Sluiten

Camping Bois Soleil in Saint Georges du Didonne

Camping Bois Soleil

Camping Bois Soleil is een camping die alles heeft te bieden; gelegen tussen het 400 ha tellende pijnbomenbos van ‘Suzac’ en een fijn zandstrand. Genietend van de zonsondergang over de atlantische oceaan kunt u fantastische wandelingen maken over het strand en door het bos.

Op 35 km afstand ligt de Gallisch Romaanse stad Saintes, gebouwd in de 11e en 12e eeuw en natuurlijk dichtbij de wijngaarden waar de cognac en pineau de Charentes wordt geproduceerd.

*Huisdieren niet toegestaan in het hoogseizoen

+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video

Cijfers van kampeerders *

2 meningen
Algemene indruk
Kwaliteit v/h sanitair
Laagste
9
8
Hoogste
9
9
Gemiddeld
9.0
8.5

* over de jaren 2021 en later.
Top van de pagina

Foto's & Video's

Top van de pagina

Meningen over Camping Bois Soleil

Camping Bois Soleil
Laatste mening

Algemene beoordeling

Ligging aan het strand.

In 2017 deze camping bezocht en dit jaar van 11/9 - 27/9. De camping bestaat uit 2 delen. Mooie ruime plaatsen. Ligging is direct aan een mooi strand. Winkel met elke dag lekker brood. Sanitair werd goed bijgehouden. Opvallend was de bezetting. De camping was de gehele periode z.g.a. vol! Waarschijnlijk door de opmars van de camper. Personeel receptie/winkel/overig erg vriendelijk. Omgeving is ook de moeite waard! Kortom een camping om nog eens heen te gaan.
Mevr. 8109monique - Berkel en Rodenrijs  29-09-2023
Plaats mening
Mening nr: 72761
Datum: 29-09-2023
Mevr. 8109monique - Berkel en Rodenrijs 
®  
september - oktober 2023
(Echt)paar
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8| Hygiëne sanitair: 9| Ontvangst: 10| Faciliteiten: 8| Accomodatie/plaats: 10| Comfort: 9| Leiding van camping: 9| Omgeving: 9| Prijs/Kwaliteit: 9|

Algemene beoordeling

Ligging aan het strand.

In 2017 deze camping bezocht en dit jaar van 11/9 - 27/9. De camping bestaat uit 2 delen. Mooie ruime plaatsen. Ligging is direct aan een mooi strand. Winkel met elke dag lekker brood. Sanitair werd goed bijgehouden. Opvallend was de bezetting. De camping was de gehele periode z.g.a. vol! Waarschijnlijk door de opmars van de camper. Personeel receptie/winkel/overig erg vriendelijk. Omgeving is ook de moeite waard! Kortom een camping om nog eens heen te gaan.
Mening nr: 72392
Datum: 24-06-2023
Fam. Van Kroonenburg - Schijndel 
april - juni 2023
(Echt)paar
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9| Hygiëne sanitair: 8| Ontvangst: 10| Faciliteiten: 9| Accomodatie/plaats: 10| Comfort: 10| Leiding van camping: 10| Omgeving: 10| Prijs/Kwaliteit: 8|

Algemene beoordeling

Ruime plekken met schaduw, vlak aan een groot strand en fietspaden.

Op het gedeelte Les pins is het afwaswater lauw.

