Sluiten

Camping Lou Broustaricq in Sanguinet

Camping Lou Broustaricq

Camping Lou Broustaricq ligt in Landes, dicht bij de Atlantische Kust en aan het meer van Sanguinet, de ideale omgeving voor uw kampeervakantie. Plezier voor de kinderen, rust voor de ouders: op camping Lou Broustaricq is het heerlijk toeven.

Zo is er een mooi aquapark met zwembaden, glijbanen en een pierenbad. Het meer van Sanguinet is ook heerlijk om de dag door te brengen!

+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video
Top van de pagina

Foto's & Video's

Top van de pagina

Meningen over Camping Lou Broustaricq

Camping Lou Broustaricq
Laatste mening

Algemene beoordeling

Camping ligt naast een mooi meer met strandje. Goede fietspaden.

Stacaravan heel smerig en muf. Heel veel vaste campinggasten (eigen stacaravan) en een enorme ons-ke

Geen aanrader. Nog nooit zo'n smerig stacaravan gehad. Zwembad is vergane glorie.
Fam. Kuijpers - Zoetermeer  30-12-2018
Plaats mening
Mening nr: 68629
Datum: 30-12-2018
Fam. Kuijpers - Zoetermeer 
juli - augustus 2017
Gezin met (jonge) kind(eren)
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 5| Hygiëne sanitair: 5| Ontvangst: 5| Faciliteiten: 7| Accomodatie/plaats: 3| Comfort: 3| Animatie/Activiteiten: 5| Omgeving: 8| Prijs/Kwaliteit: 6|

Algemene beoordeling

Camping ligt naast een mooi meer met strandje. Goede fietspaden.

Stacaravan heel smerig en muf. Heel veel vaste campinggasten (eigen stacaravan) en een enorme ons-ke

Geen aanrader. Nog nooit zo'n smerig stacaravan gehad. Zwembad is vergane glorie.
Mening nr: 28577
Datum: 06-08-2006
Mevr. Corina Smit 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Wij zijn sinds 2 dagen terug van deze camping, die over het algemeen genomen leuk is en een mooie ligging heeft. We vonden allemaal het zwembad erg lekker en ze doen er niet zo moeilijk als op de camping waar we vorig jaar waren. Het meer is even door het bos, hooguit 5 minuten lopen, ook een heerlijke plek, doordat wij een hond bijhadden moesten we naast het strandje verblijven, waardoor we juist een zéér fijne in de schaduw liggende plek hadden, terwijl we toch lekker konden zwemmen. Schoon water en geen stenen! Het sanitair op de camping is niet echt je van het en er was vaak koud water in de douches en afwas ruimtes. Over de animatie: 's avonds organiseren ze leuke dingen, zoals schuimparty's, zwembaddisco's en live muziek etc. Maar.....alles is frans! Ook de kinderanimaties overdag is alleen frans...en dat is echt een hele grote min!!!!!!!! Voor de rest heb je alles bij de hand en mooie grote plaatsen! We zijn blij dat we er geweest zijn.
Mening nr: 28102
Datum: 01-08-2006
Mevr. karen 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 4|

