Sluiten

Camping Les Chênes Blancs in Saint Saturnin les Apt

Camping Les Chênes Blancs

Camping Les Chênes Blancs geniet van meer dan 300 dagen zon per jaar en men vindt er alle comfort van een driesterren camping terug. Er heerst op de camping een heel aangename en familiale sfeer en men verblijft tegen aantrekkelijke tarieven. Ook al zijn de gezellige buurtwinkels van dorpen als Roussillon, Gargas en Saint-Saturnin-les-Apts en de grote supermarkt in Apt heel dichtbij, toch zal men het plaatselijk winkeltje enorm waarderen.

De winkel van Camping Les Chênes Blancs is open van ‘s morgens tot ‘s avonds, wat heel erg praktisch blijkt te zijn wanneer het aan een fles melk, een pak spaghetti of zelfs een lekkere fles plaatselijke rosé ontbreekt. En dan ook nog eens aantrekkelijk geprijsd.

+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video
Top van de pagina
Top van de pagina

Meningen over Camping Les Chênes Blancs

Camping Les Chênes Blancs
Laatste mening

Algemene beoordeling

Ligging

Niet makkelijk toegankelijk voor grotere caravan of camper,haakse bochten/ laag hangende boomtakken.

Sanitair nu redelijk tot goed. Mooi zwembad. Wij waren er in 2010 ook geweest, vonden het toen slecht, maar de eigenaar heeft de zaken inmiddels sterk verbeterd. Voor ons is de ligging het voornaamste punt, je kunt v.a. de camping hele mooie (race)fiets ritten maken in ook nog eens een prachtige omgeving.
Fam. Van Gurp. - Etten-Leur  17-08-2015
Plaats mening
Mening nr: 64232
Datum: 17-08-2015
Fam. Van Gurp. - Etten-Leur 
®  
april - juni 2015
(Echt)paar
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7| Hygiëne sanitair: 7| Ontvangst: 7| Accomodatie/plaats: 7| Leiding van camping: 7| Omgeving: 9| Prijs/Kwaliteit: 7|

Algemene beoordeling

Ligging

Niet makkelijk toegankelijk voor grotere caravan of camper,haakse bochten/ laag hangende boomtakken.

Sanitair nu redelijk tot goed. Mooi zwembad. Wij waren er in 2010 ook geweest, vonden het toen slecht, maar de eigenaar heeft de zaken inmiddels sterk verbeterd. Voor ons is de ligging het voornaamste punt, je kunt v.a. de camping hele mooie (race)fiets ritten maken in ook nog eens een prachtige omgeving.
Mening nr: 61116
Datum: 26-05-2014
Dhr. Ronald - Landgraaf 
april - juni 2013
Anders
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8| Hygiëne sanitair: 8| Ontvangst: 7| Faciliteiten: 7| Accomodatie/plaats: 7| Comfort: 7| Leiding van camping: 7| Animatie/Activiteiten: 6| Omgeving: 9| Prijs/Kwaliteit: 6|

Algemene beoordeling

Schaduwrijke plaatsen. Zwembad.

Sommige plaatsen zijn wat klein voor een caravan. Toegangsweg is lastig voor grotere caravans (7mtr)

