Sluiten

Camping Les Cigales in Saint Genis

Camping Les Cigales

Camping Les Cigales is een ideale bestemming voor liefhebbers van rust maar toch actief wil zijn, in de omgeving kan men wandelen, fietsen, kajakken en diverse uitstapjes maken.

De camping ligt aan een rivier waar de kinderen heerlijk in kunnen spelen.

Camping Les Cigales ★★
D1075
05300 - Saint Genis
Frankrijk
Departement: Hautes Alpes
Tel: +33 492662063 / +33 667708914
Afstand vanaf Utrecht: 1114 km,
waarvan 1015 km snelweg.
GPS coördinaten: 44.36013 / 5.76083
(44° 21' 36.5'' N    5° 45' 39.0'' O)
Aantal plaatsen: 110  / Hoogte: 613 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Rivier Buitenzwembad Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan
True
Verhuur van accommodatie
Camping Les Cigales
Laatste mening

Algemene beoordeling

Ruime plaatsen. de mooiste plaatsen zijn beneden zoals de eigenaar zelf zegt.

leuke gemoedelijke camping. mooie ruime plaatsen. de plaatsen beneden zijn het mooist . veel schaduw plekken. sanitair was prima.
Fam. sylv - Nederland  06-03-2020
Plaats mening

Meningen over Camping Les Cigales

Cijfers van kampeerders *

1 meningen
Algemene indruk
Kwaliteit v/h sanitair
Laagste
8
8
Hoogste
8
8
Gemiddeld
8.0
8.0
* over de jaren 2017 en later.
Mening nr: 69771
Datum: 06-03-2020
Fam. sylv - Nederland 
juli - augustus 2019
Gezin met (jonge) kind(eren)
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8| Hygiëne sanitair: 8| Ontvangst: 8| Faciliteiten: 8| Accomodatie/plaats: 9| Comfort: 8| Leiding van camping: 8| Omgeving: 8| Prijs/Kwaliteit: 8|

Algemene beoordeling

Ruime plaatsen. de mooiste plaatsen zijn beneden zoals de eigenaar zelf zegt.

leuke gemoedelijke camping. mooie ruime plaatsen. de plaatsen beneden zijn het mooist . veel schaduw plekken. sanitair was prima.
Mening nr: 62113
Datum: 12-08-2014
Fam. Van Klaveren - Boskoop 
juli - augustus 2014
Gezin met tieners
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 5| Hygiëne sanitair: 5| Ontvangst: 6| Accomodatie/plaats: 7| Omgeving: 8|

Algemene beoordeling

Ruime plaatsen

Sanitair

Als overnachtingscamping gebruikt. Plus: goede ligging, mooi zwembad, ruime plaatsen Min: slecht/vies sanitair Een typisch franse camping...rommelig maar wel gezellig.
Mening nr: 50763
Datum: 11-08-2010
Mevr. Fam. Bos (Herma) 
®  
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Ook wij (Gezin met kids 16-13-7-4) werden zeer hartelijk ontvangen in het engels door de nieuwe, een zoon, eigenaar. Eenvoudig, franse camping, waaraan je ziet dat er de laatste jaren niet zoveel onderhoud gedaan is. Maxime is hard bezig om dit te verhelpen. Zo heeft het Sanitair in 2009 een franse facelift gehad. Douches zijn ruim en voorzien van meestal warm water. Een groot gemis vonden wij wel dat geen enkele kraan verder warm water gaf. Camping ligt prachtig! Wel direct aan de E 712 maar niet storend. Heel veel ruimte en natuurlijk. Helaas was de camping erg leeg. Bezetting was ongeveer 1/3. Op 4 ned. gezinnen na allemaal Fransen, veel jongeren en kleine kinderen,(met hun oldtimer caravans) die hier al jaren komen. De sfeer was erg plezierig en iedereen was vriendelijk. Een groot zwembad: 25 mtr. lang van 0.80 cm - 3 mtr. diep. Lekker baantjes trekken. Grote kampeerplaatsen (ong. 200m2) met uitzicht op de bergen en een mooie grasmat, en een grote boom voor de nodige schaduw. Maak je wens qua afmeting maar kenbaar en de eigenaar regelt het voor je. Elke dag komt er een bakker. Camping heeft geen restaurant wel een gezellige bar. Er komt een pizzabus en een bus met sandwiches en friet langs. Tafeltennistafel, Biljart, voetbaltafel. Een grasveld met voetbaldoelen en een net om badminton over te spelen. Een speeltuin voor de kleintjes van Little tikes: Kasteel, klimtoren, speelhuisje... Achter de camping stroomt een riviertje leuk om in te spelen. Recht tegen over de camping het geweldig mooie Plan d'eau Riou met mooi grasveld en grindstrand er is de mogelijkheid om te vissen. Op 12 km de Gorges de Meouge waar je geweldig van de rotsen kunt springen en je in een soort stroomversnelling komt. Eigenaar doet enorm zijn best: organiseert bijna elke middag iets voor jong en oud. Waaronder een water-estafette. Hij komt ook langs om te vertellen wat er allemaal in de omgeving te doen. Onze oudste kinderen vonden het wat saai wegens gebrek aan meer buitenlandse vakantiegasten maar hadden het verder naar hun zin. Wanneer de eigenaar nog meer energie steekt in het verzorgen van de camping, de tegels bij het zwembad zou vernieuwen en er vooral meer vakantietoeristen zouden komen is het helemaal een top camping. Er is nu een nieuwe website. Evt. foto's beschikbaar.
Mening nr: 50055
Datum: 29-07-2010
Dhr. Jack van Rietschoten 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

We zijn op doorreis naar de zuidkust per toeval op deze camping terecht gekomen. We kregen een zeer hartelijk ontvangst door de eigenaar ( spreekt goed Engels ) en we werden positief verrast door deze camping. Lekker eenvoudig maar wel van alles om je heen. Een prachtig uitzicht, lekker zwembad, gezellig barretje, ruime staanplaatsen en een riviertje en een meer binnen handbereik. Het is dat we voor de zuidkust hadden reserveerd anders waren we zeker langer gebleven. Wij komen zeker hier een keertje terug om nogmaals van deze camping en omgeving te genieten.
Mening nr: 10846
Datum: 31-05-2004
Mevr. b.kampert 
juli - augustus 2002
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

We komen er al jaren en het is een leuke gezellige camping waar je lekker kan zwemmen, veel kan wandelen, en veel dingen in de omgeving kan ondernemen.

Campingtips in de buurt