Camping bestaat uit meerdere delen, met elk hun eigen charme. In zijn algemeenheid een positieve indruk van de camping, waar midden juni nog voldoende plaats was om iets uit te zoeken. Fietsen langs de kust in een mooie omgeving.
Mening nr: 57983
Datum: 30-08-2012
Dhr. A.J. van der Veen 
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Dit jaar weer terug geweest op de camping. En zowaar het sanitair op Parc La Mer was uitgebreid met 6 douchecabines en 5 WC-douche combi's. Het oorspronkelijke sanitair was opgefrist. Op Le Pins was ook een groot deel van het sanitair vernieuwd. En er is een ster bijgekomen. De ligging is prima, direct aan het strand met eigen opgang. Goed zwembad en prima winkeltje met uitgebreid assortiment en altijd vers brood. Er zijn wel weer meer stacaravans bijgekomen maar die staan vooral op plaatsen, waar tent- en caravan-kampeerders toch liever niet staan. Karine heeft een cursus Nederlands gedaan en Lotte (uit NL) spreekt veel andere talen. Dit jaar was het weer ook prima, 2 weken met ruim 30 graden en 1 week rond de 25.
Mening nr: 45074
Datum: 11-07-2009
Mevr. digi-oma 
®  
april - juni 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Op weg naar huis hebben we half juni een paar dagen op deze campig gestaan. Niet onze eerste keuze (erg groot), maar omdat we wat zaken in de nabije omgeving wilden bezoeken zijn we hier uiteindelijk terecht gekomen. Nog voor 12 uur 's middags was er precies 1 plek vrij. Heel veel vaste gasten die al weer voor 2010 heben gereserveerd. Voornamelijk Nederlandse en Britse 50-plussers. Camping Cheque, vandaar. We kregen een leuke plek met eigen oprijlaantje (plek 2 Versailles) rustig in een hoekje, maar weinig schaduw. De immense camping bestaat uit 4 delen (apart van elkaar gelegen, maar de meeste mensen op doorreis worden geplaatst op Les Pins. Een smalle doodlopende weg ertussen en direct aan het mooie schone zandstrand. Een ander deel ligt direct aan het strand. Winkeltje (Vival) met heel normale redelijke prijzen. Op 13 km. liggen een Lidl en een Leclerc (even voor Royan). Voorzieningen redelijk; zwembad aardig, bibliotheek helemaal niets. Sanitair (1 gebouw direct achter de receptie) met een trap van enkele treden met leuning. Toiletten redelijk, douches klein en minimaal water. Voor de afwas in het midden enkele plekken, net als voor de was. Soms is het verwarmde sanitairblok open, dat is met douchen plezieriger. Mensen van het Plage deel kwamen bij ons deel douchen... volgens hen beter. Omgeving erg boeiend...met een bootje de zee op, rotswoningen bezocht, evenals de kerk van Talmont met het bijzondere kerkhofje. Talmont zelf is ook een aanrader. Camping met redelijk wat schaduw en normale plekken. Internet tegen betaling op de standplaats, toen wij er waren hadden diverse medelanders wel betaald, maar ze kregen geen verbinding. Receptioniste spreekt Nederlands. Reserveren zeer aanbevolen.
Mening nr: 43593
Datum: 03-12-2008
Fam. Jorna 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Erg mooie camping die goed bevallen is. We stonden op het gedeelte Parc la Mer en hadden een mooie grote plek op een heuveltje (wel ruim vantevoren gereserveerd). Alle faciliteiten zijn aanwezig & sanitair was schoon (gezien het hoogseizoen). Er waren vlakbij kinderfietsjes te huur, dus de kids konden lekker op de camping rondfietsen. Het ruime en relatief rustige strand lag op 200 meter, en de zee was ook goed te doen met 2 kleuters (je ziet soms wel anders aan de Atlantische kust). Je hoorde 's avonds wel wat lawaai van de animatie, maar dat was niet al te vaak en stopte altijd om 23.30 uur. Op de camping zelf was het zowel overdag als 's nachts erg rustig. Het fijne aan deze camping is dat ze zelfs koelkasten verhuren die in je tent geplaatst worden, ideaal voor mensen met een tent. Kortom, voor herhaling vatbaar!
Mening nr: 41115
Datum: 08-08-2008
Fam. Gerda 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Leuke camping in een mooie omgeving. Ligging is geweldig, nl direct aan zee. Leuke animatie. 's-Avonds vaak een bandje. Over het algemeen ruime plaatsen. Wel een nadeel dat de plaatsen zanderig zijn. Bij de enkele keer dat het regent hou je het dan niet schoon in tent of caravan. Ruim gesorteerde kampwinkel. Goed restaurant en afhaalmaaltijden. Zuidelijke sfeer en heel prettig klimaat. Jongeren vermaken zich prima en gaan 's- avonds in groepjes gezellig naar het strand. Plaatsje St Georges is heel gezellig. Niet te groot en massaal. Elke dag markt en op donderdag nachtmarkt. Afstand prima met de fiets te doen. Mooi ritje langs de boulevard. Lopen kan ook.
Mening nr: 33586
Datum: 03-07-2007
Dhr. Peter 

Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Laatste 3 weken van juni 2007. Bijna voortdurend vol (campingcheques?), terwijl anderse campings doodstil waren. Toch rustig, echter plekjes bij restaurant in de ochtend last van vrachtauto's voor bevoorrading en vuilnis. Goed fietsen en leuke omgeving.
Mening nr: 29479
Datum: 14-08-2006
Dhr. A.J. van der Veen 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Prima camping. Goed sanitair maar door intensief gebruik niet altijd even schoon. Het zwembad is verwarmd en groot genoeg (de camping was volgeboekt). Ligging aan het strand is positief maar je moet rekening houden met veelal van zee afkomstige wind bij plaatsing van tent of caravan. De winkel was goed voorzien en zelfs 's avonds was er vers (ter plekke gebakken) stokbrood verkrijgbaar. Van het restaurant hebben we geen gebruik gemaakt. De plekken zijn ruim en voorzien van heggen. Soms staat er ook een boom op je plek. Wij gaan volgend jaar weer!
Mening nr: 26929
Datum: 03-07-2006
Mevr. Tonny Krijger 
april - juni 2006
Algemene indruk: 9|

Algemene beoordeling

Heerlijke rustige camping, in het voorjaar ruikt het hier ook zo heerlijk door de bloemen en planten die echt uitzonderlijk zijn. Wij nemen een mobile-home direkt gelegen aan het strand echt een paradijs en dan 's middags lunchen in het restaurant, dat voortreffelijk is. De winkel heeft in de ochtend heerlijk vers brood en alles wat je nodig hebt is hier te koop. Iedereen is erg behulpzaam en vriendelijk zeker bij de receptie. Schoon strand en leuke dorpjes in de buurt, kortom een heerlijke camping in het voor- en na-jaar voor 50-plussers en jonge gezinnen.
Mening nr: 26385
Datum: 21-05-2006
Dhr. R. Mooiweer 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Camping direct gelegen aan het strand, afhankelijk van de plaats, aangezien de camping in een paar afzondelijke delen is opgesplist. Wij stonden op het deel met directe toegang to strand en zwembad. Ideaal voor ons gezin (2 volw en 3 jonge kinderen). Enige nadeel wellicht dat de meeste plaatsen weinig schaduw bieden. Sanitair nogal gedateerd maar in het algemeen wel schoon.
Mening nr: 24103
Datum: 15-09-2005
Mevr. Lilian 
september - oktober 2005
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

De camping is goed gelegen direct aan het strand. Het sanitair is zeker geen 4 sterren waard. De uitstraling in het najaar is leuk, gezellig en kleinschalig. Het strand is vanaf Parc Le Pin en Parc La Mer gemakkelijk te voet te bereiken. Het is een fijn zandstrand, waar je ook op mindere dagen goed kan wandelen. Een goed restaurant en erg vriendelijk personeel in de receptie. Alle plaatsen zijn goed bereikbaar en ruim tot zeer ruim. Elke plaats heeft zijn eigen electra en wateraftappunt. Er is een winkel waar je ook nog in september een nederlandse krant haalt en elke morgen/avond vers brood. Het zwembad hebben we niet bezocht (ziet er erg leuk uit) omdat het strand ons meer lokte.
Mening nr: 11801
Datum: 12-07-2004
Mevr. AK 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Leuke camping, dichtbij het strand. Veel voorzieningen, o.a. gratis warm douchen, pizza corner, winkeltje, dagelijks vers brood (vaak op trouwens) Plekken niet geweldig: weinig schaduw en veel stenen. Voor de prijs hadden wij wat meer verwacht.
Mening nr: 703
Datum: 01-05-2002
Dhr. GERRITSEN 
juli - augustus 2000
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

CAMPING LIGT IN EEN FRAAIE OMGEVING EN LIGT NIET DIREKT AAN HET STRAND.DE CAMPING ZELF HEEFT NIET HELE FRAAIE PLAATSEN.EEN CAMPING OM VANUIT HIER EROP UIT TE TREKKEN. .