In de jaren 80 hebben we hier meerdere jaren gekampeerd met een caravan. In juni 2013 zijn we hier tien dagen geweest met een grotere caravan. Niet zo slim, want we kwamen al in de eerste bocht vast te zitten. En we waren niet de enige. Ook op de plek zelf was het passen en meten om de caravan (gelukkig met mover) tussen de bomen te krijgen. Je hebt zo wel genoeg schaduw, maar de voortent kregen we niet meer opgezet. Wat wel verbeterd is, zijn de nieuwe sanitairblokken, die ook goed schoon gemaakt werden. Verder staan er nu ook vaste huisjes, maar niet teveel. Het zwembad is nog steeds goed. Er is ook Wifi op de hele camping, maar daarvoor moet je online een abonnement afsluiten. Onze 'overburen' hadden dit gedaan, maar de verbinding was niet altijd stabiel. Zelfs niet onder een mast. Tot slot is de omgeving met de Luberon en de Mt. Ventoux echt schitterend. Dat verandert gelukkig nooit.
Mening nr: 57367
Datum: 09-08-2012
Fam. vestjens 
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij hebben van 29 juli tot 7 augustus op deze camping gestaan. Camping was voor 95% vol, veelal Fransen aangevuld met Belgen, Duitsers en Nederlanders. Prima camping, zeker na het hebben gelezen van een aantal mindere recensies. Grote plekken, veel schaduw, water beschikbaar op de plek. Sanitair is OK (warm water en niet druk). Zwembad is prima (groot genoeg, alleen weinig ligstoelen). Mooi en groot Jeux de Boules veld. Supermooie omgeving, alles goed bereikbaar. Goede uitvalbasis voor dagtripjes. Restaurant is wat minder, maar er is een prima pizzeria 2 km verder in Gargas met gezellig terras en andere restaurants in St. Saturnin.
Mening nr: 55184
Datum: 04-09-2011
Fam. r van aart 
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij zijn positiever over de camping dan sommige mensen die hier reageren. Het sanitair is nu goed; ik heb de indruk dat hard wordt gewerkt aan de (geleidelijke) verbetering van de camping. Het is er goed van eten en drinken en er wordt van alles georganiseerd. Er staan veel verschillende nationaliteiten op de camping, dat maakt het ook wel leuk. Wij vinden het kindvriendelijk. Het zwembad is niet al te groot, maar voldoet. De plaatsen zijn wel sterk beschaduwd door de vele bomen op het terrein. In hete zomers wordt je daar wel blij van, maar 2011 was helaas niet zo'n zomer. De vele bomen maken het soms ook moeilijk om je caravan of camper goed in te rangeren of om je tent een goede plaats te geven. Al met al een plezierige camping, waar de eigenaar z'n best doet om het je naar de zijn te maken. Volgens ons wordt het alleen maar beter.
Mening nr: 53857
Datum: 31-07-2011
Fam. f.van.gurp 
®  
september - oktober 2010
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

onze mening over de camping is dat het sanitair van zeer matige kwaliteit is en dat het schoonmaken hiervan ook geen prioriteit heeft. Onverschillige manager en personeel. Camping is rommelig en prijs kwaliteit staan absoluut niet in verhouding met elkaar. Pluspunt is voor ons als (race)fietsers de ligging, je kunt er fantastisch fietsen in de omgeving en ook naar de Mont Ventoux fietsen is goed te doen. Maar het totaal plaatje is toch negatief zo dat wij in 2011 in die omgeving naar een andere camping zullen gaan.
Mening nr: 53736
Datum: 28-07-2011
Mevr. angeliaue 
®  
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