Algemene beoordeling

Net een weekje terug van deze camping. Wij hebben een hele leuke tijd gehad met onze kinderen van 11 en 8 jaar. Overdag is het heel gezellig en rustig. Het zwembad is altijd druk, maar door het toezicht - dat inderdaad streng is- gebeurt er ook nooit wat vervelends, terwijl er veel jongeren zijn. Wat ons betreft een dik minpunt: elke avond is er vertier, meestal tot 23.00 uur en ook een aantal keren tot 24.00 uur. Wij zaten hemelsbreed zo'n 100 meter van de ingang, dus dat was verplicht meegenieten en daar heb je niet altijd zin in. Oplossing: zoek een plaats op veilige afstand van het animatieteam en je hebt een geweldige tijd.
Mening nr: 17816
Datum: 18-03-2005
Dhr. Ton 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Inderdaad staan er veel Fransen op deze camping, maar dat neemt niet weg dat we er een erg leuke tijd hebben doorgemaakt. De plaatsen zijn erg ruim en goed bereikbaar ook het zanderige valt mee, alle paden zijn voorzien van een steenslaglaag waardoor het minder stoffig is. Mogelijk dat het ook komt omdat we enkele dagen wat minder weer hebben gehad met wat regen en zo. Verder niet veel op deze camping aan te merken.
Mening nr: 14892
Datum: 24-08-2004
Mevr. dorine 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij vonden het wel jammer dat er haast alleen maar fransen stonden, want contact kregen onze kinderen van 12 en 14 niet met ze. Je kon er tafeltennissen, maar moeite om met anderen te spelen. Wij vonden het sanitair juist weer wel schoon, dit ondanks een zanderige camping. Dune de Pila en de grote golven bij biscarosse zijn de hoogtepunten. Verder kan je er goed fietsen. Goede entertaining, maar ook alles weer in het frans. Iedere avond haast disco met best leuke muziek, maar je dan met een groepje lol maken en contact kreeg je niet met de fransen.
Mening nr: 12902
Datum: 03-08-2004
Mevr. annemiek 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Wij zijn net terug van een heerlijke vakantie op deze camping, we hebben hier drie weken gestaan. Het was eerst wel even wennen, we kenden de omgeving niet en het is op het eerste gezicht saai. We voelden ons in de polder i.p.v. Frankrijk. Maar dankzij de zeer ruime plaatsen, het geweldige meer, mooie zwembad en de vriendelijke mensen was het echt de moeite waard. Het zwembadpersoneel was inderdaad streng maar dat vonden wij met drie jonge kinderen een veilig idee. Het meertje loopt heel langzaam af, is erg schoon, mooi zand en je kunt aan het meer in de schaduw zitten. Wij hadden een boot bij ons en dat viel wel tegen want je moet een bosrand door en je mocht pas uit de baai harder dan 5 km. per uur varen. 's Avonds was er muziek tot precies 24.00 uur, op de camping zelf had je hier geen last van en erg leuk voor de jeugd tot ong. 18 jaar. Wij zijn ook op een heuse sneeuwparty geweest. Er staan inderdaad veel fransen maar nederlanders vind je echt overal , ook hier!! Het sanitair was verdeeld, nieuwe en oude gebouwen, wel schoon. Door de storm waren wel veel bomen gesneuveld en op de plaatsen waar bomen hadden gestaan hadden ze een soort zwart, vruchtbaar?, zand gestrooid. Na drie weken was echt alles zwart! Niet alle plaatsen hebben dus schaduw en jonge kinderen kunnen dus echt niet kruipen. Een heerlijke bakker, goede supermarkt en afhaalmaaltijden. Een prima camping.
Mening nr: 10042
Datum: 12-03-2004
Mevr. Esther 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 4| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Wij hebben in juli 2003 op deze camping gestaan, ik vond het een prachtige camping, maar vond de regelgeving bij voornamelijk het zwembad veel te streng, ballen, ligbedden ed. waren verboden, logisch, als het druk is hinder je daar anderen mee; maar om nou 3 kleine meisjes uit het peuterbadje te verwijderen!!! (echt waar) omdat ze een zwembandje dragen, gaat me erg ver. Nog een klein akkefietje gehad bij het zwembad omdat mijn zoon, nadat wij brood hadden gehaald, naar het toilet moest, dus ik met zoon op mijn arm, stokbrood onder mijn andere arm, portomonnee in mijn mond, snel naar het toilet in het zwembad, daar kwamen onmidellijk twee van die types op ons af om ons duidelijk te maken dat er zeker niet gegeten mocht worden; ik vond dat men zich erg druk maakte over futtiliteiten. Want toen er echt iets aan de hand was, een vreselijke storm waarbij de halve camping verwoest werd; op de camping 3 kilometer verderop vielen 5 doden, erg heftig en gevaarlijk dus, en wij moesten evacueren was er niets geregeld, geen draaiboek, helemaal NIEMAND met enige medische kennis, er werd tussen alle gasten naar iemand gezocht die Engels sprak want die kennis hadden ze zelf ook al niet in huis. Kortom, een duidlijk geval van zoek het maar lekker zelf uit, je kon daar in een ruimte overnachten, rechtop, of naar een gymzaal in een verderop gelegen dorp, maar vervoer was er niet. Uit de verhalen begreep ik dat zulke stormen, met pijnbomen die letterlijk met wortel en al uit uit degrond gerukt worden, daar eens in de paar jaar voorkomen, je zou dus kunnen verwachten dat er op z'n minst wel een draaiboek klaar ligt. Niet dus. Een dag later konden we onze spullen pakken en was onze vakantie voorbij. Ik ben dus niet boos over de storm en dat onze vakantie daar voorbij was(wij zijn de laatste week van onze vakantie lekker hotel in, hotel uit geweest) maar wel dat men geen idee had wat ze moesten doen. Nee, wij gaan niet meer terug naar deze camping.
Mening nr: 3833
Datum: 10-04-2003
Mevr. M. Scildkamp 
juli - augustus 2001
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Een mooie,rustige familiecamping. De plaatsen zijn ruim tot zeer ruim. Alleen erg zanderig (beetje lastig met zeer kleine kinderen), maar dat weet je als je onder naaldbomen komt te staan. Het zwembad was uitstekend verzorgd met voldoende bewaking. Het meertje was geweldig. Op loopafstand van de camping met ook nog een leuk strandtentje waar van alles te krijgen was. Het water van het meertje was heerlijk van temperatuur en de bodem liep heeeeel langzaam af. Dus zeer geschikt voor onze kleine kinderen. Het sanitair was wat verouderd. Er was alleen een nieuw blok vooraan op de camping. Dit zag er prima uit. Het schoonmaken was de eerste week goed, maar werd (na het wisselen van de wacht?) later minder. Na een opmerking hierover bij de receptie( vriendelijk,zeer veel informatie over de omgeving) werd het later weer wat beter. Dichtsbij zijnde sensatie de stranden van Biscarosse. Wat een ruimte en wat een golven. Niet echt om in te zwemmen, maar om pootje te baden en zandkastelen te bouwen perfect.
Mening nr: 3329
Datum: 04-02-2003
Mevr. marijke van de meer 
juli - augustus 2001
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Deze camping is geweldig!!!!!!!!!!! Vlak aan het meer, mooi schoon, veel bloemen, goede verzorging, schoon sanitair. We gaan hier al zes jaar naar volle tevredenheid naar toe.
Mening nr: 2415
Datum: 05-11-2002
Dhr. L. Kooistra 
juli - augustus 2002
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Heel veel fransen op deze camping en mede daardoor was alles in het frans. Verder wel aardige camping met vertier s'avonds in het centrum tot zelfs een schuimparty
Mening nr: 2346
Datum: 26-10-2002
Mevr. jose hereygers 
juli - augustus 2002
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Het is een mooie camping waar je niet zoveel nederlanders tegenkomt. Ik denk dat 9 van de 10 fransen zijn. Het is alleen jammer dat alles in het frans is, ook de kinderanimatie. Het is een echte familie camping. De staanplaatsen zijn niet overdreven groot(jammer). Je kunt er alles voor je dagelijkse behoeften(eten en drinken) op de camping kopen. Ze zijn vrij streng in het naleven van hun regels, maar dat is niet erg vind ik. Wij hebben er een goede vakantie gehad.