Sluiten

Camping Séquoia Parc in Saint Just-Luzac

Camping Séquoia Parc

5-sterrencamping Séquoia Parc, op slechts enkele minuten van het Île d'Oléron, ligt in een prachtige groene setting in de schaduw van het oude kasteel van La Josephtrie. Kinderen voelen zich de koning te rijk in het uitgestrekte aquapark met zwembaden en sensationele glijbanen, terwijl hun ouwelui van een relaxt moment in de spa genieten.

In dit 45 hectare grote park vindt u de meest diverse vakantieaccommodaties: van volledig ingerichte cottages tot avontuurlijke lodges, maar ook boomrijke en netjes afgebakende kampeerplaatsen waar liefhebbers van het authentieke campinggebeuren terechtkunnen met hun tent, caravan of camper.

En dan vergeten we het activiteitenaanbod nog: paardrijcentrum, kinderboerderij, tennisbaan, aquagym, fitness … Waar begint u mee?

+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video

Cijfers van kampeerders *

1 meningen
Algemene indruk
Kwaliteit v/h sanitair
Laagste
8
7
Hoogste
8
7
Gemiddeld
8.0
7.0

* over de jaren 2021 en later.
Top van de pagina
Top van de pagina

Meningen over Camping Séquoia Parc

Camping Séquoia Parc
Laatste mening

Algemene beoordeling

Vriendelijk personeel, veel te doen en fijne zwembaden

Bomen midden op de camping plek. Niet handig met tent

Super fijne vakantie gehad. Waren laat met boeken maar viel niks tegen. We hebben volop genoten. Is voor de wat oudere kinderen misschien niet super leuk maar we gingen er ook lekker op uit. Genoeg te doen en goed eten. Sanitair werd vaak schoongemaakt.
Fam. Timmer - Middelbeers  30-08-2022
Plaats mening
Mening nr: 71980
Datum: 30-08-2022
Fam. Timmer - Middelbeers 
juli - augustus 2022
Gezin met (jonge) kind(eren)
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7| Hygiëne sanitair: 7| Ontvangst: 8| Faciliteiten: 8| Accomodatie/plaats: 7| Comfort: 7| Leiding van camping: 7| Animatie/Activiteiten: 8| Omgeving: 7| Prijs/Kwaliteit: 7|

Algemene beoordeling

Vriendelijk personeel, veel te doen en fijne zwembaden

Bomen midden op de camping plek. Niet handig met tent

Super fijne vakantie gehad. Waren laat met boeken maar viel niks tegen. We hebben volop genoten. Is voor de wat oudere kinderen misschien niet super leuk maar we gingen er ook lekker op uit. Genoeg te doen en goed eten. Sanitair werd vaak schoongemaakt.
Mening nr: 68587
Datum: 30-11-2018
Fam. De vos - Eindhoven 
juli - augustus 2018
Gezin met (jonge) kind(eren)
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9| Hygiëne sanitair: 9| Ontvangst: 8| Faciliteiten: 9| Accomodatie/plaats: 9| Comfort: 9| Leiding van camping: 9| Animatie/Activiteiten: 10| Omgeving: 8| Prijs/Kwaliteit: 8|

Algemene beoordeling

zwembad en de mini disco

handdoekje leggen anders had je geen plek meer bij het zwembad

Wij zijn hier afgelopen jaar geweest en hebben een top vakantie gehad!!! Wij vonden het erg schoon en netjes. Onze meiden waren weg van het zwembad en de mini disco die erg goed georganiseerd was voor de kleine kindjes. Het enige nadeel was dat je s'ochtends mee moest doen aan het handdoekje leggen anders had je geen plek meer bij het zwembad, maar dit zal wel bij meerdere campings zijn...
Mening nr: 63010
Datum: 05-10-2014
Fam. bakker - zeeland 
®  
juli - augustus 2014
Gezin met (jonge) kind(eren)
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7| Hygiëne sanitair: 6| Ontvangst: 7| Faciliteiten: 8| Accomodatie/plaats: 8| Comfort: 8| Leiding van camping: 8| Animatie/Activiteiten: 8| Omgeving: 10| Prijs/Kwaliteit: 7|

Algemene beoordeling

Mooie grote camping en prachtige omgeving

toiletten werden niet goed of weinig schoongemaakt bij het zwembad het stonk er elke dag naar urine.