wij hebben een niet zo'n positieve ervaring met deze camping. Na een vroege reservering voor een grote plaats, werden wij in eerste instantie verwezen naar een zeer klein plaatsje. Uiteindelijk zag men in dat wij daar onze spullen niet kwijt zouden kunnen. We kregen een, nog steeds niet al te grote plek, bij het veld. Op de site staat een lavendelveld, maar dat is het allang niet meer. Deze plaatsen zijn zeer gevoelig voor de harde wind, die er kan waaien, maar men maakt je daar niet attent op. Onthaal zeer 'koud' door een Nederlands meisje. De receptie sluit tussen 12 en 14 uur, dus houd daar rekening mee bij aankomst; je kunt niet inchecken. Het zwembad is te klein om voor alle gasten een zit/lig plek te bieden en er is in de omgeving geen zwemwater. Animatie is sterk gericht op de Franse kinderen en de Nederlandse kinderen werden weggesnauwt door een niet al te vriendelijke animatrice. Het personeel is, met uitzondering van de ober in het restaurant, niet erg gemotiveerd. Er hangt verveelde jeugd uit het dorp rond, die de nodige overlast bezorgden. De camping heeft een hele leuke boules/restaurantplek onder grote bomen, wat heel gezellig is. De muziek stopt tijdig, zodat je er geen last van hebt op de camping. Al met al is de prijs/kwaliteit verhouding niet in balans. Er zijn in Frankrijk voor dit geld veel mooiere campings met veel betere staanplaatsen te vinden! De omgeving is echter prachtig!
Mening nr: 51101
Datum: 16-08-2010
Fam. Marinus Klaasse 
april - juni 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Briljante camping met enorm vriendelijke mensen. Ik hoop er over veertien dagen voor de achtste keer naar af te reizen. Wij zien er naar uit.
Mening nr: 48699
Datum: 14-01-2010
Dhr. Matty Haazen 
april - juni 2009
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Wij hebben in juni 2009 met camping cheques drie weken op de camping verbleven met onze caravan. De plaatsen zijn vrij ruim en beschaduwd. De camping geeft een ietwat vervallen indruk: het sanitair is proper maar niet meer van deze tijd, de weggetjes op de camping kunnen best een nieuwe asfaltlaag krijgen, het zwembad mag ook opgefrist worden (kapotte betegeling). Pluspunten zijn: het vriendelijk onthaal en personeel (op z'n zuiders en a la Francaise, dus zonder veel plichtplegingen), en vooral een rustige ligging, een prachtige omgeving met veel bezienswaardigheden op relatief korte afstand. Zelfs in het laagseizoen lijkt reserveren mij aangewezen: vraag een plattegrond van de camping! Het hangt er maar vanaf welke prioriteiten je stelt...
Mening nr: 48259
Datum: 06-10-2009
Dhr. Evert ter Keurst 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Wij bezochten met een stel vrienden (4 volwassenen en 5 kinderen 5-12 jr) de camping van 01-08-09 t/m 14-08-09. Wij zaten in een mobile home, redelijk nieuw, in de schaduw onder de bomen. Door de opstelling (schots en scheef tussen de bomen) heb je buiten niet veel privacy, als je buiten eet kijken 5 mobiles, zij het van afstand bij je op tafel. (PS eigen bedlinnen meenemen, wat ze je aanbieden is polyester en een drama). Onze vrienden waren met hun eigen caravan en stonden op een redelijke plek, met de achterkant aan een plaatselijke dorpsweg. Meestal is die rustig, maar soms komt een scooter of vuilniswagen voorbij met veel lawaai. Camping wordt beheerd door Fransen en op de camping staan 3/4 Fransen en ook wel Nederlanders. Er is 1 groter zwembad en een kinderbad. Schoon en verzorgd. Toezicht slaat nergens op. De jonge dame was druk met haar vriendjes en nagels en daar hield het dan mee op. Qua animatie is er 1 x per week een (valse) karaoke en voor de rest wordt er niet veel georganiseerd. Om te overnachten prima. Qua vermaak van de kinderen slecht: Er zijn weinig taal genoten waar ze aansluiting mee kunnen maken (waren erg blij dat we met nog een stel waren....!) Verder zijn en er nauwelijks zaken zijn waar de kinderen mee kunnen spelen. Flexibel zijn de eigenaren wel. Op zwarte zaterdag konden we na 22.00 arriveren waardoor ons alle fileleed bespaard is. Ook konden we voor de terugreis 's avonds afrekenen om de volgende ochtend in alle vroegte voor de files uit de terugreis aan te vangen. Nee geen spijt vanwege de prachtige omgeving, maar we zouden, met kinderen, deze camping niet opnieuw bezoeken.
Mening nr: 45916
Datum: 05-08-2009
Fam. fam Bloemen 
april - juni 2009
Algemene indruk: 4| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Wij hebben de camping bezocht eind juni 2009. Er waren zeer veel lege plaatsen. De sanitaire gebouwen waren verouderd en vervallen, de toiletten( 2 franse wc's, 2 gewone wc's en 2 douches) waren in beide sanitaire gebouwen vuil, ze roken vies en waren niks proper; Het kinderzwembad was pas gevuld, maar lag al vol bladeren, insecten enz; Het lag ook de hele dag in de schaduw. We werden niet echt vriendelijk ontvangen en zijn vanwege die vieze sanitaire toestanden niet op de camping gebleven ; Spijtig want de streek was adembenemend mooi.
Mening nr: 42043
Datum: 17-08-2008
Mevr. Jolanda 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8|

