Sluiten

Camping Club Les Ormes in Saint Etienne de Villereal

Camping Club Les Ormes

Camping Club les Ormes behoort bij het dorp St. Etienne de Villereal en ligt tussen de rivieren de Lot en de Dordogne. Het ligt in een prachtige groene en heuvelachtige omgeving waar je heerlijk kunt fietsen, wandelen en andere activiteiten kunt ondernemen.

Voor de kinderen is er van alles te doen bij Club Les Ormes. Zo kunnen ze hier: schilderen, hutten bouwen, jeu-de-boulen, ping-pongen, knutselen, speurtochten doen of gewoon een film kijken. De activiteiten hangen af van het weer en van de kinderen die die week op het park aanwezig zijn. Er is geen strak programma; veel plezier staat voorop!

Zes avonden per week is het restaurant geopend. Hier wordt natuurlijk rekening gehouden met speciale wensen en de kids. Zij krijgen altijd eerst geserveerd, zodat ze weer lekker kunnen gaan spelen op het aangrenzende speelterrein als de ouders gaan eten. Hoe heerlijk is het om dan te genieten van lekker eten, een goed glas wijn en andere volwassenen voor een leuk gesprek? In het restaurant en op het terras is er gratis WiFi voor al onze gasten.

In het grote zwembad met apart peuterbad en zeer ruim terras is het heerlijk toeven op je ligbed of aan de rand van het zwembad. Je kunt in de zwembadbar koude drankjes en lekkere lunches of tapas bestellen.

+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video
 • Camping Club Les Ormes ★★★
  • Lieu Dit Pré de Courbe
   47210 - Saint Etienne de Villereal
   Frankrijk
   Departement: Lot et Garonne

   Tel: +33 553017981 /
  • Aantal plaatsen: 40  / Hoogte: 147 m
   Afstand vanaf Utrecht:1047 km,
   waarvan 837 km snelweg.
   GPS coördinaten: 44.60480 / 0.76080
   (44° 36' 17.3'' N    0° 45' 38.9'' O)

  Faciliteiten:

  • Wifi beschikbaar
  • Buitenzwembad
  • Nederlands/Vlaamse beheer
  • Wasmachine beschikbaar
  • Verhuur van accommodatie
Top van de pagina

Foto's & Video's

Top van de pagina

Meningen over Camping Club Les Ormes

Camping Club Les Ormes
Laatste mening
Er zijn helaas nog geen meningen over deze camping geplaatst. Heeft u in de afgelopen 3 jaar op deze camping gekampeerd, wilt u dan zo vriendelijk zijn om een mening te plaatsen?

Plaats mening

  Campingtips in de buurt