We zijn 2 weken naar deze camping geweest, eerste 2 weken van augustus. Het weer hadden we niet zo mee deze zomer, maar dat scheen overal in Frankrijk wel zo te zijn. De eerste week best veel regen, dus veel bezichtigingen gedaan zoals de dierentuin-aquarium-kasteel met prehistoriche grotten-verschillende markten. De tweede week werd het wat mooier en hebben we veel gezwommen. Bedjesrace kwam hier ook aan te pas, erg jammer, want je moet er op den duur wel aan meedoen anders heb je gewoon geen plekje, mensen gaan weg tussen de middag en laten hun handdoek liggen. Animatie was erg leuk voor de volwassenen en kinderen, Engels, NL en Frans. Het eten in het restaurant was de eerste keer niet zo goed, koud eten, de tweede keer, dat we er aten, erg lekker. We zaten in zone T, een stacaravan 7 pers de luxe. Geweldig mooi stuk gras, auto parkeren naast de caravan en nog genoeg ruimte over houden, zodat onze kinderen met de buurmeisjes konden spelen. Het scheuren over het park met de golfkarretjes van de werknemers werd hieronder ook al besproken, zag ik en dat was in 2011! dus er wordt weinig aan gedaan. Er is een grote speeltuin, afgezet met hekken, waar ze veilig kunnen spelen, de kinderen konden van zone T naar de speeltuin lopen over de wandelpaden. We zijn heel blij, dat we voor de eerste keer kamperen deze camping hebben getroffen en het wordt moeilijk te overtreffen.
Mening nr: 57151
Datum: 04-08-2012
Fam. Schrijver 
®  
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

We zijn net terug van bijna 3 weken Sequoia! Onze dochters (en wij ook natuurlijk) hebben het naar ons zin gehad. We hadden een mooie plaats, die was lekker groot en leuk gelegen. Het zwembad was top, alleen het water was aan de koude kant muv de stroomversnelling. En verder.... de animatie deed erg hun best, vooral 's avonds de disco en de shows (vooral MamaMia was erg leuk), petje af voor hetgeen ze ons voorschotelden. Sanitair werd goed schoongehouden, het zijn toch de gasten die er weer een zooitje van maken. De douches hadden wel wat mankementen....de waterdruk kon wegvallen en het afstellen van warm/koud ging niet altijd even goed. We vonden de omgeving van de camping erg leuk, strand,stadjes, kastelen, sportieve uitdagingen, de Zoo La Palmyre.. Alleen die muggen, daar moet je echt iets voor hebben!!!!!!
Mening nr: 54260
Datum: 09-08-2011
Fam. van Zeist 
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Zijn in juli op deze camping geweest, uitgekozen vanwege het "schone" sanitair en het zwembad. Bij binnenkomst dachten we nog dat we een hele goede keuze hadden gemaakt, maar dat viel al gauw tegen. De camping heeft veel meer plaatsen als gemeld wordt, waardoor het een mega grote camping is. Wij stonden in zone F en zoals familie hieronder al beschreef zeer onpersoonlijke plaatsen. Daarnaast zit je de gehele dag tegen de auto van je overbuurman te kijken en aan de zijkanten tegen hoge hagen. Plaats mooi groot maar erg hobbelig en waarom je voor een bijzettentje moet betalen is een zeer groot raadsel, aanrader geef gewoon geen bijzettentje op. Het sanitair viel enorm tegen, ondanks dat de schoonmaaksters hard werkten om het schoon te houden was er geen beginnen aan. Zwaluwen vliegen af en aan en poepen de hele boel onder, niet prettig als het je net gelukt is om onder het kleine straaltje water wat je had schoon te worden en zo'n vogel poept op je. Kinderen spelen er af en aan waardoor je ook een puinhoop krijgt. Afwassen deed men veelvuldig en het gedeelte waar je je kleren kon wassen dus ja niet echt fris als je schone kleren wilt hebben. Daarnaast zaten er gaten geboord tussen de douches waardoor je in de douche naast je kon kijken, werd er bij ons met een camera door iemand om de hoek van de douche gekeken toen wij nietsvermoedend onder de douche stonden, na melding bij de receptie werd hier bijna niets aan gedaan, alleen wat kit in de gaten die er de volgende dag al weer uit gehaald waren. Niet erg rustgevend als je ook nog meiden hebt die moeten douchen. De buitenbar op de camping is overdag gewoon dicht, je kunt er wel zitten en wat drinken maar je zit wel tegen een dichte bar aan te kijken. Drinken moet je dan bestellen bij een balie in het restaurant, heb je afgerekend krijg je een bonnetje en moet je naar de bar om daar je drinken af te halen, hoe omslachtig kun je zijn. Het zwembad te koud en met de weinige mooie dagen bomvol. Al met al lijkt het erop dat de beheerders van deze camping alles op orde hadden tot ze de ene award na de andere kregen en toen dachten ze vast dat ze er niet veel meer aan hoeften te doen, Onze mening is dat de prijs-kwaliteit verhouding ver te zoeken is en was het eens maar nooit meer.
Mening nr: 53750
Datum: 29-07-2011
Fam. gimpel 
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 4|