Algemene beoordeling

Wij hebben een uitstekende vakantie gehad op deze camping . Even terugkomend op de mail van mevrouw Vlasco De stacaravan mag dan misschien wel geisoleerd zijn , het ligt volgens ons toch echt aan de plek achter aan op de camping. Want wij hebben s ávonds en s 'nachts al de ramen helemaal open gehad en eerlijk waar NIETS gehoord. En ik wil geen discussies aanwakkeren over de bad meester en juffrouw maar ik heb ze niet zien lezen en kaarten. Dit vind ik niet eerlijk t.o.v. hen. Ze waren prima in hun werk. En wij zijn best vaak in het zwembad geweest. Ook de jongeman van de animatie sprak uitstekend Engels en heeft ons meerdere malen prima geholpen. Dit wilde ik toch nog even kwijt want naar mijn inzicht wordt er veel te negatief gedaan over deze fijne camping
Mening nr: 41978
Datum: 17-08-2008
Dhr. Van Rijn 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Ik sluit mij volkomen bij de vorige mening aan. Het is inderdaad een echte Franse camping en dat is ook gelijk de charme van de camping. Het toiletgebouw is gedateerd, maar elke dag werd dit wel schoongemaakt, waarbij de campinggasten zoals gewoonlijk er zelf af en toe een zooitje van maakten. In het begin van de vakantie war er wel degelijk warm water om af te wassen en te douchen. Zelfs kokend heet. naarmate de camping voller was werd dit inderdaad minder. De animatie deed zijn uiterste best (weliswaar in het Frans) ,maar ook werd er spontaal op verzoek van de kinderen elke dinsdagavond een waterpolo toernooi gehouden. De plek die wij aangewezen kregen was groot, maar doordat de Witte Eiken onhandig stonden was het inderdaad lastig, om de caravan te positioneren. Daarentegen was er voldoende ruimte om ook de auto nog kwijt te kunnen.. De eigenaren en personeel camping/restaurant waren ontzettend vriendelijk en altijd behulpzaam. Enkele malen hebben wij mosselen gegeten, waarbij wij door zeer vrolijke en vriendelijke obers geholpen werden. Je bent nu eenmaal in frankrijk en daar hoor je Frans te praten, zoals in duitsland, Duits enz. Als je de taal niet machtig ben dan kan het zijn dat je niet goed begrepen wordt, maar dat ligt aan jezelf. Mijn mening is dat als je moeite doet om de Franse taal te spreken dat ze alle moeite voor je doen. Kortom een heerlijke camping Geen vijf sterren, maar dat weet je als je boekt, centraal gelegen in een prachtige omgeving met leuke stadjes en authentieke dorpjes. Wij hebben in ieder geval met onze kinderen 10 en 5 jaar een heerlijke vakantie gehad en bij afscheid een lekker flesje wijn ontvingen van de zogn. onvriendelijke eigenaar.
Mening nr: 41964
Datum: 17-08-2008
Fam. monique 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Belangrijkste! De kinderen hebben het enorm naar hun zin gehad op deze camping. Dus wij hebben het ook leuk gehad. Mooi weer en leuke kleine camping. Gelachen om de animator die je inderdaad de hele dag hoorde so what! Je bent op vakantie. Eigenaren en animator deden hun best. Tour de Franse gekeken op terras met alle andere liefhebbers. In Apt naar de Tour gekeken. In Apt goede supermarkt. Omgeving schitterend. Mont Ventoux gereden. Avignon straat theater. Dorpjes schitterend. Groot feest voor liefhebbers van fotograferen. Wij stonden op K05 en de auto's reden achter onze caravan soms een beetje hard. Moet je daarover klagen? De toiletten stonken soms een beetje en kan wel wat aan veranderen, maar wij zijn op campings geweest waar het wel 10x erger was. Warm water in Frankrijk?. Heb nog geen 1 camping meegemaakt waar je het in hoogseizoen volop warm water had. Ik vond het zwembad koud. De kinderen lagen er de hele dag in dus hadden er duidelijk geen last van. Mensen die altijd maar klagen over een camping moeten in een hutje op de hei gaan zitten. Een vakantie maak je zelf en daarvoor hoef je niet op een tig-sterren camping te zitten. Deze camping is altijd vol. Knap als je nagaat dat dit alleen via mond op mondreclame gaat. Dat wil denk ik wel wat zeggen.
Mening nr: 41925
Datum: 16-08-2008
Mevr. vlasco 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 4|

