Sluiten

Camping Les Lauriers Roses in Saint Aygulf

Camping Les Lauriers Roses

Camping Les Lauriers Roses is onder Nederlandse leiding, gelegen in een unieke setting met typische Méditerrane begroeing en schaduw gevende majestueuse parasoldennen en oude kurkeiken. Bloeiende orleanders (lauriers roses) omzomen de oprit en toegangsweg van de camping.

Het accent ligt op natuur en comfort, om uw vakantie in een ongedwongen en onspannen sfeer te doen slagen. Staanplekken en Mobil Homes (o.a. met eigen jaccuzzi ) op terrassen met prachtig uitzicht richting zee.

+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video

Cijfers van kampeerders *

1 meningen
Algemene indruk
Kwaliteit v/h sanitair
Laagste
9
0
Hoogste
9
0
Gemiddeld
9.0
0.0

* over de jaren 2021 en later.
Top van de pagina

Foto's & Video's

Top van de pagina

Meningen over Camping Les Lauriers Roses

Camping Les Lauriers Roses
Laatste mening

Algemene beoordeling

Gezellig maar ook heerlijk rustig en op de bovenste plaatsen een prachtig uitzicht

Kan er niet 1 bedenken

Rustige camping met gezellige sfeer
Fam. Klouwer - Volendam  10-08-2023
Plaats mening
Mening nr: 72595
Datum: 10-08-2023
Fam. Klouwer - Volendam 
juli - augustus 2023
Gezin met tieners
Algemene indruk: 9| Ontvangst: 9| Faciliteiten: 8| Accomodatie/plaats: 9| Comfort: 9| Leiding van camping: 9| Omgeving: 9| Prijs/Kwaliteit: 9|

Algemene beoordeling

Gezellig maar ook heerlijk rustig en op de bovenste plaatsen een prachtig uitzicht

Kan er niet 1 bedenken

Rustige camping met gezellige sfeer
Mening nr: 60824
Datum: 13-01-2014
Fam. Dennis 
juli - augustus 2013
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Geweldige camping, een plaatje, midden in de drukte van de Cote d'Azur een rustpunt. Kleinschalig, schoon sanitair, uitermate vriendelijke mensen. Heerlijke gemoedelijke sfeer. Ligt tegen een berg op. Prijs is niet goedkoop maar daar heb je ook wat voor. Voornamelijk ouderen komen hier jaarlijks terug. Niet te vergeten het eten in het barretje, natuurlijk "gewoon" een plate, maar complimenten. Wij zijn zelf ook meer van het wisselen (2 per zomervakantie), Frankrijk is te groot en te mooi om steeds dezelfde camping aan te doen maar deze staat (samen met L'Hirondelle (nabij Crest/Die) op nummer 1. En L'Hirondelle deden we al 2 keer dus dat zou hier zomaar ook weer kunnen gebeuren.
Mening nr: 55580
Datum: 19-10-2011
Dhr. p jespers 
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Ik vind het een geweldige camping. Zodra men het oprijlaantje opreed, was er rust, niets te merken van de drukte van de toegangsweg, gewoon heerlijk rustig. Lekker zwembad. Sanitair schoon, maar wel met de vermelding, het zijn vaak de gebruikers die tevens ook de vervuilers zijn. Wij vonden het een fijne camping. "Lekker weg van de snelweg". Overigens wij waren zonder kinderen.
Mening nr: 55444
Datum: 25-09-2011
Dhr. J.T.Eland 
september - oktober 2011
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Prima camping, niets op aan te merken. Als het sanitair niet schoon zou zijn, ligt dit aan de mensen zelf, want zelfs eind september wordt er nog twee keer per dag schoon gemaakt.
Mening nr: 48680
Datum: 11-01-2010
Fam. Van Kempen 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