Algemene beoordeling

Juli 2011 hebben wij deze camping bezocht. Een camping met twee gezichten. Positief is het onderhoud en verzorging van het terrein, de schone sanitair gebouwen, het maakte niet uit wanneer je kwam, er was altijd wel een schoonmaakster aanwezig. Leuke kinderboerderij en groot zwembad en grote plaatsen. Maar nadelen waren er ook ( die wij ondervonden) Door het slechte weer was er weinig vertier te vinden, er wordt veel te veel en te hard gereden over het terrein ( ook door personeel), de douches waren erg slecht, of je verbrande of bevroor bijna, waterdruk was bijna niet aanwezig , moest tegen de muur aan staan om wat water te raken. De plaatsen waren waar wij stonden ( zone F) niet echt sociaal ( hoge heggen en uitzicht op een betonnen muur en gebouw van de technishe dienst, die vaak veel geluid produceerde). Belachelijke prijs voor een bijzet tentje, en waarom ? je boekt toch een veld met een aantal personen ( geprobeerd uitleg te krijgen bij receptie, maar die konden er geen antwoord op geven. Bij het zwembad was bijna geen plek te vinden om te zitten, en het water was behoorlijk koud. Het is dat wij het volledige bedrag vooraf moesten betalen, anders waren wij veel eerder vertrokken. Omgeving is aardig als je er voor het eerst bent, dan is er genoeg te ontdekken. Muggen, hebben wij niet echt last gehad. Wij komen hier niet meer, maar dat is onze mening, er waren genoeg mensen die positief waren, al zaten die vaak in een huisje.
Mening nr: 52382
Datum: 04-11-2010
Dhr. jan 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Op deze camping moet een zeer hoge prijs betaald worden voor een klein bijzettentje. Wij zijn in de maand juli 2010 geweest en het sanitair van het zwembad en de binnenplaats was niet netjes, dat van de campingplaats waar wij stonden, was behoorlijk. Ik ben absoluut niet te spreken over de plotse wijziging in het parkbeleid, dat er geen kindertentjes op de kampplaats mogen worden bijgeplaatst, tenzij er een zeer hoge meerprijs (7.5€/dag) wordt betaald. Dit is de enige camping die dit toepast.
Mening nr: 51774
Datum: 31-08-2010
Fam. I.Hermans 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Mooie, grote camping met een gezellige uitstraling. Het zwemcomplex is super; ook bij volle bezetting van de camping was het er heerlijk vertoeven. Alleen asociale mensen die 'sochtend al in de rij staan om hun handdoek op een ligbed te leggen...verschrikkelijk. Maar die heb je overal. In de winkel is voldoende te kopen. Restaurant ook prima. Leuke bar en binnenplaats waar vanalles te doen is. Onze kinderen, 12 en 16, hebben zich op deze camping kostelijk vermaakt. Allen die muggen...echt vreselijk. We zijn helemaal lek gestoken. Vanaf 17.00 uur moet je je van top tot teen bekleden, anders ga je eraan. En voldoende muggenspul meenemen, zowel voor als na. Al met al een fijne camping. We waren zeer tevreden. De omgeving is niet super; je moet het echt hebben van la Rochelle, Royan, Ile D Oleron. Maar evengoed hebben wij het er prima naar onze zin gehad.
Mening nr: 50862
Datum: 13-08-2010
Fam. Kelly - 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Ik ben zelf 14 jaar en ik heb dit jaar echt een topvakantie gehad. Het sanitair is gewoon schoon, af en toe - niet erg vaak- kan het wel gebeuren dat je koud water hebt in de douches op de momenten dat iedereen aan het douchen is. Voor kleine kinderen is het zwembad echt geweldig, alleen heb je wel dat de ligbeddenaltijd bezet zijn doordat er veel aan handdoekje leggen gedaan word, de prijzen in de campingwinkel zijn ook belachelijk duur. Het eiland ile d'oleron is ook wel erg leuk om heen te gaan als je naar het strand wilt, houd dan wel rekening met het feit dat je 's avonds als je terug wilt een lange tijd in de file staat. Op de camping zelf wordt er voor de kleine kinderen echt heel veel gedaan, het animatieteam is ook erg leuk. Voor de jongeren vanaf 14 jaar is het overdag wel redelijk 'saai'. Wij zaten dan ook altijd met andere mensen bij het zwembad rond te hangen enzo. De avonden waren ook echt superleuk, er waren vooral veel jongeren tussen de 14 en 17 dus zaten wij 'savonds altijd bij de boomstammen aan het begin van de camping, hier had niemand last van ons en konden we gewoon doen wat we wilden. De security zorgt er wel voor dat er weinig overlast is, als wij savonds naar de voetbalvelden gingen rond een uur of 1, kwam er regelmatig security langs om te zeggen dat we stiller moesten zijn. Ik heb echt een hele leuke vakantie gehad en ik zou graag weer een keer terug gaan!
Mening nr: 48588
Datum: 19-12-2009
Fam. van den Elsen 
®  
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij zijn in augustus 2009 ruim 2 weken op Sequoia parc geweest en hebben een heerlijke tijd gehad. We hadden een erg rustige plek op het F-veld en de grootste plek die we ooit op een camping gehad hebben. Onze kinderen (12 en 14) hebben zich prima vermaakt met Nederlandse en Engelse kinderen. De animatie 's avonds is leuk en goed verzorgd maar niet spectaculair. Het zwembad op de camping is prima verzogd. Nadeel is dat er in de omgeving niet heel veel te zien en te doen is. En voor een echt mooi strand ben je toch wel even aan het rijden. Vooral in het begin (= 2de week augustus) stond er dagelijks een file richting Ile d'Oleron. Een andere nadeel zijn de muggen die ons 's avonds in grote getalen bezochten. Maar nadat we eenmaal via de pharmacie de juiste spray hadden gevonden lieten ze ons wel met rust.
Mening nr: 48547
Datum: 08-12-2009
Fam. Bart 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