Algemene beoordeling

Mijn mening over de canping is anders dan die gene die hiervoor hun reactie schreven. Op de camping werd door niemand engels gesproken, dit was ook niet het geval bij de eigenaars van de camping, het animatieteam was ook bij kleinere kinderen niet hulp vaardig. Ook niet met engels. De bingo avond kwam door de vertaling wel tot zijn recht  dit dank zij de belgiese dame. Het zwembad was koud, aan de badmeesters had je niks die hielden toch geen overzicht, hadden het  te druk met lezen en kaarten. Als je gehuurd zit en achteraan op de camping had je geen last van geluid en overlast, want de stacaravans zijn geisoleerd. En het geval van autopech lag gewoon aan de eigenaar zelf, die kon ook geen frans, want gasoil is in het frans diesel. sufferdde toilet gebouwen zijn inderdaad verouderd, maar werden niet twee maal per dag schoon gemaakt. Dat kan wel een stuk beter. De omgeving is mooi, en er is veel te doen.
Mening nr: 41731
Datum: 14-08-2008
Mevr. jolanda 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8|

Algemene beoordeling

Ook wij hebben het zeer goed naar onze zin gehad op deze rustige en gemoedelijke camping. Wij hadden een mobile home gehuurd van de camping zelf ( nr. 6 ) en deze stond achter op de camping. Een fijne grote plek . Ook de andere plekken bij ons in de buurt waren prima van grote. Wij zijn van 22 juli tot 2 augustus geweest. Van het sanitair hebben wij dus geen gebruik gemaakt. Van de weg achter ons hebben wij weinig tot geen last gehad.. Er komt vooral overdag wel verkeer overheen , maar niet echt storend. De eigenaren doen erg hun best om het je naar de zin te maken. De eigenaresse heeft een kwartier (samen met andere franse dames ) lang gezocht naar de oorsprong van een plaatje in een boek waar wij graag heen wilden. En het is ons samen gelukt. Ook Rogier heeft gezorgd dat wij mee konden doen aan de bingo door een Belgische dame te vragen de nummer te vertalen in het Nederlands. Dat de paden niet zijn geasfalteerd is alleen maar toe te juichen. Dat hoort ook helemaal niet op deze camping. Daar wordt het veel te netjes en te keurig door. Dit is een gezellige Franse camping met een goede mix van Nederlanders en Fransen. De jongeman van het animatieteam spreekt prima Engels en wil graag helpen als je ergens niet uit komt in het Frans. Naar onze mening is het zwembad qua grote prima voor de camping. Groot genoeg. Alleen is het water inderdaad koud , (voor mij dan ) want onze kinderen hebben zich er niet veel van aan getrokken. Al met al hebben wij een fijne vakantie gehad en hij is zeker aan te bevelen. P.S van geluidsoverlast hebben wij niets vernomen omdat wij achter op de camping stonden. En van luidruchtige camping gasten heb je daar gelukkig ook geen last. Misschien is achteraan op de camping reserveren dan een goed iedee.
Mening nr: 41700
Datum: 13-08-2008
Fam. Mulder 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Nou, dat wordt lachen. Wij vonden het een bijzonder leuke en prettige camping. Hadden pech met de auto en zijn zeer attent geholpen door de eigenaren. Met name mevr. deed zeer haar best om engels te praten. De animatie was geweldig. deden erg veel inspanning om anders talige kinderen erbij te betrekken. kwamen spontaan 's middags in het zwembad om met de kinderen te spelen. Bij taalproblemen werden de ouders erbij hehaald om e.e.a. duidelijk te krijgen. Staat van het sanitair : dit werd 2 keer per dag schoon gemaakt. Echter gebouwen zijn oud en daarom lijkt het snel vies. Warm water : inderdaad dat is snel op goldt ook voor het afwaswater. Er zijn inderdaad veel vaste belgische en franse gasten. De sfeer wordt dan ook door hun bepaald. In de GOEDE zin van het woord. Met andere woorden als je hier naar toegaat verwacht dan geen goede 5 sterren nederlandse camping maar een echte franse camping. Hebben een prettige tijd hier gehad. Niet iedere franstalige doet zijn best maar de meeste waren vriendelijke en attent. dan tot slotte : " de animateur : Rogers", als je je hier aan hebt geergerd kun je beter niet meer in Frankrijk op vakantie gaan. Dit is Frankrijk op zijn best, hier moet je je niet aan ergeren maar van genieten. We hebben er geen woord van verstaan maar zeer genoten van de wijze waarop dit "fenomeen" plaats vind. Inderdaar een van zijn hondjes liep wel eens los en poepte op de camping. Echter deze poep werd consequent opgeruimd en de hond weer aangelijnd. Wij kunnen het weten want we stonden 5 plaatsen bij zijn plek van daan. Ondanks het feit dat wij snappen dat mensen een negatieve mening kunnen hebben over deze camping vinden wij het niet helemaal terecht. Als je zelf ook een beetje je beste doed om frans te praten kom je een heel eind hier. Als je hier naar toe gaat kom je op een echte franse camping. Wel zijn de plaatsen aan de krappe kant.
