Sluiten

Camping Caravaning Les Baumelles in Saint Cyr sur Mer

Camping Caravaning Les Baumelles

Camping Les Baumelles ligt in de Var een regio met 300 dagen zon per jaar, tussen Les Lecques en La Madrague op 50 m van goudkleurige zandstranden, in een bos met wandelpaden.

Camping Caravaning Les Baumelles ★★★
1, route de la Madrague - Les Lecques
83270 - Saint Cyr sur Mer
Frankrijk
Departement: Var
Tel: +33 494262127 / +33 494887613
Afstand vanaf Utrecht: 1244 km,
waarvan 1225 km snelweg.
GPS coördinaten: 43.17182 / 5.69770
(43° 10' 18.6'' N    5° 41' 51.7'' O)
Aantal plaatsen: 240  / Hoogte: 16 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Wifi beschikbaar Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan
True
Verhuur van accommodatie
Camping Caravaning Les Baumelles
Laatste mening

Algemene beoordeling

Camping geeft een wat rommelige indruk doordat er veel seizoensplaatsen zijn. Er zijn genoeg passantenplaatsen van verschillende afmetingen. Sanitair is verouderd, maar wordt goed schoongehouden. Veel verschillende nationaliteiten waardoor het gezellig is. Winkeltje voor brood net buiten de camping. Zee op 200 meter van de camping, De camping is niet echt goedkoop.
Mevr. meeuwen  25-09-2011
Plaats mening
Mening nr: 55442
Datum: 25-09-2011
Mevr. meeuwen 
®  
september - oktober 2011
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Camping geeft een wat rommelige indruk doordat er veel seizoensplaatsen zijn. Er zijn genoeg passantenplaatsen van verschillende afmetingen. Sanitair is verouderd, maar wordt goed schoongehouden. Veel verschillende nationaliteiten waardoor het gezellig is. Winkeltje voor brood net buiten de camping. Zee op 200 meter van de camping, De camping is niet echt goedkoop.
Mening nr: 46129
Datum: 08-08-2009
Mevr. Laura 
juli - augustus 2009

Algemene beoordeling

Wij hebben netjes gereserveerd bij deze camping voor tien dagen. Echter, toen we aankwamen werd ons onbeschoft verteld dat er geen plek meer was en werden we weggestuurd. We mochten zelfs de camping niet oprijden. Ons beeld over deze camping is dus niet positief. Toen maar naar een prachtige camping 3 kilometer verderop gereden die wel plek voor ons had: Camping Sainte Clos Therese.
Mening nr: 45979
Datum: 05-08-2009
Fam. Bart & Kim 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Ontvangst was niet zo hartig, camping is niet goedkoop, verouderd en soms vuil sanitair, drukke camping en matige sfeer. Maar de camping is schitterend gelegen en dat maakt véél goed. Tip: oordopjes als je in het "Sahara"-gedeelte verblijft want ik ben praktisch doof van al die krekels. Nooit eerder meegemaakt!!
Mening nr: 45455
Datum: 27-07-2009
Mevr. Laura 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Ik (22) en mijn zusje (15) zijn deze zomer voor 3 weken naar deze camping gegaan met het openbaar vervoer. Wat achteraf niet zo handig was. Het openbaar vervoer is er bijna niet. eens per uur ging er een trein of een bus. Maar we hebben ons uitstekend vermaakt! Maar dat kwam vooral omdat we veel franse vrienden gemaakt. We hebben ons zo goed vermaakt dat we niet meer terug naar Nederland wilden. Elke dag worden de douches, wc's en wasbakken uitgebreid schoongemaakt. De beheerders van de camping spraken geen woord engels. Op de camping staan veel mensen die uit Marseille komen en die staan er dan de hele zomer. Als je veel privacy wil moet je niet naar deze camping gaan ook als je geen woord frans spreekt is deze camping niet handig.
Mening nr: 39343
Datum: 28-06-2008
Dhr. Toon 
april - juni 2008
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