De camping heeft werkelijk alle faciliteiten die er mogelijk zijn. Maar is ook zeer groot. Dat geldt ook voor het zwembad. (want heeft men werkelijk zo'n groot zwembad nodig?) Gelukkig konden wij als kampeerdeers onze eigen kampeerstoelen naar het zwembad meenemen en hadden wij dus niets te maken met de achterlijke wijze waarop mensen des ochtends vroeg een ligbed 'reserveren'. Men heeft een stommiteit begaan door bomen te planten met vruchten, wat voor je tentdoek een ramp is. Verder klopt de plaatsing van waterkranen en elektra van geen kant. Ik kampeer sinds 1966 en heb van alles meegemaakt maar dit is werkelijk de allerduurste camping die er bestaat... In 1 woord absurd.
Mening nr: 47847
Datum: 05-09-2009
Fam. dj 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Prima camping, als je van grootschaligheid houdt, maar dat is persoonlijk. Onze kinderen hadden moeite om aansluiting te vinden, terwijl dat op kleinere campings nooit een punt is. Het eten in het restaurant was heerlijk! Wij stonden wel in het A vak, maar hebben de muziek niet als overlast ervaren en sliepen er met z'n allen door heen. Zonder muggenmelk kan je inderdaad niet, maar als je dat gebruikt, hoef je je niet dik aan te kleden. Op ons veldje waren 2 watertappunten. Het strand richting d'Oleron is inderdaad geen aanrader ivm dagelijkse file, maar op 20/25 min richting Royan heb je een prachtig zandstrand met heerlijke golven!
Mening nr: 47826
Datum: 04-09-2009
Fam. . Bulkmans 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 9|

