet stil gezeten, er waren weer wat plaatsen erbij en één en ander was wat 'mooier' gemaakt. Nog steeds een geweldige camping, die uniek is. Wat betreft de loslopende honden, dat is waar en ik ben er erg blij om. Juist dat Hollandse gezeur over honden is hier niet aan de orde. Heb je een niet luisterende hond, hou hem dan vast. Ik heb een hond met vraatzucht, die overal gaat mee-eten en die blijft aan de lange lijn, De andere 2 honden lopen los en ook dit gegeven is fantastisch. Houden zo George, perfect. En wie dat niet wil, zoekt lekker een andere camping. En de eigen honing was weer heerlijk en de ook de lavendelolie van eigen velden, geweldig.
Mening nr: 53802
Datum: 30-07-2011
Dhr. J. B. van Doornum 
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Om de paar honderd meter staat er langs de weg naar deze camping het bemoedigende bordje "camping" Je zou op weg naar deze camping de moed kunnen laten zakken en weer terug willen keren naar de bewoonde wereld. Niet doen! Doorzetten! De beloning ligt bijna aan het einde van deze weg in "the middle of nowhere" Ik kan weinig nieuws aan de voorgaande meningen toevoegen. Alles klopt. Alleen ben ik er niet enthousiast over dat honden vrij over de camping mogen lopen. Wij hebben onze hond steeds "en laisse" gehouden. Terwijl je je maaltijd aan het bereiden bent, kan er ineens een wild vreemde hond die op de etensgeuren afkomt, naast je staan. Ook hierin moeten kampeerders rekening met elkaar houden.
Mening nr: 50822
Datum: 12-08-2010
Mevr. Elly 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij komen al 11 jaar op deze camping, we zijn zojuist terug van een 4 weken verblijf. Helaas raakt het steeds bekender dat dit een rustcamping is en daarom is het steeds minder rustig. Vooral de vele parapenters (parapentschool naast de camping) maken veelvuldig gebruik van deze camping. Maar het blijft een uniek plek om met je tent of caravan te verblijven, jaja, ook een caravan zoals wij hebben. Opvallend dat er heel veel tenten zijn en ons gevraagd wordt of het met een caravan niet lastig is om er te komen. Nee dus, de weg is inmiddels verhard, i.t.t. vroeger. We hebben weer genoten en met tranen in de ogen zijn we weer naar huis gekeerd. Men zegt wel eens 'leven als God in Frankrijk', nou, dit was toch echt zijn theetuin. Geen geschikte camping voor kinderen, wel voor sportievelingen en de oudere mens die van heel veel rust en natuur houd. De campingeigenaar Georges is een geweldige vent en hij hanteert vrijwel geen regels. Honden zijn toegelaten, aantal is niet belangrijk en nog mooier, ze mogen los op de camping.
Mening nr: 49560
Datum: 06-07-2010
Fam. Perfors 
april - juni 2010
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Prachtige camping heerlijk rustig gelegen. Prima uitgangspositie voor bergwandelingen maar ook voor de drukte rondom de Verdon. Schoon sanitair, grote afgescheiden plaatsen en echte de ruimte en de natuur om je heen. Prettige beheerder die altijd in is voor een praatje. Het plaatsje Moustiers Sainte Marie ligt op 4,5 km wandeling van de camping af waar je goed kunt uit eten en de noodzakelijke boodschappen kunt doen. Zeker een aanrader voor rustzoekers.
Mening nr: 47378
Datum: 24-08-2009
Mevr. Mw. Dekkers 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

De mooiste en de rustigste camping in deze streek, midden in de lavendelvelden. Zeker geen mierenhoop waar je scheerlijn aan scheerlijn staat. De toegangsweg is inderdaad 10 km door een natuurpark, maar volledig verhard en niet stoffig. Het sanitair is eenvoudig en schoon. De plaatsen zeer ruim. Boodschappen halen moet gepland worden. Een geweldige provinciale markt op de zaterdagochtend in Riez. Wij zijn er voor de 9e x geweest en komen zeker weer terug. Honden zijn toegestaan, aantal is niet echt belangrijk. Ook een overnachting van een trektocht te paard behoort tot de mogelijkheden. Ik ben zeer positief, maar hoop wel dat nu niet iedereen daar heen gaat. Waarschuwing: het is erg afgelegen, doodstil, zonder zwembad of speeltuin en geen kinderfaciliteiten.
Mening nr: 45260
Datum: 21-07-2009
Mevr. Sophie Aerts 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Prachtige camping voor mensen die geen al te hoge eisen aan hun verblijf stellen. Basisinfrastructuur, maar wel zeer proper. Mooi uitzicht, 's avonds prachtige sterrenhemel. Mooie natuurlijke omgeving temidden van de lavendelvelden. Iets moeilijker bereikbaar via een lange weg naar omhoog, maar dit is wel de moeite waard. De Verdon is een eindje rijden maar wel zeer goed te doen. Ik kom hier zeker terug, al is het voor mij persoonlijk geen camping om langer dan een week te blijven. Een aanrader.
Mening nr: 43735
Datum: 04-01-2009
Mevr. M. Meulenbelt 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

We hebben alweer een aantal jaren geleden op deze camping gestaan. De ligging van deze camping is zeer afgelegen. Je komt er via een 10 km lange stoffige weg omhoog (geen enge afgronden). Het is er vooral 's avonds echt koel, een enorm verschil met lager gelegen campings. Het uitzicht is er geweldig, de rust enorm, er is een parapente school vlakbij, en je ziet de parapenters regelmatig over je heen vliegen. Qua boodschappen moet je hier goed plannen. Echt een camping voor rustzoekers en natuurliefhebbers.
Mening nr: 21719
Datum: 13-08-2005
Mevr. Elly 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Voorgaande mening is zeer volledig. Ook wij zijn er voor de 6e keer geweest. Werkelijk de meest fantastische camping die er in de hele omgeving is te vinden. Tenminste, als je rust zoekt. Mensen met veel drukte moeten hier niet zijn. Het sanitair is eenvoudig, maar goed. De toegangsweg is 10 km lang, lopend door een natuurgebied. De eerstvolgende winkel is 15 km vanaf de camping. Volgend jaar zijn wij er weer.
Mening nr: 19408
Datum: 14-07-2005
Mevr. Sita 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Binnenkort gaan wij voor de zesde keer naar deze camping. Een beschrijving van deze camping is snel gemaakt. De camping ligt 10 km van de doorgaande weg, daarna nog eens 5 km van het eerstvolgende dorp af. Er wordt geen brood bezorgd en er is geen winkeltje. De camping heeft weinig faciliteiten. Geen zwembad, geen speeltuin, geen tennisveld etc.etc. Kinderen hebben er werkelijk niets te beleven. Het sanitair is schoon en redelijk van uiterlijk. De plaatsen varieren van klein tot zeer groot. Er zijn speciale caravanplaatsen. Iedere plaats is omzoomd door een met stenen gestapeld muurtje. Eigenlijk is er zeer weinig te doen en juist daarom vinden wij deze camping fantastisch. De omgeving is werkelijk geweldig. het is er zeer rustig en de eigenaar is zeer gastvrij. Deze camping is alleen geschikt voor de liefhebber van rust. Deze mening geef ik alleen maar omdat wij regelmatig hebben gezien dat mensen na een dag al vertrekken om de 'gezellige drukte' op te zoeken. Voor ons is deze camping de ideale camping.

Campingtips in de buurt