We waren er een jaar of 15 geleden geweest in het hoogseizoen, en nu weer eens terug. Er is in die tijd niets veranderd; (dus oud sanitair, goede douches, maar links en rechts kranen die het niet doen, verstopte wastafels e.d. Omdat juni een rustige tijd is, leverde dit geen problemen op, je wist welke wastafel of douche in orde was, en die was vaak vrij. Voor het cijfer twijfel ik aan een 6 of 7. Het was wel schoon. Camping die het grote voordeel heeft dat hij dicht bij het strand ligt (vrij uniek in deze omgeving), maar verder ook weinig te bieden heeft. Je kan hier niet reserveren, en de standplaatsen zijn niet afgebakend. Betekent dat er altijd wel een tentje tussen past, het geen minder prettig is als je dacht wat ruimte rondom je tent of caravan te hebben. Voor de jeugd inderdaad weinig te beleven, behalve het strandleven. Mooie omgeving, Saint Cyr sur Mer, Bandol, Sanary, Marseille allemaal de moeite waard in een heerlijk klimaat.
Mening nr: 33098
Datum: 26-05-2007
Dhr. Th. Pietersze 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Afgelopen zomer hebben wij één week op deze camping gestaan. We zijn niet langer gebleven omdat onze drie kinderen van 17, 14 en 10 zich al snel verveelden en wij het toen ook wel gezien hadden. Op de camping en in de directe omgeving is er voor jeugd/jongeren niks te beleven, zelfs een tafeltennistafel ontbreekt. Het strand is inderdaad dichtbij, maar snel vol. De campinggasten zijn vooral oudere Fransen (veel vaste plekken). Het sanitair is op zich goed, maar oud. Voor ons dus geen tweede vakantie op deze camping. Gezinnen raden wij dan ook af deze camping te bezoeken.
Mening nr: 32902
Datum: 01-05-2007
Mevr. Josje 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Kom hier al tien jaar: voor mij is het er een oase van rust. Aardige eigenaren van de camping: uiterst vriendelijk en bereidwillig. Veel plaatsen hebben schaduw en zon, de zee ligt werkelijk op kruipafstand. We hebben ooit eens uitgerekend dat een dag aan zee parkeren duurder is dan een dag op de camping staan. Het terrein is erg groot en ook in het hoogseizoen kamperen er veel mensen, toch heb je nooit het gevoel dat het erg druk of vol is. Er verblijven heel veel Fransen, een verdwaalde Scandinavier en een handje vol Nederlanders. Het sanitair is prima, gratis warm douchen en afwassen. De camping is prima verzorgd, geen poeha. Vooraan op de camping of anders net aan de andere kant van de weg zitten winkeltjes met vers brood en eerste levensbehoeftes, binnen een paar minuten rijden is er een hele grote Casino supermarkt en voor de echte die hards een McD. De pizzeria bij de camping serveert prima pizza's en salades: een echte aanrader om te gaan eten of anders eens een lekkere pizza af te halen. Let op: in het voor- en naseizoen hanteert de camping andere openingstijden dan in het hoogzeizoen. Uitstapjes naar Cassis of Bandol zijn erg aan te raden.
Mening nr: 29690
Datum: 16-08-2006
Dhr. J.L. Sinnema 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Een fijne rustige camping, met veel schaduw rijke plaatsen. Sanitair goed verzorgd, zo ook het terrein. Op loop afstand het strand, prima.
Mening nr: 20503
Datum: 02-08-2005
Dhr. frankes 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Goede eenvoudige camping, dit komt vooral door de ligging, er zijn winkels dichtbij de camping en het strand van de Middelandse zee ligt aan de ingang van deze camping. Er zijn leuke plaatsjes te bezichtigen en er is een hele lange wandelroute voor de liefhebbers (langs de kust via rotsen). Er staan stacaravans er is plaats voor tenten, caravans, campers en vouwwagens. Voor de grotere campers is er niet constant plek snel verzegd! De eigenaren van de camping doen niet aan reserveringen maar zijn heel bereidwillig om mee te helpen aan een plek. Het is een nette camping zonder te veel toeters en belllen. Geen zwembad aanwezig i.v.m. de zee.....

Campingtips in de buurt