Algemene beoordeling

Woensdag terug gekomen van een heerlijke vakantie! Het voelde als thuis komen, in 2005 en 2006 zijn we hier nml ook geweest. Het zwembad is en blijft super voor onze 2 kinderen van 8 en 10 jaar. De omgeving is jammer genoeg niet zo mooi als bv in de Dordogne maar dat wisten we natuurlijk al. We hebben niet veel gedaan maar heerlijk geluierd aan 't zwembad waar plaats genoeg is, zelfs ik (die normaal helemaal niet van zwembaden hou) hield het makkelijk de hele dag vol! En we zaten weer op onze heerlijke superplek naast het kasteel op A36, lekker dicht overal bij en ja de muziek die hoor je 's avonds maar dat vonden we juist gezellig en de kinderen slapen er wel door heen hoor die zijn zo moe na een hele dag spelen en zwemmen. Om 23.30 is het muisstil en juist dan is het lekker wandelen over de camping en is de mooie verlichting goed te zien. Ook de afhaalmaaltijden zijn prima en het eten in het restaurant is zoals je mag verwachten in een restaurant prima! Ruime keus en voor ieders wat wils. En we hebben enorm geboft met het warme weer, zeker omdat we de laatste weken van aug. zaten en nog een paar dagen in sept. dus iedere ochtend buiten kunnen ontbijten en 's avonds lekker kunnen bbq-en. Een top vakantie was het weer!
Mening nr: 47586
Datum: 29-08-2009
Fam. van Eck 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Een mooie, rustige camping met ruime plaatsen voor caravan en tent. Als tentkampeerders kom je aan je trekken, want de plekken voor de mobilhomes staan niet op de gedeeltes voor caravan en tent. De camping is ruim van opzet met een uitstekend zwembad en dito winkel. Aandachtspunten voor potentiele kampeerders op deze camping: - de overlast van muggen is groot en bij hoge temperaturen is het niet fijn om vanaf vijf uur in de middag je van top tot teen aan te kleden - voor de echte strandliefhebbers, het strand vindt je op cote sauvage en met de auto is dit een uur heen en een uur terug. De afstand is niet groot, echter moet het verkeer over een brug en dat geeft grote files. Alternatief zijn de stranden van Royan, maar dat is 40 kilometer verder - om stroom te krijgen moet je meestal een kabel van minimaal 25 meter bij je hebben. Snoer is niet verkrijgbaar in de winkel - er zijn geen watertappunten zoals tentkampeerders gewend zijn.
Mening nr: 46057
Datum: 07-08-2009
Fam. Hulst 
®  
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij zijn net teruggekomen en vinden het een geweldige camping! Vooral het zwembad is echt fantastisch! Het is altijd maar afwachten of een zwembad er in het echt net zo mooi uitziet als op het plaatje in de folder, maar in dit geval klopte het helemaal: het zwembad is heel mooi en erg groot. De camping is heel mooi met veel bomen. Er is elke avond (behalve op zaterdag) van half 10 tot half 12 avondanimatie (soms nogal hard). Meestal is dit muziek, maar ook wel eens een bingo of een toneelstuk van shrek. Het pleintje waar dit gebeurt is heel gezellig. Er zijn best veel muggen (vooral 's avonds). Dus 's avonds een lange broek, dichte schoenen en een vest met lange mouwen aan, of je helemaal insmeren met citronella spul. In de 2½ week dat wij hier waren hebben we mooi weer gehad met niet 1 dag waarop we de hele dag in de tent zaten omdat het regende (wat andere jaren in Frankrijk wel het geval was) De Intermarche, E.Leclerk en Lidl zijn vlakbij en als je toch nog iets vergeten bent kun je in de campingwinkel eigenlijk alles wat je nodig hebt wel krijgen. Het strand op La grand plage is erg leuk, met hele hoge golven. Ook de dierentuin is een echte aanrader.En met slecht weer is het aquarium in La Rochelle ook heel leuk.
Mening nr: 45890
Datum: 04-08-2009
Mevr. Lapere 
®  
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Net zoals vorig jaar hebben we terug de tijd van ons leven gehad. We hebben 12 dagen op de camping gestaan met onze caravan in zone F. De kinderen hadden graag nog langer gebleven. Proper sanitair, leuk zwembad, verzorgde animatie, ... Echt een aanrader...
Mening nr: 45657
Datum: 01-08-2009