Mening nr: 41636
Datum: 12-08-2008
Mevr. esra 
®  
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Bij aankomst  het  zelfde meegemaakt, alleen frans een enkel woord engels. De plaatsen zijn vrij klein en weinig plaats voor de auto. Het sanitair gebouw wordt maar 1 keer per dag schoon gemaakt en dat is niet alles, warm water voor de afwas is niks. Voor het douchen moet je vroeg zijn wil je warm water hebben. Het zwembad is te klein voor de camping, en het kinderbad is ijskoud, niks voor kleine kinderen. Het animatie team spreekt alleen frans doet ook geen moeite voor iets anders te spreken. Er is inderdaad tot 's avonds laat geluids overlast, wat vooral komt door de jeugd uit het dorp. De camping eigenaar doet ook geen moeite om maar iets voor zijn betalende gasten te doen als je daar last van hebt. De omgeving is mooi, maar de camping een grote afrader,wij gaan ook nooit meer terug. De vaste camping gasten zijn aso mensen die alles mogenvan de eigenaar.
Mening nr: 41556
Datum: 12-08-2008
Dhr. Koen 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Eind juli, begin augustus naar deze camping geweest. Een complete AFRADER zou ik zeggen. Na een reis van 12 uur rijden zou een welkomszin als "goeie reis gehad?" of "gemakkelijk gevonden" wel mogen alleen dat krijgen we niet. Enkel "uw plaats is M25" en een plannetje. Vriendelijke eigenaren zijn toch anders dacht ik. U ziet dat deze (gepensioneerde Fransen) het gewoon doen om nog zo veel mogelijk geld te kunnen incasseren. Na het bekijken van de plaats tot de vaststelling gekomen dat deze veel te klein is. Wij konden nog net onze caravan plaatsen maar de auto er nog bij was niet meer mogelijk. Het was niet alleen onze plaats ook andere plaatsen waren te klein. We hebben er veel zien komen en direct terug zien vertrekken omdat hun caravan er gewoon niet op kon. Het sanitair blok dan. Wordt 's ochtens om 3u30 met de tuinslang eens goed in gespoten. (tof als je daar vlakbij ligt in je tent) Eventjes met een doek over de lavabo en toiletten, de rest zal zo wel drogen. Wanneer je een douche neemt dan moet je zien waar en wanneer. Als je een van de eerste bent dan heb je warm water , als ze natuurlijk niet vergeten zijn van de mazout te bestellen (zoals toen wij er waren)(4 dagen geen mazout heeft natuurlijk ook weer een besparing voor de eigenaars). Als je een douche neemt, niet verschieten als het water van de persoon naast je plots in uw douche komt gelopen. Warm water om de afwas te doen hoef je ook niet te zoeken, dat is er gewoon niet. De toiletten zijn normale toiletten en geen Franse, ze hebben wel geen WC-bril, maar dat is normaal voor Frankrijk. Ah, de rust dan. Daar maken ze toch zo veel reclame rond. Er staan bordjes met daarop dat het stil dient te zijn vanaf 22uur. Moeilijk als het de woensdagavond caraoke is tot 24uur en dat alle dronken personen daarna in groep naar hun tent moeten. Tevens moeilijk als het de vrijdag tot 01u00 fuif is waar zelfs de plaatselijk jeugd met hun scooters op afkomen. Het zwembad is veel te klein voor deze camping. Er is wel een badmeester aanwezig. Maar dat is ook alles, hij/zij is aanwezig. Als het moet zal hij/zij eventjes van de stoel komen om te zeggen dat je door de douchestraal moet lopen en dat je geen short maar een zwembroek moet dragen. Honden aan de leiband!!! behalve als je de hond bent van de animator, dan mag je overal rondlopen. De animator spreekt enkel Frans en is de arogantie zelve. Kort samengevat. Deze camping is een absolute AFRADER. Het is zeker geen drie sterren waard en de prijs is veel te duur voor deze in mijn ogen slechts 2 sterren camping. Nu kunnen jullie natuurlijk zeggen "hebben jullie zich wel geamuseerd?" Ja, maar niet dankzij hen. PS : padjes tussen de plaatsen zijn inderdaad niet geasfalteerd.
Mening nr: 39510
Datum: 07-07-2008
Fam. Hondsmerk 
april - juni 2008
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