2 Jaar achter elkaar op deze camping geweest. Prima plekken en fantastisch uitzicht. Steile klim naar de plekken, maar wel te doen. Een mooi uitgangspunt voor bezoek aan het strand en aan St. Tropez, St. Maxime en Monaco. Sanitair is inderdaad wel aan vervanging toe, maar voor de rest helemaal top.
Mening nr: 48164
Datum: 27-09-2009
Fam. Rob en Lyda 
september - oktober 2009
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Het sanitair was redelijk, maar in slechte staat van onderhoud. Op de vaatwasplaatsen spoot het water alle kanten op maar niet op de vaat. Het water was altijd lauw waardoor dus goed afwassen onmogelijk was. Bijzonder irritant is het doen en laten van een soort campingbestuur (mensen die al langer dan 15 jaar op deze camping komen), die alle rechten naar zich toetrokken. Wij vroegen ons ook af of de campingeigenaar nog wel iets te zeggen heeft over zijn eigen camping. Het luidruchtig heen en weer geschreeuw van boven naar beneden en andersom is bijzonder vervelend voor de medekampeerders. De plaatsen zijn slecht onderhouden, grote stenen e.d. worden niet opgeruimd. Geen camping voor ons om nog eens terug te komen.
Mening nr: 47558
Datum: 28-08-2009
Fam. Hans 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 8|

Algemene beoordeling

Leek ons een fantastische camping om daar zeker 2 weken door te brengen. Maar wij hadden niet gereserveerd en waren ook nog eens op 31 juli 2009 gearriveerd. Dus voor ons geen plekje op deze camping. Wel ging (ik denk) de eigenaar direct op zoek voor ons naar een camping in de omgeving. Hij belde voor ons diverse campings voor een plaatsje, maar helaas. Ondanks wij niet op deze camping konden staan willen wij toch een woord van dank uitspreken voor de eigenaar van deze camping. Geen gast (klant) maar toch z'n stinkende best doen voor ons. Wij hebben deze wijze van service verlenen (met dikke hoofdletters) enorm gewaardeerd. Wellicht dat het voor ons volgend jaar wel lukt op deze camping, uiteraard op een ander moment. Uiteindelijk lukte het ons om op camping St. Aygulf Plage terecht te kunnen. Ook hiervoor had bovengenomede eigenaar even naar toe gebeld.
Mening nr: 42813
Datum: 03-09-2008
Fam. Dezaire 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Een echte terrassencamping. Zelfs na 3 weken was ik nog niet gewend aan de flinke klim naar onze prachtige plaats bovenaan de camping. Maar het schitterende uitzicht maakt veel goed. De plaatsen zijn zeer gevarieerd van vorm, van klein tot groot, van smal tot driehoekig of vierkant. Niet overal evenveel schaduw. Wij hadden één boompje, met net genoeg schaduw. We konden geen waslijn ophangen, en ook voor de hangmat was geen plek. Waar wij bovenaan stonden hadden we veel last van de Mistral, als die waaide. Dat was gedurende 3 dagen in 3 weken. Mooi en schoon sanitair. Eenvoudig maar fijn zwembad, met voldoende ligstoelen. Bij het op 300 m gelegen supermarktje is brood en NL krant te koop. Verder erg beperkt aanbod in vlees en verse groente/fruit. Op de camping staat er 's morgens vroeg (8.00 - 8.30) een bakker bij het zwembad. De camping is een oase van rust midden in de hectiek van de Cote d'Azur. Vooral geschikt als je van het strand houdt, of voor een bezoek aan steden als St. Tropez, Nice, Cannes.
Mening nr: 38762
Datum: 13-04-2008
Mevr. petra 
®  

Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Hallo we zijn een drietal jaren achtereen op deze camping geweest en hebben het er heerlijk gehad. Prima camping, maar wij missen het kunnen lopen naar het strand (fietsen is nog wel te doen!) en er is bijv. geen voetbalveldje en/of tennisbaan. Daarom gaan wij hier nu niet meer heen ( een 3 sterren camping vinden wij beter voor deze camping)
Mening nr: 36224
Datum: 17-08-2007
Mevr. Jacolien Souwman 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 9|