Mevr. Barbara 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Net terug van deze camping. En op zich is het een mooie camping. Maar zorg dat je niet op Veld A komt te staan, en met name plek 28 en omgeving. Tenzij je het niet erg vind dat je tot 23:30 in het lawaai van de avond-animatie zit. Dit is elke avond behalve op zaterdag. Als je kinderen ouder dan 15 zijn is het ook nog niet zo erg, maar als je jonge kinderen hebt, dan zullen ze niet in slaap kunnen komen. Soms is de muziek zo hard dat je elkaar voor je tent al bijna niet meer kan verstaan. En elke avond hetzelfde bandje, zodat je na een week de Macaren, Ketchupsong en YMCA kunt dromen. Zwembad is top!
Mening nr: 43568
Datum: 26-11-2008
Fam. Familie Gallé 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij waren op deze camping in de maand juli met onze dochter en haar vriendinnetje. Deze meiden hebben de tijd van hun leven gehad. Niet vanwege het mooie zwembad, wat echt fantastisch is, maar deze meiden waren helemaal weg van de manege. Onze dochter rijdt al jaren paard en aangezien er een "ongelukje" was met 1 van de leidsters (pols gebroken op 7 plaatsen) mocht onze dochter vaak meehelpen. En dat helpen bestond er dan in dat ze voor niks de ritten mee mocht maken. Doordat ze veel rijervaring heeft en de Nederlandse kinderen kon helpen hun verhaal te vertalen naar het Engels mocht ze vaak achter de groep aanrijden om de rij te sluiten, zoals ze dat noemen. Haar vriendin bleef dan vaak bij de paarden, maar ook die heeft zich uitstekend vermaakt. De meiden waren dan ook vaak al weg voordat wij, de ouders, wakker waren. We "moesten"dan hun ontbijt daar naar toe brengen. Wilden we een dagje weg dan moest dat eerst overlegd worden met de manege( van de meiden) want ze konden niet gemist worden. Wij zelf hebben het ook als een zuivere camping ervaren. Het enige nadeel vonden we dat er in de omgeving toch niet zo heel veel te zien was. Wij zijn zelf nogal van het erop uittrekken en dingen gaan bekijken. Dus dat de meiden hun draai hadden op de manege kwam eigenlij kgoed uit. Het zwembad is echt een paradijs, maar daar hebben we dan niet echt veel gebruik van gemaakt. Het enige wat ons niet zo beviel is dat het er echt stikt van de Nederlanders. We kwamen zelfs op de camping naast een meisje staan dat jaren bij onze dochter in haar groepje op de manege had gereden!!! En later bleek in "ons straatje " ook nog een klasgenootje te staan van onze dochter, nou vraag ik je?? De campingplaats die we hadden was erg groot, en echt met een heel mooi uitzicht. Alles was goed verzorgd ook de paden en grasvelden en attributen (zoals bv een bootje of een oude kar ) werden mooi versierd met bloemen en goed onderhouden. Voor ons zeker een plek om ooit nog een terug te komen.
Mening nr: 41673
Datum: 13-08-2008
Fam. van Vuuren 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Mooie camping met prachtig zwembad en prima sanitair. Veel leuks/moois te zien in omgeving (de dierentuin in Palmyre, Ile d'Oleron, chateaux de la Roche-Courbon en iets verder la Rochelle en Ile de Ré ). Ons enige minpunt is de frisse wind. Onze kampeerplek was vooral in de schaduw en precies in de wind. Echt warm hebben we het niet gehad.
Mening nr: 41337
Datum: 10-08-2008
Fam. Arie 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8|

Algemene beoordeling

We zijn hier in juli 2008 geweest mooie camping en hadden een stacaravan gehuurd(2 weken). Mooie standplaats .In het begin een paar mankementen gehad maar dit alles is tot onze tevredenheid opgelost. Een hele schone camping alles werd netjes bijgehouden. Zwembad was mooi maar een plaatsje vinden rond het zwembad viel niet mee.Ruimte rond het zwembad zeer beperkt.Voor sommige mensen afstand tot de afvalcontainers zeer groot. Animatie s'avonds viel tegen een persoon die de hele avond super(soeper !!!!!!) en yeah roept en een ander die wat zingt overstemt. (Dit kan persoonlijk zijn) Maar David en de rest van de meiden maakten dit weer goed. Bezichtigingen van strand van Boyardville moeite waard( kalme zee) ideaal voor jonge kideren ,La Rochelle, dierentuin, kuststrook erg mooi. Camping erg duur voor consumptie's en ijs. Supermarkt is bekend. Ideaal klimaat de nachten zijn koel dus de nachtrust is goed Dag of vier bewolkt of regen gehad. Al met al een mooie camping die schoon en netjes is. Mooi zwembad ruimte rond zwembad beperkt. Wel altijd bij uitstapje auto nodig.