September 2007 en laatste 2 ween in juni op deze camping doorgebracht. Waarom gingen we terug? Vanwege de ligging en de oneindige mogelijkheden om de prachtige Luberon/Vaucluse te ontdekken. Dat geschreven hebbende is al het positieve op. O.i. gaat de camping achteruit. Het verouderde toiletgebouw ruikt bepaald niet fris, idem de (te kleine) douchegelegenheden. De niet gesnoeide vele bomen zorgen voor overlast als je je caravan - zelfs met mover - er tussen manoevreert. Krassen en beschadigingen te over bij menigeen. De geasfalteerde straatjes mogen die naam nauwelijks dragen, zo vol kuilen. Het zwembad is oud-dated, evenals het daarbij behorende toiletgebouwtje. Het geheel maakt toch een wat onderkomen indruk allemaal. Inderdaad, de eigenaren zijn aardig, vriendelijk, maar hebben o.i. het beheer van de camping niet helemaal in de hand. En dan praten we nog niet over de (sta-) caravans van de vaste plaatsen die er vaak smerig uitzien. Een prima camping als je voor de omgeving gaat, maar wij zoeken in dit gedeelte van Frankrijk een andere camping!
Mening nr: 36792
Datum: 24-08-2007
Fam. fam.van Bergen 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij zijn zeer tevreden over deze camping geweest. We hadden vooraf gereserveerd en hadden prima ruime en schaduwrijke plaatsen toegewezen gekregen (hier hadden we om gevraagd). De eigenaren zijn vriendelijk en het franse animatieteam deed erg hun best om ook de niet franstalige erbij te betrekken, onze kinderen voelde zich welkom wanneer ze er naar toe gingen, het team kwam zelfs naar het verjaardagsfeestje van onze dochter. Er werd veel georganiseerd door de camping, van bingo tot zwembadactiviteiten tot spelletjes etc. Eén sanitair blok is wat verouderd, maar werd goed schoongehouden. Zwembad was top, de gehele dag was er een badmeester of badjuf aanwezig die toezicht hield op regels etc. Wij hebben geen gebruik gemaakt van de keuken van de camping. Omgeving is prachtig er valt genoeg te doen en te zien.