Algemene beoordeling

Een week in een mobilhome geweest op deze camping. Een erg leuke, kleinschalige camping met een ongedwongen sfeer. De mobilhomes waren prima, de drie bij het zwembad staan wel wat dicht op elkaar. De staanplekken zijn helemaal geweldig, wat een ruimte en wat een uitzicht als je op een hoger gelegen plek zit! De camping ziet er goed onderhouden uit, ook de toiletgebouwen. Leuke eigenaren van de camping.De stranden van St. aygulf zijn mooi en met de auto ben je er[ als het niet te druk is] zo.Zelf vonden we de omgeving wel te druk in augustus, maar dat heeft niets met de camping te maken. Echt een aanrader.
Mening nr: 34005
Datum: 21-07-2007
Dhr. D. Moerman 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

We zijn dit jaar voor de 2de keer op deze camping geweest. we hebben weer genoten, vooral het uitzicht bij de hoger gelegen plaatsen is geweldig. De eigenaar en zijn vrouw zijn behulpzaam en zorgen voor een goede sfeer. De Bar is gezellig, erg nederlands maar eten met een goede kwalitiet. Alleen de tennisbaan ontbreekt.
Mening nr: 33761
Datum: 11-07-2007
Mevr. Anoniem 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Het is een hele gezellige camping, er hangt een leuke sfeer. Voor jong en oud zijn er genoeg activiteiten te doen. De bar/restaurant was erg lekker en niet duur. Het sanitair was ook schoon en goed, zelfs voor baby's is er een badje. Een leuke camping dus om vaker terug te komen.
Mening nr: 30527
Datum: 26-08-2006
Dhr. Fam. De Jong 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Al ongeveer 10 keer op deze campming geweest en elke keer zeggen we dat we ook iets anders willen zien, maar als we al het positeve op een rij zetten dan kiezen we toch weer hier voor. Lekker weer, lekker zwembad, lekkere bar met lekker eten, mooie plaatsen, goed sanitair en voorzieningen, veel te doen in de omgeving, winkel vlakbij, strand goed te bereiken, wat wil je nog meer?
Mening nr: 29663
Datum: 15-08-2006
Dhr. J.Jansen 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Na een weekje doorgebracht te hebben in Zwitserland hebben we erg genoten op deze camping. De stacaravan was mooi en schoon, met uitzicht op het zwembad, dat goed schoon gehouden werd (wel redelijk veel chloor). Onze dochters van 5 en 9 jaar hebben zich prima vermaakt bij de animatie; zij konden de Nederlandse keuken ook waarderen na een lange autorit. Er staan veel (niet schreeuwende) Nederlanders op deze camping. De ligging van de camping is perfect om regelmatig dingen te gaan bezichtigen (Grasse, St Tropez, Cannes, enz.). Wel is het jammer dat de camping te ver van het strand ligt om er lopend naar toe te gaan. 's Avonds worden er regelmatig activiteiten georganiseerd, die soms wat laat doorgaan. De camping is daardoor wel geschikt voor kinderen/jongeren die nog niet naar de discotheek gaan, maar die wel wat vertier willen hebben. Beheerder van camping is behulpzaam en ontspannen.
Mening nr: 27465
Datum: 23-07-2006
Dhr. Fam. Karssing 
april - juni 2006
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Vanuit Cavalaire kwamen wij in deze plaats om een camping te zoeken voor het tweede deel van onze vakantie. Na ons campingboek geraadpleegd te hebben leek ons dit een leuke camping. Bij aankomst was onze eerste indruk goed, echt Frans, onder Nederlandse begeleiding. Na onze tent te hebben opgezet gingen we naar de bar om wat eten op te halen. Tot onze grote schrik zagen we frikandellen kroketten en ballen gehakt op de menukaart staan. Geen typische Franse kost. Dit zegt wel weer wat over de nederlandse begeleiding. Na een rondje over de camping te hebben gelopen zagen wij alleen Nederlanders (schreeuwend van afstand met elkaar) en een enkele andere nationaliteit. Volgens ons komen veel van deze mensen elk jaar terug (ons kent ons). De bar was 's avonds bezet met oudere nederlandse mannen en vrouwen die wel van een biertje hielden. Het zwembad was klein en had geen uitstraling. Wij vonden deze camping een tegenvaller en niet het type wat wij zoeken in frankrijk.
Mening nr: 25655
Datum: 25-02-2006
Mevr. elly de jager 
®  
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij vinden deze camping echt helemaal geweldig.. We komen hier nu al 5 of 6 jaar achter elkaar in het seizoen. We genieten allemaal, dochter 15 jr. en zoon 20 jr. Het sanitair is altijd heel netjes en schoon, de plaatsen zijn geweldig, het uitzicht is mooi (als je hoog staat) het zwembad altijd heerlijk, (als je een stoel kan bemachtigen) en de bar en het restaurant helemaal goed. Altijd gezellig. Wij hebben hier heel wat gezellige avonden meegemaakt. Voor komend seizoen is onze plaats al weer geregeld, en dit jaar wordt echt gezellig, want ik weet wie de animatie gaat doen!!! Deze camping is echt aan te bevelen.
Mening nr: 25084
Datum: 04-01-2006
Dhr. Ernst van Werkhoven 
april - juni 2004
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij hebben een top-vakantie gehad in juni 2004. We kwamen zonder boeken en stonden op het eerste veld vlakbij speeltuin en zwembad. Kinderen hebben er geen last van dat de speeltuin wat ouder is. Die vermaken zich prima. En een leuke vakantie moet je toch echt zelf maken.
Mening nr: 24415
Datum: 04-10-2005
Dhr. anoniem 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

