Sluiten

Camping Domaine du Lac de Champos in Saint Donat sur L'Herbasse

Camping Domaine du Lac de Champos

Domaine du Lac de Champos ligt op een uur van Lyon, 20 minuten van Valence, in het hart van de Drome des Collines, en in la Vallée de l'Herbasse, ideaal gelegen om de omgeving te voet of te paard te verkennen. In het meer wordt gevist en gezwommen. Ook zijn er waterfietsen te huur.

Voor de waterglijbanen moet betaald worden.

Camping Domaine du Lac de Champos ★★★
B.P. 2
26260 - Saint Donat sur L'Herbasse
Frankrijk
Departement: Drôme
Tel: +33 475451781 / +33 475454598
Afstand vanaf Utrecht: 991 km,
waarvan 961 km snelweg.
GPS coördinaten: 45.13141 / 5.00401
(45° 7' 53.1'' N    5° 0' 14.4'' O)
Aantal plaatsen: 93  / Hoogte: 219 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Wifi beschikbaar Waterglijbaan Meer Rivier Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan
True
Verhuur van accommodatie Huisdieren in verhuuraccommodatie toegestaan BBQ toegestaan
Camping Domaine du Lac de Champos
Laatste mening

Algemene beoordeling

Foto's van de camping: klik hier voor foto's
Dhr. Johan (webmaster) - -  28-08-2018
Plaats mening
Mening nr: 68326
Datum: 28-08-2018
Dhr. Johan (webmaster) - - 
®  
juli - augustus 2018
Anders

Algemene beoordeling

Foto's van de camping: klik hier voor foto's
Mening nr: 58783
Datum: 20-03-2013
Fam. Lieske 
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Hele leuke, frisse camping. Heerlijke valantie gehad. Ik mis een beetje extra speelgelegenheden voor jonge kinderen ( er is 1 klein speeltuintje). Vanwege grindpad en droog gras worden kinderen niet uitgenodigd om op de grond te spelen. Maar...camping is schoon, geen wespen e.d. Vriendelijk personeel. Eén spreekt Nederlands. Een prachtig meer. Kleinschalig. En erg, erg betaalbaar!
Mening nr: 57633
Datum: 16-08-2012
Fam. Anne 
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Net terug van een weekje op deze camping. Het is een beetje dubbel. De locatie is super, het meer is echt zalig. Ik zit veel liever op een strandje met gras om mijn dochter in de gaten te houden dan op een plastic stoel aan een zwembad. Er zijn redders aan het meer en het water is proper. De camping zelf: er zijn kleine animaties voorzien, je kan brood bestellen en de drankjes die je er kan kopen vallen mee van prijs. Er is een klein gedeelte voor tenten en caravans met een heel klein sanitair-blok, waar het altijd heel druk is. Er zijn maar een viertal toiletten, een paar piscines en een paar douches. Er is nog een sanitair-blok aan het begin van de camping, maar dat is een eind lopen. Sfeer: veel Fransen op de camping uit de streek die er permanent staan, gasten ontvangen en veel lawaai maken. Er wordt niks aan gedaan door het beheer van de camping, die zeggen: tja je moet geluk hebben met je buren. De nacht voor we naar huis reden, hielden onze buren een feestje tot 3u, als je dan de volgende dag 850 km moet rijden, is dit echt niet leuk. Jammer!
Mening nr: 41017
Datum: 06-08-2008
Dhr. Hans 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Zeer mooi gelegen terrein met een zwemmeertje met waterglijbaan waterfietsen en een mooie ligweide. Dit alles wordt ook door mensen uit de omgeving wordt gebruikt, maar dit is geen probleem omdat er ruimte genoeg is. Het hele domein ziet er prachtig onderhouden uit. De camping is helaas wat in een hoekje weggedrukt tussen de weg, rivier en plaatselijke rioolzuivering. De van de laatste heb je overigens weinig last, zeker wanneer de wind uit de andere richting waait. Bovenaan heb je iets meer last van het verkeer dan aan de rivier. De weg is echter niet druk, zwaar verkeer komt er nauwelijks. Langs het riviertje loopt een prachtig wandelpad naar het dorp. Dit is echter wel 'n klein half uurtje stevig door wandelen..Het sanitair vooraan de camping is werkelijk prachtig en nieuw. Aan de rivier is het oud, maar alles werkt en wordt goed schoon gehouden. De douche's waren altijd warm (soms zelfs iets té) en brachten een prachtige straal water, zodat je niet hoeft te springen om nat te worden. Het personeel doet er werkelijk alles aan om het de bezoekers naar de zin te maken. Toen onze auto het liet afweten en een paar dagen zonder zaten, werd er door het personeel geinfomeerd hoe het er mee stond, onze reservering werd verlengd en werden er zonder kosten verschillende telefoontje gepleegd voor taxi's, huurauto en garage. Werkelijk perfect. De fooi die ik wilde geven moest in het goede doelen potje op de balie. Overigens hebben de campers de beste plaatsen direct aan het meer, maar staan toch de andere camping gebruikers niet in het zicht. Prima oplossing. De animatie is ook van een hoog niveau. Wat er georganiseerd wordt is erg professioneel .en wordt druk bezocht. Voor kinderen boven de 12 is er echter weinig te doen. Maar daaronder en zeker met goed weer... Perfect. De omgeving is landschappelijk erg mooi en bovendien behoorlijk goed befietsbaar. De hellingen zijn er niet heel erg lang en ook niet idioot steil (wij zijn 57 en 54 jaar en redelijk ongetraind) Aanrader.
Mening nr: 20642
Datum: 03-08-2005
Mevr. M van der Veen-Hof 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Prima camping aan een meer. Op en in het meer van alles te doen, zwemmen, waterfietsen, kanoeen en surfen. Niet veel nederlanders op camping (vonden wij wel aangenaam) en ook niet veel nederlanders in de streek. Dit gebied is de grens met de isere en de drome. Deze camping is wrs vroeger de municipal van St Donat geweest. Medewerkers van Camping zijn heel vriendelijk, er werd een paar maal per week bijv. o.a. een disco, petanque georganiseerd. Franse kampeerders vriendelijk tegenover de enkele nederlandse kampeerder. Sanitair nieuw en tweemaal per dag schoongemaakt. Plaatsen aan de rivier zij het aardigst. Camping niet duur. Omgeving is niet erg toeristisch, maar natuur wel wonderschoon, een auto is wel aangenaam. Het plaatsje heeft een markt en enkele goede restaurants, pizzeria's. Grote supermarkten in het dorp. Er zijn enkele leuke chalets met uitzicht over het meer te huur. In de maand juli een Bach-festival in het dorp. Wij zijn een gezin met twee kinderen van 16 en 13 jaar.