Sluiten

Camping à la ferme Le Jardin des Druides in Rouperroux

Camping à la ferme Le Jardin des Druides

Deze camping is uitsluitend voor tenten en gelegen in een voedselbos (permacultuur), waar u uw eigen groenten en fruit kunt plukken (indien beschikbaar uiteraard).

Camping Le Jardin des Druides is een rustige camping gelegen nabij het enorme en prachtige Foret d'Ecouves (5 minuten rijden), een gebied vol met dieren in het wild, wandelpaden (waaronder 2 'Grande Randonnées' (langeafstandswandelroutes)), fietspaden en natuurlijke bezienswaardigheden – toch is deze hoek van Frankrijk, waar het leven in een rustig tempo voortduurt, nog steeds door velen onontdekt.

Le Jardin des Druides is er trots op een kleine, rustige camping te zijn waar onze gasten kunnen ontspannen, tot rust komen, genieten van de prachtige omgeving en de bezienswaardigheden en geluiden van de natuur in de aangrenzende landerijen en het Ecouves-bos. De camping helt langzaam af naar het noordwesten en biedt een panoramisch uitzicht over de landerijen en het Ecouves-bos.

Herten worden vaak in de vroege ochtend en in de schemering gezien. Misschien heeft u ook het voorrecht om wilde zwijnen in het bos, dassen, vossen en vele kleine wezens te observeren terwijl ze hun leven leiden.

Honden zijn op de camping niet toegestaan, omdat wij onze eigen dieren, die vrij op ons terrein rondlopen, moeten beschermen.

+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video
 • Camping à la ferme Le Jardin des Druides
  • lieu dit Le Bas Boulay
   61320 - Rouperroux
   Frankrijk
   Departement: Orne

   Tel: +33 233319145 /
  • Aantal plaatsen: 6  / Hoogte: 262 m
   Afstand vanaf Utrecht:669 km,
   waarvan 644 km snelweg.
   GPS coördinaten: 48.53538 / -0.07620
   (48° 32' 7.4'' N    0° 4' 34.3'' W)

  Faciliteiten:

  • Nederlands/Vlaamse beheer
  • SVR camping
  • Verhuur van accommodatie
Top van de pagina

Foto's & Video's

Top van de pagina

Meningen over Camping à la ferme Le Jardin des Druides

Camping à la ferme Le Jardin des Druides
Laatste mening
Er zijn helaas nog geen meningen over deze camping geplaatst. Heeft u in de afgelopen 3 jaar op deze camping gekampeerd, wilt u dan zo vriendelijk zijn om een mening te plaatsen?

Plaats mening

  Campingtips in de buurt