De camping heeft inderdaad wat oudere sanitair en schoon was het ook niet altijd, maar je moet het toch zelf ook wel gezellig maken. De animatie was van een bedroevende kwaliteit. De jonge man die hier voor was aangetrokken was veel meer geintereseerd in de jonge dames op de camping (tot laat was er herrie bier en drank ging er met sloten te gelijk in en om dan de dag erna als een hondje achter andre an te lopen en iedereen aan te wijzen die hier bij was vind ik van een bedroevend laag niveau) en daar hoorde je iedereen over klagen zelfs de mensen die al wat langer op deze camping kwamen. Ik hoop ook dat het volgend jaar beter is, want anders denk ik dat deze man een hoop klanten kwijt raakt ( hij gaat er zelf van uit dat het toch wel vol staat). Volgens hem staan ze in de rij. Zelf probeer ik het nog één keer.
Mening nr: 22996
Datum: 24-08-2005
Mevr. fam van bemmel 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Ik vond het een super camping, dit was de leukste vakantie tot nu toe. We hebben erg genoten. Alles was goed schoon en onderhouden. Mijn dochter moest echt huilen, toen we weer naar huis gingen. Maar we hebben weer geboekt voor volgend jaar en dan drie weken.
Mening nr: 21952
Datum: 14-08-2005
Dhr. bram jongman 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Zeer sfeervolle camping leuke plaatsen, sanitair zeer schoon camping eigenaar en personeel zijn heel behulpzaam. Als voorbeeld kan ik noemen dat ik om 7.00 uur de terugreis wilde aanvangen, wat totaal geen probleem was en om 7.00 uur precies stond Andre, wel met een slaperig gezicht, met zijn auto bij onze plaats om mijn caravan naar beneden te brengen. Er is ook een heel gezellige bar, onder de vriendelijke en zeer klantgerichte leiding van Wim, waar men voor een hele redelijke prijs goed kan eten.